Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek mensese van, (2 db)

Ha valakinek terhesen mensese van, akkor mennyivel másabb a menses mint mikor nem terhes?

Mennyire más a menses ha valaki teherbeesett?

Legjobb válasz: Amikor En babas voltam megjott,de sokkal kevesebb es rovidebb ideig volt meg,sot ha jol emlekszem meg a hasam sem gorcsolt ugy mint elotte.De En akkor hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset es azt hittem amiatt volt,aztan kiderult,h babas voltam.

Amikor En babas voltam megjott, de sokkal kevesebb es rovidebb ideig volt meg, sot ha jol emlekszem meg a hasam sem gorcsolt ugy mint elotte.De En akkor hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset es azt hittem amiatt volt, aztan kiderult, h babas voltam.
Kevés van és nem tart sokáig.

Ha valakinek megvolt rendesen a mensese, van olyan hogy mégis terhes?

Nem leosztást kérek,hanem kíváncsi vagyok.nekem megvolt rendesen.Hosszra és mennyiségre is a olyan volt mint a többi.De eddig mensi után egyb?l lett folyásom ami addig tartott ameddig nem volt peteérés.most nincs,vagy csak néha,és néha alul fáj a hasam a méhemnél.A kislányomnál fájt így csak most ritkábban.Meg néha émelyeg a gyomrom.

Legjobb válasz: Igen egy ismerõsömnek 5 hónapig megvolt.

Igen egy ismerõsömnek 5 hónapig megvolt.
A teszt pár forint és megnyugtat... A párod is megérti, de nem kell Ö, te is ellenõrizheted. (idõben az esemény-utáni tab.még megoldás lett volna!)
Ha dettó ugyanolyan a menzeszed, mint eddig, akkor nem valószínû. Kicsi változás mindig szokott lenni ha terhesség is fennáll. A peteérés pedig elõfordul, hogy csúszik vagy elmarad.
A kérdező hozzászólása: És minden normális volt?mármint úgy hogy nem volt pl:kevesebb, vagy rövidebb?
A kérdező hozzászólása: Amúgy legszívesebben tesztelnék egyet, de hülyén érezném magam a párom elõtt, hogy elmúlt a mensesem és mégis azt hiszem terhes vagyok. Azért szeretnék itt tanácsot kérni hogy egyáltalán fordult-e elõ valakivel így, hogy megvolt a mensese és mégis babát várt.
ismerõsömnek 4 hónapig megvolt. Ritka az ilyen, de lehetséges. Egy tesztet megér!
Én is vennék tesztet, hogy megnyugodjak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Akkor lehet beszélek vele, és veszek egy tesztet.De hogy félreértések ne essenek, habár nem lenne tervezett baba, nem lenne baj ha mégis õ van a dologban.Hisz már van egy kislányom 15, 5 hónapos. 07:13-asnak üzenem, nem olvastad jól el a kérdést.mivel megszakításos módszerrel védekezünk bármikor benne van a pakliban hogy baba lesz, és nem bennem ment el a párom, így nehéz olyan tabit bevenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!