Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek válasza már meg (6 db)

Ha valakinek a válasza már meg sem jelenik, azt miért nem lehet értékelni?

Most van az az újítás, hogy ha nagyon tré egy válasz, akkor az már nem is jelenik meg, csak ha én direkt meg akarom nézni. De akkor már miért nem értékelhetem? Lehet, hogy el?ttem csak pár ember olvasta és tévedtek, amikor nem hasznosnak értékelték, és valójában hasznos. Akkor én miért nem értékelhetem már?

Legjobb válasz: Mint már írtuk, ez egy hiba, melynek elhárításán dolgozunk. Az Internet Explorer egy bizonyos verziójában nem mûködik csak.

Mint már írtuk, ez egy hiba, melynek elhárításán dolgozunk. Az Internet Explorer egy bizonyos verziójában nem mûködik csak.
Na tessék, most már lehet.

Hogyan fejlődjek még németből? Már megy a 888 kérdés, az 1000 kérdés 1000 válasz is. Német könyvet nem áll szándékomba venni, de ha valaki tud olyat ajánlani, ami fent van neten akkor megköszönném. Német újságok olvasására gondoltam. Jó ötlet?

Legjobb válasz: Esetleg ne tankönyvekben gondolkodj ("Már megy a 888 kérdés, az 1000 kérdés 1000 válasz is." - MI VAN!?!?!?), hanem próbálj meg: - németül könyvet, újságot olvasni - levelezõpartnereket keresni, skypolni - livemocha.com - németül filmeket, sorozatokat nézni - ha csak teheted, kiutazni német nyelvterületre, akármennyi idõre, akár pár napra, mondjuk nyáron, és HASZNÁLNI a nyelvet!!!!

Esetleg ne tankönyvekben gondolkodj ("Már megy a 888 kérdés, az 1000 kérdés 1000 válasz is." - MI VAN!?!?!?), hanem próbálj meg: - németül könyvet, újságot olvasni - levelezõpartnereket keresni, skypolni - livemocha.com - németül filmeket, sorozatokat nézni - ha csak teheted, kiutazni német nyelvterületre, akármennyi idõre, akár pár napra, mondjuk nyáron, és HASZNÁLNI a nyelvet!!!!
Nincs németül beszélõ v csatornád. Hallgasd amikor csak tudod és bogarászd ki belõle amit tudsz, egyre több fog menni. Ja, és beszélgetni is kellene minél többet valakivel
Még nem késtél el nyugodj meg, és hallgass rám: NE VÁRD :D 20/L
Persze, hogy normális.Örülj neki, bõven ráérsz még.Nem ettõl leszel nagylány, arról nem beszélve, hogy utána 40 évig várod, hogy ne legyen többet.
adjatok hálát, hogy ilyen betétek vannak! az én idõmben csak a vatta volt, amit sem beragasztani nem lehetett, sem ilyen jó, ergonómiai formája nem volt elcsúszott, eresztett, deformálódott, meg minden ...
nekem 2012 május 5-én jött meg azaz tegnap de mát utálom mert a betétek nagyon kényelmetlenek de amugy ráérsz még
A mi osztályunkból kb. 1 - 2 embernek jött meg, és mi is annyi idõsek vagyunk, mint ti.Nem vagy lemaradva és ne várd! Nekem se jött még meg. 11/L
ez hülyeség én egyáltalán nem várok benne semmit. 11ÉVESEN én már 13 vagyok és nem idegesít hogy nincs. elárulom nekünk 7.-be sincs meg minden lánynak. errõl ennyit. mit kell ilyeneken idegeskedni.
Höh? Várod??? Nekem kb. 2 éve van meg, és alig várom hogy ELMÚLJON. Utálom. Görcsölök , nyáron nem mehetek a vízbe stb... Úgyhogy ne várd... :D
az én anyukámnak 16 évesen jött meg, nekem elég hamar, 12 évesen. Fura, hogy mostanában ilyen hamar megjön. Ne várd, semmi jó nincs benne, csak a macera. Alig várom, hogy elmúljon (43)
Kedves kérdezõ! Most szeptemberben voltam 12 és november 7-én jött meg az elsõ. Nagyon örültem, de most már csak úgy elvagyok vele, mivel nagyon erõs. Kérdezd meg anyukádat, neki mikor jött meg, valószínû, neked is akkor fog. 12/L
Hát inkább az az érdekes, hogy az osztályodból már mindenkinek megjött. Amúgy nekem mindig úgy van, hogy ha görcsölök rajta mikor fog már megönni sose jön meg aztán kimondom magamban, hiogy jó nem érdekel, ha ebben a hónapban nem jönn meg az csak jó nekem, akkor másnap megjön.:D 14L
Én 3 évig nagyon vártam, mire végre (ezen a nyáron) megjött. Rájöttem, hogy hülye voltam, amiért így vártam: szörnyû egy dolog. A hasam úgy görcsöl hogy néha fel sem bírok kelni és egy csomó pénzem elmegy a betétre (bár néha azt anya megveszi szóval nem ez a legnagyobb gondom). Én is csak ismételem a többieket: örülj, hogy még nincs meg :D 13/L
Nem vagy lemaradva egyáltalán, mert egyrészt 16 éves korodig kell megjönnie a menstruációdnak, másrészt mindenki más idõben érik. Van aki elõbb van aki késõbb, viszont Neked még egyáltalán nem késõ! Ne azt nézd, hogy más lány már menstruál! Legyél türelmes!
A kérdező hozzászólása: köszönöm igen hallottam a meddöségröl is és a 16 éves menstruálásról is fel vagyok világosítva csak egy kicsit idegesít :(
Normális. Sõt, az átlag is 12-13 év körül van. Szerintem inkább az a furcsa, hogy nálatok már mindenki menstruál... Én sem vagyok öreg (21 éves), de a mi idõnkben bizony még inkább 14 éves korban jött meg...most meg már az elsõsök között is van, aki menstruál. 16 éves korodig nem kell aggódni. Ha utána sem jön meg, akkor el kell menni orvoshoz. De még akkor sem biztos, hogy baj van. Egyébként édesanyámnak és nekem is 15 évesen jött meg.
Ne várd, hidd el nem olyan jó dolog, mint gondolod. Most azt hiszed, hogy attól leszel nagylány ha megjön, de ezzel csak gondod lesz. Február még messze van... Nekem 12 évesen jött meg, de még bõven ráérsz. 16 éves korodig, még tényleg nem kell aggódnod.
Még nagyon ráérsz, akkor aggódj ezen, ha elmúltál 16.
Én vagyok a 14 - es. Egyébként semmi jó nincs benne, de attól még én is várom.Már szerencsére van fehér folyásom és remélem nemsokára megjön.(: 12-13 éves korban jön meg leggyakrabban.Ha már nõ a melled, van fehér folyásod, van szeméremszõrzeted, akkor valószínûleg már csak néhány hónap vagy kb. 1 év. 11/L

Mik számítanak "kultúrfilmeknek"? Ha valaki kérdezi pl hogy láttam-e ezt meg azt a filmet, és azt mondom rá hogy nem, õ azt válaszolja hogy az nem lehet, ezt mindenki látta már. (vagy hasonló válaszok)

Legjobb válasz: Általában amirõl azért mindenki tud valamit. Pl mindenki tudja hogy van olyan hogy yodamester akkor is ha nem látta a star wars-t. Vagy a Rambot is sokan nem látták mégis mindenki tudja mirõl van szó és így tovább.

Általában amirõl azért mindenki tud valamit. Pl mindenki tudja hogy van olyan hogy yodamester akkor is ha nem látta a star wars-t. Vagy a Rambot is sokan nem látták mégis mindenki tudja mirõl van szó és így tovább.
Menj IMDbre és nézd meg hányan értékelték!! Álltalaban 2-300ezer értékelés felett már populárisnak számithat egy film.

Van valaki, aki kipróbálta már a Dzsungáriai hörcsögök fürdetését? Ha igen, akkor hogyan és nem ijednek tőle meg? Hogyan kezdjem őket szoktatni? Légyszíves, aki tud az írjon! Várom a válaszokat!

Plussz még ha lehetne egy kérdésem, ti hogyan "játszatok" a hörcsögökkel? Valaki valami jó játékot, tudom, ez most vicces, de hogy tudják, hogy én csak jót akarok nekik, kevésbé féljenek az emberi kézt?l. Valaki?

Legjobb válasz: Köszönöm:) Oké.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Oké.
etesd sokat kezbol, ha mar megbizik benned, akkor futtathatod ugy, h huzod elotte a finomsagokat, vagy gyumolcsoket meg magokat becsomagolsz egy kis kartonpapirba vagy anyagbarabba es hagyod hogy szetcincalja :D
Szerintem ne fürdesd õket, igazából nincs is értelme, és túl nagy stressz az nekik.

Ha az iwiwen valakinek válaszolok a levelére, majd kizárom a fekhasználót, hogy többet ne írhasson nekem és utána törlöm az összes bemenő és kimenő levelem, attól az illető még megkapja a válaszom vagy már az is törlődik?

Legjobb válasz: mivel itt nem egy e-mail szolgáltatásról van szó, hanem egy belsõ levelezõ rendszerrõl ezért szerintem ahogy lenyomod a küldés gombot abban a pillanatban megkapja a másik a levelet. Szóval szerintem nem törlõdött.

mivel itt nem egy e-mail szolgáltatásról van szó, hanem egy belsõ levelezõ rendszerrõl ezért szerintem ahogy lenyomod a küldés gombot abban a pillanatban megkapja a másik a levelet. Szóval szerintem nem törlõdött.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!