Találatok a következő kifejezésre: Ha van éves (2127 db)

Mennyi haja van az 1 éves körüli kisfiatoknak?

Az én kisfiamnak, alig van haja.. ez normális???Pedig, nekem is, és az apjának is rengeteg hajunk van!!!Neki meg alig alig van...

Legjobb válasz: Nekem lányom van, de kb. másfél éves koráig volt ilyen haja, mint a képen a két babának. :) Most 2,5 éves, már kétszer levágtuk neki, copf-ban van, szép, erõs szálú haja lett egy év alatt. Másfél évesen még én is itt kérdeztem, hogy ez mennyire normális, hogy egy másfél éves lány szinte kopasz majdnem ? :))

Nekem lányom van, de kb. másfél éves koráig volt ilyen haja, mint a képen a két babának. :) Most 2, 5 éves, már kétszer levágtuk neki, copf-ban van, szép, erõs szálú haja lett egy év alatt. Másfél évesen még én is itt kérdeztem, hogy ez mennyire normális, hogy egy másfél éves lány szinte kopasz majdnem ? :) )
http://kepfeltoltes.hu/view/110415/DSC00954_www.kepfeltoltes.. Szia!Az én kislányom 13hós és csak ennyi hajacskája van!
Szerintem teljesen normálisan nõ a kisfiad haja, több babát ismerek, akiknek szintén ilyesmi a haja és egy év körüliek õk is. Az én kisfiamnak meg jó hosszú haja van már, õ most lesz majd egy éves. Elõl már sokszor le kellett vágni, mert már a szemébe lógott. Jövõ héten viszem el fodrászhoz, hogy vágjon le belõle mindenhonnan. Szerintem nagyon nehéz lesz vele, mert én is megkínlódom amíg sikerül egy kicsit vágni belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!:) ) Akkor még arrébb van a sörény korszak!!!:) Nem is baj, olyan aranyosak a kis pelyhesek!!!:) )) Köszi a képeket, irtóra cukik a babáitok!!!
7.34 vagyok. Lefényképeztem a fiamat hátúlról.....Ami nehéz mert megnem áll egy pillanatra sem :) Ö most lesz 13 hónapos.Majd most szeretném a haját kicsit megvágni.... http://www.kepfeltoltes.hu/view/110415/CIMG0016_www.kepfelto..
Az én 1 éves fiamnak ekkora haja van: http://kepfeltoltes.hu/view/110415/P1050422_www.kepfeltoltes.. Hátul hosszabb neki sokkal, mint elõl, vagy a feje tetején, de még nem szándékozom neki levágni!
Nekem 6 hós koromig se szemöldököm, se szempillám, se egy szál hajam nem volt. Szegény anyám halálra volt rémülve, hogy kopasz leszek, aztán egy éves koromra kb iylesmi pihés lettem, aztán a kétéves kori fényképeimen meg már jó nagy és dús hajam van. A lányom kb másfél éves koráig volt ilyen kis pihés, mint a képen a baba, aztán lassacskán elkezdett nõdögélni neki. Most 2.5 éves és ugyan vékonyszálú még a haja, de már többször vágtuk, most éppen sasson fazonú neki, és legjobban két kis pálmafában szereti hordani, sok csilli-villi csattal :-) A fiam 1 éves, már most több haja van, mint a nõvérének két évesen volt (bár neki is vékonyszálú), én nem szeretem, ah egy fiúnak hosszú/lenõtt a frizurája, úgyhogy neki kb 4-5 hetente nyírom géppel. Most körben rövid, felül meg épp olyan hosszú, hogy mindig felmered, nagyon cuki vele, olyan kis Beckham-os. ne aggódj, a tiédnek is megnõ és besûrûsödik majd valamennyire kb két-két és fél éves kor körül, olyankor van az élettani hajváltás
Az én fiamnak ennyi volt 1 évesen. 2 hete, 15 hónaposan vágtam elõször, de már kb. 8-10 centi hosszú volt. http://www.kepfeltoltes.hu/view/110415/K_p_147_www.kepfeltol..
A fiamnak is pici haja van.Alul hosszabb.Most kezd nöni neki.A lányom eleve hosszú hajjal született.Neki már 2 évesen a haja a válla alá ért.Most 3 éves és majdnem a derekáig.
Nagyon cukik tudnak lenni a kis pelyhes fejükkel! :) 2 éves korára Neki is szép, igazi haja lesz, ne aggódj! :) (elsõ).
A kérdező hozzászólása: Ez aranyos!!:) Remélem az én fiamnak, is dús hajkoronája lesz!!Bár a mostanival sincs bajom, olyan aranyos, amikor kint vagyunk, és a szellõ fújja azt a 2 szál haját..:) )Amúgy most lesz majd 1 éves!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat!!! Kedves Utolsó!!! Mit ne mondja, NAGYON cuki a kislányod, fõleg ez a felülnézet...:) )) Na az én kisfiam is ilyesmi, talán picikét sûrûbbek a pelyhek!!:) De akkor nem vagyok egyedül!!:P

Sokak szerint az nem gáz ha 16 éves lány szexel egy 22 éves sráccal de azt nem értem hogy mért gáz az ha egy 16 éves srác szexel egy 22 éves nővel. Valaki ezt elmondaná hogy mért van ez így?

Legjobb válasz: Régebben is ha észrevetted a fiatal lányok idõsebb férfiakhoz mentek hozzá. Ez azért van, mert a férfinak meg van/volt a pénze, hogy eltartsa a nõt, és már addigra a kapcsolatai is megvannak/voltak. A nõ mivel még fiatal, ezért képes gyermekeket szülni a férfinak, mivel a férfi általában sokáig képes utódot nemzeni, de egy nõ elég kevés ideig. Talán ezért. :D

Régebben is ha észrevetted a fiatal lányok idõsebb férfiakhoz mentek hozzá. Ez azért van, mert a férfinak meg van/volt a pénze, hogy eltartsa a nõt, és már addigra a kapcsolatai is megvannak/voltak. A nõ mivel még fiatal, ezért képes gyermekeket szülni a férfinak, mivel a férfi általában sokáig képes utódot nemzeni, de egy nõ elég kevés ideig. Talán ezért. :D
#2 Ezzel azért vitatkoznék. Nem akarok egoistának tûnni, de én is 16 éves vagyok, srác, és szellemileg jóval lehagytam kortársaim... Végül is igaz amit mondasz, de mindkét nemnél vannak különbségek. Van olyan 16 éves lány aki 20 éves szinten van szellemileg, de van olyan is aki ott maradt 10 éves szinten. Ugyanígy a fiúknál.
Azért fura, mert egy 1 éves fiú még gyerek! Nem testileg értem, hanem szellemileg. Egy 22 éves nõ meg már nõ. Én 21 vagyok, az öcsém 14. Nekem nem lenne gusztusom hozzányúlni egy gyerekhez! A lányok hamarabb érnek nem csak testileg, de szellemileg is. Szóval egy 16 éves lány szellemileg egy 20-22 éves fiú szintjén van.
ez nem gáz, hanem szerencse:)
Egyik sem gáz!!!!!! 28F
Jó, akkor mondom úgy, hogy egy 22 évesnek férfi kell! Nem egy 16 éves tini srác! 2. voltam
2 szó: társadalmi elvárások.
Én 22 éves lány vagyok. A párom 2 évvel fiatalabb nálam, amiért én is kaptam az oltogatásokat éppen elégszer, pedig ez még nem is nagy korkülönbség. Egyszerûen valahogy úgy alakult ki a társadalmi norma, hogy úgy természetes, ha a férfi az idõsebb, a nõ a fiatalabb. Egyébként teszem hozzá egy 16 éves srácra én sem tudnék férfiként nézni.
Nem gáz.
16 éves fiú Bocsi! :)
nekem 17 éves a barátom és egy éve vagyunk együtt (: nem gáz egyáltalán ! 21/N

Normalis, ha 3 eves nem tudja kimondani az "r" betüt? Hany eves kortol nem normalis es kell orvoshoz fordulni? Van, aki mar ki tudja mondani 3 evesen?

Legjobb válasz: 5-6 évesen kezdenek velük foglalkozni a logopédusok. 3 évesen az a ritkább, aki teljesen tisztán beszél (mondhatni elvétve van ilyen gyerek). A beszédszerveik még kifejletlenek, képlékenyek. Orvos nem is értem, hogy jön a képbe?

5-6 évesen kezdenek velük foglalkozni a logopédusok. 3 évesen az a ritkább, aki teljesen tisztán beszél (mondhatni elvétve van ilyen gyerek). A beszédszerveik még kifejletlenek, képlékenyek. Orvos nem is értem, hogy jön a képbe?
utolsó vagyok, nem egyáltalán nem muszáj "próbálkozni" akár helyesen ejted a hangokat, akár nem, mert tudatosítod a gyerekben, hogy vmit rosszul csinál, akár beszédbeli akadályozottságot, pszichés gátakat is kialakíthatsz ezzel, holott ez a beszédhiba az õ korában még teljesen normális, nem is beszélhetünk 3 éves korban eszédhibáról!!
Én 37 éves vagyok és egy betût sem tudok kimondani, és ez is teljesen normális :) Az r HANGOT kb 5-6 éves korukra szokták a gyerekek kimondani, ha akkor sem sikerül, akkor az ovi nagycsoportban a logopédus segít. Biztosan akad, aki 3 évesen is ki tudta ejteni az R hangot, de õk vannak kevesebben.
Hát nézd, nálunk bevált. És próbálkozni meg csak muszáj, nem?
2, 5 éves kisfiam van: és jetek-et mond a retekre :) én sem aggódom még.
3 éves a lányom, és tökéletesen ejti az R hangot. hála Istennek!
de mondom, ez nem 3 évesen, hanem 6 évesen volt.
Pontosan emlékszem rá, milyen volt, semmilyen gátat nem épített, Anyuval mondókáztunk, beszélgettünk, játszottunk fürdés után az ágyban, és természetesen ebbe beletartozott egy csomó R betûs szó, vers stb. is. Sose éreztem, hogy valamit rosszul csinálok, mókának tûnt az egész. Nyilván nem hangzottak el olyasmik: "még mindig nem jó, figyelj: RRRRR. Nem, figyelj jobban!!!! RRRRRR Jajj, lányom ez így nem megy, próbálkozz! RRRRRR" :D Ettõl függetlenül mindenki úgy csinálja vagy úgy nem csinálja, ahogy akarja, de ez az én tapasztalatom.
Normális. Én 6 évesen tanultam meg rendesen. Az oviban vittek logopédushoz, de õ azt mondta, hogy mivel egyébként kitûnõen beszélek, gazdag szókincsem van és minden teszten kiválóan teljesítek (akkor már írtam-olvastam is) felesleges járnom, majd megpördül magától, gyakorolgassunk otthon. És azt tanácsolta, hogy hanyatt fekve próbálkozzunk, mert úgy könnyebb. Valóban úgy sikerült elõször.
helyesen az elõzõben: „mert egyáltalán nem biztos, hogy jól csinálják”
Csatlakozom az elsõhöz, 3 évesen még nem kell tudnia tisztán beszélni. (Abban is, hogy én is csak iskola elõtt tanultam meg az r-t.) Azt nem tudom, minden óvodában így van-e, de nálunk kijár egy logopédus, és rendszeresen figyeli a gyerekeket, így az óvónõk szólnak a szülõnek, ha valami olyat észlelnek, amin logopédus tudna segíteni. Úgy látom, hogy leginkább nagycsoportban szokták „kezelni” a beszédhibákat. Abban viszont nem értek egyet az elsõ hozzászólóval, hogy gyakoroljátok otthon magatoktól. Kifejezetten arra kérte a logopédus a szülõket, hogy ne tegyék, mert nem egyáltalán nem biztos, hogy jól csinálják (sõt, azt sem, hogy õk maguk helyesen képzik a hangokat).
Érdekes, a lányom 3 éves gyönyörûen kimondja, most már az s is megy neki. A többivel nem volt gond, pedig én raccsolok. Szóval tõlem tuti nem hallotta jól hogy kell kimondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok-sok hasznos valaszt! :) Igen, pont azert merült fel bennem, mert en is igy voltam. Vegül iskola elött derült ki, amikor elötte kellett menni az iskolaorvoshoz, es volt ra 2 honapom, hogy megtanuljam. Nem vittek logopedushoz, hanem a nagybatyam mondokazott velem, es sikerült, mehettem iskolaba. :) Azt azert nem mondanam, hogy lelkileg nem ereztem volna, es persze szeretnem, ha a gyermekemnel minden jol megy majd! Oviba nem jartam, igy nem tudtam, hogy az oviban lesz logopedus. Külön köszönöm az utolsonak, hogy odairta, hogy logopedus anyuka, ez olyan megnyugato, hogy a hozzaertö is ezt irja. Köszönök meg egyszer minden valaszt.


Mai világban nem gáz. 12 évesen úgy néznek ki lassan, mint egy leélt 17 éves.
azért nem mindegy hogy 11 vagy 13, de szerintem nem vészes a dolog.... nekem is bejönnek a nálam fiatalabbak...például 14 évesek..... 17 éves fiú voltam
1sõnek üzenem, hogy hülye vagy.. amúgy meg nem normális, én nem nézek úgy kislányokra
11 szerintem gáz... véleményem szerint 13 évnél húzd meg a határt azért (ha nem is a testi, de a lelki érettség miatt!) Most leszek 16
Attól függ milyenek azok a kislányok. Ha olyanok, mint manapság egyre többen (smink, teljesen felnõttes öltözék, festett haj), akkor nem gáz, hogy KÜLSÕLEG bejönnek, hiszen simán kinéznek 15 évesnek (és mivel te 16 vagy, ez a te korosztályod.) Láttam én már olyan 13 évest, aki simán elment volna 18-nak. A lényeg, hogy tudd, hogy ezek a kislányok csak külsõleg néznek ki korodbelinek, kapcsolatot ne kezdj velük, kicsik õk még ahhoz. Az elég gáz, ha "normál" 11 évesek tetszenek neked "úgy", mármint akik tényleg 11 éves kislánynak néznek ki, de te beindulsz rájuk, na az annyira nem okés szerintem.. :D
Együttérzek veled testvér! Tudom min mész most keresztül! 45/F Pedómaci voltam sziasztok! :D

Büntethető egy 27-éves férfi ha 14-éves lánnyal van kapcsolatban?

A barátn?met és a 11-hónapos kisfiát ott hagyta a párja egy 14-éves lányért . Ez nagyon komoly sajnos naponta szembesülünk itt a lakótelepen azzal ,hogy sülve f?ve együtt van ezzel a fiatal korú lánnyal 2x kapták már csókolózáson ?ket !

Legjobb válasz: hát ha nekem lesz lányom és 14 éves korában rámászik egy 27 éves férfi úgy elverem mint bu.zi a fa.szát De amúgy nem büntetendõ!!!! De azért ezt tudhatnád. Rajtakapták xD ha 14 elmúlt akkor nincs gáz

hát ha nekem lesz lányom és 14 éves korában rámászik egy 27 éves férfi úgy elverem mint bu.zi a fa.szát De amúgy nem büntetendõ!!!! De azért ezt tudhatnád. Rajtakapták xD ha 14 elmúlt akkor nincs gáz
Ez bizony nagyon büntethetõ.
igen az
Ha a lány szülei beleegyeznek, nem...
Nem.
nem büntethetõ... fiatal korú ugyan de NEM KISKORÚ már...leher rosszul fog hangzani, de legálisan d*ghatja is...
A kérdező hozzászólása: Hát elég csúnya dolgot mûvelnek õk szegény barátnõmet támadják aki ott maradt a kisfiúval és még az öccsét is õ neveli , nagyon sajnálom õket de nem tudok segíteni ! Õ még nem tért magához nem ért semmit hisz tavaly ilyenkor született a közös kisfiuk 10-évet lehúztak együtt már az általános iskolába is együtt jártak õ volt élete egyetlen szerelme és hirtelen gondolt egyet és elköltözött az anyjához a srác egy kisebb össze veszés után , nem tudta szegény lány mire vélni. Ennek a 14-éves lánynak a családja nagy barátságban volt velük így a lány is ott volt náluk gyakran . Ezek után még õt támadják szegényt fenyegetik a volt anyósa a gyereket is elakarja venni tõle arra hivatkozva , hogy így már nem fogja tudni eltartani mivel egyedül maradt. Hihetetlen ez mind egy utcában zajlik alig mer kijönni a kicsivel és így is naponta szembesülnie kell a volt párjával aki kizárólag csak ezzel a lánnyal sétálgat mióta ott hagyta õket.
Én is addig ütném amíg mozog, ha 14 éves lányom közelébe menne egy ilyen retardált. Szánalmasak, csak azért járnak ilyen fiatal lányokkal, mert a saját "évjáratukban" nem találnak olyan lányt aki szóba állna velük.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem egy átlagos fiatal lányról van szó rossz családból való én láttam , hogy viselkedtek az anyjuk szeme láttára a testvérek mikor ide költöztünk 5 éve volt , egymást arcába köpködtek és olyan szavakkal illették egymást , hogy már akkor tudtam az én gyerekeim ezekkel biztos nem fognak keveredni, játszani. A lány a mai napig megy az utcán és 5-méterenként köp egyet vagányságból , dohányzik , füvezik az utóbbit hallottam . Az anyjuk nem igazán teszi oda magát , hogy már pedig ezt nem teheted fiam vagy lányom , pedig az ideje engedné mert sosem dolgozott . Feltételezzük , hogy a srácot is azért hálózták be mert keres és jól jön majd az anyagi támogatása a családnak.

Miért jó, ha két éves kora után bölcsibe jár a kicsi és miért jó, ha otthon van anyával amíg csak lehet?

Mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Bölcs: gyerekközösség, megtanulja, hogy nem csak õ van egyedül, toleranciát, lemondani tudást tanul. De együtt még nem tudnak játszani, még a 3 éves sem képes összedolgozni egy másik gyerekkel! Otthon: nem kell kiszakadni a megszokott környezetbõl, marad a napirend. Az anyával is megtanulhatja ugyanazokat a mondókákat, dalokat, ami miatt sokan favorizálják a bölcsit, sõt mivel csak vele egyedül foglalkoznak, lehet, hogy hamarabb... bn Emellett az anya közelsége biztonságérzetet ad... Ha bölcsibe járt elõzõleg, általában könnyebben veszi az óvodai beszoktatást (bár volt nem egy bölcsibõl érkezõ 3 évesem, akit ugyanúgy megviselt!). Szóval nagyon múlik a gyerek személyiségén is, hogy melyik jobb neki (persze, ha az anya választhat).

Bölcs: gyerekközösség, megtanulja, hogy nem csak õ van egyedül, toleranciát, lemondani tudást tanul. De együtt még nem tudnak játszani, még a 3 éves sem képes összedolgozni egy másik gyerekkel! Otthon: nem kell kiszakadni a megszokott környezetbõl, marad a napirend. Az anyával is megtanulhatja ugyanazokat a mondókákat, dalokat, ami miatt sokan favorizálják a bölcsit, sõt mivel csak vele egyedül foglalkoznak, lehet, hogy hamarabb... bn Emellett az anya közelsége biztonságérzetet ad... Ha bölcsibe járt elõzõleg, általában könnyebben veszi az óvodai beszoktatást (bár volt nem egy bölcsibõl érkezõ 3 évesem, akit ugyanúgy megviselt!). Szóval nagyon múlik a gyerek személyiségén is, hogy melyik jobb neki (persze, ha az anya választhat).
Szia! A bölcsõdében gyerekek közt van, szocializálódik, sokkal könnyebben, gyorsabban tanul meg dolgokat, mert ott egymást is tanítják. A barátnõm kislánya egyidõs az enyémmel (1, 5 évesek). Neki vissza kellett mennie dolgozni, így 1 évesen bölcsibe adta, nagyon sok dolgot tud már, amit az enyém még nem, pedig foglalkozok vele sokat, és valahogy a bölcsiben rájuk ragadnak a dolgok, egymást 'tanítgatják' :D A kislányomon is sokszor észre veszem, hgoy teljesen másképp játzsik / viselkedik a gyerekekkel, mint velem (jó értelemben). Én is 2 évesen viszem bölcsibe, mert sztm annyi idõsen már jobb lesz neki gyerekek közt lenni, mint egész nap összezárva velem. Az az anyuka, aki úgy marad otthon, hogy tényleg foglalkozik a gyerekkel, fejleszti, neveli, az tényleg ok. De itt nálunk pl. a játszótéren ott vannak a 2, 5-3 éves gyerekek, neveletlenek, rosszak, és olyan nyulak fiúk létére, hogy csak na. De nem adják õket bölcsibe, mert õk a jó anyák. Csak azt nem veszik észre, hogy a jó anya nem ott kezdõdik, hgoy 5 éves koráig a szoknyáján hordja a gyereket, hanem tanítgatja, stb. Ráadásul ezek a gyerekek durvák, hisztisek, látszik, hgoy nagyon el vannak kapatva, otthon õk hordják a nadrágot... Ráadásul, általában akik nem járnak bölcsibe, utána 3-4 évesen már sokkal nehezebben szoknak be az oviba. 1, 5 éves kislány anyukája
a másik és nem utolsó szempont , hogy átesik minden féle betegségen és nem az óvodából kell hiányozni!
A keresztlányom két évesen kezdett bölcsibe járni, napról-napra javult a magatartása, fejlõdött a szókincse, megtanult alkalmazkodni a társaihoz, igazodik az elvárt viselkedési normákhoz... Szerintem nagyon jó hatással van rá, közösségfejlesztõ hatása van a bölcsinek. Késõbb könnyebb lesz beilleszkednie a gyereknek az óvodába, és majd az iskolába is.
Fiam 21 hónaposan ment, lányom 2 évesen fog. Fiamnál semmi hátránya nem volt, csak "annyi", hogy bnagyon hamar szobatiszta lett és elkezdett beszélni, az addig mondottakhoz képest. Hamar beszokott, oviba szinte csak átment. Most már iskolás, monduk õs olyan nyílt, nagyon könynen barátkozós típus.

Van olyan küzdõsport amit ha 24 évesen kezdek el tanulni akár még versenyig is vihetem? Mit ajánlanátok?

Legjobb válasz: van egy haverom kb ennyi idõsen,vagy 26 évesen kezdte el. most 35 éves de volt már thai box amatõr magyar bajnok 2.és mindenféle karate,meg kempo versenyeken is indul és megnyeri az egészet,most kezd belejönni a versenyzésbe,persze amatõr versenyek. heti 3 boksz és 2 thai box,amivel kezdhetsz ha versenyezni is akarsz.

van egy haverom kb ennyi idõsen, vagy 26 évesen kezdte el. most 35 éves de volt már thai box amatõr magyar bajnok 2.és mindenféle karate, meg kempo versenyeken is indul és megnyeri az egészet, most kezd belejönni a versenyzésbe, persze amatõr versenyek. heti 3 boksz és 2 thai box, amivel kezdhetsz ha versenyezni is akarsz.
Én a Taekwondo-t javaslom személy szerint. De bármire igaz, hogyha szívvel-lélekkel csinálod, az edzéseken kívül is sokat foglalkozol vele, (és persze némi tehetség sem árt, de a szorgalom, akaraterõ, kitartás sokkal fontosabb), akkor nagyon szép eredményeid lehetnek.
BJJ. a versenyek övkategóriánként vannak, így nemigen kerülhetsz össze olyan ellenféllel, aki verhetetlen. Mehetsz vele kempo, meg grappling versenyekre is. én öt hónap után mentem az elsõ versenyemre. Jó kis móka volt.
Korbács válaszát 'adom'. Mivel õ már jobban leírta csak egyetértésemet fejezem ki.
Grappling, de van egy pár olyan kempo szabályrendszer, hogy olyanok nyernek, hogy csak pislogok...
21 éves gyerek? Miért nem tekintjük a 4x éves szülõket is gyereknek?
21 éves gyerek???? Ez jó. :) )))))
Nekem is 21 éves a lányom, de már nem mondanám gyereknek :) )) És nem is számít bele egyáltalán a gyerekkedvezményekbe. Tehát Ti sem vagytok nagycsaládosok, "csak" 2 gyerekesek.
A kérdező hozzászólása: ezt én is tudom h õ felnõttnek számít és h én két gyerekesnek számítok, de állítólag ha velünk egy házban lakik õ is akkor 33°-os jegy jár neki is ha hétvége van 26-éves korig ez van de csak a mávnál
Saját 3 gyerek után 90% jár, ha a 21 éves még diák. Bár szerintem érdemes rákérdezni, de valószínûleg így van!

Ha 16 evesen a fityma nem jon fel a makkomrol akkor mar csak az orvosok segithetnek vagy van valamien hosszutavu gyogyitas?

Legjobb válasz: Egyik barátomnak 18 évesen írt fel a doki kenõcsöt és mondta, hogy húzogassa – 19 évesen már semmi baja nem volt. (Na, nem tartott a dolog egy évig azért...) Szóval *nem*, 16 évesen még nem vagy elkésve, és *nem*, nem kell elsõ bemondásra elfogadni hogy metélni kéne.

Egyik barátomnak 18 évesen írt fel a doki kenõcsöt és mondta, hogy húzogassa – 19 évesen már semmi baja nem volt. (Na, nem tartott a dolog egy évig azért...) Szóval *nem*, 16 évesen még nem vagy elkésve, és *nem*, nem kell elsõ bemondásra elfogadni hogy metélni kéne.
Sajnos csak orvos tud ezen segiteni.Jó esetben megúszod egy részleges metéléssel.Ne halogasd, még a szünetben meg legyen.A korod miatt még altatásban lesz .A szüleidet viszont be kell vonni, nélkülük nincs semmilyen bavatkozás .
A kérdező hozzászólása: de amugy nincs vizelesi problemam sem, nem faj semmi csak nem tudom visszahuzni meg akkor sem ha lankadva van csak kb. félig...
Valóban házigyógymód ha otthon fürdéskor elkezded húzkodni a fitymád és pár hét alatt már érezni lehet hogy könnyebben és kevesebb fájdalommal, feszüléssel tudod hátrébb húzni a fitymát, és van még a fitymaplasztika ezzel a módszerrel a fitymán lazítanak, nem vágják azt le mint a metélésnél.Jobb tudnod sok orvos egybõl metélni akar(mert azt a tb támogatja), ekkor megmondhatod te nem szeretnéd
A kérdező hozzászólása: es milyen antibakterialis szappan, hogyan kell hasznalni?
A kérdező hozzászólása: hany eves vagy?
Én megoldottam, hogy minden nap fájdalmakkal kûzdve húzogattam, naponta többször mostam antibakteriális szappannal, kentem körömvirág krémmel. Így kb 1 hónap, talán picit több és rendbe jött. Viszont nagyon fájdalmas és fárasztó volt... Persze orvoshoz jobb lenne fordulnod, mert lehet csak a szerencsén múlott, hogy rendbe jöttem, illetve nem lett valami komolyabb bajom belõle.
Levágják a makkodról a bõrt (fitymát).
A kérdező hozzászólása: mi az a metélés??
A kérdező hozzászólása: koszonom az utolsonak...

Mért van az, hogy ha 15 évesen meg van a véleményem a politikáról, és nézeteim is vannak, akkor már "selejtnek"néznek?

A világ és a magyar politikai történéseiről is tájékozott vagyok.15 évesen katona akarok lenni,és a haditechnika,és háborúk is olyan fokon érdekelnek,hogy egyszer országos 1. lettem egy haditechnikai versenyből(Főleg 1939-1989). Ráadásul nem veszem be a maszlagokat,és idősebb embereket ez eléggé zavarja.

Legjobb válasz: Az embereknek furcsa az, hogy 15 évesen esetleg érettebb vagy, mint õk. Ha van célod, nézeted, és amellett kitartasz, akkor majd elfogadják. Mellesleg én se repesnék az örömtõl, ha a fiam katona akarna lenni, de ez privát vélemény.

Az embereknek furcsa az, hogy 15 évesen esetleg érettebb vagy, mint õk. Ha van célod, nézeted, és amellett kitartasz, akkor majd elfogadják. Mellesleg én se repesnék az örömtõl, ha a fiam katona akarna lenni, de ez privát vélemény.
"Aha szóval egy tizenéves gyerek vagy aki elhiszi az idióta összeesküvés elméleteket és ettõl azt hiszi hogy csak õ tudja az igazságot. Engem is zavarnál." Szociáldemokrata konteós ?Hogy mik vannak:D:D Szerintem õ a konteókra gondolt , valamint az occó propagandára. kérdezõ az sose baj ha van véleményed , de ha zavar hogy ez alapján ítélnek meg téged és a véleményedet ne írd ki a korod egyszerûen . Ha tényleg értelmesebb vagy a korosztályodnál, senki nem fog gyanakodni rá. Halottam már 14 évest úgy szólani hogy tapasztalt embernek is becsületére válnék , és van olyan elmeháborodott felnõtt itt mint pl. a Kirájjhekker nevezetû korcs.
Nem értem, kik néznek selejtnek? Elképzelhetõ, hogy valamelyest érettebb vagy a korosztályodnál, ennyi a helyzet. Nem kell ráerõltetni azon kortársaidra ezt a témát, akiket nem érdekel. Ilyen egyszerû a dolog.
Hány 14-15 éves fog még ide írni, azt bizonygatva, hogy mennyire értenek a politikához? Senki nem fog leborulni elõttetek, csak azért, mert itt hencegtek.
Mit értesz selejt alatt? Meg honnan szerezted az infót ha nem könyvbõl? Nem akarlak megbántani, nem akarok kötekedni sem, de ebben korban akit egy kicsit is vonz a háborúsdi meg a politika az mind azt érzi, hogy jobban ért hozzá bárki másnál. 14 évesen még én is katona akartam lenni, de minimum miniszterelnök és aztán jól elrendezni mindent. Olyan 10 éves korom óta olvastam folyamatosan a háborúkról, legalább két tucatot csak a 2.vh-ról, egyszóval majdnem úgy mint te. De most már sok mindent másként látok. Nem akarlak lebeszélni a seregrõl, az a e dolgod, de az idõsebbeket lehet a szerénytelenséged zavarja. Legalábbis én már rájöttem, hogy abszolút nem értek jobban a dolgokhoz a szakmában levõknél. 16/F
Én 15 éves vagyok, mint ahogy az elõttem szóló 14 éves, és maga a kérdezõ is, én is katona szeretnék lenni(mily meglepõ). A politikáról szintén megvan a véleményem, amit inkább nem írok ide, úgyis csak a konfliktus lenne belõle. Észrevételeim alapján egyre inkább nõ azoknak a fiataloknak a száma, akik érdeklõdnek a politika iránt és meg is van a véleményük(most csak saját baráti körömbõl indulok ki). Hogy ennek milyen következményei lesznek a jövõben, hát ki tudja, de azért nem árt, ha 18 éves korunkban majd nem úgy megyünk el szavazni, hogy van egy kialakult politikai nézetünk.(MAGÁNVÉLEMÉNY)
"egyre inkább nõ azoknak a fiataloknak a száma, akik érdeklõdnek a politika iránt és meg is van a véleményük(most csak saját baráti körömbõl indulok ki)." Ezzel semmi baj sincs, de azzal már inkább, hogy megszállják a fórumokat és kioktatják az embereket a politikáról, honvédelemrõl, "hazafiságról". Mondjuk õk jellemzõen agy mosott fajmagyarok, akiknek nincs önálló gondolata, kizárólag azokat a butaságokat terjesztik amit a szélsõséges oldalakon beletöltenek a kis butus fejükbe.
Nekem is vannak elképzeléseim, nézeteim de ezek rövid idõn belül változnak (nem nagyon de mindig "rájövök" valamire). Én is sokat olvastam/olvasok ilyen politikai meg töris könyveket. Katona csak oviba akartam lenni (amúgy nem is baj mert lány vagyok). De szerintem az nagyon rossz , hogy minden 18 éves elmúlott barom szavazhat aki csak papíron felnõtt igazából lehet, hogy gyerek (persze tisztelet a kivételnek). 13L
Na off után: Nem baj, hogy vannak nézeteid csak tiszteld más nézeteit és ne legyél szûk látókörû... 13L
15 évesen? Szerintem nem nagy cucc én 12 vagyok.
Valaki0702! Akkor mar ertem egy-ket megnyilvanulasodat :)
Azért a haditechnika és a politika egy kicsit más dolog szerintem...
"15 évesen? Szerintem nem nagy cucc én 12 vagyok. " Látszik a hozzászólásaidon. Az a vicces, hogy oktatod ki az embereket, úgy, hogy egy tanulatlan kisiskolás vagy. Menj labdázni a kis barátaiddal (persze csak akkor ha vannak).
Na várj egy picit a kérdezõ valószínûleg egy igen is értelmes ember és lehet, hogy én bután viselkedem itt de én és a kérdezõ két külön ember vagyunk.
"Ahogy meg lesz az éretségi el is megyek." Aztán engem meg fõbe fog lõni? :/
14 éves vagyok nekem is meg van a véleményem a politikáról és én is katona szeretnék lenni.Ahogy meg lesz az éretségi el is megyek.Már néztem is hogy lehet jelentkezni.A fegyverek engem is érdekelnek és rengeteg háborús filmet nézek és háborús játékkal játszom és ilyen oldalakat is nézek mert leköt eléggé.Már szinte kívülrõl tudom az elsõ és a második világháború történetét.De az utána következõket is:Koreai, Vietnámi, Öböl háború, Iraqi, Afganisztáni, stb.De tényleg idegesítõ amikor mondják hogy úgy sem lesz belõled katona mert úgyis meg gondolod magad.
"A héten volt itt kirájjhekker (hosszú idõ után). Mindenkit korcsozott meg fel akart köttetni. " Hát ezt olvasva lefordultam a székrõl a nevetés miatt :D. Én is láttam ezt az alakot én is korcs voltam a szemében, bár lehet, hogy nem egyrõl beszélünk.
Nem hinném, hogy selejt lennél, sõt le a kalappal, ha képben vagy a témában. Viszont az is tény, hogy az idõsebbek nem szeretik, ha kioktatják õket. Muszáj szerénynek lenni velük, ez már csak így mûködik. Ne akard mindenáron meggyõzni õket, csak ha hajlandók meghallgatni. Kíváncsi lennék, mit értesz "maszlag" alatt. :)
Ja, az idõsebbet úgy értettem, hogy 50-60 felettiek. Arra vonatkozott a válaszom. (16:54)
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy szociáldemokrata nézeteim vannak.Az idõsebbek nem 50-60 évesek. : )
Azért, mert az átlag 15 éves azt hiszi, hogy okosabb mindenkinél, õ megváltja a világot, õ egy meg nem értett zseni - csak az a baj, hogy élettapasztalata nincsen. Lehet, hogy te vagy a kivétel, de a többség nem ilyen. Azért hozzátenném, hogy magamból kiindulva (engem is nagyon érettnek tartottak koromhoz képest) majd te is rájössz 10 év múlva, hogy mennyire tejfelszájú voltál most (tudom, 26 múltam, és visszanézve, ajjajj).
A kérdező hozzászólása: A tudást nem könyvbõl szereztem!
"nem veszem be a maszlagokat" Aha szóval egy tizenéves gyerek vagy aki elhiszi az idióta összeesküvés elméleteket és ettõl azt hiszi hogy csak õ tudja az igazságot. Engem is zavarnál.
Ismerem az érzést. Én 14 éves vagyok, de így is többet értek a politikához mint az ország 50-60%-a. Mondjuk egyik politikai nézethez (kommunizmus, nacionalizmus, liberalizmus, stb) sem kötõdök. (inkább különféle eszmék keveredésébõl áll a politikai nézetem.) Az hogy valaki mennyire tájékozott a politikában, az nem életkor függõ, hiába mondanak ilyeneket hogy , , te ehhez még nem értesz" Továbbá nem akarok dicsekedni, de szerintem több hasznom lenne a parlamentben mint 1-2 ott ülõnek. (innen kicsit OFF) Persze, én csak egy vagyok abból a sokezer magyar emberbõl akirõl ez elmondható. Csak sok embernek túl undorító szakma a politika, így nagyrészt csak azok kerülnek be, akik gondolkodás nélkül átgázolnak mindenkin, és nem nagyon érdekli õket az ország sorsa, vagy pedig annyira megszállottjai lesznek egy eszmének, hogy minden áron megakarják azt valósítani. Akik pedig tisztességesek, azok pedig vagy azután lesznek tisztességtelenek hogy fölvették az elsõ havi fizetést. Aki pedig mégis tisztességes marad, annak viszont nem engednek komolyabb rangot betölteni az adott pártban. (OFF vége, Bocs a hosszú offért) A katonáskodás nem vonz túlságosan, de a haditechnika szerintem is érdekes.
Kirájjhekker még él? :D Én itt régebben Dubiis Libertas néven futottam, már akkor nagy szám volt a hülyéje. Tényleg, a "gõzgépes hülye" adott magáról életjelet? :D
A héten volt itt kirájjhekker (hosszú idõ után). Mindenkit korcsozott meg fel akart köttetni.
Él és virul és ott folytatta ahol abbahagyta:)
" A kérdező hozzászólása: A tudást nem könyvbõl szereztem!" 15 évesen mi másból?! Csak nem végigharcoltad a két Világháborút, esetleg zsoldoskodtál a Dél-Szláv háborúban, vagy Irakban?! Vagy olyan baromi nagy élettapasztalatod van?
Az látszik . Ha feltûnt volna én már korábban is megvédtem itt a kérdezõt, csak annyit mondtam hogy te még rá is játszol a sztereotípiákra amik a kérdezõt érintik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!