Találatok a következő kifejezésre: Ha valamilyen problémám van (13 db)

Nem reped meg a tüszöm. A tüszőrepesztő szuri akkor is hat, ha valamilyen hormonális problémám van (IR)?

Legjobb válasz: IR -es PCOS-es ciszták esetén nem sokat ér, sajnos. Ott nem hormonprobléma van, ezért sokszor a hormoninjekciók hatástalannak bizonyulnak. Javaslom átolvasásra, fõként a kezelés részt: http://pcos.comlu.com/index.html

IR -es PCOS-es ciszták esetén nem sokat ér, sajnos. Ott nem hormonprobléma van, ezért sokszor a hormoninjekciók hatástalannak bizonyulnak. Javaslom átolvasásra, fõként a kezelés részt: http://pcos.comlu.com/index.html

Ha valamilyen lelki problémám van akkor egyszerűen nem csúszik le kaja a torkomon. Ez miért van? Ilyenkor sokat fogyok, mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Velem is ugyanez szokott elõfordulni. A zöldség, gyümölcs nem olyan nehéz kaja, és egészséges is, én azt még meg tudom enni olyankor. Ha tényleg nagyon nem bírok enni, olyankor elkezdek Béres cseppet szedni (biztos ismered, patikában, drogériában lehet kapni), ami amellet, hogy a szervezet számára fontos anyagokat tartalmaz, étvágygerjesztõ hatású is. Nekem segített. Próbáld ki!

Szia! Velem is ugyanez szokott elõfordulni. A zöldség, gyümölcs nem olyan nehéz kaja, és egészséges is, én azt még meg tudom enni olyankor. Ha tényleg nagyon nem bírok enni, olyankor elkezdek Béres cseppet szedni (biztos ismered, patikában, drogériában lehet kapni), ami amellet, hogy a szervezet számára fontos anyagokat tartalmaz, étvágygerjesztõ hatású is. Nekem segített. Próbáld ki!
Azért van, mert ilyenkor a szervezeted a küzedelemre (menekülés vagy támadás) áll be - és elvesz minden vért pl. az emésztéstõl is. Felmegy a vércukrod (hogy legyen mindehhez energia) és nem leszel éhes. Hosszú távon ez nem egészséges. Ilyenkor szépen lassan próbálj megnyugodni (nem kell azonnal) - és utána tudsz enni is.

Nem bejelentett lakcím esetén lehet a lakásba rendelni futárszolgálaton keresztül? Ha a számlán az én nevem van, és az a cím, ahová nem vagyok bejelentve, abból származhat a késõbbiekben valamilyen probléma?

Nem tudom az Áfát elszámolni, de adnak róla számlát.

Legjobb válasz: Nem egészen értem a kérdést, mert eddig fel sem merült bennem, hogy ez gond lehet. Oda rendelsz ahová akarsz. az áfás részt meg végképpen nem. Magánszemélyként semmit nem számolhatsz el. Vállalkozóként is rendelhetnél bármit bárhová. Ha elszámolható, érdektelen a szállítási cím.

Nem egészen értem a kérdést, mert eddig fel sem merült bennem, hogy ez gond lehet. Oda rendelsz ahová akarsz. az áfás részt meg végképpen nem. Magánszemélyként semmit nem számolhatsz el. Vállalkozóként is rendelhetnél bármit bárhová. Ha elszámolható, érdektelen a szállítási cím.
Ha én Pesten lakom, de egy másik kerületben vagyok bejelentve és éppen Békéscsabán dolgozom, ezért oda kérem a szállítást, az sem gond. Ha a számlát nem tudod elszámolni, ráírhatják akármelyik címedet, ha eltudod, akkor a NAV-nál bejelentettet.
Ha csak nem te is olyan albis vagy aki rendel borotvát, bugyit, bambuszzoknit ..... Aztán tovább állsz, , a végrehajtó meg szegény valódi tulajdonost birizgálja . De már megnõtt a behajthatóság határideje :) )
Dehogy lehet bajod, miért is lenne? Senki nem fogja azt nézni, hogy oda rendeltél ahova nem is vagy bejelentve. :D Én bérelt ingatlanban lakom, és állandóan ide rendelek mindent, soha nem voltam bejelentve ide, sem az elõzõ helyre ahol laktam és oda is rendeltem. Sõt még a férjem éttermébe is szoktunk rendelni holmikat ha nem tudunk itthon lenni.
Fogod a számlát, és mivel nem tudsz vele mit kezdeni, nem tudod elszámolni, összetéped és kidobod. Ennyi :) Én a munkahelyemre szoktam rendelni, mert ugye egész nap ott vagyok. A számlán a munkahelyem címe van és az én nevem. De ha az én címem lenne, akkor sem tudnám hova elszámolni.
Rendelhetsz, nem lesz belõle gond. Abból sem, ha számlát kapsz. Sõt, megsúgok egy tippet: nem kötelezõ, hogy a szállítási és a számlázási cím megegyezzen.
Ott tartózkodsz, ahol nem tiltott, igaz ? Akkor mi a gond ?
A kérdező hozzászólása: Megnyugtattatok, köszönöm.
Dehogy probléma.
A kérdező hozzászólása: Csak ha kapok egy Áfás számlát magánszemélyként, amivel nem tudok mit kezdeni, de rajta van a nevem és a címem, amire nem vagyok bejelentve, akkor az nem probléma-e. Tudod, hogy olyan cím van megadva, amire nem jelentettek be.
A szállítási címhez semmi köze a NAV-nak, az nem is kerül be a könyvelésbe. Nyugodtan kérhetem így: Lekvárpuhító Kft. 1111 Budapest, Csótányfalvi út 193. Szállítási cím: Béla Péter 5555 Kutyfalva Rákóczi út 2.

Elindítok egy játékot a gépen vibrál, torz és csúszik a kép +ha valamilyen animáció fut le az asztalon akkor az animáció háttere rózsaszín és vibrál, a monitorral van probléma vagy a videókártya adta meg magát? Aki ért hozzá kérem segítsen.

Minden beállítást átnéztem és minden rendben van.

Legjobb válasz: Valòszinûleg a videókàrtya a rossz de elôbb tedd ùjra a driverèt ès ha nem jò szerezz kölcsönbe egy màsikat ès pròbàld azzal

Valòszinûleg a videókàrtya a rossz de elôbb tedd ùjra a driverèt ès ha nem jò szerezz kölcsönbe egy màsikat ès pròbàld azzal
A kérdező hozzászólása: köszi már próbáltam utánna az egész gépet újra raktam és nemjó ugyhogy ez egy csere lesz mégegyszer köszi!
nm
Lehet hogy Õ is hülyéskedik, csak veszed fel túl komolyan, nem?
A kérdező hozzászólása: nem legtöbbször komolynak hangzik
Lehet hogy idegesíti hogy nem hagyod abba! Én is szoktam így járni, a munkatársam mondja a hülyeségeit, már kib*szottul elegem van belõle , ráordítok, aztán még én vagyok az idegbeteg, mert õ nem érti meg, hogy kib*szottul idegesítenek a f*szságai...

A vérképben melyik értéket kell nézni, ami megmutatja, ha a gyomorral van valamilyen probléma? Melyik értékek tartoznak ide?

Ultrahangon derült ki már két éve, hogy apró epeköveim vannak. Nemsokára lesz a m?tétem. (laparoszkópos) Gyakran van hányingerem és tompa fájdalom a gyomromnál. Okozhatják ezt az epekövek?

Naponta mennyi folyadékra van szüksége a szervezetnek? Lehet abból valamilyen probléma, ha nagyon keveset iszok?

Sajnos én nem iszok meg napi 1,5 liter vizet, amire azt mondják legalább ennyit meg kell inni. Lehet ebb?l valami baj?

Legjobb válasz: Ismerõsöm is keveset ivott,és kiszáradt.Besûrûsödött a vére.De a vérnyomásod is leeshet miatta.Kórházba került,és néhány napig infuzión tartották.Lédús gyümölcsök, levesek is folyadék bevitelnek számítanak,de tény,h nem csak 40 fok melegben kell sok folyadékot fogyasztani.Próbálj meg minél többet.olyan 2 óránként 2 deci az nem is olyan sok!

Ismerõsöm is keveset ivott, és kiszáradt.Besûrûsödött a vére.De a vérnyomásod is leeshet miatta.Kórházba került, és néhány napig infuzión tartották.Lédús gyümölcsök, levesek is folyadék bevitelnek számítanak, de tény, h nem csak 40 fok melegben kell sok folyadékot fogyasztani.Próbálj meg minél többet.olyan 2 óránként 2 deci az nem is olyan sok!
Igyál finom teákat. Ilyenkor télen kimondottan kellemes jó kis langyos vagy meleg tea. A folyadék nem csak a vérnyomáshoz kell. A vesék sem tudnak rendesen mûködni ha nagyon kevés a folyadék-bevitel.
pl. vesekövet
a bõröd is kiszáradhat és fejfájást okozhat
A felnõtt, egészséges ember napi folyadékszükséglete 35 ml / kg / nap. Pl. 70 kg esetén 2450 ml. Ebbe nem tartozik bele a folyadékok szárazanyaga.
Én egy indiai mondást idéznék:Egy pohár víz egy cseppnyi élet. Testünk 70-80 %-a vízbõl áll amit folyamatosan pótolni kell , a vízzel átmossuk szervezetünket kimossuk a méreganyagokat segítjük sejtjeinket a normális mûködésben.Víz nélkül 3 nap alatt meghalnánk.
1, 5 liter víz NAGYON kevés! Napi 2 liter/testsúlykilogramm vizet kell meginni! Ami pl egy 60 kilós embernél 3 liter! Ha nem iszol eleget, az rendkívül káros! Vesekövet okozhat, magas vérnyomást, rossz közérzetet, fejfájást stb.
én 50kiló vagyok és 7litert iszok naponta

Mi van akkor ha én 40 db parkolójegyet kiteszek az autómba? Persze ebből csak egy lesz érvényes vagy egy se :D Van erre valamilyen szabály, lehet belőle problémám?

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/12747_57399164..

Legjobb válasz: Szerintem nem büntethet meg, elvégre ott van közte a jó is.

Szerintem nem büntethet meg, elvégre ott van közte a jó is.
Amíg "jól látható helyen" van kirakva (vagyis nem takarják egymást a jegyek) addig semmi sem tiltja.
tudod a parkoló-ellenõri feladat is egy munkahely ... szívathatod vele, ha neked ez jólesik ... ha közte van az érvényes, akkor nem kapsz semmit
Szerintem meg csak magadnak csinálsz plusz feladatot: biztos van valami szabály hogy jól láthatóan kell kitenni a jegyet, de ha nem látható gondolom be kell mutatni az irodában némi kezelési költséget befizetsz és mehetsz, a parkolóõr biztos lefényképezi bizonyítékként hogy nem volt egyértelmû a jegy láthatósága és megbüntet, te meg mehetsz intézkedni.
AZtán majd nem kell csodálkozni, amikor az érvényes jegy lejárta után 5:01-el már teszi is rá a pótdíjat, hiába jelensz meg fél percen belül egy jó jeggyel. Meg persze mire beérsz az ügyfélszolgálatra, már tudni fognak rólad, és felültetnek a bürökratikus sz*pórollerra. http://www.fkpt.hu/images/fkpt/faq/jegy05_.jpg Az egyik parkolási társaság oldalán ez a kép a "sok jegy, de egyik sem érvényes" felirattal szerepelt. Ha megbüntetnek, fotó készül. Ettõl kezdve neked kell igazolni, hogy volt érvényes jegyed, amit személyesen az ügyfélszolgálaton tehetsz meg, természetes fizetve a parkolásért. Ha sokat púposkodsz, hidd el lesz ráérõ parkolóõr, aki az ügyfélszolgálatnál is stopperral fogja nézni a türelmi idõ lejártát. Annak meg vannak módjai, hogy véletlenül se érj ki idõben. Olyan leszel mint a viccbeli vadász a medvével, biztos ismered: "Vadász, vadász, szerintem te sz...ni jársz ide"
"ha közte van a jó, nem büntethet meg" OK, de mi van, ha nem veszi észre? Vagy csak felidegesíted és azt állítja, nem vette észre. Megkapod a csomagot aztán meg bemehetsz a központba, hogy visszavonják a büntetést. Esetleg levelezéssel el tudod intézni, de az is csak macera.
Bécsben ezt megoldották. Amikor kint dolgoztunk, akkor tudtam meg. Egyszerre legfeljebb 3 db cetli lehet az ablakban. Ha több van, akkor nincs nagyítóval érvényes cetli keresés, hanem bünti...
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint senki nem tudja a megoldást!
Ilyen nekem is szokott lenni. Nagyon szar érzés, de én sem tudom miért van.
A kérdező hozzászólása: Neked milyen érzés, mit csinálsz vele, köszi a választ.
ööö nekem is szokott olyan nagyon szar érzés lenni :S mintha valami fertõzés lenne pedig ki van zárva mert évek óta fennt áll a probléma és véletlenszerûen jön, mikor hogy és pár óra alatt elmúlik Én ilyenkor annyi folyadékot iszok amennyit bírok és vizelés után "kitisztul" vagy nem tom de utána jobb...
Nekem is elmúlik egy két óra alatt.
de vajon mitõl lehet:O? EE ha tudod írd meg:P am korotok? 16/F
A kérdező hozzászólása: 16/f nekem is...
nem tudom h aktuális-e még a kérdés és nem is vagyok fiú, de a barátomnak is ilyen volt, neki a málna teától, kiderült h vmi van benne és mikor már a vesén meg mindenen keresztül ment akk a hólyagjában vhogy még felszívódott ez az anyag és attól vörösödött ki neki...testápolóval kenegette, elmúlt + nem iszik málna teát..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!