Találatok a következő kifejezésre: Ha valami a (9346 db)

Felpontozlak. Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy ha valamit a gépből nyomtatok, akkor valami tetszőleges szoveget a. papír aljára nyomtasson?

Legjobb válasz: Élõlábra gondolsz? Wordben be tudod állítani, és azt írsz oda amit szeretnél. http://office.microsoft.com/hu-hu/word-help/elofej-es-elolab..

Élõlábra gondolsz? Wordben be tudod állítani, és azt írsz oda amit szeretnél. http://office.microsoft.com/hu-hu/word-help/elofej-es-elolab..
A kérdező hozzászólása: köszi. úgy gondolom, hogy a lap alján ott legyen a cég neve. akármilyen programból, akár netrõl nyomtatok, ott legyen a cég neve.
a Nyomtató beállításaiban, Tulajdonságok > Extrák: Vízjel beállítása. A vízjel szövege: (begépeled amit szeretnél), A vízjel tájolása: vízszintes Helye az oldal alján. (megadható, hogy csak a kezdõ oldalon, vagy az összesen legyen) Betû tip, méret stb... OK.

Az a helyzet, hogy nem szeretem ha valami a nyakamhoz ér. Nemszeretem ha pl. alvásnál hason fekszek és oldalra fordítom a fejem és hozzáér a nyakam a párnához meg ilyenek. Ez mitől lehet?

16/L

Legjobb válasz: Amúgy nem tudom, anya se szereti... Én meg azt utálom, ha valami a lábszáramhoz ér, utálom a hosszúnadrágot :D

Amúgy nem tudom, anya se szereti... Én meg azt utálom, ha valami a lábszáramhoz ér, utálom a hosszúnadrágot :D
Máshova se nagyon illik, de ide végképp nem. És ha valamirõl nem tudod eldönteni, hogy hova menjen, akkor arra ott az Egyéb kérdések kategória...
A kérdező hozzászólása: Rendben mostmár ottvan. Mégjöhet válasz.:)
Ha születéskor köldökzsinór van a nyakon, kezelés során fulladásos reakciókat produkálnak a páciensek. A mindennapokban ezek az emberek nem bírják a garbót, begombolt ingnyakat, nyakkendõt, sálat. Forrás: http://www.naturterapia.hu
én köldökzsinorral a nyakamon születtem és semmi bajom a garboval és a sállal csak ne legyenek túl szorosak:D
Én azt nem szeretem, ha puszilgatnak...xD
Én meg azt nem szeretem ha a hasamat piszkálják. :D L/17
Nem.
A kérdező hozzászólása: elirtam a cimet és nem tudom elérni a küldöt.Mit csináljak?


Hallottatok már ilyenről, hogy ha a macska megkarmol, akkor ha valami a véráramba kerül, attól rákos lehet valaki?

Ezt mondták ma nekem, még nem is hallottam ilyet.

Legjobb válasz: Sok minden lehet egy macskakarmolástól(Tetania, Veszettség,egyéb fertõzés),de rákos nem leszel tõle.

Sok minden lehet egy macskakarmolástól(Tetania, Veszettség, egyéb fertõzés), de rákos nem leszel tõle.
Ezt még nem hallottam, de van egy macskakarmolási betegség, ez volt a kisfiamnak és elég nehezen múlt el.
Én se hallottam ilyet a rák nem így terjed az öröklõdik vagy csak a szervezet rossz mûködése miatt kialakul. Veszettséget azt kaphatsz, tapasztalat! (Hálaistennek nem személyes).
A karmoláson bármilyen baktérium vírus bekerülhet!
A kérdező hozzászólása: Baktérium, vírus igen. De rákos hogy lehet? Esetleg kap egy vírusfertõzést, ami legyengyti az immunrendszert és elõjön a rák? Vagy nagyon durván félrekezelik az illetõt, vagy túloz a családja.
Ezek közül inkább, "a vagy túloz a családja" :)

Kamaszok, a ti szüleitek is elvárják hogy ha valamikor a szokásosnál később értek haza pl. az iskolából, azt előre megmondjátok nekik vagy telefonon mondjátok meg nekik délután?

Bejárós vagyok és elég ritkán járnak a buszok a 2 település között amik között utazok, és ha az egyiket lekésem 1-2 órával később érek haza, de ilyenkor az anyám elvárja hogy hívjam fel, hogy lekéstem a buszt. És ez engem zavar, másnál is van ilyen?

Legjobb válasz: Nekem csak akkor várják el ha mondjuk 6 után megyek haza elõtte nem igazán inkább otthon megkérdezik hol voltam de azt én nem szeretem olyan vallatás szerû ezért inkább mindig elõre küldök egy üzenetet ezzel le van rendezve:)

Szerintem teljesen normális, hogy anyukád elvárja. És mi zavar benne ennyire? Felhívod, közlöd, hogy "szia, lekéstem a buszt, 1 órával késõbb megyek", és kész. Mellesleg anyukád még elég laza, mert van olyan osztálytársam, akiért annyira aggódik az anyja, hogy délután 5 után egyedül nem mehet sehova, csak úgy, ha a szülei viszik-hozzák kocsival... Még a szomszéd utcába sem mehet gyalog. Na ez az, ami szerintem már nem teljesen normális dolog, és zavaró a gyereknek. Én a sulimtól 10 percre lakom, de még így is telefonálok, hogyha valamiért tovább bent kell maradnom. 15/L
Nekem csak akkor várják el ha mondjuk 6 után megyek haza elõtte nem igazán inkább otthon megkérdezik hol voltam de azt én nem szeretem olyan vallatás szerû ezért inkább mindig elõre küldök egy üzenetet ezzel le van rendezve:)
Bocs, hogy én is válaszolok. Szülõ vagyok. Én is elvárom a gyerekemtõl, hogyha nem ér haza idõben szóljon. Ugyanis a rendes idõben várom haza. Ha nem jön és nem szól, akkor aggódok, hogy esetleg nem-e érte baj. Ha hazaszól akkor meg rendben van. Ez nem bizalmatlanság, hanem az aggódás megelõzése.
Gondolj arra hogy mi zavar jobban? az hogy elvárják hogy írj egy sms-t, vagy az hogy ha késõbb érsz haza és ott kezdenek el faggatni hogy hol voltál és jól leoltanak hogy nem igaz hogy nem értél rá szólni? mindenkinek jobb ha szólsz! neked nem tart semeddig és megúszol egy letolást, a szüleid meg megnyugodnak!
18 éves vagyok, de tõlem is elvárja. Sõt, én hívom, mert vár haza, és én is hívogatom, ha azt mondja, 6ra itthon van, de fél7kor még sehol... Borzasztóak vagyunk :) Ha este elmegyek, napokkal elõbb már nem szólok, meg nagyon "elengedés" sincs, de ennek az a feltétele, hogy tudja, hol és kikkel vagyok, illetve, hogy lefekvés elõtt még megnyugtatom, hogy egyben vagyok. Szerintem ne zavarjon, egy félperces telefon. :)
Örüljél , hogy érdeklõdnek felõled. Aggódnak érted ami manapság nem csoda.
Addig örülj mig aggódik!!!
Anyám csak este 7 -kor vag ykésõbb ér haza így addig azt csinálok amit akarok. Amikor este vagy hétvégén megyek valahová sose kérdezem meg csak bejelentem. Ha azt mondom h elmegyek sétálni a barátnõmmel 18.00-kor egy órára de spontán átmegyek hozzá akkor el is felejtem és anya kív 10-kor hogy hol vagyok és hogy mikor és hogy jövök haza (mert nincs kocsink) és akkor mondom, de nem mérges meg semmi.. 14l
nyomasztó ez a szülõi rátelepedés ugyan meséld már el válaszoló anyuka, hogy te 15 évesen hazatelefonáltál ha egy órával késõbbi busszal mentél haza? vagy anyukád minden nap elkísért a suliba? és ha barátnõztél? sikerült túlélned a gyerekkort hazatelefonálgatás nélkül?
15 évesen? nem
A kérdező hozzászólása: 15/F
milyen jó, hogy nem ma vagyok gyerek, meg az én szüleim ebbõl nem csináltak ekkora ügyet, pedig alapvetõen biztos hogy féltettek 10 évesen egyedül jártam úszni, Bp-n, 2x kellett átszállnom, nem értem el a jelzõt az ajtó felett mert annyira kicsi voltam, és senki nem erõszakolt meg, nem ölt meg, sõt nem kellett hívogatnom a szüleimet, nem is volt mivel, bandázhattam a parkban, mégis felnõttem, sõt gyerekként nem ittam, drogoztam, cigiztem

Baj, hogyha ilyan vagyok, hogy ha valamit a fejembe veszek, akkor azt véghez is viszem?

Nehezen, vagy inkább egyáltalán nem nyugszom bele abba, ha valami nem sikerül. Addig ügyködök, míg valami megoldást nem találok. De ezt nem más kárára teszem, odafigyelek erre.

Legjobb válasz: Erre azt a választ várod, hogy jaj dehogy baj, ez szuper tulajdonság :) Egyébként általában ez így is van, ha olyan dologról van szó, amihez csak te kellesz. Nekem van olyan ismerõsöm aki akkor is véghez akarja vinni amit eltökélt, ha más nem ért vele egyet és mondjuk téved. Ezt viszont már makacsságnak hívják, vagy erõszakosságnak és csökönyösségnek, ez már az eltökéltség negatív oldala. De amíg csak a magad dolgában vagy ilyen határozott, az valóban jó. De gondolom ezt tudtad.

Erre azt a választ várod, hogy jaj dehogy baj, ez szuper tulajdonság :) Egyébként általában ez így is van, ha olyan dologról van szó, amihez csak te kellesz. Nekem van olyan ismerõsöm aki akkor is véghez akarja vinni amit eltökélt, ha más nem ért vele egyet és mondjuk téved. Ezt viszont már makacsságnak hívják, vagy erõszakosságnak és csökönyösségnek, ez már az eltökéltség negatív oldala. De amíg csak a magad dolgában vagy ilyen határozott, az valóban jó. De gondolom ezt tudtad.
Ez leánykori nevén a makacsság. Ami néha hasznos, sokszor azonban csak hátráltat, pl. ha olyan álmokat kergetsz, amiket sosem érhetsz el, vagy egyszerûen haszontalanok. Baj, ha nem gyõzhetnek meg arról, ha épp rossz úton jársz, baj, ha nem tudsz beletörõdni a kudarcokba. Igyekeztél úgy feltenni a kérdést, hogy ezt a tulajdonságot pozitív dologként állítsd be, de hidd el, sokszor egyáltalán nem az.
"A kitartás az a tulajdonság, amely képessé tesz arra, hogy felálljunk, ha a földre kerülünk, egy ideiglenes kudarc ellenére is tovább haladjunk a célunk felé. Ez a tulajdonság ad bátorságot és erõt, hogy tovább próbálkozzunk minden akadály ellenére is." Napoleon Hill
A kérdező hozzászólása: Magam is észrevettem, hogy néha inkább makacsságba csap át a dolog, ilyenkor inkább hátrány ez a tulajdonság..
Szerintem jó dolog.Írhatnál példákat, hogy eddig mit sikerült elérned:) Kiváncsi vagyok!

Ha valami a hangsebességnél gyorsabban halad, annak csak mögötte hallani a hangját?

Pl. egy repül? halad az általa keltett hangnál gyorsabban, akkor ugye az nem hallhatja, aki el?tte áll egy akár csak egy kicsivel is, csak az aki mögötte?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=uQ2pkmISOLM

Mennyire gyakoriak az olyan férfiak akik szeretik ha valamit a nő az ánuszukba dug?

Volt egy barátom aki azt szerette ha valamit feldugnak neki,vagy kinyalja ?t a n?.Arra lennék kiváncsi hogy titokban ezt más is szereti vagy csak ez egyedi eset illatve ritka?

Legjobb válasz: nekem a barátom szereti a nyelv témát,meg ujjal való simogatást,az ujj dugdosást viszont nem....

nekem a barátom szereti a nyelv témát, meg ujjal való simogatást, az ujj dugdosást viszont nem....
Hát én nem vágyom rá még a legbetegebb álmaimban sem, pedig van pár.
Hát, én még nem próbáltam, és nem is vágyom rá titokban. :D
Rémálmaim lesznek.
A feldugás nekem sem szimpi, a nyelvelés viszont annál inkább...
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném hogy bárkinek rémálmai legyenek, csak kiváncsi vagyok :) Igy névtelenül könnyebb bevallani :)
Általában pont annyian ahányan hozzászoktak a börtönben :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!