Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek van, mikor kell (88 db)

Hallottam, hogy valaki a külső párkányt kültéri járólapból csináltatja meg. Van valakinek tapasztalata? Mire kell figyelni, ha így akarom megcsinálni

Legjobb válasz: Nekem is abból van. Igazából ugyanúgy kell rárakni mintha a betonra tennéd rá, csempe ragasztó elég. Csak a fugázását célszerû lekenni szilóval hogy szigetelje mert télen könnyen beszivároghat a víz és szétfagyhat akkor meg darabokba fog lepotyogni. Az elõzõ tulaj csinálta így, és amikor odaköltöztünk akkor már a fele nem volt meg, és mondta is hogy mi az oka a dolognak, én meg egy ráérõ idõben fogtam és lecseréltem. Már 3 éve fent van és semmi baja. Pedig elég gagyi járólapot tettem rá, az is bontásból van, és az az olcsó fajta ami nem nagyon bírja az idõt, de eddig jól szerepel.

Nekem is abból van. Igazából ugyanúgy kell rárakni mintha a betonra tennéd rá, csempe ragasztó elég. Csak a fugázását célszerû lekenni szilóval hogy szigetelje mert télen könnyen beszivároghat a víz és szétfagyhat akkor meg darabokba fog lepotyogni. Az elõzõ tulaj csinálta így, és amikor odaköltöztünk akkor már a fele nem volt meg, és mondta is hogy mi az oka a dolognak, én meg egy ráérõ idõben fogtam és lecseréltem. Már 3 éve fent van és semmi baja. Pedig elég gagyi járólapot tettem rá, az is bontásból van, és az az olcsó fajta ami nem nagyon bírja az idõt, de eddig jól szerepel.
A kérdező hozzászólása: és mivel zártad le a végét? sima élvédõvel? nem folyik alá a víz? gondolom egy kicsit döntve kell felrakni, hogy lecsöpögjön a víz róla, ne álljon rajta

Sokan mondják, hogy ne vigyem ki szélben a babát sétáni mert megtelik széllel. Valóban megtelhet? Az milyen? Mint mikor rendes görcsei vannak? Mit kell tenni ellene ha már "megtelt"?

Legjobb válasz: ?????? Micsoda ?????? Én még ilyet az életben nem hallottam, Az tény, hogy nagyon pici babát nem javasolt szeles idõben kivinni, de ha mindenképp menned kell valahova, csak nem hagyhatod otthon egyedül.... Jó megoldás lehet, háttal a szélnek tolni, ha változtatható a tolásirány, plusz lábzsák, meg mi az esõvédõt használtuk szeles idõben szélfogónak. De nem emlékeszem rá, hogy valaha is megtellt volna bármelyik gyerekem is széllel...... Boldog babázást! :o)

?????? Micsoda ?????? Én még ilyet az életben nem hallottam, Az tény, hogy nagyon pici babát nem javasolt szeles idõben kivinni, de ha mindenképp menned kell valahova, csak nem hagyhatod otthon egyedül.... Jó megoldás lehet, háttal a szélnek tolni, ha változtatható a tolásirány, plusz lábzsák, meg mi az esõvédõt használtuk szeles idõben szélfogónak. De nem emlékeszem rá, hogy valaha is megtellt volna bármelyik gyerekem is széllel...... Boldog babázást! :o)
Ez körülbelül akkora hülyeség, mint mikor anyósom azt mondta, hogy azért csuklik a gyerek, mert vér csöppen a szívére!!!!! Felejtsd el!
Babona mint az, hogy nem szabad kiönteni a fürdõvizet, mert akkor kiöntöd a baba álmát.
szerintem is hülyeség, különben is a babakocsi megvédi valamennyire. kicsit ki kell vinni, akkor is, ha fúj a szél. ez olyan hülyeség, mint az, hogy a kisbaba hajától ég a gyomrod, ez mind babona.
Szia! Szélben valóban nem ajánlott, de nem azért mert megtelik. A babákban még él a búvárreflex, ami miatt úszni is viheted õket, nem fog levegõt venni a víz alatt. Ezt pár hónaposan kinövi. De ha kipróbálod, hogy ráfújsz az arcára, akkor is visszatartja a lélegzetét. Ezért nem tanácsos kivinni õket a nagy szélben.

Ha valakinek van tetoválása és megsérül/felszakad/lehorzsolja ott a bőrét, akkor mi történik? "Tönkremegy" a tetoválás vagy hogyan kell ezt elképzelni?

Legjobb válasz: ha csak a hámréteg sérül akkor nem megy tönkre mivel a tetkó sokkal "lentebb" az irhában "van". ha mélyebb a sérülés akk nem tom...

ha csak a hámréteg sérül akkor nem megy tönkre mivel a tetkó sokkal "lentebb" az irhában "van". ha mélyebb a sérülés akk nem tom...
A méjjebb sérülés kezelésétõl függ de mindenképpen nyoma marad.


Ha valakinek peteérése van, mikor kell szexelni? Reggel, este? Mindegy?

Legjobb válasz: Mikor kell???Amikor jól esik...

Mikor kell???Amikor jól esik...
A kérdező hozzászólása: mindig jól esik :) baba érdekében mikor a legmegfelelõbb?
az a legjobb ha nem tervezed be!!!vond el valamivel a figyelmed a babárol.tudom nagyon nehéz mert én is így voltam de most épülünk nem volt idõm számolgatni és ekkor jött össze.elõtte mindig számoltam hány naponta legyünk együtt milyen a folyásom hõm de hiába.nem volt idõm ezen rágódni és babás lette.sok sikert!

Ha valakinek szorulása van mit kell csinálni hogy könnyebb legyen? :S

Légyszi csak hasznos válaszokat:)

Legjobb válasz: engem a kávé reggel éhgyomorra meghajt. :) Amúgy szilvalekvárt szokták ajánlani. Sok rostos kaja, folyadék és mozgás. Ha ez nem segít, akkor bioboltban kérjél teát. Ha ez sem segít, akkor doki, és kivizsgálni az okát(!). Még mielõtt elkezdenéd kiíratni a bélflórádat valami vény nélkül kapható hashajtóval. :S

engem a kávé reggel éhgyomorra meghajt. :) Amúgy szilvalekvárt szokták ajánlani. Sok rostos kaja, folyadék és mozgás. Ha ez nem segít, akkor bioboltban kérjél teát. Ha ez sem segít, akkor doki, és kivizsgálni az okát(!). Még mielõtt elkezdenéd kiíratni a bélflórádat valami vény nélkül kapható hashajtóval. :S
Nálunk a búzakorpa fogyasztása vált be. Olcsó és tényleg hatékony ráadásul egészséges is. * A búzakorpa a benne található oldhatatlan élelmi rostok vízmegkötõ képességének köszönhetõen fejti ki jótékony hatását az anyagcsere folyamatokra. Elõsegíti a bélmûködést, csökkenti az éhségérzetet. http://www.bioszallito.hu/etkezesi-buzakorpa-wittmer?termek-.. Naponta 2-3 teáskanállal keversz mondjuk a joghurtodba, azt elfogyasztod és többé nem lesz szorulásod :)
Egyél napi 1-3 evõkanál lenmagot, joghurban elkeverve. (Én elõtte egy icipici melegvízzel megpuhítom õket). A lenmagból olyan nyák képzõdik, ami felpuhítja és kicsusszantja a kakit. + rostos kaja, szezámmag mûzlibe keverve. Kísérletezz ezeken, meglátod, valamelyik mûködésbe lép.

Van egy Concorde x980-as mp4 lejátszóm! Szeretnék rá filmet tenni, de a konvertáló program ami a cd-jén volt nem működik! Ha valakinek van egy ilyen mp4 lejátszója tudna segíteni, hogy mit kell pontosan beállítani, hogy lejátsza a konvertált filmet?

Már kipróbáltam a Format factoryt, ami tök jó, mert magyar és tényleg egyszer?, de többféle módon próbáltam konvertálni, és vagy nem nyitotta meg az mp4 lejátszóm, vagy fájl formátum hibát írt ki!A többi konvertáló bonyolultnak bizonyult számomra!

Hogyan tapintható ki, ha valaki terhes? Hol kell tapintani? És mit lehet érezni, ha van baba?

Legjobb válasz: Ezt szerintem csak az orvos tudja kitapintani és az elején legalábbis én nem éreztem semmit.Most 14 hetes vagyok és kb 2 hete már én is ki tudom tapintani a méhemet de elõtte csak az orvos tudja kitapintani.Az ultrahangon pedig még hamarabb látható a terhesség.

Ezt szerintem csak az orvos tudja kitapintani és az elején legalábbis én nem éreztem semmit.Most 14 hetes vagyok és kb 2 hete már én is ki tudom tapintani a méhemet de elõtte csak az orvos tudja kitapintani.Az ultrahangon pedig még hamarabb látható a terhesség.
Szerintem ezt csak orvos tudja megállapítani, fõleg a korai terhességet. Késõbb persze ahogy nõ a méh az már érezhetõ, de nem hinném , hogy egy hozzá nem értõ ebbõl a terhességet meg tudná állapítani. A teszt az inkább mutatja, hogy van-e terhesség...
Mondjuk azt is megmondhatnád, hogy melyik képzésre gondolsz...
TDK, demostrálás, 2-3 nyelvvizsga, stb.
*demonstrálás
2, legalább 90% os emelt érettségi, nyelvvizsgák, , Versenyek, sporteredmények.
Utolsó: itt doktori képzésrõl van szó.
Doktorin a kutyát sem érdekli, hogyan érettségiztél. Az ötös diploma gyakorlatilag minimum. Tudományos munkát kell felmutatni, részt venni különféle oktatási tevékenységekben, gyakorlatokat, terepgyakorlatokat tartani, TDK-t, OTDK-t csinálni. Egyébként nem könnyû bekerülni, mert nagyon kevés ember jut be.
Már az elejétõl mozgolódni kell, alapszakon is. TDK, szakmai gyakorlatok és persze jó tanulmányi eredmény. Ehhez elég erõs elhivatottság kell, nem csak szorgalom.
A kérdező hozzászólása: *belõle
Personal firewall = személyi tûzfal. Itt találsz róla némi infot: http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C5%B1zfal_(sz%C3%A1m%C3%ADt%C..) , http://secure.blog.hu/2009/10/05/alapok_tuzfal
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!