Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek unokatesójával (2 db)

Ha valakinek az unokatesójával van szexuális kapcsolata mekkora az esélye hogy vérfertőzése lesz?

Van egy arab ismer?söm aki éppen most akarja elvenni az unokatesóját.(az anyja báttyának a lányát......)

Legjobb válasz: Nem nekik lesz bajuk, hanem ha majd lesz gyerekük, akkor annak. Különbözõ fejlõdési rendellenességek, fogyatékosságok alakulhatnak ki.

Nem nekik lesz bajuk, hanem ha majd lesz gyerekük, akkor annak. Különbözõ fejlõdési rendellenességek, fogyatékosságok alakulhatnak ki.
engem is érdekelne!
az én szüleim is unokatestvérek és mégis egészségesek vagyunk, én is és a húgom is. annyit leszámítva, hogy elörököltem az összes örökölhetõ betegséget mindkettõjüktõl. :S
Könyörgöm, ilyen vizsgálat nem létezik! Az emberi genom olyan kb. 25.000 gént tartalmaz. Ezek bármelyike lehet hibás, ráadásul egy gén annyi helyen romolhat el, ahány bázisból áll, ez emberi gének esetén szabályozórégiókkal együtt több millió is lehet. Nem létezik olyan vizsgálat, amely az összes genetikai rendellenességet kimutatná, ugyanis ehhez meg kellene szekvenálni az alany teljes genomját. Számos örökletes betegség háttere ismeretlen, ha meg is szekvenálnák a saját génállományukat, sohasem jönnének rá, hogy melyik hiba felelõs érte. Léteznek egyes vizsgálati módszerek egy-egy örökletes betegség kimutatására, de ezek nyilván csak a leggyakoribb rendellenességekre készültek el és azoknak sem minden formája azonosítható velük. Összefoglalva: Megcsináltathatod a piacon kapható összes tesztet, nyugodtan hordozhatod attól még akár annak a génnek egy olyan allélját, amit éppen nem mutat ki a teszt, a gyereket elviheted akármilyen ultrahangra, mégsem biztos, hogy egészséges lesz, mert például az idegrendszer fejlõdési zavarainak egy jó része nem látszik ultrahangon. Azonkívül ha tilos az abortusz, akkor egyik sem ér semmit sem, mivel a már megfogant gyereket úgyis megszülik. A rokonházasságok azért veszélyesek, mert mindannyian rengeteg hibás gént hordozunk magunkban, ám egészségesek lehetünk, mert mindegyikbõl két példánnyal rendelkezünk, így a mellette lévõ egészséges példány attól azért mûködik. Ha két idegen házasodik össze, elég kicsi az esélye, hogy éppen ugyanazt a hibás gént hordozzák mindketten, így a gyermekeik többnyire egészségesek lesznek. A közeli rokonok viszont sokkal nagyobb eséllyel hordozzák ugyanazokat a hibás géneket, mivel ugyanabból a forrásból kapták õket, így az õ esetükben valószínûbb, hogy ugyanabból a génbõl két hibás példányt kap a gyerekük, vagyis kialakul nála valamilyen örökletes betegség.
A kérdező hozzászólása: Náluk az abortusz az tilos... minél több gyerekük van annál jobb. Köszönöm a sok választ :]
Én csak annyit fûznék hozzá. más kultúra, más vallás és ezért nincs jogod beleszólni. Ugyxanis olyan dolgokba avatkoznál bele amelyke rajtad kívül állnak. Fogadd el õk így élnek.
fogalomzavarban szenvedsz. a vérfertõzés az a közeli rokonok között létrejött szexuális kapcsolat. amit el lehet kapni, az a vérmérgezés. Tehát az elsõdleges kérdésedre a válasz az az, hogy 100%. kiegészítésnek elmondanám, hogy egyértelmûen csak a közvetlen családtag (szülõ, gyerek, testvér) létesített szexuális kapcsolat vérfertõzés, az ennél távolabbi rokon esetén a szabályozás területenként változik. Nekik bajuk nem lehet a dologból orvosi értelemben. A gyerekek lesznek némileg nagyobb valószínûséggel valamilyen okból sérültek. De ez nem azt jelenti, hogy azok is lesznek.
Az unokatesóknak nem lesz bajuk, és az sem biztos, hogy a gyereküknek igen. Csak nagyobb rá az esély, mert ami a családban örökletes betegség lehet, az esetleg nem fejlõdne ki, ha nem egy családból lennének, de így nagyobb rá az esély, mert több az egyezés. De így sem biztos. Szerencsére ma már létezik a genetikai ultrahang, erre oda kell ilyenkor figyelni. Én mondjuk elképzelhetetlennek tartanám, hogy az unokatesómmal legyek (akármelyikkel), mert kicsi korom óta ismerjük egymást, mindig játszópajtások voltunk, meg jó haverok késõbb, na meg csak egyikük idõsebb nálam (és õ amúgy is homo). De el tudom képzelni, hogy vannak olyan családok, ahol az unokatestvérek között nem olyan a kapcsolat, mint nálunk, és látják egymásban a nõt/férfit.
valószínûleg semmi bajuk nem lesz de figyelj nem egy házaspár van együtt több gyerekkel aki egészségesek és évek után derül ki h õk édestestvérek csak elszakadtak pici korukban egymástól ;) de tényleg sokkal nagyobb az esély náluk mint egy átlagos párnál a vérfertõzésre :S:S
Szerintem úgy kellene összeházasodniuk, hogy elõtte elvégeztetnek egy vizsgálatot, hogy a jövendõ gyerekeikre mennyire fog kihatni ez a kapcsolat.Ha annak jó az eredménye, akkor semmi akadálya a frigynek.
A második válaszolónak: A genetikai ultrahang egy szörnyû és ráadásul teljességgel félrevezetõ kifejezés. Egy egyszerû ultrahang vizsgálat, ahol bizonyos fejlõdési rendellenességek felismerhetõek. Az öröklött betegségek nagy része pedig egyáltalán nem. Ettõl még nyugodtan születhet beteg gyereke valakinek. Amúgy az iszlám országokban hogyan viszonyulnak az abortuszhoz? Mert hiába mutatnak ki bármilyen rendellenességet, ha nem vetetik el a ygereket, hanem ugyanúgy megszülik, fölösleges volt az egész.
A vérfertõzés annyit jelent, hogy az ember közeli rokonával házasodik össze. Ettõl nekik nem lesz semmi bajuk sem, viszont az ilyen párok gyermekeinél sokkal nagyobb eséllyel alakulnak ki fejlõdési rendellenességek, illetve mindenféle örökletes betegségek. A magyar törvények a másodunokatestvérek házasságát engedélyezik (közös dédszülõk). Hogy ezt az adott országban hogy szabályozzák, kérdéses, nem ismerem az iszlám jogot, lehet, hogy éppen törvényes a közös nagyszülõkkel rendelkezõ unokatestvérek házassága is. Az AIDS (Acquired Immune Deficiency Syndrome - Szerzett immunhiányos tünetegyüttes) a HIV vírus fertõzése nyomán, évekkel késõbb kialakuló általában végzetes állapot, amelyet a szervezet védekezõképességének megszûnése okoz. Ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy kit veszel el, éppen olyan fertõzés, mint az influenza. Ha le akarod beszélni errõl a dologról - amit azért lássuk be, helyesen teszel - inkább genetikai természetû érvekkel próbáld meggyõzni.
Esetleg részleteznéd ezeket az örökölhetõ betegségeket?
Te is? :)
Én a nõvéremmel szeretnék.teljeeen rákattantam a használt tangáira.Nem tudom hogy tudnám rávenni.valakinek van már tapasztalata ebben?
Mi koze ehhez a verbajnak??? Vagy az elozo ilyen kapcsolatbol szuletett...eddigi hozzaszolasai utan nem is csodalkoznek...a degeneraltsag megjelent minden valaszaban. Puszi kis hamis.
Hát, akkor te egy király ember vagy! :-) Igaz, gyerek ne legyen belõle mert vérbajos lesz, de attól még sirály! :-)
#11: azért azt, amikor valakit akarata ellenére erõszakkal megd*gnak, ne hasonlítsd már ahhoz, amikor két ember szabad akaratából örömet okoz egymásnak.
Szerinted.honnan ez a határozott kijelentes h bizosan sirnank?ismersz minket?lehet hogy tetszett volna nekunk ha anyank molesztal...amilyen elfajzott lelkek vagyunk...elni es elni hagyni...ami masnak jolesik nekem nem faj...es fel kolcsonos belegyezes utan egy harmadiknak nincs joga palcat torni h ki kivel hanyszor es hogyan csinalja az agyban.
hát szerintem elég beteg dolog. kedves 6. vagy 7. válaszadó: bezzeg ha édesanyátok/édesapátok molesztált volna titeket, akkor itt bõgnétek, hogy mekkora törés volt ez az életetekben. szerintem a család az család, és beteges dolognak tartok a családon belül bármilyen szexuális kapcsolatot...
Na.akkor nagyjabol egyforman gondoljuk.kaptál egy like ot :D
A kérdező hozzászólása: #6 Te gondolom a kedvesednek is ilyen romantikus szöveget szoktál írni.
#7: igen, sok manapság az álszent. Azt, ha valaki egy unokatesóval pettingel vagy szexel, egybõl mindenki életre szóló törésnek állítja be, meg hogy mennyire egészségtelen, meg rossz dolog. De azt, amikor egyes 14 évesek már úgy harcolnak a f**szért, mint Kossuth a hazáért, és 15 évesen minden hétvégén már másnak a pélója jár bennük, az aztán egészséges és erkölcsös dolog.
Nekem megvolt.nem pont a legelso de a kovetkezõ.elég sok lányunokatesóm van mindig együtt jatszottunk stb. Semmi törést nem okozott egyikunknek sem sõt...és kevesebbnek sem erzem magam ettõl.A gáz inkább az amit a mai tiniknel latni szombat hajnalban.berugva bedrogozva vadidegen alakokal fexenek le ugy h lenyegeben nincsenek is maguknál.csak azt hiszik h ez a menõ.na ez nqgyobb gaz szerintem.amugy ha hugom lett volna akkor mi van?de nincs hugom igy igen, az elso elmenyek kozt volt unokatesos is.
Isteni voltál Kis Szerelmem. Jó volt a spermat a huvelyedbe nyomni:-) Uncsiteso
Ez durva.:-)
ismerlek
A kérdező hozzászólása: Miért, #1 te is? ^^
Beteg
Van olyan érzésem, hogy a vérbajt keveritek a vérfertõzéssel, no de sebaj. Amúgy a válasz az, hogy ha mindketten akartátok és nem romlott meg tõle a kapcsolatok, egészségetekre, de qrvára ne csináljatok belõle rendszert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!