Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek válasza már (34 db)

Miert van az, ha valaki kiir egy hulye idiota kerdest, akkor ozonlenek a valaszok? Ha valaki normalisat kerdez, akkor mar nem is lehet ra valaszolni?

Legjobb válasz: Mert a komoly kérdésekre nem mindenki tudja a választ, de aki tud az válaszol. Idióta kérdésekre idióta válaszokat pedig bárki tud írni.

Mert a komoly kérdésekre nem mindenki tudja a választ, de aki tud az válaszol. Idióta kérdésekre idióta válaszokat pedig bárki tud írni.
mert sajtból van a hold
Ilyenekre gondolsz hogy: Terhes vagyok? Hogy kell csókolni? Jó ez a méret? Gumival védekeztem lehetek terhes? Pedofil vagyok? Szoktak normális kérdésre is válaszolni!Csak tudod az emberek nagyja itt egy gép mögött lévõ unatkozó bolond aki nem tudja mivel elcseszni az idejét és akkor a haszontalan válaszokkal bombázzák a haszontalan kérdéseket ezzel brutális önkielégülést okozva maguknak! :)
Erre a kérdésre könnyû válaszolni. :) Egy idiótával szemben mindenki szereti fitogtatni, hogy mennyire nagytudású. Egy komolyabb kérdés viszont már gondolkodást igényel.
Azért ha megnézed a süket kérdésekre süket válaszok is özönlenek.
ma 12:25-el egyet értek!
Mert a normális kérdés megválaszolásához kell némi ész, tapasztalat, meggondoltság, felelõsségtudat - átlátni azt, hogy mit tanácsolsz a másiknak és annak mi lehet a következménye -, az idióta kérdéshez pedig nem. Oda elég tudni, hogyan kell lenyomni a betûket a gépen, szép sorban, hogy nagyjából magyar szavak jöjjenek ki a végén.

Hogyan fejlődjek még németből? Már megy a 888 kérdés, az 1000 kérdés 1000 válasz is. Német könyvet nem áll szándékomba venni, de ha valaki tud olyat ajánlani, ami fent van neten akkor megköszönném. Német újságok olvasására gondoltam. Jó ötlet?

Legjobb válasz: Esetleg ne tankönyvekben gondolkodj ("Már megy a 888 kérdés, az 1000 kérdés 1000 válasz is." - MI VAN!?!?!?), hanem próbálj meg: - németül könyvet, újságot olvasni - levelezõpartnereket keresni, skypolni - livemocha.com - németül filmeket, sorozatokat nézni - ha csak teheted, kiutazni német nyelvterületre, akármennyi idõre, akár pár napra, mondjuk nyáron, és HASZNÁLNI a nyelvet!!!!

Esetleg ne tankönyvekben gondolkodj ("Már megy a 888 kérdés, az 1000 kérdés 1000 válasz is." - MI VAN!?!?!?), hanem próbálj meg: - németül könyvet, újságot olvasni - levelezõpartnereket keresni, skypolni - livemocha.com - németül filmeket, sorozatokat nézni - ha csak teheted, kiutazni német nyelvterületre, akármennyi idõre, akár pár napra, mondjuk nyáron, és HASZNÁLNI a nyelvet!!!!
Nincs németül beszélõ v csatornád. Hallgasd amikor csak tudod és bogarászd ki belõle amit tudsz, egyre több fog menni. Ja, és beszélgetni is kellene minél többet valakivel

Alufelni tükörpolírozás házilag megoladható, hogy szép és tartós legyen? Valaki csinált már? Sok helyen keresgéltem de nem találtam konkrét választ rá. Esetleg ha valaki csinált írja le mi kell hozzá és persze a folyamatot is.

Legjobb válasz: Egyszerû formájú felniknél megoldható, csak rengeteg idõ kell hozzá - no meg kézügyesség és gyakorlat. Bonyolultabb mintáknál (Y-küllõ, "pókhálós" BBS RS-replikák, stb.) már sok gyakorlás kell, hogy ne alakítsd át a felni bordáit. A tartósság már más kérdés: fél évnél tovább ritkán bírja a felni, addigra már láthatóan mattul, de addig is érdemes vigyázni rá. A folyamatot most nincs kedvem részletezni, a vwdepo.hu oldalon van egy leírás, én is hasonló módon polírozok, ha épp kedvem szottyan hozzá.

Egyszerû formájú felniknél megoldható, csak rengeteg idõ kell hozzá - no meg kézügyesség és gyakorlat. Bonyolultabb mintáknál (Y-küllõ, "pókhálós" BBS RS-replikák, stb.) már sok gyakorlás kell, hogy ne alakítsd át a felni bordáit. A tartósság már más kérdés: fél évnél tovább ritkán bírja a felni, addigra már láthatóan mattul, de addig is érdemes vigyázni rá. A folyamatot most nincs kedvem részletezni, a vwdepo.hu oldalon van egy leírás, én is hasonló módon polírozok, ha épp kedvem szottyan hozzá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, és a linket is. Nekem egy egyszerûbb O-Z felnim van, a kézügyességel sincs probléma, idõm meg tavaszig bõven akad, ezért is jött ez az ötlet. Akkor mondhatni kicsit durván fogalmazva, egy nyári gumis szezont kibír..:) meglesem a linket, és lehet belevágok. Köszi mégegyszer.!:)
Pontosan: a polírozott alkatrészeket idõnként újra kell polírozni. Lehet házilag is elfogadhatót csinálni, viszonylag egyszerûen: festék eltávolít, megcsiszol több lépésben (600-ig elég), utána rongykorong meg paszta. Ez utóbbit kell ismételni ha mattulni kezd. Akár egy fúrógépbe fogható ún. csapos rongykorong is eleg lehet alapszinten - attól függ mennyire zegzugos a forma. De ha elfogadsz egy tanácsot: kérj ilyennel foglalkozóktól árajánlatot mielõtt beyzerzed hozzá a felszereléseket. Megeshet hogy olcsóbban vállalják, mint amennyibe a cuccok kerülnek a feladathoz.

Emelet kémia érettségihez keresném a 54, 63, 64, 66 -os kísérletek leírását, nagyon megköszönném ha valaki le tudná írni vagy ha megvan valakinek iskolából? Ha bármelyikhez tudod a választ már az is tökéletes. KÖSZÖNÖM!

63: Nátriumdarabkát dobunk egy kémcsőben lévő etil-alkoholba. A reakció befejeztével a kapott oldatot bepároljuk. A kémcsőben kikristályosodott fehér, szilárd anyagot ezután desztillált vízben oldjuk, és megvizsgáljuk az oldat kémhatását. Milyen kémhatású a keletkezett oldat? Értelmezze a kísérlet összes tapasztalatát, és írja fel a lezajlott reakciók egyenleteit is! 64: Három számozott kémcsőben – ismeretlen sorrendben – a következő folyadékok vannak: tejsav, olajsav, glicerin. A folyadékokból keveset – különkülön kémcsövekben lévő – desztillált vízbe öntünk, majd összerázzuk a kémcsövek tartalmát. Az 1. sorszámú kémcsőben kétfázisú, a másik kettőben homogén rendszer képződik. A két homogén oldatot ezután pH-papírral vizsgáljuk: a 2. kémcsőben a pH 7, a 3. kémcsőben 4,5. Értelmezze a tapasztalatokat, és ez alapján azonosítsa a kémcsövek tartalmát! Ahol kémiai reakció is történt, ott írjon egyenletet is! 66: Egy kevés disznózsírhoz nátrium-hidroxid-oldatot öntünk, és főzőpohárban kb. 80 °C-on főzzük az elegyet. Az oldat tetején fehér, szilárd anyag válik ki (amelynek kicsapódását konyhasó hozzáadásával segítettük). Magyarázza meg, milyen folyamat játszódik le a reakció során, és mi keletkezik! Mi történik, ha ebből a szilárd anyagból keveset desztillált vízbe teszünk, és alaposan összerázzuk? Válaszát indokolja! 54: Három számozott kémcsőben – ismeretlen sorrendben – hexén, hexán, illetve benzol van. Mindhárom folyadékból egy keveset kémcsövekben lévő brómos vízhez adagolunk. Összerázás után a 2. sorszámú kémcsőben színtelen, kétfázisú rendszert kapunk, a másik két kémcsőben a felső fázisban barna szín jelenik meg. Ezután az 1. és a 3. sorszámú folyadékból egy keveset óraüvegre cseppentünk, majd – elszívófülkében – meggyújtjuk a mintákat. Az 1. sorszámú folyadék világító, erősen kormozó lánggal ég, a 3. sorszámú folyadék égése tökéletes. Értelmezze a tapasztaltakat és azonosítsa a kémcsövek tartalmát!

Legjobb válasz: ÚÚÚÚ. KÖszönöm szépen!!!

A kérdező hozzászólása: ÚÚÚÚ. KÖszönöm szépen!!!
Vagy igen, vagy nem. Van rá lehetõség, de lehet kamuzik. Egyértelmûen 50%
Ez azért elég gyerekes kérdés, még nõnek sem illik ilyet férfitõl kérdezni, nõtõl meg abszolút nem várhatja el férfi, hogy ismerkedésük kezdeti idõszakában érzelmileg ennyire levetkõzzön. Férfiként a válaszom: ha egy férfi mellett nincs nõ, és érzi, hogy egy számára minden tekintetben vonzó nõvel (külsõ, belsõ értékek, háttér) kölcsönösen erõsen vonzódnak egymáshoz, akkor vágyik arra hogy a nõ az övé legyen, ha olyan temperamentumú akkor simán rögtön bele is szeret, ha óvatosabb akkor csak folyamatosan fogadja bizalmába.
Ilyen kérdést 16 év felett nem teszünk fel.

Ha akarok értékelni valakit miért írja ki ezt: "Erről a gépről ezt a választ már értékelte valaki"?

Amikor nem értékelte senki? Miért van ez? Köszi a segítségest!

Legjobb válasz: duplán kattintasz

duplán kattintasz
Vagy kétszer kattintottál és a gép lassan reagált, vagy jelentetted a választ és azt is értékelésnek veszi.
Nálam az szokott kiderülni, hogy tesóm már értékelte...
Akkor is ez van, ha pl. 2 vagy több gép van, amik egy routerrel csatlakoznak a nethez. Ekkor ha valaki a másik géprõl értékel, akkor te már nem értékelhetsz, hiába nem értékeltél a saját gépedrõl, mert a GYK szervere egy gépnek látja a routert és azt letolja, hogy mondjuk 40 gép van rákötve...
Még nem késtél el nyugodj meg, és hallgass rám: NE VÁRD :D 20/L
Persze, hogy normális.Örülj neki, bõven ráérsz még.Nem ettõl leszel nagylány, arról nem beszélve, hogy utána 40 évig várod, hogy ne legyen többet.
adjatok hálát, hogy ilyen betétek vannak! az én idõmben csak a vatta volt, amit sem beragasztani nem lehetett, sem ilyen jó, ergonómiai formája nem volt elcsúszott, eresztett, deformálódott, meg minden ...
nekem 2012 május 5-én jött meg azaz tegnap de mát utálom mert a betétek nagyon kényelmetlenek de amugy ráérsz még
A mi osztályunkból kb. 1 - 2 embernek jött meg, és mi is annyi idõsek vagyunk, mint ti.Nem vagy lemaradva és ne várd! Nekem se jött még meg. 11/L
ez hülyeség én egyáltalán nem várok benne semmit. 11ÉVESEN én már 13 vagyok és nem idegesít hogy nincs. elárulom nekünk 7.-be sincs meg minden lánynak. errõl ennyit. mit kell ilyeneken idegeskedni.
Höh? Várod??? Nekem kb. 2 éve van meg, és alig várom hogy ELMÚLJON. Utálom. Görcsölök , nyáron nem mehetek a vízbe stb... Úgyhogy ne várd... :D
az én anyukámnak 16 évesen jött meg, nekem elég hamar, 12 évesen. Fura, hogy mostanában ilyen hamar megjön. Ne várd, semmi jó nincs benne, csak a macera. Alig várom, hogy elmúljon (43)
Kedves kérdezõ! Most szeptemberben voltam 12 és november 7-én jött meg az elsõ. Nagyon örültem, de most már csak úgy elvagyok vele, mivel nagyon erõs. Kérdezd meg anyukádat, neki mikor jött meg, valószínû, neked is akkor fog. 12/L
Hát inkább az az érdekes, hogy az osztályodból már mindenkinek megjött. Amúgy nekem mindig úgy van, hogy ha görcsölök rajta mikor fog már megönni sose jön meg aztán kimondom magamban, hiogy jó nem érdekel, ha ebben a hónapban nem jönn meg az csak jó nekem, akkor másnap megjön.:D 14L
Én 3 évig nagyon vártam, mire végre (ezen a nyáron) megjött. Rájöttem, hogy hülye voltam, amiért így vártam: szörnyû egy dolog. A hasam úgy görcsöl hogy néha fel sem bírok kelni és egy csomó pénzem elmegy a betétre (bár néha azt anya megveszi szóval nem ez a legnagyobb gondom). Én is csak ismételem a többieket: örülj, hogy még nincs meg :D 13/L
Nem vagy lemaradva egyáltalán, mert egyrészt 16 éves korodig kell megjönnie a menstruációdnak, másrészt mindenki más idõben érik. Van aki elõbb van aki késõbb, viszont Neked még egyáltalán nem késõ! Ne azt nézd, hogy más lány már menstruál! Legyél türelmes!
A kérdező hozzászólása: köszönöm igen hallottam a meddöségröl is és a 16 éves menstruálásról is fel vagyok világosítva csak egy kicsit idegesít :(
Normális. Sõt, az átlag is 12-13 év körül van. Szerintem inkább az a furcsa, hogy nálatok már mindenki menstruál... Én sem vagyok öreg (21 éves), de a mi idõnkben bizony még inkább 14 éves korban jött meg...most meg már az elsõsök között is van, aki menstruál. 16 éves korodig nem kell aggódni. Ha utána sem jön meg, akkor el kell menni orvoshoz. De még akkor sem biztos, hogy baj van. Egyébként édesanyámnak és nekem is 15 évesen jött meg.
Ne várd, hidd el nem olyan jó dolog, mint gondolod. Most azt hiszed, hogy attól leszel nagylány ha megjön, de ezzel csak gondod lesz. Február még messze van... Nekem 12 évesen jött meg, de még bõven ráérsz. 16 éves korodig, még tényleg nem kell aggódnod.
Még nagyon ráérsz, akkor aggódj ezen, ha elmúltál 16.
Én vagyok a 14 - es. Egyébként semmi jó nincs benne, de attól még én is várom.Már szerencsére van fehér folyásom és remélem nemsokára megjön.(: 12-13 éves korban jön meg leggyakrabban.Ha már nõ a melled, van fehér folyásod, van szeméremszõrzeted, akkor valószínûleg már csak néhány hónap vagy kb. 1 év. 11/L

Nem tudok szavazni. Tesóm is használja az oldalt, másik gépről, de az IP cím ugyanaz, így ha szavaznék, akkor kiírja, hogy ezt a választ már értékeltem, vagy valaki más már értékelte erről a gépről. Mi a fenét csináljak?

Pedig csak öcsém értékelte... Borzasztó idegesít?. Nem lehetne, hogy ne IP cím, hanem regisztráció szerint legyen megjegyezve, hogy szavaztam-e már, vagy sem?!

Legjobb válasz: Szavazz te elõbb. Egyébként mit számít a szavazás? Verseny ez, vagy mi? :S

Szavazz te elõbb. Egyébként mit számít a szavazás? Verseny ez, vagy mi? :S
Na igen, ez szerintem is bosszantó. Egyesek úgy gondolják, hogy egy családban ahány ember, annyi gép, sõt, annyi IP. Lehet, hogy gazdagéknál igen, de szerintem elég sok helyen használja ugyan azt a gépet az egész család.
:D Te vagy az nõvérkém?:D
A kérdező hozzászólása: Sajnos az IP cím nem ezen múlik. Külön gépünk van, de ugyanonnan jön a net, azaz az IP cím egyezik. Vagy mi... :S
Azért van az IP-s szavazás, mert máskülönben mindenki regelne egy rakás e-mailt, és saját magát pontozgatná, meg pocskondiázna másokat álnevekkel. Így viszont nehezebb.
És akkor fizessenek két vonalat??
külön internetvonal :) Elég baromság szerintem is az IP-s szavazás.
Csinálj magadnak vagy a tesódnak külön felhasználói fiókot. Az felér egy új IP címmel és onnan már értékelheted.
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, az öcsém már alszik. :) ))
A kérdező hozzászólása: Nem, nem verseny. Csak igen bosszantó, hogy egy hasznos választ szeretnék értékelni - vagy éppen egy nem hasznosat - és aztán hoppá, nem megy. :S
Én most a melóhelyrõl netezek, és simán tudok újra szavazni. Otthonról is lehet, ez ADSL esetében egy logoff, logon kell, ami 5 másodperc és máris lehet újra szavazni. Szerintem mégiscsak jobb lenne, ha user-alapú lenne a szavazás.

Ha valakinek a válasza már meg sem jelenik, azt miért nem lehet értékelni?

Most van az az újítás, hogy ha nagyon tré egy válasz, akkor az már nem is jelenik meg, csak ha én direkt meg akarom nézni. De akkor már miért nem értékelhetem? Lehet, hogy el?ttem csak pár ember olvasta és tévedtek, amikor nem hasznosnak értékelték, és valójában hasznos. Akkor én miért nem értékelhetem már?

Legjobb válasz: Mint már írtuk, ez egy hiba, melynek elhárításán dolgozunk. Az Internet Explorer egy bizonyos verziójában nem mûködik csak.

Mint már írtuk, ez egy hiba, melynek elhárításán dolgozunk. Az Internet Explorer egy bizonyos verziójában nem mûködik csak.
Na tessék, most már lehet.

Mik számítanak "kultúrfilmeknek"? Ha valaki kérdezi pl hogy láttam-e ezt meg azt a filmet, és azt mondom rá hogy nem, õ azt válaszolja hogy az nem lehet, ezt mindenki látta már. (vagy hasonló válaszok)

Legjobb válasz: Általában amirõl azért mindenki tud valamit. Pl mindenki tudja hogy van olyan hogy yodamester akkor is ha nem látta a star wars-t. Vagy a Rambot is sokan nem látták mégis mindenki tudja mirõl van szó és így tovább.

Általában amirõl azért mindenki tud valamit. Pl mindenki tudja hogy van olyan hogy yodamester akkor is ha nem látta a star wars-t. Vagy a Rambot is sokan nem látták mégis mindenki tudja mirõl van szó és így tovább.
Menj IMDbre és nézd meg hányan értékelték!! Álltalaban 2-300ezer értékelés felett már populárisnak számithat egy film.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!