Találatok a következő kifejezésre: Ha van 6 (789 db)

Tippmix király xdd
A kérdező hozzászólása: választ is tudsz?
1. meccsre kimenetelére 3 lehetõség van, a 2.-ra is, stb. Mivel ezek függetlenek egymástól szorzunk: 3*3*3*3*3*3=3^6=729 kimenetele lehet a 6 mérkõzésnek. Ha nincs más megkötés, akkor 3^n lehetõség van, ahol n a meccsek száma (ha n=0, akkor a 0 darab meccsnek 1 kimenetele lehet; a semmi).
A kérdező hozzászólása: tehát akkor ezt faktoriálissal kell kiszámolni, ha jól értem
Nem tudom hol látsz faktoriálist :D Ezt pont, hogy nem faktoriálissal kell megcsinálni.
összesen 6 szál
36 szálas proci. Lol :D Intelnek vannak 20 szálas Xeonjai... 36 szálas CPU ~36k-ért? Kicsit paradoxon.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a válaszokat! :)

Ma kaptam egy törpepincsert, de szerintem túl fiatal 6 hetes Mit adjak neki enni és hányszor egy nap? Ha van valakinek ilyen fajta kutyusa mondhatna "jótanácsokat" Amit lehetett a szakirodalomból már elolvastam. Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Komoly tenyésztõ nem ad oda kölyköt 8 hetes kora elõtt. Mert ilyenkor még szüksége van az anyjára, a tejre és a szocializálódás végett is az alomban kell maradnia. De ha már így hozzád került, nagyon vigyázz rá, rendesen etesd ha lehet NE SZEMÉTTEL (gondolok itt a párizsira, májkrémre) Tejet semmiképp ne adj neki, felnõtt korban sem ajánlott egyébként a tejcukor miatt. A legjobb ha jó minõségû kölyök kutya táppal eteted. 6 hetes kortól napi 4x megnedvesített száraz táp. Késõbb kb 6 hós kortól napi 3x 1 éves koráig. 1 éves kora után napi 2x. 10-12 hós korától mehet neki a teljes értékû felnõtt táp (Eukanuba, Royal, stb) Ha ezeket a drágább tápokat nem bírja a pénztárcád akkor etetheted olcsóbbal is, de akkor gondoskodnod kell + vitamin tablettákról, kalciumról. A kalcium bevitelt csont helyett inkább tablettával old meg. Már elviheted orvoshoz megkaphatja az elsõ oltását (ha még nem kapta meg)és lehet féreg hajtani is. Féreghajtást 6 havonta érdemes végezni, ha van benne féreg akkor 2 hét múlva meg kell ismételni a féreg hajtást. Remélem tudtam segíteni.

Szia! Komoly tenyésztõ nem ad oda kölyköt 8 hetes kora elõtt. Mert ilyenkor még szüksége van az anyjára, a tejre és a szocializálódás végett is az alomban kell maradnia. De ha már így hozzád került, nagyon vigyázz rá, rendesen etesd ha lehet NE SZEMÉTTEL (gondolok itt a párizsira, májkrémre) Tejet semmiképp ne adj neki, felnõtt korban sem ajánlott egyébként a tejcukor miatt. A legjobb ha jó minõségû kölyök kutya táppal eteted. 6 hetes kortól napi 4x megnedvesített száraz táp. Késõbb kb 6 hós kortól napi 3x 1 éves koráig. 1 éves kora után napi 2x. 10-12 hós korától mehet neki a teljes értékû felnõtt táp (Eukanuba, Royal, stb) Ha ezeket a drágább tápokat nem bírja a pénztárcád akkor etetheted olcsóbbal is, de akkor gondoskodnod kell + vitamin tablettákról, kalciumról. A kalcium bevitelt csont helyett inkább tablettával old meg. Már elviheted orvoshoz megkaphatja az elsõ oltását (ha még nem kapta meg)és lehet féreg hajtani is. Féreghajtást 6 havonta érdemes végezni, ha van benne féreg akkor 2 hét múlva meg kell ismételni a féreg hajtást. Remélem tudtam segíteni.
Hat hetes kutyus fiatalnak mondható mert 6-7 hetes korától lehet elválasztani az anyjától! A konzerves kaját már simán megeszi, meg nem kell neki nagy darabos kaját adni mert attól még megfulladhat! Kis darabokra feltudsz neki vágni szalámit vagy parizert! Naponta 5x vagy 3x adj neki kaját!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek...
mi pincsereket tenyésztünk és volt olyan hogy 5 hetes korukban el lettek választva az annyuktól és semmi bajuk nem lett... szerintem a konzerv jó neki vagy száraztápot áztass neki forróvízbe és amikor kihûl egy kicsit a víz már eheti is...


Erősítőm 8ohm-os csatikkal. Ha erre 6 ohm-os hangfalakat rakok az oké? Mert hát mégiscsak 6 ohm-os erősítő ritka 6ohm-os hangfal meg sok van.

Legjobb válasz: Odafigyelve nem lehet gond. Akkor lehet gond, ha a névleges feszültségig (ami a 8Ohmos terhelésnél megengedett) kihajtod, ami a max. teljesítmény lenne. Ekkor vesz fel többet a 6 Ohmos, mint kéne. Kicsit kompenzál, ha nem vastag hangszóróvezetéket használsz, hiszen ez az ellenállás hozzáadódik.. Szóval ha nem hajtod ki, nem lesz baj..

Odafigyelve nem lehet gond. Akkor lehet gond, ha a névleges feszültségig (ami a 8Ohmos terhelésnél megengedett) kihajtod, ami a max. teljesítmény lenne. Ekkor vesz fel többet a 6 Ohmos, mint kéne. Kicsit kompenzál, ha nem vastag hangszóróvezetéket használsz, hiszen ez az ellenállás hozzáadódik.. Szóval ha nem hajtod ki, nem lesz baj..
6 ohm-os hangfalakkal, kicsit (kb.25%-ban) túlterheled a végfokot. ha az egy integrált áramkör, hosszabb folyamatosüzemû használat után, vagy kiold a hõkioldó (védelem) vagy elszáll a biztosíték, ha egyik sincs leég a végfok IC.
Motorja gyengélkedhet. Esetleg próbáld meg lehúzott csõvel a motorjánál közvetlen. Itt azért kiderül hogy hol van a szûk keresztmetszet.
A kérdező hozzászólása: Azt még nem próbáltam, hogy a csövet lehúzzam, de nem értem a hõmérséklet ingadozás hatását.A folyadék nincs belefagyva, mégis ha esik a hõmérséklet akkor 6-7-8-szor kell biztatni hogy végre jöjjön a folyadék. Ha meleg (+8) fokvolt akkor jött egybõl.Ez hogy lehet?
Tipikus opel betegség. Én is ezzel küszködöm. Csak a hideg teszi, valószínûleg ennek hatására valami olyan is összeszûkül aminek nem kellene.
Nézd meg a golyós szelepet a csõben, vagy ha nincs tegyél bele egyet, és nem fog visszafolyni a tartályba a folyadék, ezér nem kel minden alkalommal újra feltöltenie a rendszert. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hozzászolásokat DE ha tipikus opel betegség....2004-tõl van meg nekem az autó, újon vettem rddig nem volt ilyen gondom.Szerintem ha egy gyártási hiba akkor már rég kellettvolna jelentkezni a problémának. Tegyek szelepet.... Elméletileg hamarabb kellene jöjjön a viz...de pl ha kiüritettem a csöveket tartályokot mert kimostam, ha olyan kedve volt az elsõ meghuzásnál (ttehát meg kellett töltse a csöveket) már priccolt is. Tehát ha jol mûködik akkor gyorsan fellöki a szélvédõre. Ha nem akar müködni akkor lõhetem.

Ha van tobb aranyom, ami ugyanazt jelenti, akkor mi annak a legkisebb egesz szamu verzioja? Pl. : 12:8 9:6 6:4 3:2 ugyanazt jelenti (nagy vonalakban) Mondjuk kapok egy 9:6 akkor ennek az aránynak a legkisebb hasonlo variansa erdekelne vagyis a 3:2.

Valami keplet, vagy szabaly? Sajnos a nevet se tudom, talan legkisebb aranypar? Bar ez matematika, de programozásnál egy kép kivágásánál az a kivágott rész aranyat kell kiirnom.

Legjobb válasz: A legnagyobb közös osztót keresed. Ált. iskola 4. osztály.

A legnagyobb közös osztót keresed. Ált. iskola 4. osztály.
Szia! A legnagyobb közös osztóval tudsz egyszerûsíteni, ekkor kapod a "minimális" törtet. Pl. lnko(9, 6)=3, 9/3=3 és 6/3=2, ezért 3:2 a 9:6 nem egyszerûsíthetõ alakja. lnko számítását az ún. euklideszi algoritmus könnyen és gyorsan megoldja, keress rá.

Mennyiből lehetne kihozni egy esküvőt? Nem tul szűk esküvőt terveznénk 100Fő, És mégegy kérdés ha vannak teljesen jó barátaim, de van 5-6 aki haver inkább őket meghivjam? Vagy ha nem akkor vajon besértődnek utána?

Legjobb válasz: Hát ez sok mindentõl függ! Milyen esküvõre és mikre gondoltál ezekkel kapcsolatban? Csak,mert voltam már 6 millás esküvõn is,de nagyon szerényen is.

Hát ez sok mindentõl függ! Milyen esküvõre és mikre gondoltál ezekkel kapcsolatban? Csak, mert voltam már 6 millás esküvõn is, de nagyon szerényen is.
Lakhatásotok, rendes ruhátok, munkátok az már van?
A kérdező hozzászólása: köszi még van egy évem csak érdeklõdök
A kérdező hozzászólása: igen, ház van munka van, van minden
de nem is azt kérdezte a kérdezõ h mennyi lesz...
átlagban ennyi fõre szerintem 1, 5-bõl egy alapot ki lehet hozni. Mármint nem flancolósat de nem is unalmasat...jelenleg
A kérdező hozzászólása: köszi végre az értelmes választ, erre voltam kiváncsi
Én a barátokhoz szólnék hozzá, ahol 100 ember elfér, ott 105 is. :) Úgyis lesz pár ember, aki visszamondja, szóval lehet, hogy a végén haverokkal-barátokkal együtt i s csak 100 lesz a létszám. Ezen nem érdemes sértõdés-hullámot indítani, egy 30 fõs esküvõ más lenne, de itt nem azon az 5 emberen múlik, kijöttök-e a pénzbõl. Amúgy szerintem is 1, 5 millió a minimum, amibõl tisztességesen, de minden flanc nélkül ki lehet jönni, 2, 5-bõl meg már kényelmesen. :)
Ez igaz... 108 meghívottunk volt, végül a zenésszel, fotóssal együtt 94 en voltunk... (1, 4 M lett a vége, a gyûrûk nélkül) 1#

Samsung Galaxy Ace-re van 2.3.6-nál jobb android? Ha van, akkor hogy tudnám frissíteni? (Kérlek részletesen írd le, mert nem vagyok túl nagy zseni, az ilyen dolgokban. )

Ebben a videóban 2.3.7-es android van rajta:

Legjobb válasz: Hivatalosan 2.3.6 a legutolsó official release. Ha ics, avgy jelly bean kell, akkor root, bootloader nyitás, opcionálisan kernel flash, recovery flash, majd egy fõzött rom telepítése.

Hivatalosan 2.3.6 a legutolsó official release. Ha ics, avgy jelly bean kell, akkor root, bootloader nyitás, opcionálisan kernel flash, recovery flash, majd egy fõzött rom telepítése.

Minek van ez az intel corei.5 imádat meddig lessz elég még 4 mag másfél év vagy 2 talán márt most is van 6 magra optimalizált játék és arra ott az amdfx6200 4 évig húzná lazán jó vga-val de az i.5 meddig ha már a játék támogatja a 6 magot?

Legjobb válasz: Róbert ne vedd sértésnek, de az eddigi itteni "tevékenységed" alapján nem vagy tisztába a dolgokkal(pl CMT, vagy ha már jövõ akkor heterogén vonal), szóval nincs mirõl beszélni :)

Róbert ne vedd sértésnek, de az eddigi itteni "tevékenységed" alapján nem vagy tisztába a dolgokkal(pl CMT, vagy ha már jövõ akkor heterogén vonal), szóval nincs mirõl beszélni :)
FX-nek vannak elõnyei, ahol õ a jobb, de ezzel sajnos pont átlag user és játékos ember nem fog találkozni. Virtualizációban szvsz jobb, többség azt sem tudja mi az, meg tudományos számításokban, fizikai szimulációkban jobb, aminek megint semmi köze a felhasználók 99.9999%-nak. Nem azért vesz valaki most FX-et játékra mert jobb, hanem mert jobb az ár/érték aránya. Még olyan játék is kevés ami a 4 magot rendesen kihasználja, lásd a pofára esést azokkal a játékokkal amivel elsõ C2D Quad procikat reklámozták (Crysis, Alane Wake) jelelmzõne csak kettõt pörgetnek rendesen. Talán a Supreme Commander volt az egyetlen ismertebb. Meg a szuper rosszul optimalizált GTA 4.
http://prohardver.hu/teszt/amd_fx-8350_vishera_piledriver_te.. Nézd meg az általános és játék teszteket, elég nyilvánvaló miért az i5. Az képes legjobban kihajtani egy 50-100.000 közötti VGA-t, de sokkal olcsóbb mint az i7. És mindezt pont egy FX-8350 tesztbõl látni.
Persze "jó áron" lehet kapni 6 magos i7 extreme procikat. Vagy még többért van 12-16 magos opteron, de akkor mindjárt 2 procis alaplapba. Viszont játékoknál üresben pörögne egy ilyen vagy max. 10%-on.
A kérdező hozzászólása: és azon lesz csak meg pl a minimum fps-ben a 35 4 magon meg csak 22-25 kezdenek elavulni a sima 4 magosok ht nélkül végük lesz akkor miért a sokk pénz ezekért nem?
A játékok nem a magokat, hanem a processzor erejét igénylik. Az, hogy ki tudja használni a játék teljesen a 6 magos processzorokat is nem jelent semmi hátrányt a 4 magosoknak. Ha pedig valahova kevés lesz az i5 oda az FX is.
Honnan szedsz ilyen marhaságot? Ha egyszer az i5 erõsebb, akkor mért lenne jobb az FX ??
A kérdező hozzászólása: csak várd ki amikor a játéknak nem lesz elég a 4 mag és szarabb minimum fpsek lesznek 4 mag alatt akkor is ezt mond hogy jobb mert senkinek sincs pénz 2 év múlva i.7 váltani mert úgyee ott van 4 mag+4ht de 90 ezrekért vegye a hülye majd, amd elõnyõsebb olcsóbb játékoknál tökéletes!
Tán mert a 4 magos i5 jobb, mint a 6 magos FX ?
A kérdező hozzászólása: én játékra akkor sem dobnék ki i.2500-k mg hasonlokra több pénzt

Motorcsere jogi szabályozása érdekelne ha van egy Ford Escortom 1.6 os motorral azt kicserélhetem-e ugyanolyan 1.6 os ugyanolyan Ford motorra csak nem Escort hanem Focus motorra kell e rá átalakítási engedély stb?

Legjobb válasz: Típusazonos motorcseréhez nem kell átalakítási engedély. Értem ezt úgy, hogy jelen esetben a Ford motorszám elsõ 3 vagy az újabbaknál az elsõ 4 karakternek betûre-számra meg kell egyeznie. Ha ez megvan akkor a motor származási papírjaival ( adás-vételi, számla, vám-papír stb. ami van) és a már beépített motorral felkeresed a lakhely szerint illetékes NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) telephelyét. Ott ránéznek az autóra ( egyeztetik a motorszámot a papírokkal) és pár ezer forintért kiadnak Neked egy Igazolást, hogy engedély nélkül elvégzett átalakításról volt szó. Ezután Okmányiroda: forgalmi és törzskönyv csere ( 6000,-ft + 6000,-ft)....és kész. Viszont ha nem típusazonos a motorcsere az már macerásabb. Átalakítási engedély, mûhelynyilatkozat a beszerelésrõl, regadó stb. Szóval az már nem mindig éri meg.

Típusazonos motorcseréhez nem kell átalakítási engedély. Értem ezt úgy, hogy jelen esetben a Ford motorszám elsõ 3 vagy az újabbaknál az elsõ 4 karakternek betûre-számra meg kell egyeznie. Ha ez megvan akkor a motor származási papírjaival ( adás-vételi, számla, vám-papír stb. ami van) és a már beépített motorral felkeresed a lakhely szerint illetékes NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) telephelyét. Ott ránéznek az autóra ( egyeztetik a motorszámot a papírokkal) és pár ezer forintért kiadnak Neked egy Igazolást, hogy engedély nélkül elvégzett átalakításról volt szó. Ezután Okmányiroda: forgalmi és törzskönyv csere ( 6000, -ft + 6000, -ft)....és kész. Viszont ha nem típusazonos a motorcsere az már macerásabb. Átalakítási engedély, mûhelynyilatkozat a beszerelésrõl, regadó stb. Szóval az már nem mindig éri meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!