Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek nem jott meg a (19 db)

Ha még nem jött meg a menzeszem és úgy szeretnék szeretkezni valakivel ugyan azt az érzést érzem?

14 éves vagyok kicsit cikinek érzem h nem jött még meg de van egy fiú és már sokat gondolkodtunk rajta csak félek h felesleges ha nem menstrualok..

Legjobb válasz: 14 évesen még maradjatok meg a puszinál és a kézfogásnál. Na jó... esetleg már mást is lehet fogni, bár szerintem még korai. Viszont, ha szeretkeztek, akkor egyrészt igen pocsék érzés lehet, mert még nem vagy elég érett és pl. nem indultak még be rendesen a nemi folyamatok (azért is nincs még vérzésed). Ja, és csúnya deflorációs vérzés is lehet belõle, pont az éretlen szerveid miatt. Másrészt meg mi van, ha pont most indul el? Mondjuk éppen a szextõl? Akkor havi vérzés ugyan nem lesz - de baba az rögtön lehet belõle! Muszlim országokban vannak olyan nõk, hogy 40 éves, van már 8 gyereke, és még nem volt havi vérzése.

14 évesen még maradjatok meg a puszinál és a kézfogásnál. Na jó... esetleg már mást is lehet fogni, bár szerintem még korai. Viszont, ha szeretkeztek, akkor egyrészt igen pocsék érzés lehet, mert még nem vagy elég érett és pl. nem indultak még be rendesen a nemi folyamatok (azért is nincs még vérzésed). Ja, és csúnya deflorációs vérzés is lehet belõle, pont az éretlen szerveid miatt. Másrészt meg mi van, ha pont most indul el? Mondjuk éppen a szextõl? Akkor havi vérzés ugyan nem lesz - de baba az rögtön lehet belõle! Muszlim országokban vannak olyan nõk, hogy 40 éves, van már 8 gyereke, és még nem volt havi vérzése.
ööömm hát egy pozitivuma biztos van a dolognak nem kell megfosztanod egy uj életet az élés lehetõségétõl, ha netán vmi baj történik. azt sajnos nem tudom elmondani mennyiben másabb ha még nincs meg de az biztos h ha most lennék 14 éves szarnék az ilyenekre és nem ez kötné le a gondolataimat
az úgy nem fordult meg a fejedben hogy az hogy meg nem jött meg az azt jelenti hogy fizikailag még nem vagy elég érett? ha a menstruációhoz nem elég érett a szervezeted akkor a szexhez miért lenne az? de amúgy gratulálok hogy 14 évesen már a f*sz érdekel, én ilyen idõs koromban megmaradtam a kezemnél, pedig én sem vagyok öreg 19L
A kérdező hozzászólása: jol van... koszonom a valaszokat igazad van ebben de nem.hiszem h nem.izgatott egy kicsit is a dolog.. :)
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom a valaszodat!!:) ) azt hiszem meg fogadom.!!!;))
14 évesen a csók szerintem a legtöbb ameddig el kéne jutni, mivel még nem menstruálsz azt jelenti nem csak lelkileg és értelmileg hanem fizikailag sem vagy elég érett, majd 3-4 év múlva juss el a szexig, ha lesz valaki akivel szeretitek egymást. Nem szabad elsietni, és nem is érdemes.(amúgy is is teherbe lehet esni, szóval nem volt igaza a válaszolónak)

Hogy lehet úgy teherbe esni ha valakinek még nem jött meg a menstruációja?

ezt nem értem....

Legjobb válasz: Hol hallottál ilyenrõl? Biológiailag nem igen magyarázható.

Hol hallottál ilyenrõl? Biológiailag nem igen magyarázható.
Úgy, hogy azt nem lehet tudni, hogy mikor van az elsõ peteérés. Ha akkor szexelnek védekezés nélkül, úgy lehet teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: 1ik barátnõmet meghúzta 1 fiú, de még soha nem jött meg neki.. aztán az anyja elrángatta nõgyógyászhoz, és ott azt mondták neki h akkor is teherbe eshet..... de mind tudjuk, ez nem lehetséges, szal nem értettem h ez a nõ aki vizsgálta vagy be volt baszva, vagy nme tom :DD
Nem a nõdoki volt [email protected], hanem te vagy idióta. Akkor is lehet terhes, ha még nem menstruál, hiszen nem lehet tudni, hogy mikor következik be az elsõ peteérés, sõt, az aktus hatására spontán is bekövetkezhet.

Ha valakinek meg nem jott meg a menzesze es sexel akkor lehet valami baja?

nem rolam van szo,csak kivancsi vagyok hogy akkor mi lesz?lehet a lany terhes?

Legjobb válasz: elvileg nem de azért védekezni kell.mert betegséget akkor is elkaphat meg az is lehet hogy pont olyankor jön meg neki

elvileg nem de azért védekezni kell.mert betegséget akkor is elkaphat meg az is lehet hogy pont olyankor jön meg neki
Baja nem hiszem, hogy lehet, de úgy tudom, hogy a teherbe esés lehetséges, mert elõfordulhat, hogy pont akkor már van érett petesejt. Míg nem jön meg a menstruáció, addig nem érett a szexre a lány szerintem.
nem értek egyet az uccso hozzászoloval. nekem van egy 17 éves bnöm aki még szintén nem menszeszel...
Igen lehet baja, mondjuk elkap valamilyen nemi betegséget és teherbe is eshet, bár erre kicsi az esély, de nem szabad semekkora esélyt adni ilyen idõsen. Valamint lelki sérülései is lehetnek.
Lehet terhes!!! Mivel lehet pont akkor jönne meg a menszesze ezért jó ha van gumi! meg hát megvéd a fertõzéstõl
A 17 éves "barátnõnek", aki még nem menstruál, sürgõsen el kell mennie orvoshoz, mert ez nem oké. És amúgy tényleg kell a gumi, mert ha éppen menses elõtt van, akkor lehet már érett petesejtje, így aztán terhes is lehet. Amúgy sztem is éretlen még egy olyan lány a szexre, aki még nem menstruál.
LEHET ÚGYIS TERHES! Mivel már érik, fejlõdik, és lehet nemsokára megjön neki, ugyanúgy megtörténhet. Nem hinném, hogy egy gumi felhúzása BÁRMIKOr túl nagy kérés lenne.
A kérdező hozzászólása: nem rollam van a xo...csak kivancsi voltam ra :) azert koxi a valaxokat

Mi a teendő ha nem jött meg a tejem, ugyanakkor kőkeménnyé vált mostanra és nagyon fáj a mellem?

Legjobb válasz: http://www.lll.hu/node/13 És azonnal kezdd el kezelni, mert komoly gond lehet belõle!!!

http://www.lll.hu/node/13 És azonnal kezdd el kezelni, mert komoly gond lehet belõle!!!
Nem a sok tejtõl, hanem az odagyûlt vértõl kemény most a melled, ha a baba hajlandó szopni, akkor nincs más teendõ mint egész nap szoptatni. Ha nem tudná bekapni a mellbimbót, akkor addig fejj amíg be nem tudja kapni. Ha fejéssel sem jön tej, akkor forró zuhany alá menj, és ott-utána fejj.
Egyértelmûen megindult a tejed, szopiztass, és utána fejj, ajánlom a kórházi fejõ gépet, ne halogasd, mert rosszabb lehet a melled helyzete
En vettem ilyen zselevel toltott parnakat amit be kell dobni a mikorba felmelegszik es a mellre kell tenni a meltartoba. 15 percig melegen tartja a mellet es ettol nekem mindig beindult a tejem, fellazultak a tejcsatornak. Gyogyszertarba vettem mar nem emlekszem a pontos nevere. Ha viszont nem szeretnel penzt kolteni akkor egy textilpelust picit nedvesits meg tedd mikroba de csak par masodpercre es mikor jo meleg tedd ezt a cicidre egy kicsit vagy jo meleg zuhany szopi elott es masszirozas.
Nekem még az jött be, hogy szoptatás elõtt megmostam a cicimet jó meleg vízzel, ettõl hamarabb beindult a tejleadó reflexem. És minnél többször tedd mellre, az a legfontosabb!
Ne csak este próbálkozz. Folyamatosan ha kell óránként rakd cicire, úgy meg fog jönni tényleg a tejed. Masszírozás után fejj egy kicsit. Én is azt hittem, hogy nincs tejem, mert nagyon kemény volt, és nem jött belõle. Közben kiderült, hogy olyan sok volt, hogy azért lett kemény, és azért nem jött, mert lazítani kellett volna.
A kérdező hozzászólása: A babám ma 5 napos. a tegnap nagyon kemény volt a mellem és próbáltam maszírozni fürdés után s ma már még egy kevés van de már nem feszül úgy, de nem jön tejem. majd estére ismét próbálkozom.
Szerintem is most jött meg a tejed, és attól durrant be a cicid. Nekem is ugyan ez volt. Fejj egy kicsit, etesd meg a babádat, és enyhülni fog a feszülés!
Megoldódott a probléma?Hány napos a babád?Nem szopizik?
Mibõl gondolod, hogy nem jött meg a tejed? Pont attól kemény. Ha kemény, akkor azt le kell fejni, mert egy újszülött annyi tejet nem iszik meg. Komoly bajod lehet belõle.
Én is így voltam mindkét szülés után 3 nappal. Akkor most jött meg a tejed. Azért feszül és fáj, meg kõkemény, mert telel van tejjel. Azonnal fejjél!
Na, javult a helyzet? Tud szopni a kicsid?

Művi vetélésem volt29 napja, és mág nem jött meg, azt mondta az orvos, hogy lenullázták akkor a ciklust, akkor miért nem jött még meg? Valaki írja már meg, ha tudja

Legjobb válasz: 29? sztem bõven várhatsz 33-35 napot. Ha nem jön meg, menj vissza a dokihoz és ad gyógyszert. Ne aggódj még bõven idõben vagy. az meg felborítja azért a hormonháztartást, hogy a méhnyálkahártyát leszedik. :) 27/L

29? sztem bõven várhatsz 33-35 napot. Ha nem jön meg, menj vissza a dokihoz és ad gyógyszert. Ne aggódj még bõven idõben vagy. az meg felborítja azért a hormonháztartást, hogy a méhnyálkahártyát leszedik. :) 27/L
A kérdező hozzászólása: de akkor annak nicns jelentõsége, hogy akkor lenullázták?Mert nekem az orovs azt mondta, hogy 28nap múlva esedéke s ciklus.Félek, hogy azért nem jön meg, mert valami rendellesség van:( pedig a mûtét nayon jól sikerült
A kérdező hozzászólása: legalábbis azt mondta az orvos
Szia! Nekem 2, 5 hete volt terhességmegszakításom, nekem azt mondták, hogy 4-5 hét múlva lesz esedékes az elsõ mensi, de ha jobban kitolódik, akkor se ijedjek meg. Ha 7 hét múlva semmi, akkor menjek vissza. Ne aggódj, nincs veled gond!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok!:) Puszi
LOL, még pár hónap öcsi... pár hónap...
Még nincs hivatalos gépigény.
A kérdező hozzászólása: jólvan csak gondoltam megpróbálom hátha
Gta 4 :D ? Mekkorába megy :D És hány Fps-el ? :D

Ha valakinek egymas utan 3-szor megjott a menstruacioja, es most meg 28-35 napban van, meg nem jott meg, vizsgaidoszakban, terhesseg nem lehet igaz? Mert 3-szor megjott? Stressz, ilyesmi?

Legjobb válasz: Kérdés, h. az utolsó menstruációd óta volt-e szex. Ha nem, akkor tuti nem vagy terhes, és a stressz eltolhatja picit. De ha aggódsz, egy tesztet csinálhatsz.

Kérdés, h. az utolsó menstruációd óta volt-e szex. Ha nem, akkor tuti nem vagy terhes, és a stressz eltolhatja picit. De ha aggódsz, egy tesztet csinálhatsz.
Örülök neki, és biztosan nincs gond, csak még picit összevissza a ciklusod. Be fog állni az idõ múlásával, de ha nagyon zavar, doki segíteni tud neked! Szóval nyugi, nem vagy terhes, ez biztos :)
A kérdező hozzászólása: mar biztos nincs semmi baj igaz ?
A kérdező hozzászólása: megjott .
Csinálj egy tesztet, ha aggódsz! mikor kellett volna megjönnie?
A kérdező hozzászólása: meg mindig nem jott meg :/ ugy-e biztos hogy nincs semmi baj ? nyugtassatok meg legszgyi , hogy ha mar 3-szor megjott , nincs semmi baj
A kérdező hozzászólása: koszi :)
Ha azóta már 3x megjött, akkor nincs gond :) Ha ilyesmi történne, akkor barátodat kérd meg legközelebb, h. jó alaposan mosson kezet, mielõtt odapiszkál ;) Ha amúgy is rendszertelen, ne aggódj, nem vagy terhes, legközelebb pedig okosan, kézmosás! Vagy egyéb védekezés!
A kérdező hozzászólása: es meg nem rendszeres .
A kérdező hozzászólása: meg szuz vagyok , 15 eves , csak oral volt . attol feltem ezelott 3 mensi ota , hogy lehet ha volt a baratom ujjan egy kis elovaladek . de nem biztos hogy volt . azota megjott 3-szor . most is 2 napja kb. ereztem , hogy kell megjojjon a menstruaciom , de nem jott meg , az utolso 2 honapban 28-29 - edik napon jott meg kb . hasam se nott azota . nincs semmi baj igaz ?
A kérdező hozzászólása: nem volt szex .
A kérdező hozzászólása: koszi , kedves vagy :)
Ha gumival csinálja akkor semmiképp.
a ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni, ha nem így lenne, meglenne a 100%-os védekezési megoldás.

Nem korai az, ha valakinek 11 évesen jött meg a menzesze?

Mert nekem annyi idõsen jött meg. Most 14 leszek és ahogy így hallom másoktól, senkinek sem jött meg ilyen korán...

Legjobb válasz: van akinek 9-10...

van akinek 9-10...
A lányoknak 11-13 évesen jön meg
Nekem is 11 , 5 évesen jött meg elõször ... :-)
9 és 16 év között bármikor megjöhet a menstruáció, tehát 11 éves korban nem korai.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!