Találatok a következő kifejezésre: Ha valakit a rendőrségen, hány napon (1 db)

Ha valakit feljelentek a rendőrségen, hány napon belül értesítik róla?

Legjobb válasz: Ha a közigazgatásról szóló törvényt vennénk alapul,akkor 5 napon belül ki kéne értesíteni

Ha a közigazgatásról szóló törvényt vennénk alapul, akkor 5 napon belül ki kéne értesíteni
A feljelentett személyt nem kell kiértesíteni. Ha eljárás indul ellene idézni fogják, és a kihallgatása során tudja meg, hogy feljelentették. Illetve az idézésbõl. Az eljárás a tanú kihallgatásokkal kezdõdik, a gyanusított lehet, hogy csak egy hónap múlva kerül sorra.
Sok mindentõl függ ha pl bûncselekmény történt akár álmában az ágyából is kirángatják...
Persze attól függ, hogy elrendelik-e a nyomozást, vagy sem. Ha nem rendelik el a nyomozást, akkor nem is értesítik a feljelentettet!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A rendőrség mikora küldi ki a levelet a feljelentés további folyamatáról?

Van egy ismerősöm akit feljelentetek zaklatásért de a feljelentő hivogatja azt akit feljelentett. Õ nem régiben tanúskodott.

2

Hogyan itelitek meg az izsaki rendorintezkedest?

21

Ismerősöm gyereke (23 éves) kapott egy csekket 7000 forintos büntetéssel a Fővárosi Gazdasági Osztálytól. Hogyan lehetne kideríteni, megtudni, hogy mit követett el a gyerek?

Az apja szeretné tudni, hogy milyen bűncselekményt követett el a fia, de a gyerek hazudik össze-vissza kamuzik. Kihez kellene fordulni, hogy a szülő megtudja az igazságot?

23

Létezik olyan, hogy ha kiskorú (17 éves) vidéken éjjel az utcán, kocsmába "csavarog" a barátaival hétvégén, a rendőrök megbüntessék, haza vigyék, ilyesmi következménye legyen?

7

Mi lesz ebből két hét múlva? Rend? Meddig tudnak még így félrebeszélni a jelenlegi kormánypártnál a közbiztonságot tekintve?

A Szabad szemmel vendége Kocsis Máté a Fidesz kommunikációs igazgatója, a rendészeti bizottság elnöke.


7

Tehetek feljelentést más helyett?

Barátom a héten nálam aludt. Egy étteremben eltűnt a tárcája, iratai stb. Hazament, de megbeszéltük, hogy feljelentést teszünk. Én tehetek helyette feljelentést? Vagy ha ő az ottani rendőrségen megteszi, átirányítják ide, ahol történt az ügy?

3

Ha valaki szemüveges az kizáró ok egy rendőrsuliból?

Jelenleg szemüveget használok, de kontaklencsével is megvagyok, később pedig tervezek egy szemműtétet, hogy ne keljen szemüveget használnom.

Tehát a szemüvegesség kizáró oknak számít vagy nem?

7

Mit tehetünk? Engem és egy barátomat megfenyegettek hogy elkapnak meg elintéznek. A lényeg hogy egy volt barátunk párja és annak a magas létszámú családja akar folyamatosan keresztbe tenni nekünk nevetséges facebook-os hülyeségek miatt.

Gondolkodunk a feljelentésen de nem tudjuk hogy egyáltalán elérnénk-e vele valamit.

4

Az igaz, hogyha valaki eltűnik akkor kőrözést adnak ki ellene?

2

A rendőrtiszti főiskolán lehet diplomázni?

Lehet, hogy hülye kérdés eléggé friss vagyok ebben a témában viszont nagyon is érdekel tovább tanulás szempontjából.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!