Találatok a következő kifejezésre: Ha valakit rúgnak, (16 db)

A tűsarkú sarka kitörik ha fejbe rúgunk vele valakit? :D (sürgős)

nagyon fontos lenne xD

Legjobb válasz: XD te beteg vagy am szerintem annak a valakinek fog betörni a feje :D

XD te beteg vagy am szerintem annak a valakinek fog betörni a feje :D
mint már egyszer leírtam elkapnám a lábad és úgy kinyalnálak hogy ájultan összerogynál
Gagyi kínait ne vegyél, annak kitörik, de darkshopokban lehet vasalt, élezett sarkú cipõket kapni, azzal már érdemes gyilkolászni.
simán beleakad, és visszahúzásnál kirántja az agyát.de az letörölhetõ a gazban! xD
leszedem rola.. :D. odaadom az öcsémnek jáccani..^^.
nem törik ki, de a sarok végébe beleragadhat egy szemgolyó..
köszönöm. ! *-*
sztem nem.
a rohadt életbe, azt mondjátok már meg, h kitörik.e a sarka annak a nyomorult cipõnek, vagy sem?xdd.
Próbáld meg.
mocskos emooooo nembaj , majd megszabadulok tõled :D adéééééél
csak rajta az ilyen szemeteket én is mindig pofán rúgom! ;)
dinka.. xdd.
elkapom a cipõd és kinyalakk!:D
de minket az érdekel, h kitörik.e a cipõ sarka! :D
:) )=))=)) rúgjad nyugodtan:) )=))=))
ha rosszul célzol vagy elfordul a szemét is kinyomhatod..
Ha engem akarsz megrúgni akk rossz hírem van rajtam minden törik ami nem én vagyok uccso ez hatalmas volt akkorát visitottan végre örömet varázsoltál az életembe

Ha valakit fejbe rúgnak elég erõsen és az illetõ akit megrúgnak nagyon ittas és elájul milyen problémáilehetnek? Arcon rúgták nem spiccel.

Legjobb válasz: legrosszabb esetben meghal,ha lenyeli a nyelvét akkor meg fullad néha boxnál stbnél látni is hogy nyúlkálnak a szájába az eszméletlen embernek

legrosszabb esetben meghal, ha lenyeli a nyelvét akkor meg fullad néha boxnál stbnél látni is hogy nyúlkálnak a szájába az eszméletlen embernek
Bármilyen. Egy fejbe rúgásnak mindig lehet halál a következménye. Kórházi megfigyelés célszerû.
A kérdező hozzászólása: Pár napja történt az eset én is benne voltam, egy éjszakai utcai kötöszködõ jött nekünk...A mentõk beültették a mentõbe és nem szirénázva elmentek míg a rendõrök is csak elmentek semmi sijetséggel, a helyi újság semmi cikket nem írt róla.

Ha valakit erősen hasba rúgnak annak mi baja lesz? összeesik?

Úgy értem nem olyan neki futásból pörg? rugással falon átszakítós hasbarúgásra gondolok de azért ha valakit egy átlagos férfi er?sen hasbarúg annak mik lesznek a következményei? Összegörnyed vagy mi?

Legjobb válasz: A rúgás erõssége a döntõ, de ezt nyilván tudod. Lehet, hogy "csak" összegörnyed, vagy tényleg padlót fog. A máj, lép nagyon könnyen sérülnek (zúzódnak, repednek), és könnyen véreznek (ez életveszélyes). Ha a gyomrot találja el a "tettes", az rókázáshoz vezet enyhe esetben. A gyomorhoz halad egy ideg (bolygóideg), ha ez izgalomba jön, szívmegállás is felléphet elméletileg!

A rúgás erõssége a döntõ, de ezt nyilván tudod. Lehet, hogy "csak" összegörnyed, vagy tényleg padlót fog. A máj, lép nagyon könnyen sérülnek (zúzódnak, repednek), és könnyen véreznek (ez életveszélyes). Ha a gyomrot találja el a "tettes", az rókázáshoz vezet enyhe esetben. A gyomorhoz halad egy ideg (bolygóideg), ha ez izgalomba jön, szívmegállás is felléphet elméletileg!
Megsérülnek a beslsõ szervek, belsõ vérzés alakulhat ki, ilyesmi. Persze, összeesik.

Valami fém rugó izét fognak felrakni a fogszabályzómra pár napon belül, ami majd az állkapcsomat vagy mit rakja helyre, mert hogy rossz a harapásom. Ha valakinek van ilyen, mennyire szörnyű vele élni?

Meg hogy mennyire látszik? Meg mennyire fáj, tudok e majd vele enni, stb?:s

Legjobb válasz: Én már láttam olyat nem szörnyû.Amúgy ha 5 hónapig lesz fenn,akkor ne izgulj.Biztos lehet benne enni,mert ha nem ,akkor nem találták volna fel.

Én már láttam olyat nem szörnyû.Amúgy ha 5 hónapig lesz fenn, akkor ne izgulj.Biztos lehet benne enni, mert ha nem , akkor nem találták volna fel.
Nekem 2 napja rakták fel, legalábbis szerintem hasonló lehet a tiedhez. Hát, õszintén szólva most, az elsõ 2 napban csak nagyon lassan tudtam vele enni, mert minden rágás fájt, és csak a zápfogaimmal tudtam harapni... De lassan kezd elmúlni, szerintem 1-2 nap és már nem is fogom érezni, hogy ott van. Látszani pedig nem igazán látszik, mert az ínyemen van, és annyira nem szoktam kinyitni a számat, hogy az ínyem is látsszon, szóval nem olyan vészes. Szóval hajrá, te is ki fogod bírni! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:) igy egy kicsit megnyugodtam..mert nagyon ráparáztam, pedig nem szoktam ilyesmire:s és beszélni is lehet vele?:DD:$ csak mert azt is nehezen tudom elképzelni, ha valami közbe húzza az állkapcsomat összevissza.:s

Ha valakit teljes erőböl sípcsonton rugunk akkor annak eltörhet a lába?

Ha igen annak milyen következménye lehet?

Legjobb válasz: Igen, súlyos testi sértés, akár börtön.(legalábbis normális országban)

Igen, súlyos testi sértés, akár börtön.(legalábbis normális országban)
A kérdező hozzászólása: tehát akkor ha még is ilyenre kerülne a sor akkor ezt kerüljem
hát ez elég kétesélyes, mivel valószínûsíthetõ hogy tapasztalatlan vagy ezen a téren úgy rúgnál ahogy mindenki az elején vagyis lábujjakkal aminek egyenes következménye az hogy eltörnének a lábujjaid. Amúgy a sípcsont nem olyan törékeny dolog.
azért nem olyan törékeny az. de igen, simán kiütési pont. savate-ban alap rúgás fajta a talpéllel rúgot sípcsont támadása, és nem ritka, hogy valaki ide kapott rúgás miatt kap rászámolást. ebben a vidiben a fekete ruhás egész meccs alatt rúgja http://www.youtube.com/watch?v=Mbv6Nr9GCtk&feature=related aztán 1.28tól visszakapja olyan erõvel, hogy rászámolnak. szóval nem törik az olyan könnyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommenteket a videó nagyon adja 1:28nál

Ha valakit a 3 próbahónap után, mondjuk az ötödik hónapban rúgnak ki mennyi munkanélkülit kaphat?

Havi nettó 75 ezer fizetés után? 20 év meglévő munkaviszonnyal.

Legjobb válasz: Megállapítás feltétele – az álláskeresõvé válást megelõzõ 3 éven belül legalább 360 napos jogosultsági idõvel kell rendelkezni Idõtartama: folyósítás leghosszabb idõtartama 90 nap, Összege: a járadékalap 60%-a, max. 93 000 Ft

Megállapítás feltétele – az álláskeresõvé válást megelõzõ 3 éven belül legalább 360 napos jogosultsági idõvel kell rendelkezni Idõtartama: folyósítás leghosszabb idõtartama 90 nap, Összege: a járadékalap 60%-a, max. 93 000 Ft

Milyen érzés ha valakit tökön rúgnak?

Legjobb válasz: Olyan, hogy akár halálos is lehet. A karate mesterek ezt életveszélyes rúgásnak tartják.

Olyan, hogy akár halálos is lehet. A karate mesterek ezt életveszélyes rúgásnak tartják.
Próbáld ki :D
Szar
Nem lehet mihez hasonlítani!!!!!!
Olyan mint mikor másnapos vagy, nem tudod hol vagy mi történt és erõsen kovályogsz...xD
inkább ne akard megtudni
Erõs alhasi fájdalommal jár, mintha nagyon csúnyán görcsölne a gyomrod. Legalábbis nálam így szokott jelentkezni. Természettudományok... :)
Veséig hatoló nyilallás.
nagyon jó érzés xDDD
Habár... nem mindegy, hogy a tökön rúgott, vagy a tökön rúgó érzéseirõl beszélünk.
Szerintem kellemetlen - és akkor még finoman fogalmaztam. :)
Miért nem inkább értelmesebb kérdések foglalkoztatnak?

Mi történik akkor, ha valaki öngyilkos szeretne lenni, de még idejében kijönnek a rendőrök, mentősök, de az illető dühöng, rúg, csíp és el akar szökni?

Legjobb válasz: Nyugtatót akár lõni is lehet, mint az oroszlánnak. Aláállnak egy hajóval és kifeszítenek egy ponyvát.

Nyugtatót akár lõni is lehet, mint az oroszlánnak. Aláállnak egy hajóval és kifeszítenek egy ponyvát.
Elrulom neked h lenyomjak mint a gyalogbekat az ifa az aszfaltra. Ugyanis ha rug kapal akk veszelyes masokra meg onmagara tovabba a rendort ha meguti hivatalos szemelz elleni eroszak miatt buntetoeljaras indul ellene.
hát régeben dolgoztam én olyan helyen, h pontosan tudom hogy is megy ez, és ez itt magyarország, szal nem fogják szépen kérni h nyugodjon már le, hanem még a mentõben is agyonverik (persze azt szigorúan tanítják, hogy csakis akkor, ha becsukták az ajtót, hogy ne legyen tanú, utána meg aztán mehet, amit akarnak), na mindezzel szélsõséges esetekben persze nincs is nagy baj, de az már baj h nagyon sokszor vissza is élek vele, szal lényeg, én nem tanácsolom, inkább ne akarj kapcsolatba kerülni a mentõkkel se
Nagy valószínûséggel elõször megbilincselik a rendõrök, majd a mentõsök benyugtatózzák és beviszik a kórházba. A konkrét körülményektõl függ, hogy indítanak-e ellene büntetõeljárást mondjuk hivatalos személy elleni erõszak miatt.
ezt hogy érted? hát nem tart sokáig egy nyugtató injekciót adni, ami kiüti, aztán mehet a szokásos eljárás, na de attól függ persze milyen módon ... nem mindegy h begyógyszerezte magát vagy le akar ugrani a hídról
A kérdező hozzászólása: Mondjuk egy hídleugrásnál.
Hát, ha már rúg, csíp, akkor valószínûleg elkapták. Akkor a rendõrök kényszerítõ eszközt alkalmazhatnak, mondjuk bilincset az önkárosítás és másoknak okozott sérülés megakadályozására, aztán a mentõsök valahogy lenyugtatnak. Utána irány a Pszichó.
Aki szoptat az ne rúgjon be...
Ha a buli utáni napon lefeji az összes tejet, akkor az azt követõ napon már szoptathat újra. De én sem értem, miért issza magát seggrészegre valaki, aki szoptat.
Mindenki minõsítget, próbáljunk meg a kérdésre felelni. Az anyatej alkoholtartalma egy az egyben megegyezik a véralkohol szintjével, azaz ahogy kiürül az alkohol a szervezetbõl, úgy az anyatejbõl is lebontódik. Elvileg fél nap elég erre, ha jó a máj mûködése. Addig érdemes lefejt tejet adni a babának (ha van), mert az õ mája ugyan lebontja az alkoholt, de sokkal nehezebben. Eleink pálinkás kenyérrel rendezték le a sírós babákat, ami nagyságrendekkel több alkoholt jelentett! Nem rosszat akartak, csak tudatlanok voltak, mint a sokat ivó kismamák is.
persze mindjárt gondoltam, te egy mintaanya vagy, aki egyébként is absztinens és csakúgy felmerült, hogy buli-haverok-pia és puszta kiváncsiság áll a kérdés mögött. Mert ez egy annyira érdekfeszítõ téma. De persze az is lehet, hogy valóban csak te is ki akarták írni egy ostoba kérdést, remélem azért nem erõltetted meg a buksikádat míg sikarült kiötölni.
Ezt én sem értem.Egy poarka pezsgönél többet nem ittam egész szoptatás alatt...... Valószínü egy tini anyuka kérdezi.....
Ha már veszed a fáradtságot, hogy kommenteld a beszólásokat, akkor egy köszönöm is belefért volna annak, aki normálisan válaszolt, ugye?
A kérdező hozzászólása: Ok akkor mégegyszer leirom hogy nem vagyok hülye, és azt még nem is irtam le hogy NEM ÉNRÁM VONATKOZIK A KÉRDÉS!! Az egyik ismerösöm járt igy babával, nem barát csak ismerös és nem is tini lány. Csak engem érdekelt a kérdés különben is ha valaki nem ismeri a másikat akkor hogy lehet az hogy igy leminösitik hülyének?? Szerintem inkább azon kéne elgondolkozni hogy ki is itt a hülye valójában??!!
Ha csak 1-2 pohárral iszol, akkor a következõ vagy a következõ kettõ szoptatás helyett fejni kell, azt kiönteni és a korábban lefejt tejjet adni a babának. Ha nagy berúgásról van szó, akkor a helyedben az egész másnapot kihagynám. Fontos a fejés, hogy rendesen kiürüljön az alkohol! Arra azért figyelj, hogy sokkal jobban üt az alkohol ilyenkor, mert el vagy tõle szokva!
Azt írnám, hogy beteg, és forduljon pszichiáterhez!!!Mert nem normális dolog!!! Sajnos a kérde´st én is láttam, és le is tiltották, ami nem is baj!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok hülye, és nem részegedtem le egyszer sem mióta szültem, naponta szoptatok és nem is akarok vitát kiváltani csak egyszerüen érdekelt a kérdés. MIT NEM LEHET EZEN MEGÉRTENI?ENNÉL SZÁSSZOR HÜLYÉBB KÉRDÉSEKKEL IS TALÁLKOZTAM MÁR, PL:OLYAN IS VOLT HOGY A TESTVÉRÉVEL AKART SZEXELNI ÉS ARRA MIT IRNÁTOK????
Hát!Ez hihetetlen!Lehet én fordultam be két gyerekkel a 4 fal közé, de nem is tudnám jól érezni magam, még egy esküvõt is lemondtunk, mert messzi volt a vacsora, nem tudtam volna haza jönni szoptatni, 3 hós babát még nem vihetek el, lett volna dajka, de hallani sem akartam róla!Csak a bébimen járt volna az eszem!Nem még inni!!Sõt!Ha tápszeres lenne akkor sem, mert bármi baja lehet, bármi történhet vele, amikor az anyára szüksége van!Részegen nem hiszem hogy megtudná nyugtatni azt a picit!Szerintem a kérdezõ sem gondolta komolyan, vagy vitát akart megint, vagy elmentek otthonról!!
Oké nagyon berúg valaki egy buliban- mit keres egy buliban egy szoptatós anyuka, aki ráadásul még részegre is issza magát. De mindegy nem vagyunk egyformák. De ami igazán meglepett, az a hány NAP múlva szoptathat? Ha már napokat kihagy valaki, minek akarja újra kezdeni? Mert gondolom, nem marad napokig kaja nélkül a gyerek, mert akkor már napok múlva nem lesz kit szoptatni. Ha meg jól meg van napokig anyatej nélkül, akkor minek újra kezdeni, (pláne mert gondolom, aki ennyire nem bírja pia nélkül, hamarosan újra lerészegedik)? Szóval teljesen értelmetlen ez a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz bocs csak sok rosszindulatú beszoló van akik azt sem tudják hogy kire vonatkozik valójában a kérdésem, nem tudták hogy nem magamra . Köszönöm a rendes válaszolóknak!!
Lehet, hogy ez is hozzájárul, de önmagában biztos nem elég.
Miért kapnál rákot? Az ütés traumás sérülést okoz, tehát egy-két ér esetleg elpattan és szépen bedagad, ami késõbb enyhül, de ettõl még a sejtek DNS-e nem sérül, tehát kórosan nem is kezd el szaporodni.
De igenis nagon sértheti és kaphat tõle rákot
Feltetlen nezesd meg magad orvossal! Ezt nem lehet csak ugy megitelni, hogy elrakosodik-e vagy sem. Nem a rugasoktol fog elrakosodni, essetleg annak a kesobbi kovetkezmenyeitol! Ne felj egy ilyen vizsgalattol! Meg mindig jobb, ha semmi veszeset nem talanak, mintha mar kesobb nem tudnak, mit tenni es el kell tavolitani a heredet. Surgosen fordulj orvoshoz! (8 evig dolgoztam urologian, ha ez megnyugtat!)
A karatezoknek van ferfi nemiszervre valo vedo, amivel ovhatod a hereidet. Az alsonadrag alatt nem is latszik. Sportszereket arulo boltban nezz utana! Jo focizast!
Nem kaphat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!