Találatok a következő kifejezésre: Ha valakit Kovács (4 db)

Ha valakit Dr. Kovács Lajosnénak hívnak, akkor a férjé vagy a feleségé a doktori titulus? Honnan lehet ezt megállapítani?

Legjobb válasz: Ha a feleségé lenne a titulus, akkor helyesen írva a titulus a név mögé kerül. Például: Kovács Lajosné dr

Ha a feleségé lenne a titulus, akkor helyesen írva a titulus a név mögé kerül. Például: Kovács Lajosné dr
A férje a doktor ebben az esetben. Ha a feleség lenne a doktor akkor a Kovácsné Dr. Kiss Jolán. (most írtam egy példát a nevére)
Nem látja más, csak az tud róla akit megböktél
A kérdező hozzászólása: köccee :D
A kérdező hozzászólása: öhm..biztos?
igen, biztos :D
Ha egy megerõsítés nem elég: igen, biztos.
A kérdező hozzászólása: ok..kösssz.:D remélem téll xD
Spongabob látni fogja, mivel Patriknak nincs gépe, ezért spongabobét fogja használni:P
A kérdező hozzászólása: =DDDDDD

Novemberben megyünk a Kaáli Intézetbe, Dr. Kovács Péterhez? Van valakinek tapasztalata? Baj ha nem viszünk vizsgálati eredményeket?

Legjobb válasz: A Kaàli intèzetrôl van tapasztalatom ,de mi a doktornôhöz jàrunk. Bajnak èppen nem baj ,hogy nem visztek eredmènyeket ,mert ott is megcsinàljàk a vizsgàlatokat csak elèg sokba kerül. pl hormon vizsgàlat 18000FT. Nagyon sokan vannak ès az orvosok àllandòan rohannak. Szeintem lènyegesen felgyorsítja az esemènyeket ha màr megvannak az eredmènyeitek.

A Kaàli intèzetrôl van tapasztalatom , de mi a doktornôhöz jàrunk. Bajnak èppen nem baj , hogy nem visztek eredmènyeket , mert ott is megcsinàljàk a vizsgàlatokat csak elèg sokba kerül. pl hormon vizsgàlat 18000FT. Nagyon sokan vannak ès az orvosok àllandòan rohannak. Szeintem lènyegesen felgyorsítja az esemènyeket ha màr megvannak az eredmènyeitek.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!