Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek orgazmusa (26 db)

Az arrafele van igen, csak a saroknál nem kell befordulni, hanem még egy háztömbbel odébb.
én így írnám le olyan érzés mintha egy forró sajtkrémmel teli medencében úsznál és ezt szétkennéd a testeden és közben széjjelporladsz a boldogságtól
az orgazmus olyan érzés, mint amikor megrázod a sörösdobozt és még van benne!

Ha valakinek hüvely orgazmusa van akkor valamilyen folyadék távozik ki a hüvelyből?

Nekem volt ilyen csak fogalmam nincs mi lehet szerintetek én hüvely orgazmust éltem át?

Legjobb válasz: Ha csak simán felizgulsz már akkor is távozik a hüvelyedbõl nedû szerû folyadék. Akkor mondják hogy benedvesedsz. Orgazmuskor bõvebb mennyiségben távozik, mindegy hogy hüvelyi vagy csiklós orgazmus e. A nõ is el tud élvezni láthatóan, mint egy férfi. Belõle is távozik folyadék, csak általában ez szintelen és közösüléskor nem látszik a férfiétól, vagy a gumi sikosságától. Önkielégítéskor lehet leginkább észrevenni.

Ha csak simán felizgulsz már akkor is távozik a hüvelyedbõl nedû szerû folyadék. Akkor mondják hogy benedvesedsz. Orgazmuskor bõvebb mennyiségben távozik, mindegy hogy hüvelyi vagy csiklós orgazmus e. A nõ is el tud élvezni láthatóan, mint egy férfi. Belõle is távozik folyadék, csak általában ez szintelen és közösüléskor nem látszik a férfiétól, vagy a gumi sikosságától. Önkielégítéskor lehet leginkább észrevenni.
vagy ha meg "g-pontozott" a párod vagy saját magadta..nem tudom hogy hogy történt mert azt nem írtad le...akkor spriccel vagyis nem folyik..

Ha valakinek folyamatosan csikló orgazmusa van, annak a későbiekben nehéz lesz elérni a hüvelyi orgazmust?

Legjobb válasz: A kettõ nem függ össze, a hüvelyi orgazmust egyébként is nehéz elérni. Elengedhetetlen a tapasztalat, a gyakorlás, kísérletezgetés és a legfontosabb, egy türelmes partner, aki szán erre idõt! Mindenki más, van akinek egyáltalán nem sikerül elérni, van akinek igen, de csak a csikló izgatásával együtt, és van akinek szimplán hüvelyen keresztül is megy. Ez változó! Sok sikert és kitartást! Haven 23/L

A kettõ nem függ össze, a hüvelyi orgazmust egyébként is nehéz elérni. Elengedhetetlen a tapasztalat, a gyakorlás, kísérletezgetés és a legfontosabb, egy türelmes partner, aki szán erre idõt! Mindenki más, van akinek egyáltalán nem sikerül elérni, van akinek igen, de csak a csikló izgatásával együtt, és van akinek szimplán hüvelyen keresztül is megy. Ez változó! Sok sikert és kitartást! Haven 23/L
A kérdező hozzászólása: Még teljesen szûz vagyok egyátalán nem is probáltam, csak kiváncsi voltam hogy-hogy is van ez.köszi a válaszookat..
Kicsit nehéz, de gyakorlás árán el lehet érni!
A kérdező hozzászólása: És nagy rá az esély hogy amikor elõszõr lefekszik valakivel akkor nem fog elélvezni hüvelyen keresztül?
Elsõ válaszoló vok...figyelj nekem 1 évbe telt mire csiklón keresztül lett orgazmusom....és 2, 5 évembe mire hüvelyi orgazmusom lett...de megérte a kitartás :) Amikor elõször lefeküdtem egy fiúval nem volt semmi :S Szóval kitartás neked is :)
Én sokat maszturbáltam ovis korom óta:D tehát 18 évig csak csiklói orgazmusom volt...de már a harmadik szeretkezésünknél volt hüvelyi orgazmusom ugyh nem hiszem hogy összefüggne....de az elsõnél sztem a nagy többségnek nincs mert, mert hát a nagy izgalom , félelem , kis fájdalom:D az inkább olyan lelki dolog volt nekem, teljesen elfelejtettem hogy mennyire kivántam , olyan jó érzés volt végre összeolvadni:)

Milyen érzés ha valakinek hüvelyi orgazmusa van?

Meg szeretném tanulni a hüvelyi orgazmust már sokszor probálkoztunk a barátommal és szerintem majdnem volt orgazmusom deh nem tudom h az az volt e... Segítsetek... ELöre is köszi(Egy 17 éves lány)

Legjobb válasz: Ha azt érezted, hogy nem tudod még a világodat se, akkor az. Remegsz, esetleg sikítasz, karmolsz, harapsz, ilyesmi. Ezt nem lehet konkrétan elmondani. Ezt csak érezheted... És ha orgazmusod lesz, akkor azt tudni fogod, hogy az az.

Ha azt érezted, hogy nem tudod még a világodat se, akkor az. Remegsz, esetleg sikítasz, karmolsz, harapsz, ilyesmi. Ezt nem lehet konkrétan elmondani. Ezt csak érezheted... És ha orgazmusod lesz, akkor azt tudni fogod, hogy az az.
én azt mondom neked, hogy próbáld kipróbálni csiklón keresztül. az is jó és legalább fogalmad lesz róla hogy milyen az orgazmus. a barátodnak mond meg addig nyaljon míg sikerül persze utána fordítva. és ha undorotsz tõle hiddel orgazmus után már vágyol rá hogy jól bekapdosd.
Szerintem nagyon nincs különbség a hüvelyi és a csiklói orgazmus között. Nálam az a módszer vált be, hogy közösülés közben is ingerelve van a csikló, így tuti az orgazmus. Amúgy valaki egyszer azt mondta, hogy az orgazmus olyan, mint a tüsszentés. EGyet tudok érteni:-)Érzed, hogy közeledik, egyre jobban, már majdnem, és durr, és utána tök jó megkönnyebbülés.

Ha valakinek megcsoknitják a nemi szervét, tehát eltávolitjáka csikloját, akkor az többé nem képes orgazmusra?

Csak azért kérdezem, mert olvastam valahol, és szörny?, ha belegondolok, egy egsézséges n?nek létfontosságu a csikloja szerinte a szexuális életben!!!!!!

Legjobb válasz: Szerintem attól még G-pontos orgazmusra képes.

Szerintem attól még G-pontos orgazmusra képes.
A kérdező hozzászólása: De akkor is ez szörnyû nekem més soha sem volt hüvelyi orgazmusom, hanem amugy, te jo ég, én megõrülnék nélküle!!!
Azokban a kultúrákban ez még enyhe csonkításnak számít, olvass utána wikipédián.
elsõ, te nagyon olvass utána a dolgoknak... ez a csonkítás arra való egyes országokban, hogy a nõnek fájdalmas legyen a szex, nem hogy orgazmusa nem lesz, de kínkeserves fájdalom a számára a szex
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem is igazad van utolso, szörnyû lehet, miért kell ilyet tenni?????? borzaszto, mi lenne, ha tudták volna az orgazmus élményét és azután csonkitják meg õket??? beleõrültek volna még szerintem igy sem könnyû!!

Mennyire gyakori az, ha valakinek csak hüvelyi orgazmusa van, csiklói nem?

Barátn?mnek csak hüvelyi orgazmusa van, és azt állítja, hogy a másik módon nem is tud elmenni. Ráadásul szerinte oráliasan ?t nem lehet kielégíteni, pedig sokszor kérdeztem, hogy mit hogyan, de állítólag mindent jól csinálok. A hagyományos módon természetesen mindig elélvez. Közületek van olyan akinek hasonlóan ilyen problémája van, esetleg tudnátok tippet adni, hogy mégis hogyan tudnám ?t orálisan is kielégíteni? Õ engem rendszeresen kényeztet így és én is szeretném ezt az élvezetet megadni.

Legjobb válasz: énis ilyen helyzetben vagyok mint a bnõd!!Énsem tudok orálisan élvezni!de ez nem a te hibád attól még élvezi a csaj mert jó érzés!És hidd el hüvelyi orgazmus 1000x jobb neki!

énis ilyen helyzetben vagyok mint a bnõd!!Énsem tudok orálisan élvezni!de ez nem a te hibád attól még élvezi a csaj mert jó érzés!És hidd el hüvelyi orgazmus 1000x jobb neki!
igaz, én el tudok menni csiklóból, de nagyon nehezen...ha más próbálja ingerelni, akkor 100%, hogy onnan nem megyek el, de magamnak is kell vagy egy óra, mire összejön...de sztem ez nem nagy gáz, a hüvelyi orgazmus sokkal de sokkal jobb :) sokkal rosszabb azoknak, akiknek az nincs, és õk vannak többen állítólag
Orvosilag, tudományosan nem bizonyosodott be, hogy minden nõ képes lenne mindkétféle orgazmusra, még ha elméletben mûködik is. De a nõk 12%-ának egyáltalán nincs orgazmusa, ami aggasztó, hisz, több mint minden 10. nõnek nincs. 60%-nak csak csiklói van (ez a sûrûbb) és nagyon kevésnek mindkétféle. Tehát ha egy nõnek lehet hüvelyi orgazmusa, majdnem szerencsésnek mondható a statisztikák szerint.
Így van, több az a nõ aki csiklóból tud csak elmenni, mint pl én! Összehasonlítani nem tudom. De örülj annak ami van! Semmi baj azzal ha õ úgy nem tud elmenni, attól még élvezi amit csinálsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális hangvételû és hasznos válaszokat! Sokat segítettetek és kicsit meg is nyugodtam. Azért próbálom minél jobban összehangolni a dolgokat, mert számomra nagyon fontos, hogy a páromnak mennyire jó.
Én épp ilyen vagyok, ez nem probléma, sõt! A probléma csak az, hogy így sem mindíg sikerül. De ha igen, az fantasztikus.
Nekem már van mindkétféle, de elõbb volt csak hüvelyi, a csiklóorgazmus jóval késõbb jött össze. Ez abszolút nem gond, hiszen számára a szex is kielégítõ tud lenni, nem kell hozzá egyéb inger, tehát ez a jobbik eset. Ha szeretnéd orálisan is kielégíteni, akkor csináld úgy, hogy miközben nyalod a csiklóját, ujjazd is meg, így lehet közben orgazmusa és a csiklóingerlés mellé nagyon kellemes. Hozzáteszem, hogy attól, mert nem élvez el orális szex közben, még nagyon is élvezheti, de nálam a fenti kombináció a legjobb, így lehet, hogy egyszer csak ráhangolódik a csiklóira vagy egyszerre lesz neki mind2 (mint nekem). Aggodalomra semmi ok! Hajrá! /szmötyi/
Igen lehet nyúlós, az enyém szinte mindig az...:S

Ha valakinek izgatás hatására sokszor, több perc különbséggel pénisz rángásai vannak, mielőtt kilőné amit kell, akkor az többszörös orgazmus? Vagy mi ez?

Legjobb válasz: Érdekes téma, nem az van, hogy van egy kisebb csúcsod, kevesebb anyaggal, és utána izgatható marad még a pénisz, és 2-3 perc múlva jön az igazi csúcs? Nekem ilyen szokott lenni, ha sokáig nem verem ki, és felgyûlik az anyag.

Érdekes téma, nem az van, hogy van egy kisebb csúcsod, kevesebb anyaggal, és utána izgatható marad még a pénisz, és 2-3 perc múlva jön az igazi csúcs? Nekem ilyen szokott lenni, ha sokáig nem verem ki, és felgyûlik az anyag.
én ezt mondjuk nem vágom de pasiknál nálunk is vna 1-2 trükk amivel mégjobbat lehet élvezni csak ehhez hosszú idõ kell mire rájössz, ráérzel...speciel én 1 elélvezésnél természetesen nemfogok kétszer ellövelni :D de maga az orgazmus az érzés ha nagy, akkor valami folytán megtudom abban a pillanatban duplázni..szóval elmegyek kívül belül, aztán egybõl utána még belül 1x elmegyek..mind1 nem lehet ezt leírni, de iszonyat jó érzés... 23/F

Ha valakinek fáj a méhe, attól még lehet orgazmusa?

Legjobb válasz: Ha eltudja magát lazítani lehet szerintem...a g-pont nem a méhben van..

Ha eltudja magát lazítani lehet szerintem...a g-pont nem a méhben van..

Ha valakinek nem volt orgazmusa szex kozben attol meg lehet terhes?

Legjobb válasz: jaja... ha nem élveztél el, attól még lehetsz terhes!

jaja... ha nem élveztél el, attól még lehetsz terhes!
A nõ orgazmusa és a terhesség független egymástól. Ha a férfinak nem volt orgazmusa (ejakuláció), vagyis nem jött ki belõle sperma, akkor persze sokkal kisebb az esély rá, mint ha igen, de nem lehetetlen.
KAMU KAMU KAMU KAMU. ne töltsétek az idõtöket regény méretû és komoly válaszok irásával
Ez nem jó kifogás, menjél 3 napos tablettáért.
Ha a srác elélvezett és beléd ment lehetsz terhes! Az tök mindegy h te elélveztél-e
remélem nem a tegnap esti unatkozó kiscsaj barátja vagy... amúgy semmi köze a kettõnek egymáshoz. nem attól lesz érett petesejt, mert orgazmusa van egy nõnek, attól, csak extra érés következhet be..
Ha nõi orgazmus függõ lenne a teherbeesés rég kihalt volna az emberiség...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!