Találatok a következő kifejezésre: Ha valakit utána a (280 db)

Ha valaki megcsalta a párját, és utána tanácsot kér ezen az oldalon, miért hordják le?

Én sem helyeslem sem a hazugságot, sem a megcsalást. Ha valaki kérdezi, hogy megtegye-e, mindig azt írom, hogy ne.

Legjobb válasz: Szerintem ne utana kerje a tanacsot, hanem elobb gondolkozzon. Eso utan koponyeg! Lelkifurdalasa van? Hat legyen. Az a minimum. Nem varhatod el senkitol, hogy vigasztalja ot, mert megbantott valakit nem pedig ot bantottak. Ennyi. Tudod megcsalni valakit nagyon csunya dolog es ha normalis emberek ilyet hallanak, mindig elitelik azt aki megtette mert valakinek ezzel fajdalmat okozott.

Szerintem ne utana kerje a tanacsot, hanem elobb gondolkozzon. Eso utan koponyeg! Lelkifurdalasa van? Hat legyen. Az a minimum. Nem varhatod el senkitol, hogy vigasztalja ot, mert megbantott valakit nem pedig ot bantottak. Ennyi. Tudod megcsalni valakit nagyon csunya dolog es ha normalis emberek ilyet hallanak, mindig elitelik azt aki megtette mert valakinek ezzel fajdalmat okozott.
Ebben egyetértek veled, ha tudok tanácsot adni, akkor adok, mert az illetõ nem a véleményemet kérte, hanem hasznos TANÁCSOT. Ha véleményemet kérte volna, leírom hogy ejnye-bejnye. Volt itt valahol egy kérdés, hogy egy fiatal srác mûkörmöt akart, hogy milyen a legjobb. Csomóan lehordták, meg elküldték anyukájában, én csak leírtam, hogy nekem melyik vált be. Ugyanis ezt kérdeztem, nem azt hogy mi a véleményem, a fiúk mûkörmérõl. Na erre engem is elküldtek ide meg oda... Úgy van ez, hogy más szemében a gerendát is, a sajátjában meg a szálkát sem....
Most õszintén, arra, h megcsaltam az ezmegazom, mit tegyek, mit lehet válaszolni? Sztem 2 dolgot: Jól tetted, vagy fordulj föl. Én naponta többször is benézek ide, de olyan mennyiségû hülyeséget tudnak kérdezni az emberek amire a: Nem lehet értelmesen válaszolni, csak unalmukban írnak választ, vagy h +pontokat kapjanak, csak az adott oldalon már 3X föltették a kérdést. De töménytelen olyan is van amitõl minden értelmes ember a hasát fogja a röhögéstõl. Bár akad olyan is, ami tök értelmetlen, esetleg annyira teli van helyesírási hibákkal, hogy föl sem fogom, pedig nekem is iszonyat ramaty a helyesírásom. U.I.: És még azt vettem észre, hogy a kérdezõk nagy része csak azt a véleményt fogadja el, ami azonos az övével, mindenki más hülye, meg kapja be.
Igen, én pl biztos vagyok benne hogy sosem teszek ilyent.
Talán mert aki ilyet tett az érzelmileg meg szellemileg is egy sivár tapló, vagy ócska kurva. Aki eddig jut annak tisztában kellene lennie a következményekkel, vagy egyszerûen elfelejteni a barátját mert aki megcsalja az nem érdemli meg hogy legyen neki bárkije is. Azt meg ne is gondolja hogy majd itt sok eggyüttérzõ lélekre fog találni, hogy aztán majd ráhelyeseljenek aztán azt mondják hogy jól van kislányom menjél csak vissza sírd ki magad a vállán, meséld el hogy annyira lucskos volt a pinám hogy valakivel azonnal be kellett tömetnem, aztán minden rendbe fog jönni. NEM, erre nincs bocsánat, és ha valaki ezt tenné velem anélkül hogy elõtte nem képes azt az egyet kimondani hogy bocsi vége, mást kívánok, akkor az többé nem létezik a számomra. Egy ilyen baromság kérdéssel csak legfeljebb fölbasszák az emberekben az ideget, mikor látják mennyi ilyen könnyûvérû fazon van, és esetleg saját emlékek is rájátszanak! Egyszerûen tudomásul kell venni hogy aki ilyet tett az viselje a következményeket és legyen mersze szembenézni velük!
Az minimum hogy lelkiismeret furdalása van, de nem mondják meg hogy miért csalta meg azért leszidják! Mert vannak olyan esetek amikor már nem jöhet szóba semmi csak a megcsalás! Pl ha valaki nagyon leakarja koptatni a másikat és nem fogja fel hogy vége akkor az a megcsalás elnézhetõ. Meg ha valaki megcsal valakit akkor nem csak a másik hibás hanem az is akit megcsaltak. ez a dolog nem csak 2 emberen múlik hanem a 3. is ott van. Szerintem ha valakit megcsalnak azért gondolkozzon el azon hogy mi váltotta ki. mert akár õs is lehet a hibás mindenért. Akárki megkövezhet de szerintem nekem ebben igazam van!
Azért, mert sokkal könnyebb név nélkül ítélkezni és mások felett bíráskodni. Lehet, hogy abban a helyzetben õ is megtette volna, vagy már meg is tette a saját párjával, de itt olyan jól esik anyázni kicsit.
Na az uccsó hsz-t biztos, hogy valami ba....tlan fap...a írta aki ráadásul erénycsõsz vénkisasszony. Én is elítélem gondolatban az ilyen tettet, de NEM FELEJTEM El, hogy én is csak gyarló ember vagyok. Ahogy itt mindenki.
Aki leírja ide, hogy megcsalta a barátnõjét, szerintem azért teszi, mert lelkiismeret-furdalása van, a bûnhöz meg hozzátartozik a bûnhõdés: bûnhõdni vágyik. Amikor leírja a sztorit elõre tudja, hogy vissza fogják küldeni az anyjába, de tudat alatt igényli ezt, mert enyhíti a bûntudatát.
Igazat adok a kérdezõnek. Hogy is van az a bibliai idézet? Az dobja rá az elsõ követ... vagy valami ilyesmi.Senkit nem szabad elítélni, amit tesz, mert senki nem tudja mit hoz a holnap. Ahány ember, annyiféle. Különben is a szerelemben az a szabály, hogy nincs szabály. (Na most nagyon "okos" voltam...) Megcsalt és megcsaló mindig volt és mindig lesz. Az ember állandóan keresi a boldogságot.
megcsalás és megcsalás között is van különbség. pl van egy csaj akinek a pasija más csaj mellét megfogja. ez a csajnak nagyon szarul esik de a pasi szerint ez semmiség. a csaj erre úgy dönt hogy szakít a pasijával és elmegy ahoz akit már régóta szeret. ekkor megtudja hogy az illetõ viszont szereti, és elkezdik tervezgetni hogy együtt legyenek. viszont az expasi visszakönyörgi magát a csajhoz és azzal fenyegetõzik hogy öngyilkos lesz ha a csaj szakít vele. a csaj meg nem tud mást tenni minthogy megcsalja a pasit azzal akit szeret, mert hiába mondja a párjának hogy szakítani kéne meg minden, a pasi nem fogadja el, szerinte az a megoldás ha a csaj szerelmét megutáltatja mindenkivel és megpróbálja megveretni. ez nyilván nem ugyanaz mintha a csaj egyszerûen változatosságra vágyik és félrekúr. tehát valóban vannak akik csak azér kérdeznek arról amit tettek hogy legyen mit kérdezniük vagy mittomén akármilyen célból de vannak akik tényleg tanácsra vágynak. és tényleg nem az a legjobb ha gondolkozás nélkül leosztják õt, de még ha meg is érdemli az illetõ, akkor is kultúráltan kéne. meg mindenki meg fogja tapasztalni egyszer hogy senki sem tökéletes.
Ezt én sem értem - bár még nem követtem el ilyen hibát -. Hahó, emberek vagyunk és hibázunk. Néha túl lövünk a célon, de mindent helyre lehet hozni (ha hiszitek, ha nem). És attól, mert ezt elkövette UGYANOLYAN EMBER marad, mint mi csak plussz egy hibával. És aki nem követte el ezt a bûnt, az valami mást, szóval nem hiszem, hogy oka lenne rá, hogy lehordja. - Másrészrõl: szerintem azért ilyen bunkók (bocsánat a kifejezésért), mert szerintük õk tökéletesek és a másik tahó paraszt csak azért, mert hibázik. És tanácsot kérni sosem késõ. Tükörbe lehet nézni.
még*
A kérdés(ek)re válaszolva, szerintem egyszerûen jól esik mindenkinek már rátenni egy lapáttal... másban tényleg könnyû meglátni csak a rosszat. Plusz sok emberbe szerintem nuku empátia. És mégis válaszolnak. A másik gond az lehet, hogy maga a "kérdezõ" sem veszi túl komolyan a saját bûnét, lazán leírja ide, hogy megcsalta, .. most nem tudja mi legyen.. stbi stbi... Legtöbben, -azért valjuk be- nem igazán bánták meg és nincs lelkiismeretfurdalásuk. Ez sok embert dühíthet, kicsit jogosan. 1. Ha már megtette... 2. Ha már kiírta a kérdését.. 3. És még mindig nem bánja eléggé. ) Sokak szemébe ez így tûnhet. Szerintem.
Én végtelenül elítélem azokat, akik megcsalják a párjukat! Ennél nagyobb szemétség kevés van, amit a pároddal tehetsz! Ha az adott személy annyira kívánja azt, aivel megcsalná a párját, akkor feküdjön le vele, de legyen benne annyi gerinc, hogy elõtte szakít a párjával! Olyan nincs, hogy "elragadtak az események" stb. Ez mind hazugság! Azért vagyunk emberek, mert képesek vagyunk gondolkodni és legyõzni ilyen esetekben az ösztöneinket. Ha ezt nem tesszük meg és megcsaljuk a párunkat, akkor egy utolsó mocskos patkányok vagyunk!! Ennyi!!
A kérdező hozzászólása: "Most õszintén, arra, h megcsaltam az ezmegazom, mit tegyek, mit lehet válaszolni? Sztem 2 dolgot: Jól tetted, vagy fordulj föl." Szerintem pont hogy nem csak ez a két válasz van, hanem például ilyesmi is lehet: "Úgy gondolom, hogy nagyon rosszul tetted, hogy megcsaltad a férjed. Annak idején sok ember elõtt megfogadtad, hogy mindig hûséges leszel hozzá. Ha tisztességes akarsz lenni, soha többet ne tegyél ilyet. Most azonban rendezni kell valahogy a helyzetet, amiben vagy: 1. szakíts meg minden kapcsolatot azonnal azzal, akivel megcsaltad 2. valld be a párodnak, hogy mit tettél, kérj õszintén bocsánatot és ha megbocsát, akkor dolgozz teljes erõddel azon, hogy helyrehozd a kapcsolatotokat. Ha ezek után szakítani akar, sajnos annak a következményeivel is szembe kell nézned Egy ilyen jellegû és stílusú válasz például nem is az, hogy 1. igen kefélj szét mindenkit, ne is törõdj a hûséggel és nem is az, hogy 2. dögölj meg te ócska k
:-)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a válaszokat. Valószínûleg én azért vagyok megértõbb, mert fiatalkoromban én is elkövettem ilyesmit. Rá is ment a kapcsolatom, meg is bántam, pocsékul is éreztem magam, persze, akit megcsaltam, szintén. Aztán õ is boldog lett más férfival, én is más nõt vettem feleségül. Megváltozott a gondolkodásom, már abszolút nem úgy látom a világot, mint akkor, és ma semmiképpen sem tennék ilyet a feleségemmel. De megmaradt bennem az emlék, hogy milyen volt, amikor utálod magad és jogosan, és még ráadásul mindenki más is téged utál (szintén jogosan). Szóval én ezért próbálok megértõbb lenni azokkal akik ilyesmit követtek el, persze úgy, hogy attól nehogy bárki azt érezze, hogy egyetértek a dologgal és nem tartom nagyon súlyos bûnnek. Akik ennyire elítélik az ebbe esett embert, õszintén kívánom, hogy saját maguk sose kerüljenek hasonló helyzetbe.
A kérdező hozzászólása: Jó, de azok, akik így elküldik az illetõt a búsba, soha nem tettek ilyent és biztosak abban, hogy olyan jók, hogy soha nem is fognak?
Ez azért van mert kell hogy legyen az emberben egy olyan általános igény az erkölcsösségre amirõl úgy érzi hogy mindenkinek kötelessége azt képviselni. Ha valakit megcsalnak akkor kötelességed legalább egy kis részben legalább átérezned a felszarvazott helyzetét, sokkal inkább mint a bûnösét. Egy érdekes morális kérdés ez, de fogd fel úgy hogy az emberekben még megvan az igény a jóra, az erkölcsösségre. A társadalom neveli önmagát és a helyes viselkedésre akar rábírni mindenkit, bár ezt tudat alatt teszi. Szerintem ez önmagában dícséretes. A bûntudat ugyanenek a másik oldala és ez is dícséretes. Az emberek hibáznak és még fognak is, de az emberek tudnak tanulni is a hibáikból és ha a bûnöket elítéljük(következetesen), legyünk akár bûnösök akár szenvedõk, akkor jók vagyunk :)

Ha valaki elérte a genetikai határát akkor minek tömegel és szálkásít utána is? Miért nem eszik annyit amennyitõl nem fogy és nem is hízik?

Legjobb válasz: Mert jól esik tömegelni és nem mindig kevés ch-n lenni. Viszont így jön fel kis zsír is, amit utána megint le kell majd adni. De ezt ne úgy képzeld, hogy én engedem magam fullra bezsírosodni.

Mert jól esik tömegelni és nem mindig kevés ch-n lenni. Viszont így jön fel kis zsír is, amit utána megint le kell majd adni. De ezt ne úgy képzeld, hogy én engedem magam fullra bezsírosodni.
A kérdező hozzászólása: Értem de ha valaki elérte a határt (vagy egy jó formát amit pl. nyárra szeretne megtartani ) akkor lehet sima étrenden lenni, hogy ne legyen sem kalória pluszban sem kalória minuszban?
Lehet persze egy szinten tartó étrenden lenni.
Lehet ilyet is csinálni. De honnan tudod mikor érted el a genetikai határodat? Sandorzsolt: te mar semmit se fejlodtel az elso 4/5 év után vagy ilyenekben pl igen hogy erezettebb vagy izomérettség?
Abban mintha fejlõdtem volna. Úgy értem, hogy izomérettségben. Eresebb vagyok az tuti.
Ha megerõszakolták, szerinted bátrabb lesz....? Stb....
A kérdező hozzászólása: ja és fiú vagyok...szóval a megerõszakolás nem valószínû xd
A barátnõjével biztos. :) Attól függ, mitõl félénk. Ha szégyelli a tapasztalatlanságát, akkor lehet, hogy bátrabb lesz.

HSG-re kell mennem jövő héten. Itt nálunk bódításban csinálják. Akinek így csinálták annak fájt ez a beavatkozás? Utána rögtön van eredmény? Azt is meg tudják állapítani ha valakinek szűkebb a petevezetője, vagy csak azt ha el van záródva?

Legjobb válasz: bár nem vagyok szakértõ, de azt mondják h nagyobb az esély, mert ugye szabadabb az út, és nagyobb! úgyhogy ha jól vagy utána akkor hajrá apával mert esélyes akkor a picúr! Sok siker! Hajrá!!! :D

bár nem vagyok szakértõ, de azt mondják h nagyobb az esély, mert ugye szabadabb az út, és nagyobb! úgyhogy ha jól vagy utána akkor hajrá apával mert esélyes akkor a picúr! Sok siker! Hajrá!!! :D
szia. nekem altatásba csinálták mert laparoszkópiát volt, de aki mellettem feküdt neki bódításba volt és azt mondta egy erõs mensi görcsre hasonlított, és azt is mondta hogy csak kellemetlen de csak ha szûk a petevezeték. amugy rögtön tágítják olyankor valami folyadékkal, és az okoz némi görcsöt, még az nap haza engednek az eredménnyel együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Ha valakinek csinálnak ilyet valóban hamarabb teherbe lehet esni?Állítólag abban a hónapban nagyobb az esélye.
Nekem nem bódításban csinálták, rendesen felvoltam. Maga a vizsgálat csak kicsit fájt, a gondok este kezdõdtek, akkor órákon keresztül sokat görcsöltem. ERedmény azonnal van.

Az törvényszerû, ha valakinek megjön a menstruációja szoptatás alatt, akkor utána a babák nem fogadják el az anyatejet?

Legjobb válasz: Nem. Én 1 évig szoptattam, a szülés utáni 6. héttõl pedig menstruáltam.

Nem. Én 1 évig szoptattam, a szülés utáni 6. héttõl pedig menstruáltam.
nem
Egyáltalán nem törvényszerû. Nekem 4, 5 hónapos korában jött meg a menszeszem, sosem volt gond a szoptatással utána sem (16 hónapos koráig).
A kérdező hozzászólása: Remélem nálam se lesz gond, most 7 hónapos és nem rég kezdtük el a hozzátáplálást.
Nem törvényszerû, sõt, az ilyen nagy babákat egyáltalán nem szokta zavarni.
Nekem is 7 hónapos a babám, 2. hónaptól rendszeres mensim van. Nem okozott neki gondot :)
Sem az én két gyerekem, sem a két szoptatás alatt beszerzett 5 tejtestvér nem panaszkodott miatta. Enyémek észre sem vették. A tejtestvérek anyukáinak kezdetben szóltam, hogy megjött, lehet nem fogadja el a baba a tejemet, de egyik babánál sem volt gond.
Nem, se a menstruacio, se az, hogy kozben teherbe estem.
Nekem 4 hósan jött meg és 15 hónapig szopizott. Nem törvényszerû.

Ha valaki felvágja a csuklóját, akkor csak maga a vágás fáj, vagy még utána is?

Legjobb válasz: Utana is. Amugy te meg soha nem vagtad el az ujjad, vagy ilyesmi? Ugyanolyan, csak jobban faj.

Utana is. Amugy te meg soha nem vagtad el az ujjad, vagy ilyesmi? Ugyanolyan, csak jobban faj.
Megdöglesz a fájdalomtól.
Ha felvágod a csuklódat meghalsz
A kérdező hozzászólása: Jó, csak gondoltam, hogy ha az ember vészhelyzetben van, akkor nem érez fájdalmat... nagymamám egyszer súlyosan megégett, és akkor nem érzett az egészbõl semmit, csak késõbb. Pedig a tûz azért fájdalmasabb gondolom, mint egy seb.

Azt akarom megkérdezni hogy ha valakinek gyökérkezelik a fogát az fáj-e? És hogy utána látszik-e a fogon?

Nagy rá az esély hogy nekem kelleni fog, és nem tudom hogy látszik-e vagy nem,ha valaki tud valamit hogy mivel lehetne jobb a fogom válaszát várom.

Legjobb válasz:
ha már elhalt az ideg, akkor nem nagyon fáj - de ez ritka, legtöbbször gyulladt, mivel a szuvasodás eléri a csatornákat és "lázban" tartja az idegeket. épp ezért alaposan el kell zsibbasztani, érzésteleníteni a fogat kezelés elõtt, és akkor nem fáj, de lehet érzékeny. nekem a kezelés csak akkor fájt, amikor mondjuk reszelte a csatornát (egy recés tûvel ugye letisztítják a csatorna belsejét) és megszúrta picit az ínyemet... illetve - de ez nem általános - nekem 4 IDEG van a fogamban, azaz 4 csatornás az összes rágófogam és a fogorvosok szerint a fog csak 3 csatornás ugye - szóval egyet ha benne hagynak (mert nem keresnek, csak hármat) és azt kezelik, akkor az embernek igen csak tud fájni. mondhatni én ráültem a kezemre, mert különben a fájdalomtól el-el csaptam az orvos kezét a számtól! de ha "normális" fogtípusú vagy, akkor pikk-pakk kigyökérkezeli a doki, kiszedegeti az idegeket, kireszeli, ad bele gyógyszeres tömést, aztán mikor visszamész megint, betömi a foggyökeret, aztán utána betömi és ennyi. az injekció fáj ilyenkor csak. illetve a fog lehet a késõbbiekben érzékeny - frontra, hidegre, melegre, de ez sem mindenkinél így van. én csak peches vagyok, van olyan, akinek meg se kottyan egy gyökérkezelés! ja, és nekem beszürkül a gyökérkezelt fogam, és 10 év után szana-szét törik, elõbb utóbb pótlásos lesz. de HANGSÚLYOZOM, nem mindenkinél így zajlik! jobb ha mentik a fogat, mintha húznák, ennek számos oka van, a fogorvosod is órákig tudna errõl mesélni, ha megkérdeznéd :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ha már elhalt az ideg, akkor nem nagyon fáj - de ez ritka, legtöbbször gyulladt, mivel a szuvasodás eléri a csatornákat és "lázban" tartja az idegeket. épp ezért alaposan el kell zsibbasztani, érzésteleníteni a fogat kezelés elõtt, és akkor nem fáj, de lehet érzékeny. nekem a kezelés csak akkor fájt, amikor mondjuk reszelte a csatornát (egy recés tûvel ugye letisztítják a csatorna belsejét) és megszúrta picit az ínyemet... illetve - de ez nem általános - nekem 4 IDEG van a fogamban, azaz 4 csatornás az összes rágófogam és a fogorvosok szerint a fog csak 3 csatornás ugye - szóval egyet ha benne hagynak (mert nem keresnek, csak hármat) és azt kezelik, akkor az embernek igen csak tud fájni. mondhatni én ráültem a kezemre, mert különben a fájdalomtól el-el csaptam az orvos kezét a számtól! de ha "normális" fogtípusú vagy, akkor pikk-pakk kigyökérkezeli a doki, kiszedegeti az idegeket, kireszeli, ad bele gyógyszeres tömést, aztán mikor visszamész megint, betömi a foggyökeret, aztán utána betömi és ennyi. az injekció fáj ilyenkor csak. illetve a fog lehet a késõbbiekben érzékeny - frontra, hidegre, melegre, de ez sem mindenkinél így van. én csak peches vagyok, van olyan, akinek meg se kottyan egy gyökérkezelés! ja, és nekem beszürkül a gyökérkezelt fogam, és 10 év után szana-szét törik, elõbb utóbb pótlásos lesz. de HANGSÚLYOZOM, nem mindenkinél így zajlik! jobb ha mentik a fogat, mintha húznák, ennek számos oka van, a fogorvosod is órákig tudna errõl mesélni, ha megkérdeznéd :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Pénzmosásnak minősül, ha valaki tőzsdézik a mi pénzünkből, kölcsönadási szerződéssel? Kell utána adózni?

Ha kell adózni, akkor hogy működik ez az egész? Kell letölteni internetről a kölcsönadási nyomtatványt és tovább?

Legjobb válasz: Kell fizetnie kamatot, ami utan adott kell fizessetek. Ha nem fizet kamatot, akkor a kamat ajandeknak minosul, amiert megint valakinek kene fizetnie illeteket...

Kell fizetnie kamatot, ami utan adott kell fizessetek. Ha nem fizet kamatot, akkor a kamat ajandeknak minosul, amiert megint valakinek kene fizetnie illeteket...

Az igaz, ha valakinek egyenes a haja, és levágatja teljesen rövidre és utána, ha megnő lehet, hogy göndör lesz Neki pedig előtte egyenes volt?

És hogyha újra megn?tt göndörre utána levágatja megint rövidre akkor megint egyenes lesz Neki, ha visszan??

Legjobb válasz: Szerintem nem igaz, legalábbis én akárhányszor levágattam mindig egyenesre nõtt vissza. Szerencsére:)

Szerintem nem igaz, legalábbis én akárhányszor levágattam mindig egyenesre nõtt vissza. Szerencsére:)
Ez tényleg csak a haj súlyától van. Minél hosszabb a haj annál egyenesebb. Hugomnak is kis fürtös haja volt, aztán ahogy nõ egyre egyenesebb.
Ez baromság, úgy ahogy van. Nem tudok mást mondani. Ha mégis göndörödik az attól lehet, mert van egy bizonyos hossz, aminél az egyenes haj is göndörödésre hajlamos, mert nem húzza le a haj saját súlya még és emiatt van. De az is csak hullámos inkább, nem göndör.
Egyéne válogatja. Édesapámat 12 éves korában nyírták kopaszra, mert tetves lett a suliban és neki göndör lett utána. Sok gyerekkori fényképét is láttam tehát igaz, most viszont olyan a haja, mint Tom Jonesnak. Én 16 évesen leborotváltam a fejem és nem lett göndör a hajam csak hullámos.
Nekem csak addig igaz, hogy egyenes volt a hajam és levágattam rövidre, full göndör lett. Most olyan, mint a birka szõre. Már bõ két hónapja vasalom, úgy jobb. Szóval valamilyen szinten igaz. 14/l
Egyéne válogatja. A hajvasalásról csak annyit, hogy attól lesz valaki más, ha éppen nem vasalja.Az unokahugom mesterfodrász, és már a pasik is mondják neki, hogy már szinte az összes csaj egyforma, agyonvasalt haj, szõke, ja és+mûtincsek.
az egyik barátnömnek tök egyenes hosszú haja volt amikor levégetta akkor egykicsit göndör lett neki de csak egy kicsit õ minden nap vasalja... m=eg nem láttem neki hogy göndör...de próbáld meg legföbb majd mindig kivasalod..
Ezt bizti nem a humorba akartad tenni?:D A hajvágás nem befolyásolja a genetikát....
hehe... dehoogy!!!:D nem... nekem természetesen göndör a hajm. vasalom. vágatom de nem lesz egyenes csak ha vasalom xD ez hülyeség
nekem kiskoromban loknis volt a hajam, aztán teljesen egyenes, lapos lett. valahogy az évek folyamán egyre hullámosabb lett, tavaly a hátközépig érõ hajamat levágattam váll felettire és most meg már szinte göndör, nem is csak hullámos. de szerintem ez csak azoknál az embereknél van, akik "hajlamosak" rá :D
Nem pontoztam le senkit, amennyiben nekem szólt ....
nahhalod azért lepontozni mert nem azt irtam amit te...
Nekem is van ilyen fiú ismerõsöm. Teljesen egyenes volt neki, és ilyen rugógöndörre nõ vissza. A barátnõmnek is teljesen egyenes volt, egyszer levágatta centisre, és nagyon göndörre nõtt vissza. Nem a haj súlya miatt volt egyenes, mert a hossz ugyanakkora volt. Ezenkívül az angoltanáromnak, a szülés után hullott nagyon a derékig érõ gyönyörû göndör haja, levágatta és simán nõtt vissza. Ez számomra is elég hihetetlen, nem is hinném el, ha nem láttam volna, a haj állapota végül is genetikusan alakul, szóval nem tudom, hogy mi lehet ennek a magyarázata.....
egyenes vagyok- Nekem is kiskoromban minidg rövid hajam volt, és hetedikes koromban is, mégse lett utána hullámos...

Ha valakinek leszakadnak a heréi az mennyire fáj? Tud még utána menni, vagy a menés is nehezére esik?

Ekkora ütéstől van rá esély, hogy impotens lesz az illető, vagy leszakadnak a heréi?

Legjobb válasz: Ha valakinek leszakad a heréje az elvérzik gyors orvosi beavatkozás nélkül.

Ha valakinek leszakad a heréje az elvérzik gyors orvosi beavatkozás nélkül.
Ez film, megrendezett dolog.. Itt nem rúg bele, nem is mutatják csak egy hang hallható. Nekem nincs herém, de szerintem lehet akkorát kapni, hogy impotens legyen az ember.. Leszakad?? - szerintem ilyen helyzetben az a minimum, hogy vergõdsz a földön és mentõt kell hívni, de még el is ájulhatsz a fájdalomtól.
Ha leszakad a heréd meghalsz xd
egy nagyobb ütés a herékre megemelheti annyira a pulzusszámot, hogy szívrohamot kapsz és meghalsz... Amúgy az adrenalin csodákra képes, haverom munkahelyén daruról leesett egy csomó alumínium gerenda és az egyik úgy pattant fel a földrõl, hogy pépessé zúzta haverom bal heréjét... õ nem emlékszik abból a napból semmire a sokk miatt de a saját lábán érkezett a 3km re lévõ kórházba, és a fõbejárat elõtt esett össze...
a heréid alapvetõen éppen azért olyan lazán felfüggesztettek, hogy kibírjanak ilyesmit, persze ha egy kõvel szétcsapod, akkor a hereburokban a heréd megrepedhet, és belsõ vérzésed lehet, ami azért iszonyú fájdalmas, mert maga a hereburok elég rugalmatlan és nem tágul ugyanakkor a heréidet le is lehet tépni, ilyenkor leszakadhat mellékhere a herérõl, ondózsinór, ami szintén belsõ vérzést okoz, a herezacskód lesz tele vérrel. ergo belsõ vérzés ez is az is, és így van, életveszélyes állapot. kérdésedre válaszolva, ha a heréid leszakadnak, nem nagyon sétálsz sehova, hanem agonizálsz a földön, és ha szerencséd van, hívanak hozzád mentõt persze a heresérülésnek is vannak fokozatai de pl. a herecsapkodás poénból az is állati veszélyes, simán rámehet a heréd
no akkor az elõzõ alapján visszavonom amit mondtam, lehet, hogy simán elsétálsz a kórházba, az adrenalin tényleg sok mindenre képes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!