Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek van általában (37 db)

Ha valakinek peteérése van általában mennyinek kell lennie a hőjének? És ha teherben marad marad "ugyanannyi"?

Legjobb válasz: Szia! A peteérést megelõzõ kb. 14 napon az alaphõmérséklet alacsony 37 C alatti, a tüszörepedést követõen 37 C-ra v. annál magasabbra emelkedik. A tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon következik be. Nekem általában a mensi napján 36,8 a hõm. A peteéréskor leszokott esni 36,4-re majd szép lassan eléri a 37 C-t és ott is marad a köv mensiig. Ha késik a mensid és a hõmérsékleted 37 C körül mozog akkor van esély a terhességre. Persze nem vagyunk egyformák, és a hõmérõk sem egyformák /én mindig higanyossal mérek/.

Szia! A peteérést megelõzõ kb. 14 napon az alaphõmérséklet alacsony 37 C alatti, a tüszörepedést követõen 37 C-ra v. annál magasabbra emelkedik. A tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon következik be. Nekem általában a mensi napján 36, 8 a hõm. A peteéréskor leszokott esni 36, 4-re majd szép lassan eléri a 37 C-t és ott is marad a köv mensiig. Ha késik a mensid és a hõmérsékleted 37 C körül mozog akkor van esély a terhességre. Persze nem vagyunk egyformák, és a hõmérõk sem egyformák /én mindig higanyossal mérek/.

Ha valaki bejön a portámra és a kutyám által vagy általam súlyosan megsérül, annak milyen jogi következményei vannak rám nézve?

Legjobb válasz: Ugyanazok, mintha bármely más etnikumhoz tartozó emberrel történik ugyanez: magyarral, svábbal, örménnyel, ruszinnal stb. Mostanában változott egyébként a vonatkozó jogszabály, de nem ismerem pontosan. Annyit tudok, hogy a tulajdonosnak több joga van már megvédeni a saját életét és a tulajdonát. De gondolom, az arányos védekezés még mindig érvényes.

Ugyanazok, mintha bármely más etnikumhoz tartozó emberrel történik ugyanez: magyarral, svábbal, örménnyel, ruszinnal stb. Mostanában változott egyébként a vonatkozó jogszabály, de nem ismerem pontosan. Annyit tudok, hogy a tulajdonosnak több joga van már megvédeni a saját életét és a tulajdonát. De gondolom, az arányos védekezés még mindig érvényes.
Soha nem tudhatod. Bár az "egyéb etnikum" megállapítása nem szokásos, pedig van 13, de az ország egyes részein inkább a cigányok, máshol pedig a "magyarok" szoktak több bûncselekményt elkövetni. De látom, átrakták a kérdésedet a Politika kategóriába, majd itt nemsoká megmondják a "frankót" neked...
A kérdező hozzászólása: Svábok, örmények, ruszinok nem törnek be hozzám.
Semmilyen jogi következményei.
Ha van "harapós kutyára" utaló jelzés elhelyezve (ami kötelezõ lenne), akkor nem vagy büntethetõ emiatt.
A kérdező hozzászólása: Kedves Berta! Tévedésben vagy. Az egész ország területén a legtöbb bûncselekményt a romák követik el. Ha ezt nem látod, vak vagy. Tetszik vagy nem, de ez a valóság. A magyar alapvetõen egy nyugodt, békés nép, amíg a romák erõszakosak és primitívek. Én is szeretném, hogy ez megcáfolódjon, de a romák keményen dolgoznak azért, hogy õk vezessék a bûnügyi statisztikát.

Igaz az, ha valaki új szívet kap, teljesen megváltozik? Valakinek van tapasztalata vagy rokona, ismerőse által?

Legjobb válasz: igenis meg nem is. abba az értelemben hogy teljesen más lesz a személyisége mert más szíve van úgy nem.: a személyiségnek semmi köze a szívhez. abban az értelemben hogy "fellélegezhet" hogy meggyógyult, kevesebb gyógyszert kell szednie, nem kell állandóan kontrolra járni, szabadabb lehet nemsokára (nyilván van egy vizsgálati idõ) és így mondjuk kevésbé depressziós avgy búskomor úgy igen.

igenis meg nem is. abba az értelemben hogy teljesen más lesz a személyisége mert más szíve van úgy nem.: a személyiségnek semmi köze a szívhez. abban az értelemben hogy "fellélegezhet" hogy meggyógyult, kevesebb gyógyszert kell szednie, nem kell állandóan kontrolra járni, szabadabb lehet nemsokára (nyilván van egy vizsgálati idõ) és így mondjuk kevésbé depressziós avgy búskomor úgy igen.
Nem.
Ha történik ilyen, akkor ennek oka elég egyértelmû. A delikvensnek nagyon közelrõl kellett szembenéznie a halállal, most meg kapott egy új életet, amihez már teljesen máshogy fog hozzáállni. Hozzájöhet a tudat, hogy valaki másnak egy része tovább él õbenne. Mindez valóban csak pszichika, nem a donor lelke költözik be.

A tv-ben a jó nőknek általában (baromi) vékony derekuk van és nagy fenekük. Akkor most jó, ha valakinek nagy segge van (ha viszonylag vékony a dereka-persze nem annyira, mint a tv-belieknek XD)?

Legjobb válasz: hát jó de csak ha formás...sztem..lány vok de a pasiknak a formás fenák jön be..igy az se gáz ha kicsi... :Degy kis torna sokat segithet mindenkinek

hát jó de csak ha formás...sztem..lány vok de a pasiknak a formás fenák jön be..igy az se gáz ha kicsi... :Degy kis torna sokat segithet mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Milyen az a formás? És a nem formás? Ez is egy ízlés dolog, vagy nem? :S
Igen, minden ízlés dolga. Ezért nem lehet a kérdésedre válaszolni. Valakinek tetszik, valakinek nem.
Nem teljesen ízlés dolga, mivel a csípõ és a derék aránya nagyon fontos a párválasztásban. Statisztikailag elemezték, és kiderült, hogy a "jó nõknek" a csípõ/derék aránya nagyon szûk tartományban van. Jelzi az egészséges hormonrendszert, a sikeres szülés nagyobb valószínûségét. http://en.wikipedia.org/wiki/Waist-to-hip_ratio
Ízlések és fenekek különbözõek.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm a válaszokat :)
Takarodj el egy kutyasuliba mert eszed nem sok van!
Még csak 3 hónapos!!!! Mit vársz tõle basszus? Esetleg a betörõt ne fogja meg?? Azért ilyen, mert még kölyök... Fog majd ugatni, de a neveléstõl is függ. Az meg, hogy nincs megkötve... hát még jó, hogy egy 3 hónapos kutya nincs megkötve...
ne izgulj, ugatni fog, majd a postás, meg a szórólapos fejleszti a védõösztönét:) ))
Ha azt akarod, hogy ugasson, akkor semmiféle idegen magától ne menjen be a kapun. Csengessen, a kutya ugatni fog, ha már felnõtt, te kimész, csendre inted, megdicséred, és beengeded az idegent.
emlékszem régen a kutyáinktól bárki bejöhetett gond nélkül. a "bajok" mindig akkor kezdõdtek mikor a kutyák már teljesen ivarérettek nem lettek. kb. 1, 5-2 évesen egyik napról a másikra kitalálták hogy a házban lakókon kívül bizony senki nem jöhet csak úgy be. és ezt igen kemény morgással az "idegenek" tudtára is adták. õ még nagyon pici. ha eljön az ideje minden bizonnyal be fog kapcsolni benne a megfelelõ ösztön. fõleg ha azt számítom hogy a kölyök már most semleges az idegenek irányában tehát még csak nem is barátságos. azok a kutyák amelyeket említettem mind barátságosak voltak mígnem el nem jött az idõ és az ösztöneik bekapcsoltak.
A kérdező hozzászólása: Na jól van akkor, köszi

Ha valakinek 20millió forintja van az, hogy kamatozik úgy általában?

Legjobb válasz: Ha bankban van, akkor 4-5% körüli éves kamattal számolhatsz.

Ha bankban van, akkor 4-5% körüli éves kamattal számolhatsz.
Hátha otthon tartod akkor úgy (-)3-5% kamatozik vagyis ROMLIK!!!
Nekem prémium magyar államkötvényem van, a kamatadó levonása után is 8, 5-9 %-ot kamatozik. Ez 20 M Ft esetén havi kb. 170.000-180.000 Ft.
#3 Ez a legnagyobb jóindulattal is "csak" 150.000re jön ki ha 9% hozammal számolok ami azért nem átlagos mert ennél alacsonyabb... De 9%kal is ha utána számolsz az csak havi 150.000re jön ki!
várj míg felkel majd a nap , te csak várj míg felkel majd a nap
nemkell várni. ha van azért van mert elsõre nem szakadt át teljesen a szüzhártya, és a "maradék" még akkor szakadt át.
belsõvérzésed van!!
Miért kell bunkónak lenni?! Szerintem nem szakadt át teljesen, de várni nem szükséges.
Már nem emlékszem pontosan hányszor, de nekem is többször vérzett. Volt olyan is, hogy már régóta nem és aztán egyszer csak megint mikor 1 hétig nem szexeltem.
Nem mindenki vérzik az elsönél de ha a másodiknál is vérzel akkor az atol van h a párodnak vastag a fasza és nem birod ennyi ;D:P
szerintem masodjara mar tul erosen nyomtatok, vagy tul vastag volt a baratodnak a fasza.ennyi.:)

Hol lehet kapni a kerti terítőre való csipeszeket amik általában gyümölcsök és súlyosak hogy rajta tartsák a terítőt az asztalon ha szél van?

tesco praktiker stb már néztem ja és még 100,-osban is nem volt ott sem

Legjobb válasz: Én is ezt hajtottam 2 éve, de fémet és nem gipszet!! A XIII ker. Gogol u.-ban Az Eszéki sörözõ mellett kb. harmadik üzlet. Röltex jellegû kicsi bolt. 4db. 890 ft. Sok féle van. Lehel téri metrótól (Bulcsú u. aluljáró) 2 perc.

Én is ezt hajtottam 2 éve, de fémet és nem gipszet!! A XIII ker. Gogol u.-ban Az Eszéki sörözõ mellett kb. harmadik üzlet. Röltex jellegû kicsi bolt. 4db. 890 ft. Sok féle van. Lehel téri metrótól (Bulcsú u. aluljáró) 2 perc.
ikea?
Az Obiban vagy a Baumaxx-ban nézelõdtünk tegnap, nemtudom melyikben de pont olyan gyümölcsöset láttunk mint amit keresel. Még a párom külön meg is mutatta hogy milyen érdekes, mert nem csak csipesz, hanem függ rajta egy kis gyümölcs. 4 db-os csomag volt ha jól emlékszem, többféle. Kerti résznél keresd ahol az ilyen cuccok vannak.

Csak akkor eshet teherbe valaki ha peteérése van nem? Az meg általában a 14. nap körül van és 3 napig tart akkor mensi előtt mért nem lehet védekezés nélkül szexelni?

Legjobb válasz: Mert akármikor megérhet egy petesejt, nem csak a 14. napon. A menstruációd kellõs közepén is teherbe eshetsz, ugyanis az emberek nem egyformák, mindannyian kicsit másképp mûködünk. A 14. +- 3 nap átlagérték. A naptári módszer hatékonysága éppen ezért csak 50%, ami azt jelenti hogy száz nõbõl, aki naptári módszerrel védekezik egy év alatt ötven teherbe esik.

Mert akármikor megérhet egy petesejt, nem csak a 14. napon. A menstruációd kellõs közepén is teherbe eshetsz, ugyanis az emberek nem egyformák, mindannyian kicsit másképp mûködünk. A 14. +- 3 nap átlagérték. A naptári módszer hatékonysága éppen ezért csak 50%, ami azt jelenti hogy száz nõbõl, aki naptári módszerrel védekezik egy év alatt ötven teherbe esik.
Akár egy erõs orgazmus hatására is lehet ovuláció. És mivel a spermiumok több napig életképesek, bármikor teherbe lehet esni. 100 %-os módszer egy van, ha nincs szexelés.
Bármikor teherbe lehet esni, nem mindig a 14. nap körül van a peteérés! Védekezni kell mindig, mensi elõtt és után is!
A stressz, hormonális és egyéb egészségügyi okok (betegségek) is befolyásolják a peteérést. minél fiatalabb az ember, annál érzékenyebb a különbözõ hatásokra. érdemes ezért a peteérés egyéb jeleit is figyelni, mivel valóban igaz. h peteérés elõtt 3nappal valamint a peteérés közben vagy veszélyeztetett helyzetben!

Ha valakinek haematomája van, akkkor az általában vérzéssel/barnázással tisztul ki?

6 hetes vagyok, és haematoma van a petezsák alatt. Már napok óta barnázok, és hiába szedem az Utrogestant, nem múlik. Egész nap pihenek. Van még esélyem?

Legjobb válasz: Szia nekem is volt haematomám a petezsák mellett és a doki azt mondta, hogy lehet hogy még fogok maszatolni. Így is volt még kb. 5 napig. A 9. héten kellett mennem legközelebb addigra felszívodott. 12. hétig használtam az utrogestant. Most már fél éves elmúlt a babám:) A kérdésedre a válasz igen lehet egy kis vérzés kis barnázással, de a doki azt mondta nekem akkor menjek vissza, ha erõsebben jelentkeznének a tünetek. És ne rágódjál rajta, tényleg tudom hogy most nem könnyû neked! Pozitívan gondolkozzál, polcold fel a lábad és nézzél vami jó mûsort ami kikapcsol. Én szorítok nektek.

Szia nekem is volt haematomám a petezsák mellett és a doki azt mondta, hogy lehet hogy még fogok maszatolni. Így is volt még kb. 5 napig. A 9. héten kellett mennem legközelebb addigra felszívodott. 12. hétig használtam az utrogestant. Most már fél éves elmúlt a babám:) A kérdésedre a válasz igen lehet egy kis vérzés kis barnázással, de a doki azt mondta nekem akkor menjek vissza, ha erõsebben jelentkeznének a tünetek. És ne rágódjál rajta, tényleg tudom hogy most nem könnyû neked! Pozitívan gondolkozzál, polcold fel a lábad és nézzél vami jó mûsort ami kikapcsol. Én szorítok nektek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!