Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek van, akkor aznap (2 db)

Ha valakinek peteérése van, akkor aznap melyik időszakban a legérdemesebb együtt lenni? Az egész nap tart?

Legjobb válasz: Pé elõtt éredemes együtt lenni (mivel a sperma még 48 órán ét fickándozik benned), pé napján is és mi utána is. 2 naponta voltunk együtt középidõ (peteérés) tájékán. Sikerült is a baba! A lap alján olvalshatod "válasz küldése", ott tudsz válaszolni!

Pé elõtt éredemes együtt lenni (mivel a sperma még 48 órán ét fickándozik benned), pé napján is és mi utána is. 2 naponta voltunk együtt középidõ (peteérés) tájékán. Sikerült is a baba! A lap alján olvalshatod "válasz küldése", ott tudsz válaszolni!
Már elõzõ nap is jó, de aznap is. Mindent bele!

Óbudai Polgármesteri hivatalban (Fõ téren) valakinek volt mostanában esküvõje? Milyen árak vannak ha szeretnénk zenét, fotókat, stb? Szép a terem, ajánljátok? Anyakönyvvezetõt lehet választani, vagy aki aznap dolgozik?

Sok extrát nem szeretnénk, nem lesz sok ember, zenét szeretnénk csak, ha lehet fotókat, de még csak nézelõdöm hol, milyen árak vannak, ahol lakom nagyon nem szép a házasságkötõ, itt meg legalább ismerõs vagyok.

Legjobb válasz: Köszönöm, képet azóta találtam neten, tényleg szép a terem:) Ti mennyivel elõre foglaltatok idõpontot?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, képet azóta találtam neten, tényleg szép a terem:) Ti mennyivel elõre foglaltatok idõpontot?
Júliusban volt az esküvõnk, akkor még 6 hónappal elõre lehetett bejelentkezni. Valamikor október-november környékén beírtak minket ceruzásan. Így személyesen ráértünk elõtte 3 hónappal bemenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!