Találatok a következő kifejezésre: Ha van Gb (135 db)

Ha van 3, 21 GB ram-om, és van 1 játék aminek az normális 4 GB ram (minimális 2 GB) Mit mondtok, vegyek 1-2 GB ram-ot, vagy leszedhetem nyugodtan? (Egyébként ram-ot eltekintve futna)

A válaszokért előre is köszi!! :)

Legjobb válasz: Fog futni, csak a grafika nem lesz tokeletes. Ha megengedheted magadnak, akkor vegyel egy 2 GB-os ram-ot. Arra viszont vigyazz, hogy egy gepbe csak bizonyos szamu mermoria fer bele. Mielott megvenned, nezd meg, hogy bele fer-e meg egy memoria az alaplapodba. Vagy ha nem, akkor szedd ki a 256 MB-osat.

Fog futni, csak a grafika nem lesz tokeletes. Ha megengedheted magadnak, akkor vegyel egy 2 GB-os ram-ot. Arra viszont vigyazz, hogy egy gepbe csak bizonyos szamu mermoria fer bele. Mielott megvenned, nezd meg, hogy bele fer-e meg egy memoria az alaplapodba. Vagy ha nem, akkor szedd ki a 256 MB-osat.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha van egy gép, ami 64 bites, de 32 bites Windows 7 van rajta, az tudja használni a 4 GB RAM-ot és az 1 GB videokártyát?

Legjobb válasz: Nem, ÖSSZESEN 4 GB memóriát tudsz használni - tehát 3GB ram-ot, és 1 GB videokártyát. Tegyél fel 64 bites windowst, remekül fut rajta minden :)

Nem, ÖSSZESEN 4 GB memóriát tudsz használni - tehát 3GB ram-ot, és 1 GB videokártyát. Tegyél fel 64 bites windowst, remekül fut rajta minden :)
Igen. Akkor kell 64bites operációs rendszer, ha 4GByte-nál több RAM-od van.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :-)
A kérdező hozzászólása: Adatvesztés nélkül "fel tudom fejleszteni"?
Nem. Újra kell telepíteni mindent...
A windows 7 (32 bit) csak 3, 5 vagy 3, 6 GB RAMot ismer fel.
A kérdező hozzászólása: Elég annyi! :-D
Mennyi RAM van a gépedben? 64 bites oprendszert használsz? Hol látod, hogy 1 GB-os és hol, hogy 512 MB-os?
Már bocs, DE semmit nem fogsz nyerni azzal, hogy mutatja az 1 gigát.Egy ilyen kártyára még 512mb is sok lenne.
A kérdező hozzászólása: Tenor: 4GB DDR3 1333mhz Windows 7 Ultimate 64 bit az apámgépén mutatja hopgy 1gb és az enyémen meg csak 512 mb


Ha 4x2 gb ramom van a gépbe az miért baj?

Azt mondják cseréljem le 2x4 gb-ra hogy kettő legyen a lapba ne 4 miért?? igy összesen 8gb van ddr3 1600

Legjobb válasz: A 4x2 Gb formációval bukktad a dual channelt, ami egyes programokban sebességnövekedést hozott volna. Ezen kívül nem baj. Eleve 4x2 Gb-al vetted a gépet?

A 4x2 Gb formációval bukktad a dual channelt, ami egyes programokban sebességnövekedést hozott volna. Ezen kívül nem baj. Eleve 4x2 Gb-al vetted a gépet?
Ja és nem kell azt elcserélni.
Ha olyan alaplapod van, ami kezeli a Quad channelt, akkor semmi probléma, sõõõt, még jóval gyorsabb is, mint a dual channel :) ) Tehát akkor nem rossz dolog ez. Bár ha te nem használsz olyanokat, ami zabálja a ramot, mint például egy szerver futtatása, akkor igazából teljesen mindegy :) Nekem 4x4 GB Quad Channelbe van Corsair Dominator 1866 MHz CL9-es idõzítéssel. Nagyon remek, bár nekem van hozzá egy kis pofás alaplapom is, méghozzá egy Asrock Fatality x79 Professional.

Ha van 2x1 GB DDR3 1333Mhz RAM-om és venni szeretnék még 2 GB-ot, érdemes ezt eladni és venni 2x2GB-ot vagy csak simán vegyek még bele 2x1-et?

Az alaplapom természetesen képes 4 RAM-ot kezelni. A kérdés inkább az, hogy gyorsabb lenne e a 2x2GB dual channel-be, mint a 4x1 GB. Vagy teljesen mindegy, észrevehetetlen a különbség?

Legjobb válasz: Szerintem 2x2. Nekem is ezt ajánlották. Aztán ha van még benne hely és kell akkor lehet még rakni mellé (persze ha kezeli is). P.

Szerintem 2x2. Nekem is ezt ajánlották. Aztán ha van még benne hely és kell akkor lehet még rakni mellé (persze ha kezeli is). P.
Igen, minél többet, már amennyit enged.... Ha van benne 4 hely, akkor tegyél bele 4x2-õt. Jó lesz az majd. Ha már úgy is 4 GB lesz és úgy is 64 bites OS kell majd, akkor minél több, annál jobb. :D

Ha van a gépembe egy 4 gb ddr3-as corsair és veszek mellé 4 gb kingmaxot akkor azt nem fogja fel ismerni a gép?

Legjobb válasz: Nekem két eléggé különbözõ van, még a csipek is tök mások rajta, egyiken több van, másikon kevesebb, mégis megy a dual channnel. Erõsen alaplapfüggõ.

Szerintem oda elég a 4. Vagy tényleg nem elég, akkor rakhatsz bele, de ez már a te döntésed.
Nekem két eléggé különbözõ van, még a csipek is tök mások rajta, egyiken több van, másikon kevesebb, mégis megy a dual channnel. Erõsen alaplapfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Gtx 560, Amd phenom 965 , 4 gb
A kérdező hozzászólása: Igen egybe és sajnso a win 32 bites csak 3 gb-t ismer fel meg már szeretném tuningolni is a gépet .: )
Milyen gép mellé kell a 8 giga?
Hát ha tud venni ugyanolyat, akkor inkább. De ha szerencséd vam menni fog a dual channel is nem ugyanolyannal is. Én használtan vettem, az eladó azt mondta, ha nem megy vele, nyugodtan vigyem vissza, megpróbálhatom egy másik típussal is, mert kétféle volt éppen náluk. Egyébként egybe van a 4 gigád? Meg minek a 8? Nem sok minden tudja kihasználni.
A kérdező hozzászólása: Magyarul inkább akkor vegyek ugyan olyat. :)
Hogy felismeri-e egyáltalán azt meg az alaplaphoz adott manualban írják le a RAM kompatibilitás listában. Ebben az van hogy milyen RAMokat tudsz a lapon használni...
ahogy írták. Alaplapfüggõ: A biztos a párban vett RAM. De mehet két különbözõ RAM is dualba, de ez csak akkor derül ki ha beleteszed...
Nem lehet dual channel.
Probléma nem lesz, de ha ugyan olyat veszel, mint ami eddig volt, az nagyon jó, mivel dual channel-ben tudnak mûködni. A Dual Channel azt jelenti, hogy a RAM-k "össze tudnak dolgozni", gyorsabbak együtt.
Akadhat majd vele probléma. Ugyanolyat vegyél mint amilyen most van a gépedben és valószínûleg jó lesz.
VirtualDub, Sony vegas, youtube-on van róla tutorial. :)
CD-n nem fog elférni 2-3GB... Nem DVD lesz az?
Miért pont 2-3 GB legyen? A gyári (4, 5 GB-nél nagyobb) dvd lemezt tömörítheted a Dvdshrink progival. Utána kiírhatod dvd lemezre.
Elég.
nincs olyan szoros összefüggés a kettõ között mint ahogy te gondolod. egész konkrétan milyen laptopról van szó ?
Általában elég, mire használod vagy szeretnéd használni a laptopot?

Videókártyát szeretnék venni egy HD 4850 512mb kártyám van mit vegyek helyette, ha van rá 40 ezrem kb? Intel core duo e7300 2.66 ghz proci 4 gb ram gigabyte alaplap van a gépben

Legjobb válasz: Vehetnél erõsebbet, de félõ hogy a processzorod kissé visszafogná a teljesítményét, amúgy gtx650Ti, ha kicsit lehet több akkor hd7850, természetesen legyen mellette egy "rendes" tápegység is.

Vehetnél erõsebbet, de félõ hogy a processzorod kissé visszafogná a teljesítményét, amúgy gtx650Ti, ha kicsit lehet több akkor hd7850, természetesen legyen mellette egy "rendes" tápegység is.
http://aprod.hu/hirdetes/q9550-4-magos-quad-processzor-12mb-.. jol tom neked lga 775 ös foglalatod van tehát belemegy
Csemegézz!!
Egy jobb HD7770-et vagy egy GF GTX650Ti-t vegyél ... amelyik szimpatikusabb.
A kérdező hozzászólása: trust 520 wattos tápom van.
A kérdező hozzászólása: Esetleg milyen procit ajánlotok, ha arra is rászánnék 40 ezret?
Ez szerverproci
Gondolom még ebbõl pár ezret le is tudnál alkuduni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!