Találatok a következő kifejezésre: Ha van éves barátnöm (52 db)

Milyen érzés ha van egy barátnőd? Milyen párkapcsolatban élni 15-18 éves fiúk-lányok?

Legjobb válasz: Az egyik legjobb dolog. :) De akkor azt normálisan kell,ahogy minden más kapcsolatot is,rendszeresen "ápolni",figyelni a másikra,meghallgatni,segíteni neki és tisztességesen kimutatni az érzéseket. :) És jó eséllyel kölcsönösen fog ez menni.Aki erre nem képes,szerintem nem kéne próbálkozni ,mert hamar vége lesz. ( Mondjuk én a tartós kapcsolatokról beszélek elsõsorban,ne kövezzetek meg érte :D) És persze mindig szakítani kell idõt a másikra. Itt nincs az,hogy 1-2 hétig/hónapig nem dumáltok mert nem értek rá(amúgy sem tudnátok kibírni,ha szeretitek egymást),vagy hasonlók,az maximum a barátságnál ha mûködik,itt nem. Itt majdnem ugyanúgy kell figyelni a másikra,mintha tényleg hozzád tartozna. Legalábbis,szerintem abból áll a kapcsolat,hogy néha képesek vagyunk kisebb-nagyobb áldozatokat hozni egy amúgy baromi jó dologért.:) Lehet,túl nyálas vagyok,de én így látom. Vagy komolyan,vagy sehogy.:D 17L

Az egyik legjobb dolog. :) De akkor azt normálisan kell, ahogy minden más kapcsolatot is, rendszeresen "ápolni", figyelni a másikra, meghallgatni, segíteni neki és tisztességesen kimutatni az érzéseket. :) És jó eséllyel kölcsönösen fog ez menni.Aki erre nem képes, szerintem nem kéne próbálkozni , mert hamar vége lesz. ( Mondjuk én a tartós kapcsolatokról beszélek elsõsorban, ne kövezzetek meg érte :D) És persze mindig szakítani kell idõt a másikra. Itt nincs az, hogy 1-2 hétig/hónapig nem dumáltok mert nem értek rá(amúgy sem tudnátok kibírni, ha szeretitek egymást), vagy hasonlók, az maximum a barátságnál ha mûködik, itt nem. Itt majdnem ugyanúgy kell figyelni a másikra, mintha tényleg hozzád tartozna. Legalábbis, szerintem abból áll a kapcsolat, hogy néha képesek vagyunk kisebb-nagyobb áldozatokat hozni egy amúgy baromi jó dologért.:) Lehet, túl nyálas vagyok, de én így látom. Vagy komolyan, vagy sehogy.:D 17L
jó, nekem fontos, hogy legyen valakim akire támaszkodhatok. Most nincs, szóval kész vagyok xD 16/f

Barátnőm 16 éves és 3hónapja egy alig 14 éves fiúval jár. Amióta együtt vannak a barátnőmmel negyed annyit nem tudok beszélgetni, találkozni stb. Csak ha én keresem akkor beszélünk vagy találkozunk. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az elsõnek és az utolsónak is igazat adok részben. A mi korosztályunknál még mûködött a járás szex nélkül, ma már nem. Sajnos már az sem kizárt, hogy a 14éves fiú is.. A lany részérõl ennek ellenére gáz, hogy egy testi-szellemi értelemben vett gyerekkel van. Másoknak kellene hogy legyenek az igényeik. Ha ennek ellenére neki ez kell. Akkor meg is érdemli.

Az elsõnek és az utolsónak is igazat adok részben. A mi korosztályunknál még mûködött a járás szex nélkül, ma már nem. Sajnos már az sem kizárt, hogy a 14éves fiú is.. A lany részérõl ennek ellenére gáz, hogy egy testi-szellemi értelemben vett gyerekkel van. Másoknak kellene hogy legyenek az igényeik. Ha ennek ellenére neki ez kell. Akkor meg is érdemli.
Nem vagytok összeragasztva. Neki most õ a fontosabb, fogadd el. Lépj túl a dolgon, barátkozz másokkal is. Majd ha úgy alakul, megint õ lesz a legjobb barátnõd.
Az elsõ válaszolótól kérdezném, hogy miért baj az ha egy 16 éves lány egy 14 évessel kezd? Amikor 16 voltam, akkor én is jártam egy 14 éves sráccal, és nem az volt az elsõ, hogy lefeküdjek vele, vagy megnézzem rendesen feljödik-e a pö*cs*ik*éje. lol Miért lenne muszáj lefeküdni? Csak járnak. Mint ahogy mi is azt tettük, hisz fiatalok/ gyerekek voltunk, és korántsem a szex volt az elsõ. Attól függetlenül, hogy 2 évvel idõsebb a lány, és érettebb még megérthetik egymást. A kérdezõnek meg annyit, hogy ilyen a szerelem, az emberek képesek miatta elhanyagolni a barátaikat, de késõbb erre rájönnek, és remélik, még nem késõn. Barátnõd is rá fog jönni. Ha tényleg a barátnõd. Ha nem, akkor ne bánkódj miatta. 22/L
Hanyagold a barátnõd, hagy essen pofára, amiért egy poccsel kezd. Vagy beszélj bele. Vagy szerezz normálisabb barátnõt. De, mit akar egy 16 éves lány egy alig 14 éves gyerektõl? :O Megnézi, hogy rendesen fejlõdik-e neki a kis pocsikéje?! -Mert mást nem lehet csinálni egy olyan gyerekkel. Javaslom a 16 éves lány keressen egy normális korú, mondjuk 18-20 év körüli fiút, és ne egy pocsossel kezdjen. A saját érdekében. Kedves kérdezõ, talán ezt kéne megbeszélni vele.
Lehet, hogy neki más a nemi identitása mint a tiéd, vagy még nem alakult ki teljesen.
A kérdező hozzászólása: Náluk a szexrõl szól az egész kapcsolat:S
Egy 16 éves lány sem felnõtt még. Ok, felnõttebb mint egy 14 éves srác, de nem azon van a hangsúly, hogy most együtt élnének, vagy házasság-gyerek. Nem. Csak járnak, tinik, eltöltik a szabad idejüket egymással és ennyi. Senki nem mondta, hogy ez lesz az örökké tartó szerelem, mert nem, egyértelmû. Mi sem voltunk sokáig együtt 3 hónap, nem feküdtünk le, na és? Elvoltunk, kész ennyi volt. (Utolsó elõtti vagyok 22/L)
Utolsónak: Ha megnézed, majdnem egyszerre írtuk a választ a kérdezõvel, és így nem láttam, hogy a kapcsolat a szexrõl szól, nem gondoltam ilyenre, hisz amikor én voltam a 14 éves sráccal 16 évesen, nekem meg se fordult a fejemben h lefeküdjek vele, pedig már nem voltam szûz. De igen, igaz így már teljesen másképp áll a dolog. Ez már így fura.
A kérdező hozzászólása: 8hónap:S változatlan helyzet..vagyis csak még kevesebbet találkozunk, beszéltünk.

Kint dolgozom németországban. Van egy barátnőm neki meg van egy "élettársa akivel nincsenek jóban már 3 éve. Szeretném kivinni a barátnőm meg a kislányát (3 éves) németországba. Ha nem akarja a férj akkor nem tudjuk kivinni az országból?

Legjobb válasz: Ha a gyereknek hivatalosan ö az apja ( elimerte a ygereket, vagy fizet utána gyerektartást), akkor csak az apa beleegyezésével lehet a gyereket külföldre vinni.

Ha a gyereknek hivatalosan ö az apja ( elimerte a ygereket, vagy fizet utána gyerektartást), akkor csak az apa beleegyezésével lehet a gyereket külföldre vinni.
A kérdésedre a válasz benne van a kérdésedben, kérdõjel helyett ponttal a végén.
A kérdező hozzászólása: ajaj! Akkor az szívás... Sehogy sem tudjuk kivinni az országból? Az Õ nevén van a gyerek.
Dehogy nem tudjátok: megkéritek az apát, hoyg hivatalosan egyezzen bele.
A kérdező hozzászólása: És ha nem egyezik bele? Amúgy minden nap meló után iszik kb lefekvésig... ez számít?
Kéne egy kicsit pontosítani. Most élettárs, vagy férj? Együtt vannak még? Ha nem, kinél lett hivatalosan elhelyezve a gyerek? Egyébként hosszabb idõre (szóval nem egy nyaralásra) valóban csak az apa beleegyezésével viheti ki, bár ha olyan a helyzet, a gyámhatóság is adhat rá engedélyt, de elsõ körben az apát kell megkérni, hogy egyezzen bele. Viszont a kapcsolattartást az anyának biztosítania kell.
A kérdező hozzászólása: Nem a férje csak az élettársa. De már 3 éve nincsenek jóban. A gyerek az apa nevén van.
közös a felügyelet? az számít. ha nem, akkor nem szólhat bele

15 évesen 13, 5 éves barátnőm van, nektek ennyi idősen volt barátnőtök, ha igen hány éves volt a lány?

Legjobb válasz: 15 vagyok, és még nem volt barátnõm, az ok egyszerû, még nem találtam meg az igazit, "bnõt" meg nem akarok mert mindenkinek csak azért van ennyi idõsen mert ez a trend, én meg pont leszarom.... remélem ez kielégítõ válasz volt....

15 vagyok, és még nem volt barátnõm, az ok egyszerû, még nem találtam meg az igazit, "bnõt" meg nem akarok mert mindenkinek csak azért van ennyi idõsen mert ez a trend, én meg pont leszarom.... remélem ez kielégítõ válasz volt....
18éves koromban volt egy 16éves, akivel 10 hónapig voltam együtt, majd lelépett külföldre családostul. Most 22évesen van 20éves, aki marad itthon remélem!
Úgyanmár... 16 éves vagyok, barátnõm 14, 9 hónapja vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymást, nincs semmi gondunk. Ja és én 15 õ meg 13 volt amikor összejöttünk. Ha igazán szeretitek egymást, akkor mi lehet a gond?:)
Nem gáz, az a másfél év, de az, hogy 13 évesen pasizik, az elég gáz. egy 13 éves az még KISLÁNY!!!!!
ugyan már, 8.-osként nem kezdeni szokták a "pasizást". 12 évesen is erre vannak hangolva, csak hát gyerekek és komolytalan az egész.
hát kicsit gáz hogy 13 évesen már pasizik, neked sem nagyon kéne csajoznod még, ha az én lányom lenne nem engedném neki
másfél év korkülönbség simán belefér még tiniként is. 3 év lenne már necces.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) )
A kérdező hozzászólása: és a te/ti véleményetek szerint ciki hogy 13ésfél éves barátnõm van?
14 év alatti lánnyal nem csinálhatsz semmi komolyat mert jön a rendõrbácsi.Szal képzelem milyen barátnõ lehet:küldesz neki sok levelet, meg adsz puszit az arcára ha névnapja van?
NEM GÁZ 19 ÉVES VAGYOK NYÁRI PÉNZEMBÖL VETEM EGY E36-OS BMW-T ÉS MOST A CSAJOM 16 ÉVES 2 ÉVE VAGYUNK EGYÜTT ÉS SOKAN AKARNAK ÖSZEJÖNI VELEM A KOCSI MIAAT DE ELKÜLDÖM ÕKET

Az ciki ha 14 éves (fiú) vagyok és van egy barátnőm 2 éve és még nem történt semmi?

Én már nagyon kívánom ?t de ? nem tudom hogy kíván-e engem. Segítsetek

Legjobb válasz: Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F

Nyugodtan mász rá és ha nem akarja akk nem ha igen akk meg szexeljetek. ENNYI!
Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F
Az lenne a ciki ha történt volna.
szerintem sem ciki, mert még gyerekek vagytok...nektek csak fagyiznotok kellene sétálgatva a játszótéren és nem szexelni!!! arra majd ráértek ha felnõttek lesztek! :)
Egyáltalán nem ciki, ha nem akarsz azonnal rámászni a lányra 14 évesen! Nem vagyunk állatok, akik megérzik a kanca szagát, és már nyomják is neki! Azokkat az üresfejõ kortársaidat, akik azal hencegnek, hány csajt fektettek már le, ne törõdj, valószínûleg semmi nem igaz belõle!
1. és 4. válaszoló, hülyeséget ne írjatok, gyerek még ne szexeljen! És ha 14 vagyok? Legalább nem ezen jár az eszem, hogy hú de megkefélném...megfordult már nekem is a fejemben, de nem tettem meg, hanem uralkodtam magamon. 17-18 év alattiak ne dugjanak! 2. Voltam
most baszni akarsz?xd ha igen akk, kérdezd meg tõle sztem vagy, kezdj el rámászni(de olyan romantikusan ;) )de am nem túl korai?:D bára szabályok arra vannak h megszegjük szval oké.jó dugást ;)
egyetértek az elõttem szólóval! Fagyizzatok, fogd meg a kezét és sétáljatok. Bõven elég, a tudat, hogy szeret valaki. Ne akarj vele már lefeküdni. 14 évesen hihetetlenül nagy felelõtlenség lenne. A védekezés eszedbe jutott már? Láttál már koton gumit? Helyezted már fel? Tudod hogy kell? Szerintem ezekre mind NEM a válasz (és az lenne a normális). Amíg ezeket nem tapasztaltad ne akarj szexelni. Ráérsz vele 17 körül.
Nem ciki. Ha olvastál már korábbi híreket tudhatod hogy vannak nálad jóval idõsebb szüzek is. Másik meg ha már két éve együtt vagyok illene legalább feltételezni hogy kíván-e.
Gratulálok! Biztassatok csak egy 14 éves gyereket arra hogy kis babát csináljon! Ha ilyen fejjel szexelni fog szerintetek mi lesz a vége? Tuti az, hogy teherbe esik a csaj! És akkor lesnek majd ha elbaszták az életüket! Gondolkozzatok már..
NEM, NEM, NEM!!!!!
16:22 [email protected] attól, hogy te ennyi idõsen még azt se tudtad, hova kell tenni, (mert nagyon leértékeled a többieket), más lehet, hogy tisztában van vele 14 évesen, hogy hol kell gumit venni, hogyan és miért kell használni. Nem bíztatom a kérdezõt, mert semmi ciki nincs ebben. De nem kell mindenkit hülyének nézni... Én szexeltem 14 évesen, és képzeld, nem lettem terhes. És tudod miért? Mert fel lettem világosítva, tudtam, hogy védekezni kell, és nem ész nélkül dugtunk... 23L
Egyáltalán nem ciki. Az lenne inkább az, ha már szexelnétek. Viszont 14 évesen már 2 éve a barátnõd? Ez nagyon aranyos! :)
Idáig illett volna rendesen megtenned ... de még nem késõ :) Lehet hogy õ is kiván már téged csk amiért nem volt szó még a dologról(feltételezem) ezért õ sem mer szólni..de amúgyis neked illene ..

Van egy barátnőm, aki most 14 éves és egy 22 éves barátja van. Olvasd végig! és sok választ ha lehet!?

Ez szerintetek normális? Szeretnének már lefeküdni egymással, (bár én nem értem meg őket). Tőlem kérte, hogy próbáljam kitalálni, hogy mikor nem dolgozik az anyja, hogy felmehessen hozzá a srác. Meg, hogy nem e tudom melyik óvszer lenne nekik a legjobb... (de hogy miért tőlem kérdezi azt nem tudom x'D)[Egy kicsit perverz a srác, am jófej XD[...Ezért én hozzátok fordulok! SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: ha 28-36 azt mondom oké, de így -.-" A srácnak elég gáz, hogy vele egy idõsekkel nem megy..

ha 28-36 azt mondom oké, de így -.-" A srácnak elég gáz, hogy vele egy idõsekkel nem megy..
Hát azért ilyen korban még kicsit necces az a 8 év...a szexre nem mondok semmit, mert sok lány baromi büszke arra, hogy 13-14 évesen már ki van lyuggatva.
Hát ez azért kritikán aluli dolog.Enyhén durva, hogy egy 14 éves ennyire játssza a felnõttet, a 22 éves pedig kikezd egy 14-el.Szerintem hagy a fenébe, ha nem akarod ezt elmondani valakinek, de én a helyedben nem keverném bele magamat.
Sok választ nem, de egyet írok: Mi a fütyi közöd hozzá? Ha nekik így jó, akkor ne üsd bele a szaglószervedet. Az pedig, hogy óvszerrel akarja csinálni, az tök normális és örülj neki, ha már ennyire a szívden viseled a csajt. Amúgy meg mit kell csodálkozni? Minden 10-12 éves csaj 30-nak maszkírozza magát, azt csodálkoznak, ha meg akarják õket kurni.
Igen, a mai világban természetesen normális!:)
A kérdező hozzászólása: Mondom hiába mondok bármit, nem hiszik el hogy nincs hozzá közöm
Megnézném azt a 22éves srácot:D Nem lehet egy fõnyeremény, ha 14éves kislánnyal kezd:D
A kérdező hozzászólása: XD én se láttam még XD
Létezik egyáltalán?:D Amúgy 2 lehetõség van: 1, tényleg szerencsétlen és az érettebb lányoknál nem tud bevágódni:D 2, csak kihasználja a barátnõdet.
én nem is értem, hogy ez most mi, meg egyáltalán ezt hogy gondolják.. legyél határozott, mondjad nekik, hogy szarsz bele, és hagyjanak békén.
Hát ez durva! Egy 14 éves még gyerek! 22 évesen gáz a pasi, hogy nem tud hozzá hasonló korú csajt felszedni!
akkor mond meg nekik, hogy ne piszkáljanak e miatt.
A kérdező hozzászólása: mind2 engem piszkál ez miatt XD egész nap csörög a telefonom és sztem sincs semmi közöm hozzá de nem értik meg :S
a csaj viselkedése miatt rohadt korai... neked mi közöd van ehhez az egészhez szerintük? megáll az eszem komolyan, téged kérdezgetnek a gumiról meg arról, hogy mikor nem dolgozik az anyja!!
A kérdező hozzászólása: én is azt mondom hogy nem de én már teljesen bizonytalan vagyok velük kapcsolatban... "de nagyon szeretik egymást"
kivétel, ezért nem is normális....õ dolguk én nem tudnék egy 14 évessel sokáig együtt mutatkozni nyilvánosan.
Nem.
de akkor sem zaklathatnak egy másik embert a hülye problémájukkal, fõleg, ha téged nem érdekel, úgyhogy vagy eléred hogy oldják meg, vagy hallgatod még hetekig.

Ha van 13 éves barátnöm és én 16 éves vagyok akkor engem büntetnek?

Legjobb válasz: Ha nem csináltok semmit akkor nem,de ha lefeküdnél vele akkor bûncselekményt követsz el...

Ha nem csináltok semmit akkor nem, de ha lefeküdnél vele akkor bûncselekményt követsz el...
Nem, nem csak akkor lehet baj belõle, ha terhes lesz. Maga a szex a baj, ugyanis ha jól tudom, megrontásnak számít...
Ha nincs szex akkor nem. Egyébként bûncselekmény. És egyet értek az elõttem szólóval: egy 13 éves még nagyon gyerek - fõleg a szexhez.
De egy 13 évessel ne is akarj lefeküdni. Még gyerek.
Ha a szülei megengedik, akkor már le is feküdhetsz vele. 14 után meg azt csináltok amit akartok.
amúgy meg nemcsak a lefekvésrõl van itt szó, mert a petting, sõt, a partner felizgatását szolgáló csók is szexuális cselekménynek minõsül, ha jól tudom... szóval a petting is "fajtalankodás", nem? mindenesetre én nem kezdenék 14 év alattival, az inkább még játszon a babáival vagy ilyesmi...:D
Ha csak együtt vagytok, akkor természetesen nem büntetnek, szíved joga, hogy kivel jársz... De ha szegénnyel le is akarsz feküdni... hát az bûncselekmény, ahogyan az elõzõ jogban jártas hozzászóló írta. De egyébként is... 13 éves lánnyal azért nem kellene lefeküdni! Várd meg, míg õ is késznek érzi magát rá, és legalább 15-16 lesz. Igaz, akkor is elég korán van még, de mégse 13!! --- 202/A. § Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel ellenszolgáltatás fejében közösül vagy fajtalankodik, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. Ajjaj, sokan kezdhetünk parázni :)
A Büntetõ törvénykönyv 1978. évi 4. törvény 197-202. paragrafusai írják le az Erõszakos közösülés, Szemérem elleni erõszak és Megrontás bûntettét. Itt van így: Erõszakos közösülés 197. § (1) Aki mást erõszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel közösülésre kényszerít, vagy más védekezésre, illetõleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre használja fel, bûntettet követ el, és két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.487 (2) A büntetés öt évtõl tíz évig terjedõ szabadságvesztés, ha a) az erõszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel közösülésre kényszerített sértett a tizenkettedik életévét nem töltötte be, 488 b) a sértett az elkövetõ nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll, c) a sértettel azonos alkalommal, egymás cselekményérõl tudva, többen közösülnek. (3) A büntetés öt évtõl tizenöt évig terjedõ szabadságvesztés, ha a (2) bekezdés a) pontja szerinti erõszakos közösülés a (2) bekezdés b) vagy c) pontja szerint is minõsül.489 Szemérem elleni erõszak 198. § (1) Aki mást erõszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel fajtalanságra, vagy ennek eltûrésére kényszerít, vagy másnak a védekezésre, illetõleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát fajtalanságra használja fel, bûntettet követ el, és két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.491 (2) A büntetés öt évtõl tíz évig terjedõ szabadságvesztés, ha a) az erõszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel fajtalanságra, vagy ennek eltûrésére kényszerített sértett a tizenkettedik életévét nem töltötte be, 492 b) a sértett az elkövetõ nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll, c) a sértettel azonos alkalommal, egymás cselekményérõl tudva, többen fajtalankodnak. (3) A büntetés öt évtõl tizenöt évig terjedõ szabadságvesztés, ha a (2) bekezdés a) pontja szerinti szemérem elleni erõszak a (2) bekezdés b) vagy c) pontja szerint is minõsül.493 Megrontás 201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bûntettet követ el, és egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön vagy fajtalankodjék, bûntettet követ el és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (3) A büntetés két évtõl nyolc évig, illetõleg egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha az (1), illetõleg a (2) bekezdésben meghatározott bûncselekmény sértettje az elkövetõ hozzátartozója, avagy az elkövetõ nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll. 202. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra bír rá, hogy mással közösüljön vagy fajtalankodjék, bûntettet követ el, és egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy mással közösüljön vagy fajtalankodjék, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (3) A büntetés két évtõl nyolc évig, illetõleg egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha az (1), illetõleg a (2) bekezdésben meghatározott bûncselekmény sértettje az elkövetõ hozzátartozója, avagy az elkövetõ nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll. 202/A. § Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel ellenszolgáltatás fejében közösül vagy fajtalankodik, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.499
És még annyit hozzátennék az elõttem hozzászólókhoz, hogy bizony te leszel a hibás, hiába akarta a barátnõd is...
Ha vlki megtudja hogy lefeküdtetek, és neki ez nem tetszik (ismerõs rokon vagy akárki), feljelenthet téged és büntetnek.
Igen, bûncselekmény. De te lefeküdnél egy 13 évessel?? Esszednél vagy? És ha megtudják a szülei és feljelentenek? Márpedig azt fogják, ha kiderül. DNS vizsgálattal még elég sokáig bizonyítható. De te tudod...
A kérdező hozzászólása: nem 16-tól lehet? de ebböl csak akkor van baj ha véletlen terhes lenne nem?
Ha roma származásu, akkor semmi problémád nem lehetz belõle!

Az mennyire ciki, ha 22 évesen 16 éves barátnőm van és Õ már nem szűz, de én még igen?

A helyzet az, hogy sosem voltam egy Don Juan, vagyis mint kiderült csak magamról gondolom így, mert mióta nem vagyok olyan gátlásos és a csajok véleménye eljut a fülemig, másképp látom.

Legjobb válasz: Helló!Szerintem ne legyél ilyen aggodalmas!Ha rástresszelsz akkor persze,hogy elrontasz mindent,haggyad had történjen minden magától,mikor oda juttok tudod mit kell majd tenni...amugy miért nem mondod meg neki,hogy szûz vagy? :) Egyszerûbb lenne minden :)

Egyszeri ember az étteremben a pincérnek: - Van önöknél zsiráfhús? - Evett már olyat? - Nem. - Akkor van. Ez a kis vicc jutott eszembe. Arra akartam célozni, hogy neked mint szûznek simán eladhatja magát "tapasztalt" nõnek, közben lehet hogy ugyanúgy szûz mint te, vagy ha volt is pasival, csak maszatolás volt. Kicsit odateszed magadat, egy-két alkalom után te leszel a király, csak ne parázz. 35/F
Helló!Szerintem ne legyél ilyen aggodalmas!Ha rástresszelsz akkor persze, hogy elrontasz mindent, haggyad had történjen minden magától, mikor oda juttok tudod mit kell majd tenni...amugy miért nem mondod meg neki, hogy szûz vagy? :) Egyszerûbb lenne minden :)
Nyugi én ugyanilyen helyzetben voltam mint te, csak akkor 18 voltam a csaj meg 17 :) De nem volt semmi gond, elengedtem magam, nem stesszeltem...és 1-2 együttlét után átvettem az irányitást tõle ;) Szerintem veled is ez lesz ;)
A szüzesség múló állapot... :P Ne aggódj sokat, hanem gyakorolj. A 15-16 centi meg átlagos méret, szóval amiatt sem kell aggódni. F/23
Akkor ne aggódj nem lesz semmi gond :) Elõször haggyad, had õ irányitson, és utána hidd el mindent magadtól fogsz majd tudni mit hogyan kell :)
Attól még, hogy átmentek rajta párszor, nem jelenti azt, hogy tapasztalt lenne, hiába hiszi magát annak.
Kérlek, ne vedd bunkónak a hozzászólásomat, de nem tudom szebben: Az hogy volt elõtted két pasival nem azt jelenti, hogy úgy lesz*p, hogy a szemed kiugrik.Lehet az is, hogy csaj betették neki, aztán szevasz. Na de: Én 15 voltam, és egy 21 éves eléggé durván tapasztatlt csajjal voltam, és ment minden, mint a karikacsapás.Úgy tettem, ahogy az ösztönök, érzések diktálták, és kicsit sem paráztam, csak örültem, mint az állat :D Egy só, mint száz, ne parázz, mert jön az majd magától, észre sem veszed, és már jó is lesz :D De arra mindíg figyelj, hogy neki is jó legyem, kérdezd meg, hogy hogyan szereti (akár menet közben is), abból úgysem lesz baj. Ja, és ne félj, hogy enki fájni fog, mert akkor folyatamosan arra koncentrálsz, és az végén az lesz, hogy elpazaroltál egy gumit :) Majd szól, ha baj van. Sok sikert! 21/F
A kérdező hozzászólása: Igen kettõvel, az utóbbi fél év alatt és nem büszke rá.. :/
Figyi nem fogok hazudni, szerintem ez gáz. De veszítsd el gyorsan és akkor már nem lesz az. :D
2 pasival volt elötted és még csak 16 éves?;DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsod, csak jelenleg technikai problémák akadályoznak, de rajta vagyok az ügyön.. :D
A kérdező hozzászólása: elírtam: "..jövõ hétre tervezzük, csak elõttem folyton az lebeg.."
egyáltalán nem gáz-.-"
megvolt azóta, hogy ment? elégedett volt, élvezte õ is?
egyaltalan nem ciki ha a parnered fiatalabb is meg tapasztaltabb is mindenki maga donti el h kivel es mikor kezdi el es az atlag hoszusag vilagszinten 15cm nem kell aggodni
"Arra akartam célozni, hogy neked mint szûznek simán eladhatja magát "tapasztalt" nõnek, közben lehet hogy ugyanúgy szûz mint te, vagy ha volt is pasival, csak maszatolás volt. Kicsit odateszed magadat, egy-két alkalom után te leszel a király, csak ne parázz. " Én is ugyanezt írtam le, igaz talán egy kicsit durván fogalmaztam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az önbizalom erõsítõ hozzászólásokat, azt hiszem már elég magabiztos vagyok. ;) Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy egy alkalommal már eljutottunk odáig, hogy ujjal kielégítettem és azt mondta jobb volt neki, mint az elõzõ 2 alkalom, mikor pasival volt. :O Ezek szerint minden OK.
Ne görcsölj rá a dologra. Csináld amit jónak érzel, amit szeretnél együttlét közben, a barátnõd meg biztos besegít egy kis irányítással ha valamit szeretne. A barátomank én vettem el. Néha besegítettem neki, és végül nagyon jól sült el a dolog! A méreteddel pedig semmi gond!
szerintem...eddig gátlásos voltál nem ment a csajozás most már nem vagy gátlásos megy a csajozás ..tanulj az esetbõl!!! ha most fasza gyerek leszel akkor jól fog menni minden kafa nem ronthatod ele mert szeret...szóval ne legyél nyuszi eddig nyuszi voltál nem jött össze a dolog legyen egy kis arcod és jó lesz ( na de ne sok :D )
A kérdező hozzászólása: Hmm.. ismertem a viccet, köszi :D Épp az van, hogy nem adja magát elõ tapasztaltnak, csak engem zavar(t), hogy õ fiatalabb és már volt pasival (ez 100%, mert elég részletesen elmesélt mindent s tudom ki volt a pasija, jól átverte.. de ezt nem keverem bele most). Remélem igazad lesz. ;)
A kérdező hozzászólása: Ez azért durva kifejezés.. Nem hiszi magát annak, ez az én véleményem, hogy tapasztaltabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igyekszem csak arra gondolni, hogy szeretjük egymást és nem sülhet el rosszul. :)
A kérdező hozzászólása: Megmondtam, mert túl õszinte típus vagyok.. :( lehet hiba volt, de szerintem Õ is simán észrevette a viselkedésembõl.. mindent olyan óvatosan kezelek :s
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kérdést, nagyon jól sikerült az elsõ alkalom, habár nem jutottunk el a csúcsra, de mindketten élveztük. Azóta minden jól mûködik köztünk, immáron 8 hónapja együtt vagyunk és boldogok. :) )
Taníts Sensei!
Nem! Mázlista!
Respect.
Viseld büszkén! És akkor nem cikizni, hanem irigyelni fognak!:)
Sokat akar a szarka.... Tudod, hogy folytatódik, bogaram :)
Vágjátok, hogy felvágni akar?:D Csak olyan nyomott, hogy nem vágja: ez anonim. A barátnõje meg csúf.
Simán vagányság!
Szerintem a szerelem nem kor, hanem érettség függvénye.
kicsit
23 a rekordom, de a 18 már jó kezdés :D

Haragudni fognak rám, a rokonaim és ismerőseim is, ha meg tudják, hogy 25 éves barátnőm van 18 évesen?

eddig nem féltem t?le,de most parázok nagyon.

Legjobb válasz: Inkább irigykedni fognak, mint haragudni.

Inkább irigykedni fognak, mint haragudni.
ha apád lennék büszke lennék rád.
Haragudni? Legfeljebb kicsit meglepõdnek. De ha ti nektek így megfelel, és jól kijöttök, akkor nincs probléma.
Nincs joguk ezert haragudni-mi kozuk hozza??Nem vagy koteles beszamolni a szerelmi valamint sexualis eletedrol senkinek.
A kérdező hozzászólása: nekem és a barátnõmnek, nem számit nagy kor különbség és kettõnk életkora. Nekem nem volt még nálam idõsebb barátnõm, ekkora kor különbségel is, furának tartom.A másik meg, hogy szeretnénk babát is.
légy büszke, valószínûleg eléggé potens vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!