Találatok a következő kifejezésre: Ha valakit fognak, (667 db)

Ha valaki fog. Gátló mellett lesz terhes, megjön a megvonásos vérzése?

Legjobb válasz: elvileg nem.ha bizonytalan vagy,hétfõn menj el az orvoshoz,vagy csinálj egy tesztet.de ha rendesen szedted a tabit ilyen ''baj'' nem is lehetne :)

elvileg nem.ha bizonytalan vagy, hétfõn menj el az orvoshoz, vagy csinálj egy tesztet.de ha rendesen szedted a tabit ilyen ''baj'' nem is lehetne :)
Igen megjön, csak másmilyen az állaga és kevesebb ideig tart.
Nekem megjött csak kicsit gyengébben.

A felülés akkor hatékonyabb, ha valaki fogja a lábamat, vagy akkor, ha nem?

Annak van jelentősége, hogy a térdnél derékszögben van a lábam, vagy ki van nyújtva?

Legjobb válasz: Hajlítva legyen a lábad, mert úgy veszed le a terhelést a csípõrõl. Így jobban dolgozik a has.

Hajlítva legyen a lábad, mert úgy veszed le a terhelést a csípõrõl. Így jobban dolgozik a has.
Csináld úgy ahogy nehezebb csinálni, mert az ér valamit! Egyértelmû ha fogják a lábadat könnyebb felülni, NEM?
A kérdező hozzászólása: Súlyzózz úgy, hogy a súlyzóra csak egy damilt kötsz és annál fogva fogod. Nehéz? Igen. Hatékony? Szerintem nem.
a felülést hajlított lábbal csináld és beakasztott lábfejjel. a hasprés mehet beakasztott/rögzített láb nélkül is. és miért ne nyújtott lábbal? mert [email protected] természet ellenes egy mozgás lenne.

Mi van, ha valaki fogad szülésznőt és végül mégis császáros lesz?

A dilemmám: Elég korán kell a szülészn?t megfogadni (állítólag a 24-25. hétig), ha mégis kiderül a végén, hogy nincs rá szükség, akkor mi a helyzet.

Legjobb válasz: 1 hónapja szültem, volt fogadott szülésznõm, - szerintem tök feleslegesen -, legközelebb nem lesz. Viszont ha császáros vagy, akkor is fizetned kell neki, mert bemegy a mûtétre és utána is segít mindenben. legalább is a szent imrében pesten így volt.

1 hónapja szültem, volt fogadott szülésznõm, - szerintem tök feleslegesen -, legközelebb nem lesz. Viszont ha császáros vagy, akkor is fizetned kell neki, mert bemegy a mûtétre és utána is segít mindenben. legalább is a szent imrében pesten így volt.
Én is szent imrében fogok szülni, azt hittem, ha császár lesz, nem kell fizetni a szülésznõnek :( Nekem fogadott orvosom van, neki pedig szülésznõje, így "felfogadtam" a sznõt is.Szóval nekem nem volt választásom, de állítólag nagyon aranyosak, ha tehetném, nem fogdnék! 26h km
2.tól kérdezném: ki a dokid és a szülésznõd?

Ha valaki fog egy szöcskét és megpörköli a lábait, aztán a félig döglött állatnak lenyomja a száján a gyufát, és röhög mindezen, az normális?

Legjobb válasz: Egy bizonyos kor fölött az ember már másképp mérlegel dolgokat. Szánom bánom, de gyerekként mi is sok mindent megcsináltunk kisállatokkal, amiért ma jól pofán vágnám magam:(

Egy bizonyos kor fölött az ember már másképp mérlegel dolgokat. Szánom bánom, de gyerekként mi is sok mindent megcsináltunk kisállatokkal, amiért ma jól pofán vágnám magam:(
én értesíteném a radikális állatvédõket. hát, akkor már nem röhögne, az biztos.
Kac-kac... Olyat csináltam gyerekkoromban, hogy a szöcskét föld alá dugtam (nem túl mélyre) és azon röhögtem, ahogy a föld fölé kiugrik. :D
ezt ki csinálta?Te?:-))))
az nem lehetséges amit írtál barátom! ez a mÛvelet nagy odafigyelést igényel (lenyomja a száján a gyufát) senki sem tud közben röhögni!
amúgy linkeld már a fotót plz! akár privátban is jó^ ^
félre értetted amit írtam barátom :) csaj nem tud röhögni miközben a szöcskébe tömi a gyufát, mert az odafigyelést igényel egyébként úgyértettem h emailban küldd el nekem a linket plz nagyon érdekelne ^ ^ [email protected]
lány vok és nem mindegy h miért érdekel? amúgy nem fok begõzölni ha nem küldöd el, láttam már elég hasonlót, csak kíváncsi voltam ;)
A kérdező hozzászólása: ja, értem, hát én nem tudom, lehet-e közben röhögni, mivel nem próbáltam, de a csaj írta, hogy ez milyen vicces. de tudod, mit? lehet, hogy csak utána röhögött, így jó? azért kell a képe, mert magadra ismertél? vagy ha pasi vagy, akkor az ilyen lelketlen szadista csajokra buksz? vagy miért ennyire fontos?
Nem tudom elképzelni, hogy egy szöcske száján lenyomjon valaki egy gyufát. De amúgy, épp annyira normális, mint az átlagos elhanyagolt és kulturálatlan kölykök, azzal a különbséggel, hogy õ már nem kölyök. Ismertem olyanokat - bár még gyerekek voltak - akik azzal szórakoztak, hogy meztelen csigát sóztak, amíg a só szét nem marta õket.
A kérdező hozzászólása: hát én gyerekként se csináltam ilyet. és hiába "csak" egy szöcskérõl van szó, bizony nem ejtenék könnyet, ha az említett szadistával ugyanezt megcsinálnák. amúgy nem gyerekrõl van szó, a fotó alapján olyan 16-20 év körüli lány!!!
A kérdező hozzászólása: mondatelemzéssel hogy állunk, barátom? az alany a csaj, a tárgy a szöcske... belinkelném az oldalt, de nem tudom, nem ütközik-e a szabályzatba.
Nagyon nem normális, és most NAGYON finoman fogalmaztam.
Kisvárosban nõttem fel, inkább nagy falunak mondanám. Nekem az én óvodai társaim bottal feszítették szét a szarvasbogarak szarvát, amíg szét nem tört, meg kitépték a békák lábát, felnyársalták õket... Óvodával szemben laktunk, mikor bezárt, mindig átmásztam a kerítésen békákat gyûjteni, hogy otthon a kertben elengedjem õket. Volt, hogy egy szatyor békával jöttem haza anyum nagy "örömére" :-) A szarvasbogarakat is megfogtam, nem féltem tõlük.

Mi történik akkor ha valaki fog. Gátlót szed és csak a későbbiekben derül ki hogy terhes?

Legjobb válasz: Abba kell hagyni a gyógyszer szedését, amint megtudja, hogy babát vár.

Abba kell hagyni a gyógyszer szedését, amint megtudja, hogy babát vár.
én sajna hallottam olyat h a bogyó miatt született halva a baba:( 5.hónapban vették észre csak
Ktéelm, hogy hónapokig ne venné észre.A megvonásos vérzés sem jelentkezik terhesség esetén!Ezen kívül is vannak a terhességnek jelei.Ha csak egy kis gyanu is felmerül orvoshoz kell menni és abba kell hagyni a szedést.

Lehetséges? Hogy ha valaki fog tabit szed, akkor az nem nagyon kivája a szexet? Mint aki nem szedi?

Legjobb válasz: Akkor most az a kérdés, hogy aki tabit szed, az nem kívánja a szexet? Igen, ez lehet, én így jártam. Gyógyszert váltottam, azóta minden rendben van. Egyébként a tájékoztatón rajta van, hogy csökkenhet a libidó.

Akkor most az a kérdés, hogy aki tabit szed, az nem kívánja a szexet? Igen, ez lehet, én így jártam. Gyógyszert váltottam, azóta minden rendben van. Egyébként a tájékoztatón rajta van, hogy csökkenhet a libidó.
Sajnos igen! Sokaknál a gyógyszer nagyon lenyomja a libidót, olyannyira hogy teljesen tönkrevágja a szexuális életet! Ilyenkor váltani kell más tablettára, ha az sem segít akkor más fogamzásgátló módszert kell választani. Nekem is csökkentette rendesen a libidómat de azért nem tragikus a helyzet.
Elõfordul, de a gyógyszercsere segíthet. Amúgy nálam épp ellenkezõleg van: mióta abit szedek jobban kívánom a szxet, mint ezelõtt.
Kinél hogy.
Nalam ez eppen forditva van!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Aki tablettát szed!

Ha valakinek farkasfoga van, az fogszabályzóval hogyan fog bekerülni a két fog közé? Ha eleve azért van feljebb mert nincs hely?

http://www.youtube.com/watch?v=aIa9GNQA9sw

Legjobb válasz: Én pont a héten voltam megkérdezni. Mivel nincs hely, ezért kihúznak egy amúgy is gyökérkezelt fogat, illetve a bal oldalon az azzal párhuzamosat. Majd felteszik a fogszabályozót és a plussz hely miatt idõvel beáll a normális fog. Mondjuk nekem elég torz a fogam, és eléggé meglepõdtem, mert azt mondta a doki, hogy 1,5 év kb a korrekció és hosszabb idõre gondoltam. Pedig 30 fölött vagyok. Te hány éves vagy, hogy ilyen gyorsan látható valami változás? Jó lenne, ha valaki olyan is válaszolna, aki végigcsinált egy ilyen tortúrát...

Én pont a héten voltam megkérdezni. Mivel nincs hely, ezért kihúznak egy amúgy is gyökérkezelt fogat, illetve a bal oldalon az azzal párhuzamosat. Majd felteszik a fogszabályozót és a plussz hely miatt idõvel beáll a normális fog. Mondjuk nekem elég torz a fogam, és eléggé meglepõdtem, mert azt mondta a doki, hogy 1, 5 év kb a korrekció és hosszabb idõre gondoltam. Pedig 30 fölött vagyok. Te hány éves vagy, hogy ilyen gyorsan látható valami változás? Jó lenne, ha valaki olyan is válaszolna, aki végigcsinált egy ilyen tortúrát...
A kérdező hozzászólása: most mrá több mint 1 éve van rajtam, és nekem nem húzta ki a fogam a doki pff akkor még mindig nem értem, pedig láttam már pár embert, hallottam akiknek sem volt hely és valahogy keletkezett, de hogy mi módon azt nem tudom
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok, aha látható, de még messze vagyok attól hogy azt mondjam elégedett vagyok, kb féluton jár a farkasfogam

Hogy ha valaki most megy elöször nőgyógyászhoz de már lefeküdt valakivel, de a szülei nem tudják az ott ki fog derülni?

Legjobb válasz: A nõgyógyász látni fogja a szûzhártyán, hogy elszakadt vagy sérült. Abban nem lesz teljesen 100% biztos a doki hogy szextõl vagy sporttól, de meg fogja kérdezni, és neked õszintén kell válaszolnod. Írni fog gyógyszert esetleg, elbeszélget veled, de ha megkéred azt fogja mondani anyukádnak hogy még nem szexeltél, s a gyógyszert is azért irattad mert szereted a barátod és tervezitek hogy ha felkészültél rá akkor lefekszel vele.

A nõgyógyász látni fogja a szûzhártyán, hogy elszakadt vagy sérült. Abban nem lesz teljesen 100% biztos a doki hogy szextõl vagy sporttól, de meg fogja kérdezni, és neked õszintén kell válaszolnod. Írni fog gyógyszert esetleg, elbeszélget veled, de ha megkéred azt fogja mondani anyukádnak hogy még nem szexeltél, s a gyógyszert is azért irattad mert szereted a barátod és tervezitek hogy ha felkészültél rá akkor lefekszel vele.
1.Az orvos tudni fogja, hogy nem vagy szûz. De azt is, hogy a hártya sportolás közben is kiszakadhatott akár. 2. Az orvos nem a szerelmi életeddel fog foglalkozni, ha elmész hozzá gyógyszert íratni, hanem elmagyarázza a gyógyszerrel kapcsolatos dolgokat, elküld vérvételre stb. Lehet, hogy rákérdez, hogy voltál-e már fiúval, és hogy milyen módon védekeztek. 3.Hazudni semmiképp ne hazudj, ha rákérdez, hogy lefeküdtél e már valakivel. Egy orvosnak sose hazudunk. De hidd el, neki nem az dolga, hogy felderítse a magánéleted, szóval ha kérdez, akkor azt kizárólag orvosi célzattal, nem pedig azért, hogy utána anyukádat tájékoztassa... 4. A vizsgálat alatt kiküldi az anyukát is. Még az apát is kiküldik a terhes kismamáknál a "turkálós" résznél. Ha megkéred rá, hogy ne mondja el a szüleidnek, hogy már nem vagy szûz, akkor nem fogja- az orvosi titoktartás kötelez. 20/L
mért nem mondod el inkább az anyukádnak hogy nem vagy az? ha annyira jóban vagy vele h még el is kisér a nõgyogyra akk sztem megérdemelné hogy ne hazudj neki hanem õszintén mond el h mi a szitu. meg am ha már 'muszáj' menned kivizsgálásra vagy bármire (mert ugyebár konkrétan nem irtad le h gyógyszerért mész) akkor vagy elég idõs ahhoz is h ne legyél szüz. ha meg gyógyszerért mész, akkor mi a fenének titkolózol? örülj h anyud elmegy veled és tudja h legalább tudatosan szexelsz, és védekezel! a szüzlányoknak fölösleges a tabletta. egy szülõ sem ennyire buta... légy vele õszinte. sztem. (am nem tom kiküldik e ha te beengeded magaddal. am fognak kenetmintát venni, ami nem tul kellemes, ugyh készülj arra hogy jobb ha õ nincs ott, errõl beszélj vele.. aztán mindig probálj ellazulni. ha az segit beszélgess a dokival közben, de semmiképp ne stresszelj, ne szorits rá, mert csak rossz élményként marad meg. ne légy szégyellõs, gondolj arra hogy napjában 100 puncit lát és matat is bennük, a tied sem lesz átlagon felüli vagy emlitésre méltó. de mindenképp legyél nagyon laza!!) remélem nem voltam tul ijesztõ:D am nem vészes ám a dolog. én most a terhességem miatt havonta járok és mindig megvizsgál:) de én már span vagyok a dokival:) nagyon aranyos és mindig válaszol a kérdéseimre:D már tudja h nekem mindig sok van XD sok sikert anyudhoz!!
A kérdező hozzászólása: Úristen hallod köszönöm szépen a válaszodat nagyon hálás vagyok télleg. Szóval akkor elmondhatom neki tuti mert ha megkérem nem mondja el ez 100 úgye?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod Hát õ majd jólhazudok vagy télleg nem jön be de remélem akkor nem jön be és télleg köszönöm a válaszokat
Hát õõõ, ez elég fura... Azt még értem, hogy elkísér, na de hogy bemegy veled... Ott fekszel szétrakott lábakkal, anyád meg ott sertepertél körülötted?! Nem hiszem, hogy ez így jól van. Így tényleg ki fog derülni, hacsak nem hazudsz nagyon jól, hogy hová lett a szûzhártyád. De azért nem olyan jó dolog bármirõl is hazudni egy orvosnak.
A kérdező hozzászólása: Hát csak bejön mégis csak az anyám és elsõ vizsgálat meg bla bla
Miért, bemegy veled a vizsgálatra?? Ez perverz!
A kérdező hozzászólása: De ez honann tuti hogy kifog?
ki fog..
A kérdező hozzászólása: Szijaa Köszönöm a Válaszodat! De ha anyum is ott lesz? És én még nem nagyon akaroom hogy tudja.Ha nem vagyok olyan õszinte nem lehet olyan nagy baj nem?
amikor bemész, meg fogja kérdezni, hogy szûz vagy-e, mert hüvelyi ultrahangot vagy hasit csináljon. mondhatod azt, hogy nem tudod, de a legjobb, ha elõbb valahogy beszélsz az orvossal vagy hasonló. mondjuk vessz elõtte össze anyáddal, ha nem akarod hogy bent legyen. ilyesmi. amúgy meg orvosi titoktartás. de a legjobb, ha elmondod az anyukádnak. :)

Azt akarom megkérdezni hogy ha valakinek gyökérkezelik a fogát az fáj-e? És hogy utána látszik-e a fogon?

Nagy rá az esély hogy nekem kelleni fog, és nem tudom hogy látszik-e vagy nem,ha valaki tud valamit hogy mivel lehetne jobb a fogom válaszát várom.

Legjobb válasz:
ha már elhalt az ideg, akkor nem nagyon fáj - de ez ritka, legtöbbször gyulladt, mivel a szuvasodás eléri a csatornákat és "lázban" tartja az idegeket. épp ezért alaposan el kell zsibbasztani, érzésteleníteni a fogat kezelés elõtt, és akkor nem fáj, de lehet érzékeny. nekem a kezelés csak akkor fájt, amikor mondjuk reszelte a csatornát (egy recés tûvel ugye letisztítják a csatorna belsejét) és megszúrta picit az ínyemet... illetve - de ez nem általános - nekem 4 IDEG van a fogamban, azaz 4 csatornás az összes rágófogam és a fogorvosok szerint a fog csak 3 csatornás ugye - szóval egyet ha benne hagynak (mert nem keresnek, csak hármat) és azt kezelik, akkor az embernek igen csak tud fájni. mondhatni én ráültem a kezemre, mert különben a fájdalomtól el-el csaptam az orvos kezét a számtól! de ha "normális" fogtípusú vagy, akkor pikk-pakk kigyökérkezeli a doki, kiszedegeti az idegeket, kireszeli, ad bele gyógyszeres tömést, aztán mikor visszamész megint, betömi a foggyökeret, aztán utána betömi és ennyi. az injekció fáj ilyenkor csak. illetve a fog lehet a késõbbiekben érzékeny - frontra, hidegre, melegre, de ez sem mindenkinél így van. én csak peches vagyok, van olyan, akinek meg se kottyan egy gyökérkezelés! ja, és nekem beszürkül a gyökérkezelt fogam, és 10 év után szana-szét törik, elõbb utóbb pótlásos lesz. de HANGSÚLYOZOM, nem mindenkinél így zajlik! jobb ha mentik a fogat, mintha húznák, ennek számos oka van, a fogorvosod is órákig tudna errõl mesélni, ha megkérdeznéd :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ha már elhalt az ideg, akkor nem nagyon fáj - de ez ritka, legtöbbször gyulladt, mivel a szuvasodás eléri a csatornákat és "lázban" tartja az idegeket. épp ezért alaposan el kell zsibbasztani, érzésteleníteni a fogat kezelés elõtt, és akkor nem fáj, de lehet érzékeny. nekem a kezelés csak akkor fájt, amikor mondjuk reszelte a csatornát (egy recés tûvel ugye letisztítják a csatorna belsejét) és megszúrta picit az ínyemet... illetve - de ez nem általános - nekem 4 IDEG van a fogamban, azaz 4 csatornás az összes rágófogam és a fogorvosok szerint a fog csak 3 csatornás ugye - szóval egyet ha benne hagynak (mert nem keresnek, csak hármat) és azt kezelik, akkor az embernek igen csak tud fájni. mondhatni én ráültem a kezemre, mert különben a fájdalomtól el-el csaptam az orvos kezét a számtól! de ha "normális" fogtípusú vagy, akkor pikk-pakk kigyökérkezeli a doki, kiszedegeti az idegeket, kireszeli, ad bele gyógyszeres tömést, aztán mikor visszamész megint, betömi a foggyökeret, aztán utána betömi és ennyi. az injekció fáj ilyenkor csak. illetve a fog lehet a késõbbiekben érzékeny - frontra, hidegre, melegre, de ez sem mindenkinél így van. én csak peches vagyok, van olyan, akinek meg se kottyan egy gyökérkezelés! ja, és nekem beszürkül a gyökérkezelt fogam, és 10 év után szana-szét törik, elõbb utóbb pótlásos lesz. de HANGSÚLYOZOM, nem mindenkinél így zajlik! jobb ha mentik a fogat, mintha húznák, ennek számos oka van, a fogorvosod is órákig tudna errõl mesélni, ha megkérdeznéd :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Ha valaki proxyn keresztül ír egy vendégkönyvbe, akkor az IP cím nem fog megjelenni?

Mire jó egyáltalán a proxy?

Legjobb válasz: De IP cím meg fog jelenni, csak nem a beíró ip-je, hanem a proxy IP-je fog látszani. A proxy szerverek sok dologra jók, de ide most nem írom le, inkább olvasd el ezt, jól össze van foglalva: http://hu.wikipedia.org/wiki/Proxy Anonimitást csak részben tud biztosítani, ha valaki akar, proxy mögül is megtalál.

De IP cím meg fog jelenni, csak nem a beíró ip-je, hanem a proxy IP-je fog látszani. A proxy szerverek sok dologra jók, de ide most nem írom le, inkább olvasd el ezt, jól össze van foglalva: http://hu.wikipedia.org/wiki/Proxy Anonimitást csak részben tud biztosítani, ha valaki akar, proxy mögül is megtalál.
Ha bújócskázni akarsz a neten, akkor ez a megoldás: http://www.torproject.org/
bizony torpark forever:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!