Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek van, mikor kell szexelni (2 db)

Ha valakinek peteérése van, mikor kell szexelni? Reggel, este? Mindegy?

Legjobb válasz: Mikor kell???Amikor jól esik...

Mikor kell???Amikor jól esik...
A kérdező hozzászólása: mindig jól esik :) baba érdekében mikor a legmegfelelõbb?
az a legjobb ha nem tervezed be!!!vond el valamivel a figyelmed a babárol.tudom nagyon nehéz mert én is így voltam de most épülünk nem volt idõm számolgatni és ekkor jött össze.elõtte mindig számoltam hány naponta legyünk együtt milyen a folyásom hõm de hiába.nem volt idõm ezen rágódni és babás lette.sok sikert!

Ha valakivel csak szexelni jártok össze, akkor van esély arra, hogy több is lehet belőle? És hogyan? (mit kell csinálnia a másiknak)

Kort és nemet is légyszi :)

Legjobb válasz: Hát én vagyok/voltam így lányokkal de aki csak arra kellett az nem igazán kellett volna kapcsolatra :S 22/F

Hát én vagyok/voltam így lányokkal de aki csak arra kellett az nem igazán kellett volna kapcsolatra :S 22/F
Nekem is volt ilyen barátnõm, de már az elején tisztáztuk hogy egyikõnk sem akar többet s ez közben sem változott meg. 30F
Én így jöttem össze a párommal. Megbeszéltük, hogy csak szex lesz köztünk, egyik sem akart semmit a másiktól különbözõ okokból. Aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy egymásba szerettünk. 10 éve vagyunk együtt:) , még mindig szerelmes tudok belé lenni. Ne csinálj semmit, egyszerûen légy önmagad!
Szerintem amikor már vannak közös programok lakáson kívül, akkor alakulhat kapcsolattá ... így lehet esély! valakinek kezdeményezni kell az ilyen progikat.... 25N
Mekkora sötét naiv vagy! Ha csak dugni kellesz, akkor a pinádon kívül nincs más jó rajtad, ill. benned. Ezt fogd már fel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!