Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek melle van, (58 db)

Ha valakinek meg van ereszkedve a melle és feszesítő edzést csinál akkor lehetséges hogy sokkal feszesebb lesz és talán visszanyeri a régi alakját?

Legjobb válasz: Szerintem mar nem javithato, a noi mell megereszkedhet fogyas hizastol, vagy csak mert ilyen vagy, vagy mert szoptattal.Az edzes segitheti a mell alatt talalhato szovetek ujra izmosodasat, de a mirigyeken mar nem segit.

Szerintem mar nem javithato, a noi mell megereszkedhet fogyas hizastol, vagy csak mert ilyen vagy, vagy mert szoptattal.Az edzes segitheti a mell alatt talalhato szovetek ujra izmosodasat, de a mirigyeken mar nem segit.

Tenyleg meglatszik egy lany mellen, ha valakire be van izgulva?

Legjobb válasz: Megkeményedik a mellbimbó és a mell is, nekem úgy tûnik. Szóval ha meztelen vagy tuti lebuksz. :) 23F

Megkeményedik a mellbimbó és a mell is, nekem úgy tûnik. Szóval ha meztelen vagy tuti lebuksz. :) 23F
Meg az is meglátszik ha légkondis helységbe lépnek a nyári hûségbõl, meg az is ha kirázza õket a hideg, meg némelyiknek ez erõs paprika is hasonló hatással bír. Szerintem kár következtetést levonni pl. a megkeményedõ mellbimbók látványából. Amúgy meg a push-up melltartó sok mindent eltakar.
Szerencsére XD 18/L
Igen, mert akkor teljessen megkeményednek, a mellbimbók, és ez nagyon látszik, ha csak, egy vékony póló van Rajta. F.
a melbimó megkeményedik ha vékony ruciban vagy akkor kidudorodik és az feltünõ
Ja, meg az is látszik, ha fázik.

Miért nem jön meg ha valakinek cisztája van? Ma kéne megjönnie de még semmi. Közben az is lehet, hogy terhes vagyok. A höm 36, 9 volt. Hányinger, szédülés, mell fájás. Tegnap még negativ volt a teszt.

Legjobb válasz: A cisztás betegség velejárója sajnos olyan tüneteket produkál mintha terhes lennél.Sajnos hormonzavar van ilyenkor.Én hónapok óta küzdök a hányinger,hányás rossz közérzet tüneteivel.Menstruáció hol van hol nincs 30-40-50 napoként.A hasam is fájdogál.A gyógyszereken már túl vagyok most vitaminokkal próbálkozom és szerencsére van javulás.És persze én is várom a csodát.Kitartás.

A cisztás betegség velejárója sajnos olyan tüneteket produkál mintha terhes lennél.Sajnos hormonzavar van ilyenkor.Én hónapok óta küzdök a hányinger, hányás rossz közérzet tüneteivel.Menstruáció hol van hol nincs 30-40-50 napoként.A hasam is fájdogál.A gyógyszereken már túl vagyok most vitaminokkal próbálkozom és szerencsére van javulás.És persze én is várom a csodát.Kitartás.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.

Ha valakinek plasztikáztatva van a melle, és véletlenül megszúrják egy tűvel kidurran?

nem vagyok fogyatékos, csak kíváncsi :D 24/L

Legjobb válasz: úristen, dehogy,miért szerinted mit raknak bele lufiit? szerintem a fél emberiség ezzel szórakozna akkor. az implantátumot jóval mélyebben helyezik el ennél,közbe ott van még a bõr felépítése ugyanúgy! :D

úristen, dehogy, miért szerinted mit raknak bele lufiit? szerintem a fél emberiség ezzel szórakozna akkor. az implantátumot jóval mélyebben helyezik el ennél, közbe ott van még a bõr felépítése ugyanúgy! :D
Errõl nem hallottam, hogy ez tömör, de valószínûleg ezért tilthatták be, mert a tömörnek nem szabadna szivárognia akkor sem, ha sérült. Ezért tömör. Gondolom mivel ez szivárgott, így került betiltásra.
De qz is tömör szilikon mégis szivárog
Seherezádének régi típusú az implantja , azt fajtát már betiltották pont azért mert ha kilyukad akkor szennyezi a szervezetet,
De valami baja csak lesz mert seherezádénak is olyan vqn mégis baj a pipnél is ha a falval gáz van. Szal azivároghat attõl v legalábbis károsodik az implant
pont ezt akartam irni mint az elözõ, hogy nem folyik ki ha megreped akkor sem.
A legtöbb implantátum nem is "folyadékkal" van töltve. Nekem is olyan van, ami tömör szilikon. Legegyszerûbben úgy tudom elmagyarázni, hogy olyan, mint egy gumicukor. Ha kettévágnák, akkor nem folyna ki belõle semmi, a belsejét is rugalmas, de szilárd anyag tölti ki.
A kérdező hozzászólása: haha. nem tudom mit gondoltam. :D igazából egy beszélgetés kapcsán merült fel, és kételyeim támadtak, hogy akkor most hogy is van ez. köszönöm a válaszokat, igazán aranyosak vagytok :DDD
Ez nem 1 lufi , nincs benne levegõ.Az újabb implantátumokban sóoldat van már vagy sûrû gél alapú szilikon.Ezek már jóval szervezet barátabbak mint a régiek.Ritkábban is kell cserélgetni õket.Ha az implant léket kap akkor sem fog a benne levõ anyag beleolvadni a szervezetbe és szennyezni azt.
A PIP implantátumot, ami Seherezádénak van, azért tiltották be, mert nem orvosi tisztaságú szilikon van benne, hanem ipari, ami ugye nem ugyanaz. Emiatt sérülékenyebb, és begyullaszthatja a szöveteket, irritálhatja a szervezetet, szóval káros. Nem minden PIP ilyen, bizonyos gyártási sorozatban lévõk csak, de a szép az egészben, hogy nem tudják, melyik sorozatszámúak szennyezettek. Aki azt írta, hogy olyan az implantátum, mint a gumicukor, azzal egyetértek, laikusnak tényleg így a legegyszerûbb elmagyarázni. Ha beleállítanak is egy kést, nem fog szétfolyni, de nyilvávalóan cserélni kell, hiszen a külsõ burkolat kinyílt, hiába nem szivárog, akkor is sérült. Sóoldatos implantátumok inkább az USAban használnak valamiért. (Saline asszem a neve)

Ha valakinek szilikon van a mellébe, és gyermeke születik, akkor az anyatej ugyan ugy egészséges lesz, vagy nem szabad szoptatnia?

kiváncsiságból kérdezem,nem vetemednék rá ilyenre de érdekel,vajon mi történik ilyenkor.

Legjobb válasz: A tejjel nem lesz baj. Viszont van olyan, hogy nem képes szoptatni a mûtét után.

A tejjel nem lesz baj. Viszont van olyan, hogy nem képes szoptatni a mûtét után.

Ha valakinek mindenhol van súlyfeleslege, akkor miért a melle fogy le először?

Azt mondják, hogy el?ször onnan fogyunk le, merthogy nagy része zsírszövet. Igen, de ha mindenhol máshol is van felesleg, akkor miért pont onnan?

Legjobb válasz: Mert ott szinte más nincs, csak zsir, mi olyan komplikált ? A lábadat nem tiszta zsir alkotja, még van izom is, ahogyan a kezen és a deréktájékon is.

Mert ott szinte más nincs, csak zsir, mi olyan komplikált ? A lábadat nem tiszta zsir alkotja, még van izom is, ahogyan a kezen és a deréktájékon is.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok biológus, de szerintem a mellben sem csak zsír van, hanem mirigyes állomány is.
Mondják igen, hogy a mell fogy le elõször, de akkor én valami ritka egyed lehetek mert -27kg után a mellem ugyanakkora. Fene se tudja, hogy van ez, gondolom genetika, máshol sok zsír volt rajtam, onnan lement, melltartókban meg ugyanazokat hordom mint fél éve, majdnem 30kg-val nehezebben.
A kérdező hozzászólása: Uhh, de jó neked, tényleg szerencsés vagy. :)

Ha valakinek ilyen kicsi melle van ez hátrány?

http://kepfeltoltes.hu/view/130210/857315_550946901605458_11.. nem én vagyok egy képen hanem egy ismer?söm de nekem is ekkora talán picit jobban látszik azért. annyira irigylem ?t mert ? elfogadja ,hogy kicsi neki és boldog én meg folyton e miatt aggódom meg utálom magam.

Legjobb válasz: Ez olyan relatív dolog. Van egy srác, aki tetszik nekem. Kicsi mellû csajjal járt több mint egy évet. Utána megtetszett neki egy nagyobb mellû, aki nem akar tõle semmit. Erre most azt hiszed a mellem alapján fog dönteni, hogy akar-e engem? Nõ vagyok, de szerintem ezt a férfiak már nem olyan fõ alapnak veszik egy hosszú kapcsolatnál.

Ez olyan relatív dolog. Van egy srác, aki tetszik nekem. Kicsi mellû csajjal járt több mint egy évet. Utána megtetszett neki egy nagyobb mellû, aki nem akar tõle semmit. Erre most azt hiszed a mellem alapján fog dönteni, hogy akar-e engem? Nõ vagyok, de szerintem ezt a férfiak már nem olyan fõ alapnak veszik egy hosszú kapcsolatnál.
Van aki irányában hátrány, s van aki felé nem. Én is hasonló kategória vagyok, de nem érdekel. Ez van.
Gondolj arra, hogy az, hogy az ismerosod elfogadja magat es boldog, te viszont szenvedsz es nem szereted magad, azt jelzi, hogy a problema eleve nem a mellmerettel van, hanem a hozzaallasodban, gondolkodasodban! Ha masnak megy es el tudja fogadni magat, neked miert ne menne, miert ne tehetned ugyanezt?! Elso korben annyit tanacsolnek, hogy probalj beszelgetni ezzel az ismerosoddel, mondd el neki a felelmeidet, o is biztos el fogja mondani, hogy o hogyan velekedik errol a temarol es aztan probalj erot meriteni belole, kovesd az o peldajat.
még úgy se a melle volt feltûnõ, h ilyen volt a kérdés. Nekem a feje jobban szemet szúrt, nem tetszik a csaj..
Nekem bejön a pici mell. De talán a bnõdé annyira nem széo. Viszont az se szép tõled hogy kirakod a képét.
Csak azért tûnik kicsinek a csaj melle, mert irreálisan nagy a feje. Amúgy a férfiaknál kb 3-4 alkalom után elmúlik a nagymellû-varázs, ahogy a hosszúcombú-varázs is elillan. 25/N
Ezek a mellek tökéletesek. Mondjuk ez a lány nagyon szép, nekem ez az elsõdleges dolog, ami számít. De miért ne fogadná el magát? Te miért nem fogadod el magad?
A kicsiket is lehet simogatni, puszilgatni, stb! És megvan az az elõnyük, hogy késöbb ereszkednek meg. F.

Fiúk ha valakinek labda mellei vannak az szép?

Illetve mit takar a labda mell szócska? Link is jöhet.

Legjobb válasz: Valószínûleg hallottad, hogy valaki ezt mondja. Vagy a méretére akartak utalni, vagy arra, hogy kerek és feszes, vagy mindkettõre. A méret egyéni preferencia kérdése, én pl. a pici mellet jobban szeretem. A feszes mell viszont általánosságban jobb mint a lógó. Szóval vagy azt jelenti, hogy nagy, vagy azt, hogy feszes.

Valószínûleg hallottad, hogy valaki ezt mondja. Vagy a méretére akartak utalni, vagy arra, hogy kerek és feszes, vagy mindkettõre. A méret egyéni preferencia kérdése, én pl. a pici mellet jobban szeretem. A feszes mell viszont általánosságban jobb mint a lógó. Szóval vagy azt jelenti, hogy nagy, vagy azt, hogy feszes.

Ha valakinek kis melle van, kevesebb esélye van, hogy szoptassa a születendő gyermekét?

Legjobb válasz: Kis mellem van és 4 gyerekem:-).Az elsõ születése másnapján két görögdinnyvel ébredtem:-),két hónapig madártejszerû sûrû tejem volt,havi 1 kilókat hízott a fiam tõle,és még fejtem is minden este egy cumisüvegre valót.Nem volt szükség tejserkentõ teákra sem.Aztán el kellett apasztanom két hónap után mert nem akart szopni,fejni meg naponta 5-ször...iszonyúan fájt.A többi babánál 6 hétig tudtam szoptatni,kevésbé volt tápláló,és ihattam én szoptatós teákat,semmitõl nem lett több.

Kis mellem van és 4 gyerekem:-).Az elsõ születése másnapján két görögdinnyvel ébredtem:-), két hónapig madártejszerû sûrû tejem volt, havi 1 kilókat hízott a fiam tõle, és még fejtem is minden este egy cumisüvegre valót.Nem volt szükség tejserkentõ teákra sem.Aztán el kellett apasztanom két hónap után mert nem akart szopni, fejni meg naponta 5-ször...iszonyúan fájt.A többi babánál 6 hétig tudtam szoptatni, kevésbé volt tápláló, és ihattam én szoptatós teákat, semmitõl nem lett több.
A szoptatás nem a mell méretétõl függ, tehát nincs hátrányban a kismellû nõ sem!
En egyetertek az elottem szoloval...hallottam mar olyanrol is, hogy nagy mellu nem tudott szoptatni....nem a meretek szabjak meg azt, hogy ki fog tudni es ki nem.
Kis mellem van és 13 hónapja szoptatok. A mell mérete nem befolyásolja a tejtermelést.
Egy hete szültem és világ életemben kicsi mellem volt, most viszont jól megnõttek és tele vannak tejjel. Igaz, hogy normálisan nem tudok szoptatni, de nem a mellemmel van a gond, a babám nem tudja rendesen bekapni a mellbimbót, így fejnem kell, de még így is rengeteg tejem van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!