Találatok a következő kifejezésre: Ha van megahertz akkor majd lesz (1 db)

Már van.
nem hogy lesz, már van. leggyakrabban a processzorok teljesítményét mérjük gigahertzben, de vannak ekkora frekvenciájú rádióhullámok is
A mûholdas adások is GHz-es frekiken jönnek, tehát van :D
A kérdező hozzászólása: ok kösz és akkor gondolom lesz kb 2 év mulva TERAHZ is nem?:)
<OMFG> Már most is van, te félkegyelmû... http://hu.wikipedia.org/wiki/Hertz http://hu.wikipedia.org/wiki/SI_prefixum </OMFG>


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudtok ajánlani egy pehelykönnyű gamer egeret? Esetleg ami árban is kedvező? 10. 000 alatt gondoltam.

0

Ismertek valami ōsszevágó programot amivel pl viedókat tudnék összevágni?

Windows XP-re Kène amivel pl 2 videót egybe tudnèk vágni

2

Hogy keszitsek forrasztopisztolyt?

Hogy keszitsek forraszto pisztolyt egy ac230v/dc24v-2.5A-es trafobol? Ilyen ellenallas kell hozza hogyha meglehet belolle csinalni, vagy ez a 60w keves hozza?

2

Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy a Bedini-mitornál (SSG! ) mit kell hova kötni? A kapcsolási rajzok nekem nem teljesen világosak!

Nem az érdekel, hogy müködik-e!

0

A google glass hogyan működik, ha olyan közel van az üveg a szemünkhöz be tudjuk fókuszálni a képet?

2

Windows 8-ba mikor bejelentkezek és belép elfeketül a képernyő. (az ablakokat meg todom nyitni pl. :feladatkezelő. Hogy lehet visszahozni a képernyőt?

0

Mekkora ellenallas szukseges?

Mekkora ellenallas kell egy 1mm-es atmeroju rezvezetekhez hogy felmelegedjen 250fokra' ha 24V-ot es 2.5A-t kapcsolunk a vezetekre?

3

Mire jó az USB nyílás a routeren?

T-Home-nál vagyunk és van egy Wi-fis routerünk. Arról megy a Tv és a telefon is. van az oldalán egy USB nyílás. Mire jó ez? összedugtam vele a telefonom, de csak töltötte..

5

MEIK A LEGNAGYOBB SAMSUNG TABLETT?

Kèrlek irjátok sorrendbe a legnagyobb (kijelző nagyság) szerint ès hogy menyibe kerül ujban ès hasznàltan(ha valakinek van NAGY fehèr eladó az irjon)
Valahogy így
Neve a tabnak mèrete(x*x cm) használtan újan

Előre is köszönöm! :)

5

250V ból 240 et, hogyan?

A minap vettem egy forrasztó pákát, amire a következő van írva: 220v-240V 30W. Az a probléma hogy az itthoni hálózat ugye 250V on pörög, de én ezt egész addig nem tudtam ameddig haza nem értem a boltból. Nos tehát ez valami módon kieszközölhető hogy 240V legyen a 250V ból ? Vagy az a 10V nem lényeg ? Hogy van ez ? :D Köszönöm előre is a válaszokat.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!