Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek van, mikor (1324 db)

Én nem venném meg, de a te dolgod.
A kérdező hozzászólása: és miért ?
Azért, mert nem tudja mi a jó :) Nyugodtan megveheted, nagyon jó kis készülék!
De nagyon is tudom h mi a jó ezért nem venném meg, amúgy te megveheted ha neked megfelel.
Lószart, ilyen áron ilyen gyors és stabil, 4G LTE képes, fullHD videót felvevõ telefont újonnan te nem fogsz találni...
Utolsó: Ha te mondod :D Ahogy elnézem kezdnek itt GYK-n is elterjedni a lumia fanok. Sajnos.
Engem éppenséggel átvertek, és Xperia L-el szívok...
#7: Na látod, pedig milyen hevesen ajánlgassák itt az L-et, pont mint ezt a lumiát, aztán jönnek ide h nem ezt ígérték és h nem is olyan jó ahogy itt beállították.

Van a Pou és abban megjelnt nálam egy fogalmam sincs mi az. Ha valakinek van fogslma arról hpgy ez mi az írja meg nekem! Van valakinek fogalma mi az?

Az a valami olyan hogyha megjelennik akkor a pou koszos lesz.És mindig más szin?.Segítsetek kérlek!Köszi!:))

Legjobb válasz: az a kakija ... :D:D:D csak kattints ra es eltunik ... :) :D

az a kakija ... :D:D:D csak kattints ra es eltunik ... :) :D

Ha valaki menstruál, mikor elmegy hasi ultrahangra látszik minden? Kiderülhet, hogy terhes (hallottam, hogy van olyan, aki várandósan is menstruál)?

Legjobb válasz: Ha hasi ultra hang van akkor ott tuti megállapítják, ha babás vagy! Igen van olyan aki terhesen is menstruál, de azért a vérzés szerintem nem olyan erõs, mint a rendes menstruációs vérzés, de már annyi mindent hallani lehetetlen eldönteni, h ez most igaz v nem! Mert olyanról is halottam, h valaki 7 hónaposan tudta meg, h gyereke lesz én meg mondom hát azt nem vette észre, h a baba mozgott a hasában? Na néha hihetetlen, de mégis igaz!

Ha hasi ultra hang van akkor ott tuti megállapítják, ha babás vagy! Igen van olyan aki terhesen is menstruál, de azért a vérzés szerintem nem olyan erõs, mint a rendes menstruációs vérzés, de már annyi mindent hallani lehetetlen eldönteni, h ez most igaz v nem! Mert olyanról is halottam, h valaki 7 hónaposan tudta meg, h gyereke lesz én meg mondom hát azt nem vette észre, h a baba mozgott a hasában? Na néha hihetetlen, de mégis igaz!

Ha valakinek van hitelkártyája meg áruhitele is akkor ha nem tudja füzetni mit foglalnak le? A lakásban található dolgokat is talán vagy a lakást?

Legjobb válasz: Hát jobban jár az a valaki, ha fizetni, mert vihetik a lakást is...de ingóságokat is. Egyszóval bármit...Neked van ilyen problémád?

Hát jobban jár az a valaki, ha fizetni, mert vihetik a lakást is...de ingóságokat is. Egyszóval bármit...Neked van ilyen problémád?
A kérdező hozzászólása: Igen.De ilyenkor elöször mit foglalnak?Sajnos nem tudom fizetni egyedül vagyok5 gyerekkel!Érdekelne hogy elöször mit foglalnak le ilyen esetben? amugy a lakáson is hitel van csak másik banké, azt valahogy fizetem, de a másikkakat nem tudom.Elvihetik mondjuk a hütöszekrényt, számitógépet is?Vagy lefoglalhatják egyböl akár a lakást is?
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm a válaszokat.

Mit befolyásol az ha valakinek van őstermelői igazolványa és úgy lesz munkanélküli? Az aktívkorúak ellátásából vonják a járulékokat?

Legjobb válasz: Ha a bevétele a 600ezres határ alatt volt, kaphat álláskeresési járadékot, ha fölötte, akkor nem. Az aktív korúak ellátásából nem vonnak semmilyen járulékot. Ha megszûnik a munkaviszonyod, az õstermelõi miatt járulékokat kell fizetned magad után: http://www.tbellatasok.abbcenter.com/?id=115692&cim=1#

Ha a bevétele a 600ezres határ alatt volt, kaphat álláskeresési járadékot, ha fölötte, akkor nem. Az aktív korúak ellátásából nem vonnak semmilyen járulékot. Ha megszûnik a munkaviszonyod, az õstermelõi miatt járulékokat kell fizetned magad után: http://www.tbellatasok.abbcenter.com/?id=115692&cim=1#
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Ti mit gondoltok a szerelmi kötésről? Ha valakinek van valami tapasztalata ebben akkor szívesen elolvasnám, mert nekem nem olyan régen csináltak egyet! Ha valaki részt vett már ilyenben akkor arra szeretném kérni hogy írja le hogy mi lett a vége!

Meg kíváncsi lennék arra hogy, az aki csinált/részt vett ilyenen az kinél csináltatta és hogyan csinálták?

Legjobb válasz: A legerõsebb kötéseket úgy nevezik; hogy szeretet, tolerancia, tisztelet és hûség!

A legerõsebb kötéseket úgy nevezik; hogy szeretet, tolerancia, tisztelet és hûség!
Morális kérdésekben nem trollkodok. Kösz a feltételezést mindenesetre.
mint minden mágiának ennek is az alapja a tiszta érzelem és gondolat mellé a vizualizáció is kell.Vannak létezõ gyakorlati példák h hogyan kell szerelmi mágiát csinálni de ennek személyre szabottnak kell lenni.Kötve hiszem h itt fog vki ilyen dolgot kitálalni h miként kell hülye is lenne aki ért ehhez évek kemény munkája van benne és IGEN mint minden ilyen dolog mûködik csak az elvre kell rájönni de soha ne feledd h amikor akarata ellenére cselekszel vkinek az rossz ...fekete mágia ...egyszer egy keleti mester mondta h tudjátok mi a mágia legegyszerûbbben?? aZ ÉLET ÉLVEZETE AMIT Isten adott nem kérni hanem elviselni nos amikor vki elégedetlen akkor fordul más erõkhöz de itt a sors majd visszaüt és a lélek elveszti tisztaságát ...sok sikert hozzá.
Mással csináltatni, még egy fokkal rosszabb mintha magad csinálnád. Megfosztasz egy embert a szabad akaratától a magad önzõ érdekeiért, vágyaiért, és még ezt nem is magad végzed el, hanem mással végezteted. Így nem ketten, hanem hárman vagytok bajban. jippi.
Szerintem rossz dolog, és marha kellemetlen lesz, ha már nem volna rá szükség, és nem tudod eltávolítani.
Neked hogy csinálták?
Rejtelmesrengetegnek igaza van!!!! A szerelmi kötés FEKETE MÁGIA, értsétek már meg! Soha de soha nem leszel boldog, sõt nagyon boldogtalan leszel. Nem beszélve arról, hogy akire a kötést csinálod, nem fog soha szeretni, csak melletted lesz, mert "megkötötted". Már leírtam ezt, és sokan leírtuk: a szerelmi kötés rontás, boldogtalanságot hoz, szenvedést, szörnyû következményei vannak. Nem szabad csinálni, értsétek meg, akik hisztek benne, hogy ez egy rossz dolog, nagyon rossz, SOHA ne csináltassatok!
Elõzõ, téged sem sok ésszel áldott meg a Jóisten.
De téged se Utolsó!
Ne aggódj kérdezõ, amit mások pénzért csinálnak, az 99%-ban mindig csak lehúzás, és maximum annyira mûködik, amennyire te elhiszed. Egyébként temérdek ilyen kérdés van ezen az oldalon, ajánlom a keresõ használatát. Így jóval több vélt és valós tapasztalatot olvashatsz, mint amit erre az egy kérdésre kapnál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Van egy-kettõ amivel nem értek egyet, de mindenkinek van véleménye!Nekem is van és szeretném ha egyszer megértenétek hogy a szerelmi kötés NEM fekete mágia!!!!!!
A szerelmi kötés nem fekete mágia? Felõlem lekváros kenyérnek is nevezheted. Attól még jóérzésû ember nem foglalkozik vele.
De fekete mágia! A saját akaratodat erõlteted rá egy másik személyre. Ez mi, ha nem fekete mágia?
A kérdező hozzászólása: Ha a karmikus párodra teteted akkor nem fekete mágia!
Csak olyan van, aki csináltatott és nem jött össze és soha nem is fog ennyi ésszel.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nincs egy olyan ember aki csinált/csináltatott egy kötést és összejött neki vagy esetleg nem???Eléggé fontos lenne!Amúgy én hiszek benne és ez nem fekete mágia!
de miért kell ilyenekbe belemenni? a kiszemelted tud róla? hát a szerelem egy szép szabad érzés, minek azt erõltetni? visszataszító, ha valaki a másikra erõltet valamit:(
szerelmi kötés? mágikus szolgáltatást kértél? tudod te milyen lelki ára van annak? :( szerintem fordulj az egyetlen jó szándékú, megbízható természetfeletti hatalomhoz, a Jóistenhez, hogy tegye semmissé ezt a súlyos tévedést:) és kívánom, hogy legyen annyi egészséges önbizalmad, és vonzerõd, hogy meghódítsd a kiszemeltet, és ha õ is akarja , legyetek egy szép pár:)
A kérdező hozzászólása: Épp az a lényege hogy csak a karmikus párokra csinálnak ilyet!Nem mással csináltattam hanem közösen egy olyan illetõvel aki ért hozzá!Mondjuk igazából olyan kommenteket szeretnék kapni akik már csináltak hasonlót és van valamilyen tapasztalatuk a témában!Köszi!
"Megfosztasz egy embert a szabad akaratától " Ezen de jót röhögtem xDDD Hogy egy ember magához kössön egy másikat mágiával?? Ez eddig a legviccesebb, amit itt olvastam. Amúgy ilyen nem létezik. Rejtelmesrengeteg, most jöttem rá, hogy te is egy nagy troll vagy.
A kérdező hozzászólása: Tényleg csak olyanok írjanak akik hisznek benne!Mondjuk fõleg olyanok akik már megtapasztalták!Köszi!
Olyan nincs, aki megtapasztalta. Vagy azt akarod, hogy hazudjunk? Azért nem kellesz a kiszemeltednek, mert annyira ostoba vagy, hogy hiszel ilyenekben. Ha így folytatod, sosem lesz a tiéd.
Szóval gratulálok, fölösleges pénz kidobás, ügyes vagy.
pedig rejtelmesrengetegnek igaza van. Aki nem hisz benne, nem kötelezõ itt lenni, van tudományos topik is, aki a tudományban hisz, legyen szíves odafáradni.
tönkre tette az életemet. Nem csak ezt hanem az elõzõt is. De még most is ezzel szopok, mert akire kötést tettem az ebben az életében utál és leköp, de én még mindig szeretem. elmentem egy beavatott sámánhoz õ segített ezeket az infókat a felszínre hozni. 33F
maradjatok már ezzel a önzö érdek meg megfosztod a kiszemeltedet a saját döntésétöl dumákkal, a hétköznapi életbe ezer ilyen jellegû dolog van, nemkell ahhoz kötés hogy megfossz valakit az akaratátol, ezt kb beadhatjátok magatoknak hogy rossz, ebböl látszik hogy sosem voltatok elkeseredve szerelme miatt! aki szerelmes nem tul továbblépni, és ha látom a kérdést felül, és csak ocskárolni tudnék kajak nem irnék alá. könyörgöm NEM VESZEKEDNI KÉNE IDEJÖNNI

Milyen érzés ha valaki részeg? Mit érez az aki be van rúgva?

én eddig 2X voltam discoba és mindig ittam így utólag gondolva elég sokat.. de másnap se voltam másnapos se hányinger se fejfájás se semmi.. az este folyamán szokott egy ideig hányingerem lenni de aztán nem.. anyu szerint nem is tudom milyen az ha vki részeg, de szerinte én az voltam. de én mindig azzal védekezek h a gondolataim tiszták voltak.. nem esett nehezemre gondolkozni..

Legjobb válasz: Mindenkire máshogy hat,valakit letompít,valaki agressziv lesz,valaki meg csak nagyon vidáman érzi magát. :)

Mindenkire máshogy hat, valakit letompít, valaki agressziv lesz, valaki meg csak nagyon vidáman érzi magát. :)
Ha valaki részeg, jobb kedve van, gátlásai oldódnak, mennyiségtõl függõen szédülés, többet beszél mint általban...Ha többet iszol a kelleténél, fáradékonyság, rosszullét, hányás, agresszió, jobban kijönnek az érzelmek, köpnyebben sirsz stb... kb ennyi :D

Mit lehet tenni, ha egy férfi HPV fertőzött? Ha valakinek van ilyen tapasztalata, nagyon hálás lennék, ha megosztaná!

A lézeres kezelés eltünteti ugyan a szemölcsöket, de a vírust nem pusztítja el. Alaposan utánanéztem, és mindenhol azt írják, hogy a vírust semmilyen orvosi kezelés nem gyógyítja meg. Sokan a homeopátiát javasolják. Természetesen tudom, hogy vitaminokat kell szedni mellette, hogy az immunrendszer könnyebben megbirkózzon vele. Ha van olyan férfi, aki ilyen vírustól fertőződött már meg valaha, és van ötlete arra, hogyan lehet a legkönnyebben vagy leghatékonyabban megszabadulni tőle, kérem írjon. Köszönöm!

Legjobb válasz: melyik reszet nem erted annak, hogy nem lehet kiirtani a virust? a homeopatia meg vegkepp hatastalan, mivel ugy hulyeseg az egesz, ahogy van. ez sajnos egy olyan betegseg, amivel egyutt kell elni, a tuneteket kezelheted, mast nem.

melyik reszet nem erted annak, hogy nem lehet kiirtani a virust? a homeopatia meg vegkepp hatastalan, mivel ugy hulyeseg az egesz, ahogy van. ez sajnos egy olyan betegseg, amivel egyutt kell elni, a tuneteket kezelheted, mast nem.
Körülbelül a férfiak fele fertõzött. A többség tünetmentes, és semmilyen problémát nem okoz. Ez egy tipikusan olyan betegség, amit a legtöbb aktív nemi életet élõ személy elkap, megfertõzõdik vele, és aztán csak nagyon kicsi százalékuknál (fõleg nõknél) okoz bármi problémát is.
A kérdező hozzászólása: Utánaolvastam, és a szexuálisan aktív férfiak 1%-a fertõzõdött HPV-vel, úgyhogy a "kb. a férfiak fele fertõzött" kifejezés kicsit erõs. Köszönöm a választ, de nyilvánvalóan azért írtam ki ezt a kérdést, mert ez esetben problémát okoz a HPV, tehát nem tünetmentes. Mindenesetre tényleg köszönöm a válaszokat!
Én szintén úgy tudom, hogy elég gyakori betegség. 1%-nál biztos sokkal több, de a tünetek legtöbb esetben nem jelennek meg, így nem is tudod, hogy hordozod. Én elmentem vele orvoshoz, mivel nem tudtam mivel állok szemben bõrgyógyászhoz mentem. Elmondta, hogy a szemölcsökkel mit kell tenni. Adott valami kenõcsöt, de ami nem múlt el az le kellett szedetni. Fagyasztással is lehetséges. A gyógyulásra az immunrendszer a válasz. Teljesen le tudod gyõzni, és nem leszel hordozó. D vitamin segít. Minden esetre orvoshoz mindenképpen menj el, mert rengeteg fajtája van a vírusnak, rákkeltõ hatású is lehet.
Pontosan így ahogy az elõttem levõ írta. De az 1%-ot nagyon félreolvashattad. A herpesz elég gyakori, egy koszos pohártól is el lehet kapni. Ha a családodban volt herpeszes, akkor egészen biztosan az egész családot végigfertõzte az evõeszközök által. Az más kérdés, hogy ha valakinek erõs az immunrendszere, akkor soha az életben nem jönnek elõ a tünetek, de fertõzött. Szóval az az 1% legfeljebb a tünettel rendelkezõk arányát jelentheti. A HPV vírust hordozók sokkal többen vannak. Ha jártál szórakozóhelyen, étteremben, vagy a családodban volt már valakinek (száj)herpesze, akkor egészen biztosan te magad is hordozod a vírust.
Elmész bõrgyógyászhoz, olyanhoz aki ezzel is foglalkozik. Több fajtája van, van amelyik maradandó, azzal együtt kell élned... A legtöbbet az immunrendszer legyõzi, s amíg nem kapod el megint, nem jön vissza. Mintát vesznek, kivizsgálják, s megmondják melyik fajtáját szerezted be, érdemes-e küzdeni, vagy megmarad...
Mindig a szervezetedben marad a vírus és ha ki is gyógyulsz és negatív eredményed lesz, de valami miatt legyengül az immunrendszered akkor újra felütheti a fejét vagy ha olyan partnered lesz aki fertõzött akkor újra megkaphatod. A magas kockàzatúak a veszélyesebbek... 4 tipus ellen beoltathatod magad de a többi 146 ellen nem véd.

Szerintetek, ha valaki bő felsőkbe jár ha hasán van mit takarni, az előnyös öltözködés, vagy becsapás másokkal szemben?

A kérdés az,hogy melyik a jobb: Látok olyan ducibb lányokat akik olyan ruhát hordanak,amik nem takarnak, pl: cicanadrág,tapadós póló. Én pedig az a fajta vagyok,aki bővebb ruhákat/pulcsikat vesz fel. Ezáltal nem tudom eldönteni,hogy ez becsapás azok számára,akiknek mondjuk tetszenék,mivel nem látják,hogy a pulcsi alatt azért van hasam,vagy úgy kell öltözni,hogy az ember számára a lehető legelőnyösebb legyen?

Legjobb válasz: Ez nem becsapás:) Én viszont a kettõt szoktam váltogatni, van amikor cicanaci, aztán ülepes. Van amikor feszülõsebb rucik, de van olyan is ami jobban takar.. öltözz úgy ahogy jól érzed magad:)

Ez nem becsapás:) Én viszont a kettõt szoktam váltogatni, van amikor cicanaci, aztán ülepes. Van amikor feszülõsebb rucik, de van olyan is ami jobban takar.. öltözz úgy ahogy jól érzed magad:)
Sztem az a fontos, hogy kenyelmesen erezd magad, es ne lepd at a gusztustalan hatarat. Sok duci lany, aki amugy tök csinos lehetne, annyira borzasztoan nez ki, amikor belepaszirozza magat a 2-3 szammal kisebb ruhakba, hogy az mar faj... Rajtam is van par plusz kg, es en borzaszto kenyelmetlenül erzem magam, ha feszül a nadrag rajtam, vagy a felsö. Inkabb akkor egy kicsit bövebb ruhat veszek fel, de azert nem is satorlapot. :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen, pont úgy öltözöm ahogy szeretem magam látni:) Megnyugodtam, hogy nem becsapás.:) Feszülõs dolgokat alapból nem szeret, ha hason van meg fõleg. :D
A kérdező hozzászólása: Nekem mindig inkább nagyobb méret, mint, hogy kisebb.:)
Én most vettem olyan pólót, ami felül feszülõs, hogy kiemelje a mellem, mert az van..:D de alul már ilyen lezser, nekem ezek állnak jól, és soha nem vettem fel feszülõs dolgot, mert abba még én sem érzem jól magam, hát a külvilág mit láthat :D Nem becsapás :D
A kérdező hozzászólása: Nekem meg olyan gyönyörû semmiérõ alakom van, hogy ha már pocim/hasam van, akkor mellem az nincs hozzá. Ezért szeretnék pociból fogyni, mert nem érzem jól magam, csak az öltözködésen múlik, hogy szeretem-e magam. Hasból fogyok szerintem:D Legalábbis próbálok. Köszi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!