Találatok a következő kifejezésre: Ha valamilyen problémám van akkor (8 db)

Ha valamilyen lelki problémám van akkor egyszerűen nem csúszik le kaja a torkomon. Ez miért van? Ilyenkor sokat fogyok, mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Velem is ugyanez szokott elõfordulni. A zöldség, gyümölcs nem olyan nehéz kaja, és egészséges is, én azt még meg tudom enni olyankor. Ha tényleg nagyon nem bírok enni, olyankor elkezdek Béres cseppet szedni (biztos ismered, patikában, drogériában lehet kapni), ami amellet, hogy a szervezet számára fontos anyagokat tartalmaz, étvágygerjesztõ hatású is. Nekem segített. Próbáld ki!

Szia! Velem is ugyanez szokott elõfordulni. A zöldség, gyümölcs nem olyan nehéz kaja, és egészséges is, én azt még meg tudom enni olyankor. Ha tényleg nagyon nem bírok enni, olyankor elkezdek Béres cseppet szedni (biztos ismered, patikában, drogériában lehet kapni), ami amellet, hogy a szervezet számára fontos anyagokat tartalmaz, étvágygerjesztõ hatású is. Nekem segített. Próbáld ki!
Azért van, mert ilyenkor a szervezeted a küzedelemre (menekülés vagy támadás) áll be - és elvesz minden vért pl. az emésztéstõl is. Felmegy a vércukrod (hogy legyen mindehhez energia) és nem leszel éhes. Hosszú távon ez nem egészséges. Ilyenkor szépen lassan próbálj megnyugodni (nem kell azonnal) - és utána tudsz enni is.

Elindítok egy játékot a gépen vibrál, torz és csúszik a kép +ha valamilyen animáció fut le az asztalon akkor az animáció háttere rózsaszín és vibrál, a monitorral van probléma vagy a videókártya adta meg magát? Aki ért hozzá kérem segítsen.

Minden beállítást átnéztem és minden rendben van.

Legjobb válasz: Valòszinûleg a videókàrtya a rossz de elôbb tedd ùjra a driverèt ès ha nem jò szerezz kölcsönbe egy màsikat ès pròbàld azzal

Valòszinûleg a videókàrtya a rossz de elôbb tedd ùjra a driverèt ès ha nem jò szerezz kölcsönbe egy màsikat ès pròbàld azzal
A kérdező hozzászólása: köszi már próbáltam utánna az egész gépet újra raktam és nemjó ugyhogy ez egy csere lesz mégegyszer köszi!
nm
nincs ... ha száraz a nyár, akkor megtalálják a medencét
Azt nem tudod elkerülni, hogy megjelenjenek a darazsak. Ha a környéketeken élnek, akkor elõbb utóbb megjelennek a vizek, nagyobb vizek körül is. A forróság õket is megviseli.:) - Kitehetsz a medencék környékére különbözõ csapdákat, de a medence fényesen csillogó, nagyobb víztükre mindig is csábítóbb/feltûnõbb és könnyebben elérhetõ lesz a számukra (is). - Célszerû valamilyen hálós megoldással megakadályozni, hogy a darazsak a medencéhez jussanak. Valamilyen fátylas, hálós anyaggal egy a medencekörül épített állványzatra ráterítve a hálót.., mint ahogyan régen a baldachinos ágyakkal védekeztek a szúnyogok ellen. :) Ennek megvalósíthatósága nyilván függ a medence méretétõl és környezetétõl..., és sajnos a pénztárcától is. Olcsó(bb) megoldásnak tûnik valamilyen a kertészetekben is használt raschel háló. Egy vagy két rétegben hajtva, arra is jó, hogy a medencében tartózkodókat védje a tûzõ nap káros hatásától. Én is ilyet szoktam kifeszíteni a medence fölé a gyerekek védelmében, de nekem csak a napvédelmet/árnyékolást kellett megoldanom. Ilyen céllal már többet is készítettünk.
nem tudom de nálam ilyen probléma soha nem volt sõt fürdés után még aa szúnyogok sem csíptek engem egyáltalán.
Én BioStop darázscsapdát készülök kitenni a kertünkbe, mert nagyon sok a darázs és féltem a gyerekeinket. Elvileg odavonz minden darazsat és legyet az illatával és elpusztulnak. Tavaly nyáron mi is állítottunk fel medencét, és meglepõ módon alig láttunk a környékén darazsat. De lehet, hogy a kerti tavunk szimpatikusabb volt nekik, annak sekély a partja és le tudnak rá szállni inni. Egy dolog biztos: ne vigyetek élénksárga színû játékokat, matracot stb. a vízbe, az felkelti az érdeklõdésüket (tapasztalat - a gyerkõcök egyik évben sárga pancsolót kaptak, hát alig használtuk a darazsak miatt...). Másik tapasztalatom az, hogy ha a vizet nem süti a nap, nem jönnek oda. Próbáljátok meg valamivel árnyékolni a medencét, amikor fürdötök.
A kérdező hozzászólása: Nem lesz a medencében semmilyen "játék" mert nem gyerekmedence lesz. :) Köszönöm a hasznos tanácsokat, akinek van még ötlete az nyugodtan írjon. :)

Nem reped meg a tüszöm. A tüszőrepesztő szuri akkor is hat, ha valamilyen hormonális problémám van (IR)?

Legjobb válasz: IR -es PCOS-es ciszták esetén nem sokat ér, sajnos. Ott nem hormonprobléma van, ezért sokszor a hormoninjekciók hatástalannak bizonyulnak. Javaslom átolvasásra, fõként a kezelés részt: http://pcos.comlu.com/index.html

IR -es PCOS-es ciszták esetén nem sokat ér, sajnos. Ott nem hormonprobléma van, ezért sokszor a hormoninjekciók hatástalannak bizonyulnak. Javaslom átolvasásra, fõként a kezelés részt: http://pcos.comlu.com/index.html

Mi van akkor ha én 40 db parkolójegyet kiteszek az autómba? Persze ebből csak egy lesz érvényes vagy egy se :D Van erre valamilyen szabály, lehet belőle problémám?

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/12747_57399164..

Legjobb válasz: Szerintem nem büntethet meg, elvégre ott van közte a jó is.

Szerintem nem büntethet meg, elvégre ott van közte a jó is.
Amíg "jól látható helyen" van kirakva (vagyis nem takarják egymást a jegyek) addig semmi sem tiltja.
tudod a parkoló-ellenõri feladat is egy munkahely ... szívathatod vele, ha neked ez jólesik ... ha közte van az érvényes, akkor nem kapsz semmit
Szerintem meg csak magadnak csinálsz plusz feladatot: biztos van valami szabály hogy jól láthatóan kell kitenni a jegyet, de ha nem látható gondolom be kell mutatni az irodában némi kezelési költséget befizetsz és mehetsz, a parkolóõr biztos lefényképezi bizonyítékként hogy nem volt egyértelmû a jegy láthatósága és megbüntet, te meg mehetsz intézkedni.
AZtán majd nem kell csodálkozni, amikor az érvényes jegy lejárta után 5:01-el már teszi is rá a pótdíjat, hiába jelensz meg fél percen belül egy jó jeggyel. Meg persze mire beérsz az ügyfélszolgálatra, már tudni fognak rólad, és felültetnek a bürökratikus sz*pórollerra. http://www.fkpt.hu/images/fkpt/faq/jegy05_.jpg Az egyik parkolási társaság oldalán ez a kép a "sok jegy, de egyik sem érvényes" felirattal szerepelt. Ha megbüntetnek, fotó készül. Ettõl kezdve neked kell igazolni, hogy volt érvényes jegyed, amit személyesen az ügyfélszolgálaton tehetsz meg, természetes fizetve a parkolásért. Ha sokat púposkodsz, hidd el lesz ráérõ parkolóõr, aki az ügyfélszolgálatnál is stopperral fogja nézni a türelmi idõ lejártát. Annak meg vannak módjai, hogy véletlenül se érj ki idõben. Olyan leszel mint a viccbeli vadász a medvével, biztos ismered: "Vadász, vadász, szerintem te sz...ni jársz ide"
"ha közte van a jó, nem büntethet meg" OK, de mi van, ha nem veszi észre? Vagy csak felidegesíted és azt állítja, nem vette észre. Megkapod a csomagot aztán meg bemehetsz a központba, hogy visszavonják a büntetést. Esetleg levelezéssel el tudod intézni, de az is csak macera.
Bécsben ezt megoldották. Amikor kint dolgoztunk, akkor tudtam meg. Egyszerre legfeljebb 3 db cetli lehet az ablakban. Ha több van, akkor nincs nagyítóval érvényes cetli keresés, hanem bünti...
Lehet hogy Õ is hülyéskedik, csak veszed fel túl komolyan, nem?
A kérdező hozzászólása: nem legtöbbször komolynak hangzik
Lehet hogy idegesíti hogy nem hagyod abba! Én is szoktam így járni, a munkatársam mondja a hülyeségeit, már kib*szottul elegem van belõle , ráordítok, aztán még én vagyok az idegbeteg, mert õ nem érti meg, hogy kib*szottul idegesítenek a f*szságai...
Ilyen nekem is szokott lenni. Nagyon szar érzés, de én sem tudom miért van.
A kérdező hozzászólása: Neked milyen érzés, mit csinálsz vele, köszi a választ.
ööö nekem is szokott olyan nagyon szar érzés lenni :S mintha valami fertõzés lenne pedig ki van zárva mert évek óta fennt áll a probléma és véletlenszerûen jön, mikor hogy és pár óra alatt elmúlik Én ilyenkor annyi folyadékot iszok amennyit bírok és vizelés után "kitisztul" vagy nem tom de utána jobb...
Nekem is elmúlik egy két óra alatt.
de vajon mitõl lehet:O? EE ha tudod írd meg:P am korotok? 16/F
A kérdező hozzászólása: 16/f nekem is...
nem tudom h aktuális-e még a kérdés és nem is vagyok fiú, de a barátomnak is ilyen volt, neki a málna teától, kiderült h vmi van benne és mikor már a vesén meg mindenen keresztül ment akk a hólyagjában vhogy még felszívódott ez az anyag és attól vörösödött ki neki...testápolóval kenegette, elmúlt + nem iszik málna teát..
menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: nem csíp nem viszket
A kérdező hozzászólása: sajnos állandó
Amennyiben a folyásod nem bûzös és nem viszket ill. csíp nyugodtan élhetsz szexuális életet, ez változó, van akinek több, van akinek kevesebb hüvelyi folyása van. Amennyiben a fentiektõl eltér a folyásod, jobb felkeresni egy nõgyógyász szakértõt ugyan is többféle probléma lehet a háttérben pl.baktérium, gombás fertõzés stb. A kérdés az, hogy milyen gyakran jelentkezik ez a folyás?-vagy állandó ?
Milyen folyás, az a kérdés.
Nem ártana utána járni, mitõl van. Ha normális, egészségesrõl beszélünk, akkor nem lesz baja.
Imádom a szaftos lucskos pinát..nyami nyami..nem lesz semmi.
guszta szeressük a szaftos pinákokat
A kérdező hozzászólása: nem , de a folyás jelent valamilyen problémát a késõbbiekben?
Már csak annyi, hogy bûzös vagy sem ? Amennyiben nincs semmi szaga, akkor kizárt hogy kóros lenne. Amint említettem van akinek több van, akinek kevesebb, tudni illik a hüvely így tisztítja önmagát és védi a kórokozók ellen!Azonban ne feledkezz meg a peteérési idõszakról sem, mert van akinek kimondottan abban a periódusban jelentkezik több mennyiségû folyása, ez menzesz után 14.napon van, de ciklustól függ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!