Találatok a következő kifejezésre: Ha van DivX filmem és (4 db)

Ha van egy DivX filmem és van egy srt feliratom, azokat hogy tudom össze illeszteni melyik programmal?

Legjobb válasz: azt nem kell összeillesztenni... ha számítógép játszod le akkor használj BSplayert vagy Mplayer vagy VLC mediaplayer és ott van feliratfálj és hozzá adod... ha dvd akkor divx-esnek kelleni-e ott pedig ott is hozzá kell adni a készülék használati útmutatójában benne van.. mert mindegyiket másképp kell..

azt nem kell összeillesztenni... ha számítógép játszod le akkor használj BSplayert vagy Mplayer vagy VLC mediaplayer és ott van feliratfálj és hozzá adod... ha dvd akkor divx-esnek kelleni-e ott pedig ott is hozzá kell adni a készülék használati útmutatójában benne van.. mert mindegyiket másképp kell..
ha csak alá akarod tenni, akkor vobsub. ha azonos neve van a feliratnak és a filmnek, és egy mappában vannak, akkor a vobsub magától alárakja ha rá is akarod égetni a feliratot, akkor át kell konvertálnod az srt-t ssa formátumba, és virtualdubbal
Itt elérheted: http://www.vso-software.fr Bár a program magyar nyelvü, de nem ingyenes, de a neten egy kis keresgéléssel tudsz hozzá felszabaditó kódot találni: 29U7N-JWUY6-34AGX-VE3DP-AD6E5-L

K-Lite mega codec pack és Divx codec pack van telepítve a gépemen. Nem ütik egymást? Mind kettőre szükség van, vagy elég az egyik is? A K-Litével is tudok divx, xvid filmeket nézni? Ha egy elég, melyiket hagyjam fenn a gépen?

Általában filmek nézésére használom.

Legjobb válasz: Nem ütik egymást, de én inkább a K-Lite Codec Pack full változatát használnám. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/k-lite-codec-pack.html

Nem ütik egymást, de én inkább a K-Lite Codec Pack full változatát használnám. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/k-lite-codec-pack.html
Én inkább egymagában egy VLC playert használnék, ahhoz kodek sem kell. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.A VLC Player már fenn van.Csak a K-Lite codec pack fullt fogom használni.
Ha van VLC, akkor minek a kodek pakk? Ez alapból egy rakat formátumot támogat. (Jóformán mindent.)
A kérdező hozzászólása: Köszi.Csak a VLC maradt.

Ha a ps3-ba berakok egy dvd lemezt amin divx-es filmek vannak, miért nem látja a ps3?

Legjobb válasz: Nem érzékeli a DVD-t vagy nem játsza le?

Nem érzékeli a DVD-t vagy nem játsza le?


Van egy avi formátumú DivX-es filmem. A torrentfájl azt jelezte, hogy szinkronos, erre persze nem az. Hogyan lehet rá feliratot tenni úgy, hogy ha kiírom DVD-re (több filmmel egy lemezre), akkor az asztali lejátszó megjelenítse a felirattal együtt?

Legjobb válasz: Lehet, hogy dual audiós, nézd meg, nincs-e másik hangsáv a fájlon (általában az asztali lejátszók is kezelik, próbálj hangot váltani rajta). Egyébként a legtöbb lejátszó támogatja az srt feliratokat, egyszerûen ugyanolyan névvel mint a videó az eredeti fájl mellé másolod (egy mappába legyenek). Vagyis a könyvtár tartalma legyen video.avi és video.srt.

Lehet, hogy dual audiós, nézd meg, nincs-e másik hangsáv a fájlon (általában az asztali lejátszók is kezelik, próbálj hangot váltani rajta). Egyébként a legtöbb lejátszó támogatja az srt feliratokat, egyszerûen ugyanolyan névvel mint a videó az eredeti fájl mellé másolod (egy mappába legyenek). Vagyis a könyvtár tartalma legyen video.avi és video.srt.
Csak arra vigyázz, ha srt kell, hogy ne csússzon a felirat! Érdemes belepörgetve ellenõrizni a gépen, mielõtt kiírod lemezre!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!