Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek orgazmusa van akkor (4 db)

meee csirke vagy azéé.
Én is hmvhelyi vagyok, heh.
ez termeszetes dolog, nem kell megijjedni tole :p

Ha valakinek hüvely orgazmusa van akkor valamilyen folyadék távozik ki a hüvelyből?

Nekem volt ilyen csak fogalmam nincs mi lehet szerintetek én hüvely orgazmust éltem át?

Legjobb válasz: Ha csak simán felizgulsz már akkor is távozik a hüvelyedbõl nedû szerû folyadék. Akkor mondják hogy benedvesedsz. Orgazmuskor bõvebb mennyiségben távozik, mindegy hogy hüvelyi vagy csiklós orgazmus e. A nõ is el tud élvezni láthatóan, mint egy férfi. Belõle is távozik folyadék, csak általában ez szintelen és közösüléskor nem látszik a férfiétól, vagy a gumi sikosságától. Önkielégítéskor lehet leginkább észrevenni.

Ha csak simán felizgulsz már akkor is távozik a hüvelyedbõl nedû szerû folyadék. Akkor mondják hogy benedvesedsz. Orgazmuskor bõvebb mennyiségben távozik, mindegy hogy hüvelyi vagy csiklós orgazmus e. A nõ is el tud élvezni láthatóan, mint egy férfi. Belõle is távozik folyadék, csak általában ez szintelen és közösüléskor nem látszik a férfiétól, vagy a gumi sikosságától. Önkielégítéskor lehet leginkább észrevenni.
vagy ha meg "g-pontozott" a párod vagy saját magadta..nem tudom hogy hogy történt mert azt nem írtad le...akkor spriccel vagyis nem folyik..

Ha valakinek izgatás hatására sokszor, több perc különbséggel pénisz rángásai vannak, mielőtt kilőné amit kell, akkor az többszörös orgazmus? Vagy mi ez?

Legjobb válasz: Érdekes téma, nem az van, hogy van egy kisebb csúcsod, kevesebb anyaggal, és utána izgatható marad még a pénisz, és 2-3 perc múlva jön az igazi csúcs? Nekem ilyen szokott lenni, ha sokáig nem verem ki, és felgyûlik az anyag.

Érdekes téma, nem az van, hogy van egy kisebb csúcsod, kevesebb anyaggal, és utána izgatható marad még a pénisz, és 2-3 perc múlva jön az igazi csúcs? Nekem ilyen szokott lenni, ha sokáig nem verem ki, és felgyûlik az anyag.
én ezt mondjuk nem vágom de pasiknál nálunk is vna 1-2 trükk amivel mégjobbat lehet élvezni csak ehhez hosszú idõ kell mire rájössz, ráérzel...speciel én 1 elélvezésnél természetesen nemfogok kétszer ellövelni :D de maga az orgazmus az érzés ha nagy, akkor valami folytán megtudom abban a pillanatban duplázni..szóval elmegyek kívül belül, aztán egybõl utána még belül 1x elmegyek..mind1 nem lehet ezt leírni, de iszonyat jó érzés... 23/F
Sajnos nem normális :(
mi az hogy pisi szerü dolog?
attol függ hány éves vagy, ha nagyon kicsi akkor nem baj, még nem termel a prosztatád annyi ondováladékot, ha 16 körül vagy idösebb az baj., menj el az urologiára vagy andrologushoz de komolyan, mert késöbb meddö is lehetsz. 32=lány
Ez lehetetlen. Ha mégis, akkor feltétlen menj orvoshoz. Menyi idõs vagy? Honnan veszed, h nincs még magömlésed? Valószínûleg arról van szó, h kicsit sárgás az ondód, ami normális.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!