Találatok a következő kifejezésre: Ha van DivX filmem (5 db)

Ha van egy DivX filmem és van egy srt feliratom, azokat hogy tudom össze illeszteni melyik programmal?

Legjobb válasz: azt nem kell összeillesztenni... ha számítógép játszod le akkor használj BSplayert vagy Mplayer vagy VLC mediaplayer és ott van feliratfálj és hozzá adod... ha dvd akkor divx-esnek kelleni-e ott pedig ott is hozzá kell adni a készülék használati útmutatójában benne van.. mert mindegyiket másképp kell..

azt nem kell összeillesztenni... ha számítógép játszod le akkor használj BSplayert vagy Mplayer vagy VLC mediaplayer és ott van feliratfálj és hozzá adod... ha dvd akkor divx-esnek kelleni-e ott pedig ott is hozzá kell adni a készülék használati útmutatójában benne van.. mert mindegyiket másképp kell..
ha csak alá akarod tenni, akkor vobsub. ha azonos neve van a feliratnak és a filmnek, és egy mappában vannak, akkor a vobsub magától alárakja ha rá is akarod égetni a feliratot, akkor át kell konvertálnod az srt-t ssa formátumba, és virtualdubbal
Itt elérheted: http://www.vso-software.fr Bár a program magyar nyelvü, de nem ingyenes, de a neten egy kis keresgéléssel tudsz hozzá felszabaditó kódot találni: 29U7N-JWUY6-34AGX-VE3DP-AD6E5-L

Van nekem néhány 3D filmem. Pl:Avatar, Végsö állomás 5, Transformers 3 meg ilyesmik. Nekem ezek a filmek össze vannak süritve divxbe. Ha össze van süritve a film a 3d az megmarad vagy csak ha dvd formátumú?

Akarnák venni egy 3D Led tv és ezért kérdezem.

Legjobb válasz: DVD formátumban soha nem terjedt el a 3D. Erre a Blu-Ray-t találák ki. Nem valószínû hogy neked a DivX filmjeid 3D-s formátumúak lennének. Nem elég hogy ezek a filmek 3D-ben is mentek a moziban, attól 2D-ben is kiadták õket. Így valószínûleg neked errõl készült kópiád otthonra mivel eddig nem volt a 3D-re szükséged TV hiányában. Az újabb 3D Led Tv-k többsége képes a 2D-s videó anyagot egyfajta kamu 3D-ben megjeleníteni de ez nem lesz az igazi. Összegezve: be lehet sûríteni a 3D-t, bár erre nem igazán a Divx formátumot használják hanem minimum az MKV-t.

DVD formátumban soha nem terjedt el a 3D. Erre a Blu-Ray-t találák ki. Nem valószínû hogy neked a DivX filmjeid 3D-s formátumúak lennének. Nem elég hogy ezek a filmek 3D-ben is mentek a moziban, attól 2D-ben is kiadták õket. Így valószínûleg neked errõl készült kópiád otthonra mivel eddig nem volt a 3D-re szükséged TV hiányában. Az újabb 3D Led Tv-k többsége képes a 2D-s videó anyagot egyfajta kamu 3D-ben megjeleníteni de ez nem lesz az igazi. Összegezve: be lehet sûríteni a 3D-t, bár erre nem igazán a Divx formátumot használják hanem minimum az MKV-t.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséget!Ezt nem tudtam, hogy Blu-Ray en van csak 3d.Én eddig azt hittem, hogy ami film megjelent 3d be az dvd is leszz.
Olyan filmeket keress, amik mellé oda van írva, hogy SBS ( side by side) Az ilyen filmek egyébként általában MKV (matroska) formátumban vannak fenn a neten.

K-Lite mega codec pack és Divx codec pack van telepítve a gépemen. Nem ütik egymást? Mind kettőre szükség van, vagy elég az egyik is? A K-Litével is tudok divx, xvid filmeket nézni? Ha egy elég, melyiket hagyjam fenn a gépen?

Általában filmek nézésére használom.

Legjobb válasz: Nem ütik egymást, de én inkább a K-Lite Codec Pack full változatát használnám. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/k-lite-codec-pack.html

Nem ütik egymást, de én inkább a K-Lite Codec Pack full változatát használnám. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/k-lite-codec-pack.html
Én inkább egymagában egy VLC playert használnék, ahhoz kodek sem kell. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.A VLC Player már fenn van.Csak a K-Lite codec pack fullt fogom használni.
Ha van VLC, akkor minek a kodek pakk? Ez alapból egy rakat formátumot támogat. (Jóformán mindent.)
A kérdező hozzászólása: Köszi.Csak a VLC maradt.


Ha a ps3-ba berakok egy dvd lemezt amin divx-es filmek vannak, miért nem látja a ps3?

Legjobb válasz: Nem érzékeli a DVD-t vagy nem játsza le?

Nem érzékeli a DVD-t vagy nem játsza le?

Van egy avi formátumú DivX-es filmem. A torrentfájl azt jelezte, hogy szinkronos, erre persze nem az. Hogyan lehet rá feliratot tenni úgy, hogy ha kiírom DVD-re (több filmmel egy lemezre), akkor az asztali lejátszó megjelenítse a felirattal együtt?

Legjobb válasz: Lehet, hogy dual audiós, nézd meg, nincs-e másik hangsáv a fájlon (általában az asztali lejátszók is kezelik, próbálj hangot váltani rajta). Egyébként a legtöbb lejátszó támogatja az srt feliratokat, egyszerûen ugyanolyan névvel mint a videó az eredeti fájl mellé másolod (egy mappába legyenek). Vagyis a könyvtár tartalma legyen video.avi és video.srt.

Lehet, hogy dual audiós, nézd meg, nincs-e másik hangsáv a fájlon (általában az asztali lejátszók is kezelik, próbálj hangot váltani rajta). Egyébként a legtöbb lejátszó támogatja az srt feliratokat, egyszerûen ugyanolyan névvel mint a videó az eredeti fájl mellé másolod (egy mappába legyenek). Vagyis a könyvtár tartalma legyen video.avi és video.srt.
Csak arra vigyázz, ha srt kell, hogy ne csússzon a felirat! Érdemes belepörgetve ellenõrizni a gépen, mielõtt kiírod lemezre!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!