Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek még tünetei a (21 db)

Ha valakinek nincsenek még tünetei a szülés előtt akkor lehet rá húz még vagy 2 hetet?

Mert én péntekre vagyok kiírva és még a nyákdugóm se ment el arcom sincs elváltozva és görcsököt is csak néha érzek éjszaka. Egyedül annyi,hogy a hasam már lent van vagy 3 hete. Vagy attól még simán megszülhetek ma éjszaka akár?

Legjobb válasz: Akár.-) Itt már bármi lehet,lehet még ma, de lehet csak 2 hét mulva. Ezt nem lehet tudni. Türelem:-) és nyugalom.

Akár.-) Itt már bármi lehet, lehet még ma, de lehet csak 2 hét mulva. Ezt nem lehet tudni. Türelem:-) és nyugalom.
Én a kiirt napon szültem és még alözö nap sem éreztem semmit.Könnyü szülést kivánok!
egyet értek az elõttem szólóval, minden nõnél más a szülés is! Elõre gratulálok! :)
Nekem az elsõ babám nem szállt le csak a szülõszobán. Úgyhogy bármikor jöhet, ha õ úgy gondolja.
Szia! Én is egyet értek. Egyáltalán nem éreztem semmit még elõtte nap sem, az éjszakát is végigaludtam. Aztán reggel jött az elsõ fájás, és 6 óra múlva már a karomban tartottam a kislányomat. Nagyon szép szülést kívánok!
Szia! Nálam sem volt semmi jele a szülésnek, pedig már túl is hordtam. Egyszer csak elfolyt a magzatvizem és egybõl 3 perces fájásokkal indítottam.Hat óra múlva meg volt a kisfiam és elõzõ este még senki nem gondolta volna.

Ha valaki meg volt fázva (torokfájás, orrfolyás, de nem lázzal) akkor ha neki elmúltak (vagy csillapodtak) a tünetek, mennyi idő után csókolhatja meg a párját, h ne adja át neki? Tom hülye kérdés, de érdekel

Legjobb válasz: 10 év múlva. átadni csak akkor tudja hogy ha a másik fél immunrendszere gyenge és nem tud megfelelöen védekezni a szervezet. ezért akkor csókold meg a barátod ha már nem folyik az orrod és nincs nátha szakod. nem kell csókolozni vagy közvetlen testi érintkezésnek löenni ahoz hogy elkapj egy náthát. pl lehet csak a kezébe köhögött és pár perc múlva kezet fog veled.

10 év múlva. átadni csak akkor tudja hogy ha a másik fél immunrendszere gyenge és nem tud megfelelöen védekezni a szervezet. ezért akkor csókold meg a barátod ha már nem folyik az orrod és nincs nátha szakod. nem kell csókolozni vagy közvetlen testi érintkezésnek löenni ahoz hogy elkapj egy náthát. pl lehet csak a kezébe köhögött és pár perc múlva kezet fog veled.

Ha valaki úgy terhes, hogy közben van menstruáció (még ha nem is a normál) és tünetei sincsenek, akkor az miről jön rá, hogy baba van a dologban?

Járt már így valaki?

Legjobb válasz: Elozo valaszolonak: siman elofordulhat, hogy valaki nem veszi eszre, ha nincsenek tunetei, max. egy gyenge mensi minden honapban! Hiszen ha belegondolsz, sok egeszseges nonel egyik honapban ilyen a mensi, masikban meg olyan. Nalam szinte sohasem egyforma. Es beszeltem errol dokival, azt mondta tok normalis...... Na mar most ebbol kifolyolag, sok no nem is megy orvos ilyen aprosagokkal, hisz a legtobb esetben ez NEM koros. A mensi szinte mindig mas. Tehat siman elofordulhat, h. valaki nem veszi eszre. Kerdezonek: Akkor veszi eszre, ha nincsenek tunetei, ha noni kezd a hasa. Veknyabb lanyoknal ez hamarabb lathato elvileg.

Elozo valaszolonak: siman elofordulhat, hogy valaki nem veszi eszre, ha nincsenek tunetei, max. egy gyenge mensi minden honapban! Hiszen ha belegondolsz, sok egeszseges nonel egyik honapban ilyen a mensi, masikban meg olyan. Nalam szinte sohasem egyforma. Es beszeltem errol dokival, azt mondta tok normalis...... Na mar most ebbol kifolyolag, sok no nem is megy orvos ilyen aprosagokkal, hisz a legtobb esetben ez NEM koros. A mensi szinte mindig mas. Tehat siman elofordulhat, h. valaki nem veszi eszre. Kerdezonek: Akkor veszi eszre, ha nincsenek tunetei, ha noni kezd a hasa. Veknyabb lanyoknal ez hamarabb lathato elvileg.
utolsó vagyok. nem igazán értem, hogy miért kellett lepontozni, mikor írtam egy példát. Õ nyilatkozta, nem én találtam ki! na, mindegy...
Szinetár Dóra is a 4. hónapban vette észre, addig vígan szerepelt a színpadon...
Van olyan ismerõsõm, akinek rendesen volt vérzése és egyik hónapban nem jött meg neki és kiderült, hogy már 4 hónapos terhes:)
Hát szerintem, már eleve nem normális ha nem úgy van meg. Szóval az már lehet gyanu.
Na de én ezt írtam hogy szerintem egy gyenge menszi is lehet tünet. ha figyelsz eléggé magadra...
Jol van, nem kell durvulni! En arra koncentraltam, hogy irtad, hogy "de az sem normalis......", es ezt ugy vettem, mintha azt gondolnad, hogy a gyenge mensi koros, vagyis az embernek lenne valami eu-i baja (nem terhesseg). Na. Ennyi. Nem kell leszedni a fejem, nem okoskodasnak es nem is piszkalodasnak szantam, de ez neten keresztul nem erzekelheto!
A kérdező hozzászólása: És ismertek olyat, akinek mindez saját tapasztalat? Mennyi rá az esély?

Mi az Candida gomba? Mik a tüneteik. és milyen vizsgálattal állapítják meg ha valakinek az van? Hogyan kezelik?

mik a tünetei. és milyen vizsgálattal állapítják meg ha valakinek az van? hogyan kezelik?

Legjobb válasz: Szerintem ezeken az oldalakon minden kérdésedre megkapod a választ: http://egeszseg.origo.hu/cikk/0535/833218/candidiasis_1.htm http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/1206/candida-..

A legbiztosabb a vérvizsgálat, de torokváladékból is kimutatható könnyen. De a vérteszt a tuti biztos.Addig kár belekezdened a diétába míg nincs vérteszt.

Sárgatest elégtelensége mitől van valakinek? Illetve mik a tünetek? Lehet ettől, hogy nem tapad meg a baba, ha ez van valakinek?

Legjobb válasz: Endokrin gondok (hormonális), vagy anyagcsere gondok okozzák, és okozhatja azt, hogy nem tud megtapadni a megtermékenyített petesejt, vagy jellemzõen még a 9-11. hét között okoz gondot, vetélést ne adj'Isten. Progeszteron pótlással kezelhetõ.

Endokrin gondok (hormonális), vagy anyagcsere gondok okozzák, és okozhatja azt, hogy nem tud megtapadni a megtermékenyített petesejt, vagy jellemzõen még a 9-11. hét között okoz gondot, vetélést ne adj'Isten. Progeszteron pótlással kezelhetõ.
A kérdező hozzászólása: köszi

Allergiás tünetekre a legjobb otthoni gyógymód ha valaki tud ilyet? írja meg.

Legjobb válasz: Milyen allergia? Azt azért jó lenne tudni. Állítólag a csalántea enyhíti az allergiás reakciókat, de én még nem próbáltam. A kálcium minden gyulladást csökkent a szervezetben, szóval, ha van kálciumos pezsgõtabi vagy valami ilyesmi abból érdemes beszedni, többet is ilyenkor.

Milyen allergia? Azt azért jó lenne tudni. Állítólag a csalántea enyhíti az allergiás reakciókat, de én még nem próbáltam. A kálcium minden gyulladást csökkent a szervezetben, szóval, ha van kálciumos pezsgõtabi vagy valami ilyesmi abból érdemes beszedni, többet is ilyenkor.
Nincs ilyen. Az allergiát 2 módon lehet megszüntetni: 1. kerülöd az allergénnel való találkozást 2. kérsz rá gyógyszert és szeded Az 1. könnyen megoldható pl. ha bizonyos ételre vagy allergiás, pl. eper - nem eszel epret, vagy bizonyos szerekre, pl. szappan - olyat választasz, amire nem vagy allergiás, pl. öblítõ - nem használod. De ha pl. virágporra vagy házi porra vagy allergiás, azt nem tudod kikerülni. A kalcium valóban enyhíti az allergiás reakciót, de súlyos allergiánál nem elég, ráadásul nem is lehet folyamatosan szedni.

Ha valakinek több terhessége volt és mindig határozottan érezte a beágyazódást, az nem ijedt meg akkor, amikor a többedik terhességnél nem voltak ilyen jellegű tünetei, ezért úgy gondolta, hogy most nem sikerült?

Eddig 3 terhességem volt, mindháromnál éreztem a beágyazódást, onnan tudtam, hogy sikerült, pedig tényleg nem figyeltem a tüneteket. Most megint szeretnék teherbeesni, de nem érzek semmit, ezért kezdek elkeseredni, hogy nem fog összejönni ebben a hónapban sem.

Legjobb válasz: Mibõl érezted??

Mibõl érezted??
A kérdező hozzászólása: Kb. a ciklusom 20. napján határozott ütögetéseket éreztem a méhemben egy határozott pontban, nagyon szúrt és erõs volt. Olyan érzés volt idõnként, mintha valami fúrná be magát, néha meg olyan éles, mintha késsel böködnék. Ezek az érzések kb. fél percesek voltak egy nap két-három alkalommal, úgy két napig voltak ilyen tüneteim, aztán volt olyan is 2 terhességnél, hogy a ciklus 23 vagy 24. napjától pecsételem 3-4 napig. 28 napos ciklusaim vannak.
1. De fura? Én csak azt éreztem hogy most nem fog megjönni és nem is jött meg.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is fura, fõleg, hogy általában tünet nélkül zajlik.

Milyen tüneteket produkálhat a szervezet, ha valaki nagyon szeretne babát, de még nem terhes?

Azért kérdezem, mert mintha húzódna, feszülne a mellem. Se hányinger, se rosszullét, se gyakori pisilhetnék.

Legjobb válasz: Na ezeket mind simán. Sõt a hányást is. Gyakorlatilag mindent, attól függ ki mennyire kattan rá.

Na ezeket mind simán. Sõt a hányást is. Gyakorlatilag mindent, attól függ ki mennyire kattan rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. És a testhõt is tudom befolyásolni? Már napok óta 37 felett van egy picivel. Nem vezetek görbét, így nem tudom, hogy mennyi az alaphõm.
Az ébredési hõd 37?
A kérdező hozzászólása: Az ébredési hõmet ma mértem elõször. 36, 7 volt. Amúgy egész nap 37fölött egy picivel. Ma pedig erõsen szúrt a hasam, elég hosszan éreztem. Szerinted milyen az ébredési hõm? Jó?
Nincs olyan, hogy jó ébredési hõ. Mindenkinek más az alaphõje, ha efölött van az jó. Nálam a 36, 7 átlag, tehát nem számít magasnak, viszont van akinél ez már terhességre utalhat. Én amúgy szinte minden tünetet produkálni tudtam, a mellfeszülést, a hányingert, hányást, sõt még a gyakori pisilhetnéket is. Vicces módon amint teszteltem és negatív lett(esedékes megjövetel után 4 nappal), azonnal elmúltak a tünetek. Amikor viszont tényleg terhes lettem, semmilyen tünetem nem volt.
A 37 fölötti hõ nagyon biztos jel, nekem is ez volt az elsõ jel. :-)
A fentieken kívül szélsõséges esetben még a hasad is nõhet!
Minden tunetet. Mellfeszulés, hasfájás, hányás szóval minden mégis megjott. A homérséklet meg egészen a menzesz napjáig mindíg 37 fok korul van aznap mikor megjon akkor esik hirtelen pár fokot és paff ! Én is azt hittem ez jó jel de rájottem nem jelent semmit. Mindenkinek megemelkedik peteérés után és a aztán a menzesz napján esik le. Sok sikert remélem neked ezúttal sikerult és nem csap be a szervezeted.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló!igazából még mindig semmi más tünetem nincs a mellfeszülésen kivül. Érdekes mert egy pár napig alig-alig éreztem, hogy néha megfeszült, húzódott. Azért hittem, hogy bemesélem. Viszont mára már annyira érzékeny, hogy a 15hós kislányomat felemelem megölelem, nem esik jól a mellemnek, fáj. Remélem összejön. Különben ma az ébredési hõm 36, 8 volt, tehát tízed fokkal több mint tegnap reggel. Amúgy meg egyész nap 37 fötött van. A 26. napban vagyok. Mikor teszteljek? Ja, tegnap annyira szúrt a hasam, hogy le kellett feküdnöm, ez tartott kb. 2 percig. Mindenkienk köszönöm, hogy írt.

Mik a tünetei a peteérésnek? Természetes, hogy még szex közben is görcsölök? Meg lehet érezni ha valaki megtermékenyül?

Tegnap meg ma van a legtermékenyebb napom és nagyon görcsöl a hasam. Ha ilyet érzek akkor nagyobb a valoszinüsége, hogy most terhes maradok? Köszönöm válaszaitokat!!!

Legjobb válasz: Mivel valószínûleg a napokban lesz peteérésed, ezért ilyenkor van valószínûsége, hogy babás leszel. Máskor, amikor nincs peteérésed, akkor csak nagyon kivételes esetekben történhet meg a spontán tüszõrepedés (erõteljes orgazmus pl)

Mivel valószínûleg a napokban lesz peteérésed, ezért ilyenkor van valószínûsége, hogy babás leszel. Máskor, amikor nincs peteérésed, akkor csak nagyon kivételes esetekben történhet meg a spontán tüszõrepedés (erõteljes orgazmus pl)
JAa, nálam a peteérés tünetei: hasfájás (mint a mensinél), hányinger, magas vérnyomás - mármint az átlaghoz képest, hirtelen leesõ vércukor.

Ha valaki anorexiás, mennyi idő múlva fog csomókban hullni a haja? És milyen tünetek lehetnek még?

Milyen problémákkal kell szembenéznie?

Legjobb válasz: az anorexiásoknak azért hullik a haja mert nem viszi be a megfelelõ tápanyagot a szervezetébe PL:a múmiák hajából álapítják meg hogy mit ettek tehát ha az illetõ nem eszik akkor nem tud mibõl haj "képzõdni"

az anorexiásoknak azért hullik a haja mert nem viszi be a megfelelõ tápanyagot a szervezetébe PL:a múmiák hajából álapítják meg hogy mit ettek tehát ha az illetõ nem eszik akkor nem tud mibõl haj "képzõdni"
és elhal
Pár hét után teljesen kikészül a szervezet. Hullik a haj, mindig gyenge az ember, vérszegénnyé is válhat, alacsony lesz a vérnyomása, mindig fázni fog, esetleg remegni, többször elõfordulhat ájulás, gyomorfájdalom, emésztési zavarok, a köröm törékennyé válik, mint a haj és a csontok. Egy idõ után már az ételek látványától is az undor fogja el, nem bírja nézni, ahogy mások esznek. A káliumhiány miatt könnyen görcsöt kaphat, az immunrendszere legyengül, ezért aztán könnyen összeszed különbözõ vírusokat. Szívritmuszavara is lehet egy idõ után. A bõre mindig sápadt lesz, a szemei pedig karikásak/táskásak, az arca beesett, a mozgása lelassul.
Ha anorexiás vagy, nem fog kihullani a hajad. Ha hullik, az nem attól van!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok anorexiás, csak olvastam, hogy csomokban hullik az anorexiások haja... De mitõl akkor? Miért?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!