Találatok a következő kifejezésre: Ha valakit fognak, érdemes (2 db)

Októberben milyen idő van Korfun? Volt már valaki ilyen tájban ott? Ha igen merre érdemes menni, hogy még mondjuk tudjak napozni és fürdeni is? Egyedül fogok utazni. Felszámolhatnak októberben is egyágyas felárt?

Legjobb válasz: Kellemes meleg idõ van. A telepített idegenvezetõ meg tudja neked mondani azt, hogy felszámolják-e, meg azt is h. hol érdemes fürdeni. Ajánlom a hajó- akváriumot.

Kellemes meleg idõ van. A telepített idegenvezetõ meg tudja neked mondani azt, hogy felszámolják-e, meg azt is h. hol érdemes fürdeni. Ajánlom a hajó- akváriumot.
Kellemes idõre számíthatsz, bár már nem lesz fürdõ idõ. Az szeptember végéig, október elejéig tart. Az októberrel az a gond, hogy már kifoghatsz esõs idõszakokat is. Mi áztunk már ott októberben, de nagyon jó volt. Az egyágyas felárat nem tudom értelmezni. Irodával mennél? Akkor igen. Ha Te magad, akkor most pl a teljes repjegy 23eFt lehet Ryanairrel (oda Ciampinon át, haza Bergamon keresztül), és olyan szállást választasz, ami neked tetszik. Tipikusan pár ezer forintért. De ha irodával mész, akkor lesz minden, kerozin felár, egyágyas felár, illeték. Hogyan is mész???? :)

Ha valakit császározni fognak, érdemes dokit fogadni, ha eddig nem volt?

Szerencsére nem ez a helyzet. Csak annyi váratlan dolog ért már a terhesség alatt, és tudni szeretném, ez hogy m?ködik....

Legjobb válasz: Szia!Ha nem akarsz nem muszály úgyanúgy mint a spontán szülésnél.Neked kell eldõnteni akarsz-e fogadni vagy nem.Híd el célszerû fogadni.Én mind a két szülésnél fogadtam orvost(úgyan azt)azért,hogy ne keljen mindig más orvoshoz járnom és nyiltabban megmertem kérdezni dolgokat amit nem értettem.

Szia!Ha nem akarsz nem muszály úgyanúgy mint a spontán szülésnél.Neked kell eldõnteni akarsz-e fogadni vagy nem.Híd el célszerû fogadni.Én mind a két szülésnél fogadtam orvost(úgyan azt)azért, hogy ne keljen mindig más orvoshoz járnom és nyiltabban megmertem kérdezni dolgokat amit nem értettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!