Találatok a következő kifejezésre: Ha valakit utána a rendőrség felveszi (1 db)

Ha valakit megvernek, utána a rendőrség felveszi a jegyzőkönyvet, az orvos kiadja a látletet (8 napon belűli sérülések) akkor mi a teendő?

Sajnos a mostohafiam tett velem ilyet. Válófélben vagyunk az apjától és a gyerek beleavatkozott a családi dolgokba. Az apjának adott igazat. Veszekedés nem volt, csak beszélgetés. A gyerek-25 éves-megfogott és lehúzott a lépcs?n az udvarra. Fejsérüléseim keletkeztek.

Legjobb válasz: Feljelented a saját mostohafiadat?! Ha ezt tette nyilván volt valami oka, nem?!

Feljelented a saját mostohafiadat?! Ha ezt tette nyilván volt valami oka, nem?!
nagyon jól teszed..jelentsd csak fel! nem tudom mit képzel magáról az a "gyerek" h nõt bánt.. elég szánalmas..én szurkolok neked
Nem tudom voltál -e már orvosnál. Ha jól tudom a látleletért fizetni kell, most nem tudom mennyi. Aztán menj a rendõrségre ott tedd meg a feljelentést attól függõen, hogy mit írtak a látleletre 8 napon túli sérülésnél már nem csak szabálysértés a dolog, hanem bûnügyi feljelentés. A rendõrségen neked már nem kell fizetned. Utána majd kap a mostoha fiad levelet arról, hogy eljárás indul ellene stb... s megy minden a maga útján. Ha nem is fogadsz ügyvédet azért ha megtetted a feljelentést lehet érdemes lenne eggyel beszélned. Keress fel valami jogvédõ irodát vagy ilyesmit. A rendõrök ebben is biztos tudnak segíteni. Ha ezt akarod akkor már most kellett volna a látlelet. Mert minél késöbb mész annál kevésbé leszel hiteles.
még valami. Az elsõ válaszolónak üzenem semmi köze hozzá miért történt. Ha megtörtént és te úgy akarod akkor ezt kell tenni. Nem az volt a kérdésed, hogy megérdemelted-e.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hány bejelentett munkanap után jár a munkanélküli járadék?

6

Asztmára jár-e adókedvezmény?

1

Mi értelme van az olyan büntetéseknek mint "1200 év letöltednő", vagy ehhez hasonlók?

Tudom, hogy ez amerikai szokás, de nem értem. A múltkor is hallottam, hogy egy férfit életfogytig PLUSZ 1000 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Ez miért van, vagy van ennek jelentősége a bűnös elhalálozása után?

8

Miből áll a közmunka?

Garázdaságért 20 napot kaptam,milyen km-re számíthatok?
Mit kell vinnem magammal...egyszerűen hogy működik ez?

10

Van 3 db ezerforintosom amit 2006 előtt adtak ki és nincs rajtuk az ezüst színű fémcsík. A Nemzeti Bank beváltja még normális ezresre?

1

Tényleg van ilyen törvény?

ez egy komment: Vasárnap és ünnep napokon már nem lehet ilyen tevékenységet űzni, törvény írja elő.simán feljelentheted pusztàn emberi szeretetből!
nem lehet vasárnap dolgozni, vagy hangos/zavaró munkát nem lehet csinálni vasárnap?

4

Lefegyverezett betörőt megszégyenítés céljából arcon hányni bűn a törvény szerint?

6

Nevelt gyermek (nem vérszerinti gyermek és nincs a nevemen) után jár-e valamilyen adó kedvezmény?

1

Ha veszek egy pl 120mm-es pengehosszú összecsukható kést, és mondjuk átakarom vinni a haveromhoz megmutatni neki, de közben a rend őrei megállítanak az utcán, és szépen megkérnek pakoljam ki a zsebeimet, és ott van benne a kés, akkor megbüntetnek?

Esetleg táskába kell tenni? Haverom mondjuk most vett olyan Beaa Grylls kést aminek a pengehossza 122mm, azzal ha megállítják és kiderül, hogy nála van megbüntetik?

6

Csendháborításnál a 107-et hívjuk?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!