Találatok a következő kifejezésre: Ha valakit a rendőrségen, hány napon (1 db)

Ha valakit feljelentek a rendőrségen, hány napon belül értesítik róla?

Legjobb válasz: Ha a közigazgatásról szóló törvényt vennénk alapul,akkor 5 napon belül ki kéne értesíteni

Ha a közigazgatásról szóló törvényt vennénk alapul, akkor 5 napon belül ki kéne értesíteni
A feljelentett személyt nem kell kiértesíteni. Ha eljárás indul ellene idézni fogják, és a kihallgatása során tudja meg, hogy feljelentették. Illetve az idézésbõl. Az eljárás a tanú kihallgatásokkal kezdõdik, a gyanusított lehet, hogy csak egy hónap múlva kerül sorra.
Sok mindentõl függ ha pl bûncselekmény történt akár álmában az ágyából is kirángatják...
Persze attól függ, hogy elrendelik-e a nyomozást, vagy sem. Ha nem rendelik el a nyomozást, akkor nem is értesítik a feljelentettet!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyire vagy hogy büntet meg a Rendőr ha kismotorral megyek (50cm3) és nincs jogosítványom!?

1

Beidéztek szabálysértési ügyben hamis áru vásárlása miatt. Mire számíthatok?

Majdnem 100.000 Ft-nyi árut rendeltem, hihet? hogy magáncélra? Milyen bírságra számíthatok?

5

Hogyan lehet a TEK-hez bekerülni? Milyen iskolákat kell elvégezni?

18

Év végén, ki iratkoztam az iskolából, hogy át mennyek egy másikba, "sikerült" is, azt mondta a titkár, hogy ki lettem húzva, viszlát. Másik iskolába beadtam a papírt, hogy kihúztak, felis vettek. Többi lent.!?

Szóval kiiratkoztam, felvettek. Ez nyár elején volt. Ma arra keltem, hogy hív a n?, az iskolábol, ahova menni szeretnék, hogy van-e oktatási azonosítóm, mondtam neki, hogy mint nyár elején is mondta, nincsen. Számom megvolt a kártyárol, akkor elfogadták, és mondta a n?, hogy a másik iskolámbol, mégse lettem kihúzva, és ez miatt, lehet, hogy nemfognak átvenni. Õ se érti, hogy mi történt ott...

9

Vannak nemzeti érzelmű rendőrök?

Szerintem biztos, hogy van nem egy, nem kett?. Azt is tudom, hogy a parancs az parancs. Viszont azt nem tudom, hogy mi jár a fejetekben mikor a két fél közé állítanak titeket. A ceglédi események kapcsán merült fel bennem a kérdés, hogy ilyenkor vajon mit gondoltok magatokban?

13

A rendörkutyáknak van rendfokozatuk?

5

Mit lehet ilyenkor tenni? Van esélye, hogy visszakapom?

Öcsém tartott nálunk egy több napon át tartó házibuli-maratont, ahol valaki ellopta Édesapám óráját. Majdnem biztosan tudom, ki vitte el. Van értelme feljelentésnek? Hiszen betörés nem történt... Az óra nem különösebben értékes, az érzelmi értéke viszont hatalmas, házassági évfordulóra kapta Apa Anyától...

7

Egy különleges ügynöknek (FBI) mi mindent kell tudnia?

9

Lehetek rendőr attol még hogy cigány vagyok?

Félig vagyok cigány de minden álmom az hogy rend?r legyek de olvastam hogy ez miatt gondok adodhatnak vagy ez egy hülyeség....

35

Az autópályarendorségnél is van ilyen titkárno szeru, mint a filmekben mutatják? Vagy a sima rendorségnél? Most nem tudom, hogy azt minek hivjak, aki adatokat ellenoriz a rendor keresere meg ilyenek.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!