Találatok a következő kifejezésre: Ha valakit rúgnak, mi (5 db)

Ha valakit erősen hasba rúgnak annak mi baja lesz? összeesik?

Úgy értem nem olyan neki futásból pörg? rugással falon átszakítós hasbarúgásra gondolok de azért ha valakit egy átlagos férfi er?sen hasbarúg annak mik lesznek a következményei? Összegörnyed vagy mi?

Legjobb válasz: A rúgás erõssége a döntõ, de ezt nyilván tudod. Lehet, hogy "csak" összegörnyed, vagy tényleg padlót fog. A máj, lép nagyon könnyen sérülnek (zúzódnak, repednek), és könnyen véreznek (ez életveszélyes). Ha a gyomrot találja el a "tettes", az rókázáshoz vezet enyhe esetben. A gyomorhoz halad egy ideg (bolygóideg), ha ez izgalomba jön, szívmegállás is felléphet elméletileg!

A rúgás erõssége a döntõ, de ezt nyilván tudod. Lehet, hogy "csak" összegörnyed, vagy tényleg padlót fog. A máj, lép nagyon könnyen sérülnek (zúzódnak, repednek), és könnyen véreznek (ez életveszélyes). Ha a gyomrot találja el a "tettes", az rókázáshoz vezet enyhe esetben. A gyomorhoz halad egy ideg (bolygóideg), ha ez izgalomba jön, szívmegállás is felléphet elméletileg!
Megsérülnek a beslsõ szervek, belsõ vérzés alakulhat ki, ilyesmi. Persze, összeesik.

Valami fém rugó izét fognak felrakni a fogszabályzómra pár napon belül, ami majd az állkapcsomat vagy mit rakja helyre, mert hogy rossz a harapásom. Ha valakinek van ilyen, mennyire szörnyű vele élni?

Meg hogy mennyire látszik? Meg mennyire fáj, tudok e majd vele enni, stb?:s

Legjobb válasz: Én már láttam olyat nem szörnyû.Amúgy ha 5 hónapig lesz fenn,akkor ne izgulj.Biztos lehet benne enni,mert ha nem ,akkor nem találták volna fel.

Én már láttam olyat nem szörnyû.Amúgy ha 5 hónapig lesz fenn, akkor ne izgulj.Biztos lehet benne enni, mert ha nem , akkor nem találták volna fel.
Nekem 2 napja rakták fel, legalábbis szerintem hasonló lehet a tiedhez. Hát, õszintén szólva most, az elsõ 2 napban csak nagyon lassan tudtam vele enni, mert minden rágás fájt, és csak a zápfogaimmal tudtam harapni... De lassan kezd elmúlni, szerintem 1-2 nap és már nem is fogom érezni, hogy ott van. Látszani pedig nem igazán látszik, mert az ínyemen van, és annyira nem szoktam kinyitni a számat, hogy az ínyem is látsszon, szóval nem olyan vészes. Szóval hajrá, te is ki fogod bírni! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:) igy egy kicsit megnyugodtam..mert nagyon ráparáztam, pedig nem szoktam ilyesmire:s és beszélni is lehet vele?:DD:$ csak mert azt is nehezen tudom elképzelni, ha valami közbe húzza az állkapcsomat összevissza.:s

Mi történik akkor, ha valaki öngyilkos szeretne lenni, de még idejében kijönnek a rendőrök, mentősök, de az illető dühöng, rúg, csíp és el akar szökni?

Legjobb válasz: Nyugtatót akár lõni is lehet, mint az oroszlánnak. Aláállnak egy hajóval és kifeszítenek egy ponyvát.

Nyugtatót akár lõni is lehet, mint az oroszlánnak. Aláállnak egy hajóval és kifeszítenek egy ponyvát.
Elrulom neked h lenyomjak mint a gyalogbekat az ifa az aszfaltra. Ugyanis ha rug kapal akk veszelyes masokra meg onmagara tovabba a rendort ha meguti hivatalos szemelz elleni eroszak miatt buntetoeljaras indul ellene.
hát régeben dolgoztam én olyan helyen, h pontosan tudom hogy is megy ez, és ez itt magyarország, szal nem fogják szépen kérni h nyugodjon már le, hanem még a mentõben is agyonverik (persze azt szigorúan tanítják, hogy csakis akkor, ha becsukták az ajtót, hogy ne legyen tanú, utána meg aztán mehet, amit akarnak), na mindezzel szélsõséges esetekben persze nincs is nagy baj, de az már baj h nagyon sokszor vissza is élek vele, szal lényeg, én nem tanácsolom, inkább ne akarj kapcsolatba kerülni a mentõkkel se
Nagy valószínûséggel elõször megbilincselik a rendõrök, majd a mentõsök benyugtatózzák és beviszik a kórházba. A konkrét körülményektõl függ, hogy indítanak-e ellene büntetõeljárást mondjuk hivatalos személy elleni erõszak miatt.
ezt hogy érted? hát nem tart sokáig egy nyugtató injekciót adni, ami kiüti, aztán mehet a szokásos eljárás, na de attól függ persze milyen módon ... nem mindegy h begyógyszerezte magát vagy le akar ugrani a hídról
A kérdező hozzászólása: Mondjuk egy hídleugrásnál.
Hát, ha már rúg, csíp, akkor valószínûleg elkapták. Akkor a rendõrök kényszerítõ eszközt alkalmazhatnak, mondjuk bilincset az önkárosítás és másoknak okozott sérülés megakadályozására, aztán a mentõsök valahogy lenyugtatnak. Utána irány a Pszichó.
belehal! :) )))))
NEM LEHET GYEREKE HA OLYAN HELYEN TALÁLJÁK EL. EZ KOMOLY
igen, nem lehet gyereke. mi az hogy belehal? és az a sok ":) ))" utána?? szerinted ez vicces? szerintem nagyon komoly ha valaki fiatalon verekszik egyett csak ugy "poénból" és nem lehet gyereke mikor felnõ...ez nem vicces...
A tökönrúgás közel sem olyan súlyos dolog, mint ahogyan azt sokan elképzelik. Az esetek 99, 999 százalékában semmi komoly dolog nem történik, a fiu odakap, térdre esik, esetleg fetreng egy keveset, majd néhány perc pihenés után semmit sem érez az esetbõl. Súlyosabb esetben tovább tart a fájdalom. Ha nem múlik el 10-15 perc után, esetleg hányás, vagy nem enyhülõ fájdalom áll fenn, lehet arra a gondolni hogy a here megcsavarodhatott a tengelye körül, akkor viszont azonnal orvosi beavatkozásra van szükség, mert a here vér hiányában elhal. Ehhez nem kell tökönrúgás, tizenéves korban egy rossz mozdulattól bármikor bekövetkezhet. Persze ha nagyon kemény vagy éles tárgy nagyon nagy erõvel találja el valamelyik herét, akkor komolyabb sérülés is bekövetkezhet, de a gyakoribb az, hogy egy ártalmatlan rúgás utáni orvosi vizsgálaton derül ki, hogy a herével valami baj van. Bármilyen furcsa, sok fiu élvezi ha a tökét megüti valaki, aki iránt egyébként szexuális vonzalmat érez, mert megalázó helyzetbe kerül miatta. Néhány fiu pedig azt a fájdalomérzést kedveli, amit egy ütés, rúgás, vagy bármi más fizikai behatás okoz a nemi szervén. A google vagy a youtube rengeteg találatot ad ki "kick in the balls", "ballbisting" "nutball" vagy hasontó kulcsszavakra keresve. Ha van olyan fiu, akit érdekel, mailben keressen meg. ballbusterboy_kuúkac_freemail.hu
Ha pl egy focilabda talál el valakit "ott" az járhat súlyos következményekkel, bármilyen korú is az illetõ?

Egy kollégám feltevése szerint, ha verekedés közben tökön rúgnak, azt egyszerűen nem érzed! Nem fáj, mert olyan magas az adrenalin szinted? Mi a véleményetek? Esetleg volt már ilyen valakivel?

Felmerül a kérdés hogy pl egy gyógyszertárból lopott adrenalin injekció beadása után, mi lenne a helyzet?

Legjobb válasz: Ember. Ne már..

Ember. Ne már..
Lehet benne valami, azt mondom hogy ha full részegen történik ez meg az emberrel, akkor nagyobb valószínûséggel lehet igaz, hogy nem érzel fájdalmat.
Akár milyen részeg vagy, ha tökön rúgnak, az bizony fááááááj!
Túl sok kung-fu filmet néztetek... De ha kipróbáljátok, az eredmény érdekelne! :D
Van benne igazság! Én egy pár éve verekedtem az utcán, és a bal kezem kis úja eltörött, ahogyan soroztam a fickót. A bunyó végéig semmit sem éreztem belõle, csupán rá egy 20 percre vettem észre hogy valami nem stimmel vele, aztán elkezdett fájni is. Szerintem több mint valószínû, hogy a magas adrenalin és a tesztoszteron miatt volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!