Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek nem jott (55 db)

Ha valakinek nem jött még meg és lefekszik valakivel óvszer nélkül, akkor teherbe eshet?

nem tudom mért nem jött még meg, tegnap lettem 15... csak annyi hogy lehetek tõle terhes? 15/l

Legjobb válasz: Igen. Amúgy utólag is boldog szülinapot.

Igen. Amúgy utólag is boldog szülinapot.
Igen lehetsz.
Igen.
A kérdező hozzászólása: köszi. 1.nek nagyon :) azért kérdeztem, mert ugy tudtam h az 1. megjövetel jelenti a terhességre képes kifejlôdést. ezek szerint tévedtem.. mind kaptok egy tetsziket a kultur válaszért :)
úgy érted hogy egyáltalán nem menstruálsz, vagy késik? Igen, lehetsz terhes :S
Ennyire hülye nem lehetsz! Elõbb van az elsõ peteérés, és csak utána az elsõ menstruáció! És irány a nõgyógyászhoz! Már évekkel ezelõtt meg kellett volna jönnie!
A kérdező hozzászólása: bele estem 2 éve a dunába.. télen

Ha valakinek nem jött össze a megtermékenyülés, akkor mitől érzi mensiig a hasszurkát, petefészek illetve a mell érzékenységet? A hormonok hatása?

Legjobb válasz: Szia! Én teherbe esés elõtt hónapokig éreztem ezt. Azt hittem, hogy a hormonjaim nem jól mûködnek. Pedig igen, jól mûködtek! Szülés óta ismét ezt érzem mensi elõtt már 1 héttel... PMS...

Szia! Én teherbe esés elõtt hónapokig éreztem ezt. Azt hittem, hogy a hormonjaim nem jól mûködnek. Pedig igen, jól mûködtek! Szülés óta ismét ezt érzem mensi elõtt már 1 héttel... PMS...
Igen a hormonok. Én az összes menzeszem elõtt egy héttel 3-4 napig a terhesség összes jelét produkáltam, már 13 évesen is, fájtak és megduzzadtak a melleim, hányingerem volt, szurkált a petefészkem, felpuffadtam. Szóval kinél hogy alakulnak a dolgok, a dokim a hormonokra hivatkozott.
Elõzõ vagy: de ez nem rosszul mûködés, hanem teljesen természetes reakció a szervezettõl.
igen, a hormonok. a ciklus 2.felében megemelkedik a progeszteronszint, vastagítja a nyálkahártyát, és a cicifájás is ettõl van...
Sziasztok lányok! Tudom sok idö eltelt a válasz kiirása ota, de nekem most aktuális ami a kérdésben ki van irva.Most megtaláltam az eddig csak magamban megfogalmazott kérdésre a választ, és teljesen megnyugtatott.köszönöm.

Ha még nem jött meg a menzeszem és úgy szeretnék szeretkezni valakivel ugyan azt az érzést érzem?

14 éves vagyok kicsit cikinek érzem h nem jött még meg de van egy fiú és már sokat gondolkodtunk rajta csak félek h felesleges ha nem menstrualok..

Legjobb válasz: 14 évesen még maradjatok meg a puszinál és a kézfogásnál. Na jó... esetleg már mást is lehet fogni, bár szerintem még korai. Viszont, ha szeretkeztek, akkor egyrészt igen pocsék érzés lehet, mert még nem vagy elég érett és pl. nem indultak még be rendesen a nemi folyamatok (azért is nincs még vérzésed). Ja, és csúnya deflorációs vérzés is lehet belõle, pont az éretlen szerveid miatt. Másrészt meg mi van, ha pont most indul el? Mondjuk éppen a szextõl? Akkor havi vérzés ugyan nem lesz - de baba az rögtön lehet belõle! Muszlim országokban vannak olyan nõk, hogy 40 éves, van már 8 gyereke, és még nem volt havi vérzése.

14 évesen még maradjatok meg a puszinál és a kézfogásnál. Na jó... esetleg már mást is lehet fogni, bár szerintem még korai. Viszont, ha szeretkeztek, akkor egyrészt igen pocsék érzés lehet, mert még nem vagy elég érett és pl. nem indultak még be rendesen a nemi folyamatok (azért is nincs még vérzésed). Ja, és csúnya deflorációs vérzés is lehet belõle, pont az éretlen szerveid miatt. Másrészt meg mi van, ha pont most indul el? Mondjuk éppen a szextõl? Akkor havi vérzés ugyan nem lesz - de baba az rögtön lehet belõle! Muszlim országokban vannak olyan nõk, hogy 40 éves, van már 8 gyereke, és még nem volt havi vérzése.
ööömm hát egy pozitivuma biztos van a dolognak nem kell megfosztanod egy uj életet az élés lehetõségétõl, ha netán vmi baj történik. azt sajnos nem tudom elmondani mennyiben másabb ha még nincs meg de az biztos h ha most lennék 14 éves szarnék az ilyenekre és nem ez kötné le a gondolataimat
az úgy nem fordult meg a fejedben hogy az hogy meg nem jött meg az azt jelenti hogy fizikailag még nem vagy elég érett? ha a menstruációhoz nem elég érett a szervezeted akkor a szexhez miért lenne az? de amúgy gratulálok hogy 14 évesen már a f*sz érdekel, én ilyen idõs koromban megmaradtam a kezemnél, pedig én sem vagyok öreg 19L
A kérdező hozzászólása: jol van... koszonom a valaszokat igazad van ebben de nem.hiszem h nem.izgatott egy kicsit is a dolog.. :)
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom a valaszodat!!:) ) azt hiszem meg fogadom.!!!;))
14 évesen a csók szerintem a legtöbb ameddig el kéne jutni, mivel még nem menstruálsz azt jelenti nem csak lelkileg és értelmileg hanem fizikailag sem vagy elég érett, majd 3-4 év múlva juss el a szexig, ha lesz valaki akivel szeretitek egymást. Nem szabad elsietni, és nem is érdemes.(amúgy is is teherbe lehet esni, szóval nem volt igaza a válaszolónak)

Mik a jelei a terhességnek? Ha még nem jött meg és még egyáltalán nem is volt menzeszem és még szoptatom 1 éves kisfiamat? Valik esett már teherbe szoptatás alatt a szpotatás nem ad valami fokú védelmet?

Legjobb válasz: hát nemtudom .nem szeretnék még most másik babát .elég sokat szopizik még a kisfiam már mint hogy már 1éves de napközben 3* is szopizik még és este is még 2*kb.én is délután szoktam rosszul lenni hányingerem mondjuk elég sokszor szokott lenni.de amúgymég máskor is szokott az lenni, szerintem most inkább beképzelem magamnak a dolgokot már :)

A kérdező hozzászólása: hát nemtudom .nem szeretnék még most másik babát .elég sokat szopizik még a kisfiam már mint hogy már 1éves de napközben 3* is szopizik még és este is még 2*kb.én is délután szoktam rosszul lenni hányingerem mondjuk elég sokszor szokott lenni.de amúgymég máskor is szokott az lenni, szerintem most inkább beképzelem magamnak a dolgokot már :)
Szia. De ad, mivel olyankor nagyon magas a prolaktin szinted, a tej miatt, ezért is mondják, hogy azok a nõk nehezen esnek teherbe akik szoptatnak, viszont ahogy csökken a tej mennyiséged, csökken a prolaktin szinted is és így bizony teherbe lehet esni..én nem szoptatás alatt estem teherbe nekem alpból magas volt a prolaktin szintem az agyalapi mirigy hibás mûködése miatt, kezelték gyógyszerrel ennek ellenére még bõven a határérték felett volt akkor is amikor terhes lettem , tehát a szervezetem olyan volt mint egy szoptatós anyának..tünetem meg nem sok volt, vérzett és érzékenyebb lett az ínyem fogmosáskor és késõbb pedig délután és este volt keményen hányingerem reggel sosem.Úgy érzed, hogy babás vagy ismét?
Értem:) szerintem akkor egy módon tudod meg, végy egy tesztet és tesztelj, ha negatív megnyugszol:) ha viszont pozi akkor óvatosan a szopival .

6 hete múlt, hogy szívleállás miatt műszeres befejezésem volt és még mindig nem jött meg. Meddig várjak rá? Forduljak orvoshoz, kell ilyenkor valami gyógyszer, ha valakinek nem akar megjönni?

Legjobb válasz: Szia! Nekem ma 5 hete hogy volt, és még nálam sincs semmi. De nekem azt mondták, hogy vagy az elsõ mensi, vagy 6 hét után menjek kontrollra. Attól függ, melyik van hamarabb. Tehát neked is kell menned 6 hetes kontrollra, és ott kérdezz rá.

Szia! Nekem ma 5 hete hogy volt, és még nálam sincs semmi. De nekem azt mondták, hogy vagy az elsõ mensi, vagy 6 hét után menjek kontrollra. Attól függ, melyik van hamarabb. Tehát neked is kell menned 6 hetes kontrollra, és ott kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: Engem nem rendeltek vissza 6 hetes kontrollra, 2 hetesen voltam csak. Hát ha nem jön meg ezen a héten, akkor szerintem elmegyek dokihoz, hogy nézzen meg. Minden jót kivánok neked!

Hogyan sikerült továbblépned ha nem jött össze valakivel akivel nagyon akartad?

Legjobb válasz: Jött más. Vagy ha nem akkor is elfelejtettem egy idõ után. Volt egy srác akibe belezúgtam nagyon, de nem tudom megmondani, hogy miért... Egyáltalán nem is volt az a típus aki nekem tetszene. Aztán ahogy egyre jobban kiismertem egyre inkább kiábrándultam belõle. Ma már azt mondom, hogy szerencse, hogy nem jöttünk össze.

Jött más. Vagy ha nem akkor is elfelejtettem egy idõ után. Volt egy srác akibe belezúgtam nagyon, de nem tudom megmondani, hogy miért... Egyáltalán nem is volt az a típus aki nekem tetszene. Aztán ahogy egyre jobban kiismertem egyre inkább kiábrándultam belõle. Ma már azt mondom, hogy szerencse, hogy nem jöttünk össze.
Hát nehezen de túl lehet egy idõ után tenni rajta..bár ha mindennap látod akkor nem könnyû.
Mivel sok lány ismerõsöm van, ezért már "másnap" közelíteni kezdek valamelyik felé.
Nálam tavaly októberben volt úgy, hogy nem jött össze és most kezdem úgy érezni, hogy na talán esetleg sikerülhet tovább lépni(annak ellenére hogy még mindig nagyon nagyon tetszik talán szeretem is) csak még így is nehéz mert jóban vagyunk, én nem neheztelek rá (miért is neheztelnék), õ meg nem él vissza azzal, hogy tudja hogy mit érzek iránta, sõt néha azt veszem észre mintha a véleménye is változott volna. De biztos, hogy semmi esély a kapcsolatotokra?
A kérdező hozzászólása: Mivel a legjobb barátnõjének hívott, így nem hinném :( Barát zóna :(
Sztem az még nem veszett ügy. utolsó voltam.

Művi vetélésem volt29 napja, és mág nem jött meg, azt mondta az orvos, hogy lenullázták akkor a ciklust, akkor miért nem jött még meg? Valaki írja már meg, ha tudja

Legjobb válasz: 29? sztem bõven várhatsz 33-35 napot. Ha nem jön meg, menj vissza a dokihoz és ad gyógyszert. Ne aggódj még bõven idõben vagy. az meg felborítja azért a hormonháztartást, hogy a méhnyálkahártyát leszedik. :) 27/L

29? sztem bõven várhatsz 33-35 napot. Ha nem jön meg, menj vissza a dokihoz és ad gyógyszert. Ne aggódj még bõven idõben vagy. az meg felborítja azért a hormonháztartást, hogy a méhnyálkahártyát leszedik. :) 27/L
A kérdező hozzászólása: de akkor annak nicns jelentõsége, hogy akkor lenullázták?Mert nekem az orovs azt mondta, hogy 28nap múlva esedéke s ciklus.Félek, hogy azért nem jön meg, mert valami rendellesség van:( pedig a mûtét nayon jól sikerült
A kérdező hozzászólása: legalábbis azt mondta az orvos
Szia! Nekem 2, 5 hete volt terhességmegszakításom, nekem azt mondták, hogy 4-5 hét múlva lesz esedékes az elsõ mensi, de ha jobban kitolódik, akkor se ijedjek meg. Ha 7 hét múlva semmi, akkor menjek vissza. Ne aggódj, nincs veled gond!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok!:) Puszi

Elméleti kérdés. : Ha valaki hamis hatástalan drogot, vagy mérget árul, és ezért aki megveszi tõle nem tudja magát tönkretenni, vagy megölni az jót tesz, vagy rosszat?

Mert ebben az esetben õ csaló, viszont megmentet valakit. Tehát ezért jó pontot kap vagy rosszat? Ezt a helyzetet valahogy paradoxonnak érzem, mert a csalás bûn, de itt lehet megment valakit a csalás. Illetve lehet, hogy megöl valakit a csalás, mert ha az a valaki nem jut hozzá az adagjához megöli a családját, vagy megver erõszakol egy nõt az utcán stb. (most láttam egy dokumentumfilmet a drogokról, és hát elég szörnyû volt)

Legjobb válasz: Érdekelne, milyen drogosokról beszélsz most? Melyik drogra (drogokra) gondolsz? "mert ha az a valaki nem jut hozzá az adagjához megöli a családját, vagy megver erõszakol egy nõt az utcán stb." Ilyet csak a legelvetemültebb emberek csinálnak és ha valaki ilyen dolgokra vetemedik, az alapból se százas. Nem tudom mit tudsz a tudatmódosítókról, de kérdésed alapján fingod sincs mirõl beszélsz. Szóval nagyon nem reálisak a "drogosok"-ról alkotott elképzeléseid.

Érdekelne, milyen drogosokról beszélsz most? Melyik drogra (drogokra) gondolsz? "mert ha az a valaki nem jut hozzá az adagjához megöli a családját, vagy megver erõszakol egy nõt az utcán stb." Ilyet csak a legelvetemültebb emberek csinálnak és ha valaki ilyen dolgokra vetemedik, az alapból se százas. Nem tudom mit tudsz a tudatmódosítókról, de kérdésed alapján fingod sincs mirõl beszélsz. Szóval nagyon nem reálisak a "drogosok"-ról alkotott elképzeléseid.
Rosszat: 1: Drognak árult valamit, ami önmagában bûntény. 2: Az illetõ esetleg vesz máshol valami normálist, és úgy adagolja, mint azt a szart, akkor belehalhat. 3: Feketepiacozott. 4: Senkit nem ment meg a csalás, sõt, az árus semmiért kap nagy pénzt.
Eleve egy sátáni rendszer részeként csakis rossz lehet, teljesen mindegy, hogy hamis, vagy igazi drogot árulnak. Eleve az ember bûnössége a lényeg, nem hogy mit követ el. Kiszabadulva egy bûn rabságában veszteglõ emberi, sátáni világból, tudja-e Istent követni. Valamit mindenki tesz, követ. Ha még hamis drogot is árul, mellette még csaló is, ahogy teljesen jól írtad. A kérdésed kb olyan , hogy valaki rabolni megy, elviszi a pénzt, de csak vaktöltény van a pisztolyában. Bûnözõ így is úgy is.
Nem valószínû, hogy azért árul hamis drogot, hogy jót tegyen valakivel... Meg egy-két ilyen eset után úgyis agyonveri a becsapott drogos, drogosok...
Az a rossz, ha pánikkeltõ dokumentumfilmeknek és bulvárhíreknek hiszel ahelyett, hogy saját magad tájékozódnál a világ dolgairól, beleértve a alkohol, dohány és egyéb drogok pszichés, társadalmi és népegészségügyi hatásait!
Szervusz Borzasztó, hogy egy dokumentumfilm milyen gondolatokat ébresztett benned!! Sátán sajnos, kitûnõ tanító. A saját érdekedben ne tanulj tõle többet!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!