Találatok a következő kifejezésre: Ha valakit alatt hagynak (2 db)

Ha valakit terhesség alatt hagynak el, hogyan lehet nyugodtnak maradni?

Legjobb válasz: Szia! Több ismerõsöm is így járt...:( Sajnos ezt nehéz belülrõl irányítani, de gondolj arra, hogy a babának csak rosszat teszel, ha idegeskedsz! nem ér annyit az a pasi, ha ekkora szemét volt, hpogy terhesen elhagyott! Probálj meg a babucidra koncentrálni és gondolj arra, hogy rengetegen járnak abban a cipõben amiben most te. Ha megszületik a bab már nem is fog hiányozni... Ha elhagyott, akkor tényleg nem ér annyit, hogy sírj utána!!!! Dia

Szia! Több ismerõsöm is így járt...:( Sajnos ezt nehéz belülrõl irányítani, de gondolj arra, hogy a babának csak rosszat teszel, ha idegeskedsz! nem ér annyit az a pasi, ha ekkora szemét volt, hpogy terhesen elhagyott! Probálj meg a babucidra koncentrálni és gondolj arra, hogy rengetegen járnak abban a cipõben amiben most te. Ha megszületik a bab már nem is fog hiányozni... Ha elhagyott, akkor tényleg nem ér annyit, hogy sírj utána!!!! Dia
Én írtam a kettõvel korábbi választ. Nos jó kérdés, hogy hogyan képes elhagyni egy pasi a terhes párját. Õ alighogy megbeszéltük hogy babát szeretnénk elköltözött lényegében minden magyarázat nélkül, amikor megtudta a babát hazajött, azt bizonygatta, hogy nem hagy el minket. Aztán néhány nap gondolkodási idõre elköltözött, ennek már 3 hónapja, magyarázat nincs, állítólag így jobb mindenkinek. Szerintem fõleg neki.
A kérdező hozzászólása: köszi a biztató szavakat csak azért ment el, mert mindig sírok mostanában, hogy legyen velem többet, de mindig ugyanaz a válasz, hogy neki dolgozni kell.De nem eggeltöl estig, hétfõtõl vasárnapig. nekem meg semmi nem jut
mi kell ahhoz, hogy egy férfi elhagyja a terhes párját??? Erre nincs magyarázat sztem.
Nem értem az ilyen férfiakat. Csak egbeszélitek, amikor kiderül a terhesség, hogy mi legyen a babával, nem? Gondolom õ is akarta, akkor miért hagyott el??? Ilyen szempontból olyan könnyû dolguk van a pasiknak. Semmi felelõsségérzetük nincs. Nagyon undorító, ha egy nõt a terhessége alatt hagynak el. Én nem is tudom mit csinálnék ha a párom lelépne, pedig nálunk is õ akarta a bébit.
Szia! Sajna az én párom is elköltözött tõlünk amikor 12 hetes voltam, pedig õ akart babát, én is nagyon kiborultam, küzdöttem, szép szóval, fenyegetéssel, csak rosszabb lett a helyzet. Aztán eljutottunk oda hogy õ maga kérte hogy ne zárjam ki a gyerek életébõl, jön, minden vizsgálaton ott van, imádja a kisfiát, és nagyon bízom benne hogy ha megszületik hazajön. Nem tudom ti hogy álltok ezzel, de próbáld meg lefoglalni magad, fõleg hogy itt a jó idõ, napozz, olvasgass, menj barátok közé, nem könnyû nem gondolni rá, de hidd el ha pozitívan gondolkozol, és nem a problémán töröd egész nap a fejed, sokkal jobban elviselhetõ, és velem pl azóta több jó dolog történik, sokkal könnyebben megoldódnak dolgok, amikrõl elõtte azt hittem, hogy nem leszek képes megcsinálni, elviselni! Fel a fejjel, tényleg pozitívan, nekem bevált!!!!
én ugy gondolom egy valamire való ember egy ilyen helyzetben biztossan melletd állna.Gondolj arra, hogy ez az ember nem éri meg, hogy bánkodj miatta.ez gerinctelen dolog volt tõle.Gondolj a kisbabádra és fel a fejjel elvileg te egy büszke és erõs kismami vagy.Az embernek meg minden rosszat amit lehet kívánok.Üdv 32 hetes kismami.
Szüleid messze laknak? Velük milyen a viszonyod?
Miért hagyott el?????
én irtam a második választ, azt õ is éezi hogy valami nem oké de szerintem nem lesz baja töle csak neszedj semmit sétálgas sokat vásárolgas ha megteheted!Nekem akkor ment csödbe a boltom mikor 4-5honapos terhes voltam + a férjem el vesztette a munkáját és még az apeh is a nyakamba liheget a pénzem mind elfogyott anyosomékhoz kelett költöznünk tropára mentek az idegeim és az uram nem tudot el helyezkedni tök kilátástalanak éreztem mindent , azért én sem arrol álmodtam hogy 400ft-os óra bérér mehetek vissza melozni 6 hónapos terhesen .Tudom ez nem ugyan az mint ami veled történt melettem legalább ott volt az uram .Ezt azért írtam , hogy tud most a 37 hétben vagyunk és eddig tökéletesen egéséges volt a lányom minden eredményünk tökéletes volt.De azt érzem hogy ö nagyon jól van és jól érzi magát odabent mozgékokny kis baba
A kérdező hozzászólása: köszi a biztatást, de nem olyan könnyû! Egyébként a 26.hétben vagyok és kisfiút várok, van is azért pár ember körülöttem, csak a gyerekemnek ne legyen baja, a többi nem érdekel.
Jó kérdés szerintem nagyon nehéz lehet én is voltam már igy !Támaszkodj a barátaidra , szüleidre, rokonokra és gondolj a babodra, hogy ö veled lesz. Hányadik hétben vagytok?Van aki segit és melleted van!! fel a fejjel!
Azért ez rossz megoldás volt , hogy ezért elhagyott söt szemétség ilyenkor sokkal jobban rászorolunk egy kedves ölelésre vagy bármire , rossz válasz , hogy neki dolgoni kell föként ennyit egy gyermeket ketten készitenek és ketten is válalják .sajnálom , hogy cserben hagytak .mem érdemel meg titeket gyönyörü család lesztek igy is!!!

Lányok! Mit értetek az alatt hogy ha egy srác helyes, aranyos? Illetve miért van az, hogy valakire ezt mondjátok, mégis hidegen hagy titeket?

Legjobb válasz: Attól függetlenül, hogy helyes az arca, vagyis tetszik nekem külsõre, még nem biztos, hogy járni akarok vele!:)

Attól függetlenül, hogy helyes az arca, vagyis tetszik nekem külsõre, még nem biztos, hogy járni akarok vele!:)
akire azt mondják, hogy aranyos attól nem akarnak semmit. tehát jajjj de cuki...de attól még nem kéne mint pasi...
Az aranyos a lányoktól kifejezetten negatív jelzõ, kb. a férfiatlan szinonimája.
Amiért valaki jól néz ki, nem feltétlenül tetszik ... a külsõ nem minden drága
én személy szerinte akkor tartok egy fiút aranyosnak, ha kedves dolgokat mond nekem, felajánlja a segítségét valamiben, vagy megdicsér. ilyesmik:)
A kérdező hozzászólása: Erre is válaszoljatok! Mitõl lessz valaki aranyos/nem aranyos, helyes/nem helyes?
Igen, hozzám is szoktak odajönni különösen szórakozóhelyeken ilyen alakok, de azon kívül, hogy kellemetlenkednek és idegesítenek, nem mozgatnak meg bennem semmit. Meg engem egy vadidegen faszi ne taperoljon a legelsõ etappban. Szeretem megválogatni, kivel állok le.
Dehogynem. Ha odalép hozzád, megszólít, végigsimítja a derekadat, folyamatos szemkontaktust tart veled, esetleg hozzád szól, akkor már nedves vagy. Tapasztalat, mert mindig ezt játszom és mindig bejön.
Veletek, férfiakkal ellentétben nekünk nõknek nem kezd el automatikusan viszketni az ágyékunk, ha meglátunk egy jobbféle pasit. Én legalábbis megállapítom magamban, hogy na ez egy egész helyes példány, de ez még nem jelenti azt, hogy le is feküdnék vele. Vagyis attól, hogy jól néz ki valaki, nem biztos, hogy megmozgat bennem valamit.
aranyos, ha kedves, cuki helyes ha jól néz ki, jóképû
A kérdező hozzászólása: Oké. Akkor mitõl lessz valaki aranyos/nem aranyos, helyes/nem helyes?
Nem feltétlenül negativ az aranyos ... Lehet a kedvesre is értendõen
Azért, mert b*zis. Nem férfias. Kis cukiboy.
Aranyos vagy, mint egy kiskutya! :)
Ezek szerint én egy elcseszett lélek vagyok, ugyanis nálam az aranyos azt jelenti, hogy járnék vele :) 15l


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!