Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek közép (35 db)

Ha valakinek középen van elválasztva a haja, attól még meg lehet ez csinálni? (kép)

http://www.hajam.hu/hajkereso/adatlap.php?id=6770&pagea=141

Legjobb válasz: az utolsó a jó, csak mindig mást hoz fel a 168-ra meg 141-re , a kereséstõl függ :)

A kérdező hozzászólása: az utolsó a jó, csak mindig mást hoz fel a 168-ra meg 141-re , a kereséstõl függ :)
nem lehet. ahoz át kell raknod a választót. Minden hajmosás után (még vizes hajjal) fésül úgy, ahogy majd a frizura lesz. 2-3 hét múlva vágasd formára, amikor a hajhagymáid már beálltak a helyes irányba. (eddig az idõszakig a választót hordd oldalt(pl ha zavar, hogy szemedbe lóg, akkor ahol több a haj(amelyik oldalon) ott egy kis tincset leválasztasz és azon az oldalon hátracsatolod oldalasan.(így hajpántként is mûködik azon az oldalon)
E frizura szempontjából teljesen lényegtelen, hogy hol van elválasztva a hajad.
A kérdező hozzászólása: bocsi rosszat linkeltem http://www.hajam.hu/hajkereso/adatlap.php?id=6770&pagea=168
A kérdező hozzászólása: http://www.hajam.hu/data/468/6770_1.jpg
A kérdező hozzászólása: köszi :) inkább akkor nem csináltatok ilyet, de nem tudsz nekem linkelni olyat ami ilyesmi csak középen van? mert én nem találtam :(
Hogy érted? Ilyen hajhoz oldalt kell elválasztani a hajad... ha középen van akkor az már nem lesz ilyen sehogy sem. Mondjuk nekem elsõre így maradt miután megmostam, beszárítottam + kis wax rá. Azóta így hordom, nem nehéz megcsinálni.

Ha valaki olyan amilyen, de késõbb megváltozik és nem lesz semmilyen, és semmilye sincs a semmi közepén, az egy senki?

Legjobb válasz: Ha nem lesz "semmilyen", akkor "valamilyen" lesz. Ha "semmilye sincs a semmi közepén", akkor van valamilye valahol. Ezért valaki az egy valaki.

Ha nem lesz "semmilyen", akkor "valamilyen" lesz. Ha "semmilye sincs a semmi közepén", akkor van valamilye valahol. Ezért valaki az egy valaki.
Kedves kérdezõ: Ez egy " NESZE SEMMI, FOGD MEG JÓL " kérdés volt.
Általános értelemben: Az ember nem senki, hanem egy emberi lény. Az az ember viszont, aki ezt kétségbe vonja, no az viszont erkölcsileg egy nudli. Anyagi értelemben: A nincstelen ember végezhet a társadalom számára is haszns munkát még akkor is, ha a társadalom volt olyan "hálás", hogy semmit se adott neki, vagy mindenét elvette. Erkölcsi értelemben: A nincstelen ember ugyan olyan ember, mint bárki más. Ugyanúgy van véeménye, gondolatai, ereje, tartása, képességei és jogos igényei. Lázári értelemben: "Minden ember annyit ér, amilye van." A nincstelen ember dögöljön meg, mert feleslegesen pazarolja az ország erõforrásait, adót viszont nem lehet beszedni tõle. Egyébként is sokan vagyunk itt közel tízmillióan. Ennyit nem képes ez az ország eltartani. (Bal és jobb liberálok után szabadon idézve...)
A valamibõl nem lehet semmi, tehát ha volt valamilyyen, akkor nem lesz semmilyen. És a semmibõsl sosem lesz valami, mert EMBER nem képed a semmibõl valamit teremteni. Szóval nem senki!
Õ az igazi Valaki, mert még senki sem jutott el a semmi közepére. De ahhoz, hogy valaki legyen még vissza is kell jönnie a semmibõl és valahogy bizonyítania, hogy ott járt.
ez amit leírtál rám vonatkozik jól látom senki vagyok sehol és semmikor egy szellem kit senki sem lát az vagyok ki a háttér mögött dolgozik és senkinek sem hiányzik senki sem díjjazza ha te is ebben a létben vagy segítek hogy kijuss de engem már az isten sem menthet ki onnan.
Mindenki valaki, legfeljebb nem tudsz róla.
Nem. Az egy átlag afrikai ember.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Mivan, nem kaptál nunit?
ócska, kíváncsiság nélküli kérdés. mint te magad.
Nem, õ akkor egy nincstelen, ami nem ugyan az mint a senki! A senkinek nincs méltósága! Lehet nincs semmid, de becsületes vagy és jó lelkû, amiért az emberek szemében vagy valaki, ez a nem mindegy!
Az már egy erõteljes fejlõdés, ha valaki eljut odáig, hogy egy senki, mert onnan lehet ám igazán építkezni. Ha tudjuk, hogy milyen a talaj, akkor kezdhetünk alapozni, majd építeni. Ha komoly a kérdésfelvetés, akár nem, megbolygatja a gondolatokat. A föld alól is kiássa magát az ember. Persze közben az egész világ egyre több lapáttal dob rá, nehogy sikerüljön. Ha valaki rájön, hogy milyen sokat nem tud, és nem ismer, akkor az már egy értelmes ember, azokhoz képest, akik azt hiszik hogy sokat tudnak, mert azok az oktalanok. Más kérdés, hogy a senki, az mitõl, milyen értelemben senki/semmi. Mert a semmirekellõ is lehet egy megfelelõje, és az már nem külsõ tényezõ, vagy körülmény hatása, és következménye (ahonnan újra lehet kezdeni, újra fel lehet állni, erõt vehetünk magunkon, vagy mindent feladva már csak imádkozunk), hanem saját érdektelenség, felelõtlenség, vagy ki tudja, milyen lelki tényezõ rothadt gyümölcse. Szerintem valakinek megmaradni nehezebb, mint a senkibõl csinálni valakit, vagy a senkibõl valakivé lenni. Csak a megfelelõ módját kell megtalálni, és a lehetõségeket kihasználni, hogy elõrébb, feljebb jusson az ember. Persze nem más kárára, mert az megint nem felfelé, hanem lefelé viszi az embert (erkölcsi szinten). Más megközelítés: "Ha az ég széléig ûzött is el Istened, az Úr, még ott is összeszed, onnan is elhoz... téged Istened, az Úr..." (Biblia Mózes ötödik könyve, 30. rész, 4-5 igevers) Ha Isten beleengedett is a rosszba (ki tudja miért), és nem vádaskodva elfordulsz, hanem hittel és bizalommal kéred a segítségét, talán meghallgat és rád is érvényes lehet az ige, hogy a legelkeserítõbb, leglehetetlenebb helyzetbõl is kiment az ÚR. Úgy, ahogyan azt velem is tette... pedig én is csak egy kis senki vagyok... Üdv: Krisztián

Gáz, ha valakinek nincs frufru-ja, és középen van elválasztva a haja?

Legjobb válasz: Én így hordom...és leszarom, hogy gáz-e! Így szeretem...amúgy izélik, hogy menjek csináltatni valami spéci frizurát....de nem nevetnek az utcán, hogy "jajj de gáz, középen van elválasztva a haja..."

Jajj ez a tinik nagy problémája...hog yokozzunk lehetõleg maradandó lelki sebeket annak akinek "gáz" a ruhája, cipõje, haja, vagy sminkje.... Kit érdekel, hogy gáz-e? Figyi...ha azt mondom, neked hogy szerintem meg a fru-fru tohadt gáz, levágatod? Mondjuk, én ismerek olyat aki középen váladztja el és fru-fruja van...az tényleg gáz, ahogy õ kinéz! Na most mi lesz? Mindenki szanaszét fésüli a haját és leszedi a fru-fruját csakhogy ne mondja ez a éjjel 11-kor a neten kockuló idióta, hogy gáz a haja? Ugyna...ez olyan hülyeség! Éld az életed, olyan hajjal ami neked tetszik, és ne az járjon a fejedben, hogy a szembejövõ milyne gáz frizurát visel, és hogy milyen jófej lennél a barátnõk eött ha mondanál a háta mögött valami marha vicceset róla...
Én így hordom...és leszarom, hogy gáz-e! Így szeretem...amúgy izélik, hogy menjek csináltatni valami spéci frizurát....de nem nevetnek az utcán, hogy "jajj de gáz, középen van elválasztva a haja..."
A legtöbb modellnek nincs fru-fruja és középen van elválasztva a haja és hosszú. Victoria Beckhamnek is van amikor középen van elválasztva, és fru-fruja neki sincs. Sosem hallottam egyikrõl sem, hogy gáz, ez butaság.
A kérdező hozzászólása: Jajj, nem azért kérdeztem.Csak hallottam az oszt.társamtól, hogy szerinte az.Egyébként nekem van, de sztem nem gáz, ha vkinek nincs.
miért lenne gáz? én is ugy hordom, és nekem még jól is áll
13 éves koromig volt frufrum, marhára utáltam lenövesztettem, most már sima középen elválasztott hajam van, sokkal jobban is áll. Soha senki nem mondta hogy gáz lenne, meg szerintem sem az.
Mér lenne gáz?
Miért lenne? Vagy miért ne? Az arctípusodtól, a szemedtõl is függ. Talán mutass egy képet :)
Szerintem abban az esetben elõnyös a frufru, ha magas a homlok, de még itt sem MUSZÁJ, mindenki legyen úgy, ahogy szeretné.
A kérdező hozzászólása: De én télleg csak kérdeztem, mondom, sztem nem gáz, egyáltalán, sõt!És nekem nem azért van, mert ez a "divat" hanem mert nekem 2 éves koromtól van és így szoktam meg..
Szem a középen elválasztott haj mindenképpen jó, és egyáltalán nem gáz, mert bármikor bármit meg lehet vele csinálni, egy kis hajformáló segítségével... Akinek eleve félldalasra van vágva a haja és egy reggel középen választja szét az sem gáz, max hülyén fog kinézni... De ha így érzi jól magát. Fri-fru: ne feledjük, hogy a frufru télleg keveseknek áll jól, ráadásul a mellekre tereli a figyelmet... Szóval tessék meggondolni.

Ha valaki oviban, általános és közép iskolában és egyetemen sem tudott beilleszkedni, nem beszélt senkivel, az viszi majd valamire az életben? Fog találni magának munkát? Lesz esélye, hogy valaha is megváltozzon?

Legjobb válasz: Egy állásinterjún sokat számít a magabiztos fellépés. Ha valaki nem tud megszólalni, akkor lehet akármilyen jó szakmai múltja, nagy hátránnyal indul.

A jó kommunikációs képesség ma a legtöbb szakmában elengedhetetlen. Nem az értelmi képesség hiányát jelzi az introvertált személyiség, tehát ha olyan szakmát választ, ahol csendben, manuálisan és önállóan végzi JÓL a munkáját, akkor akár boldog és irigyelt is lehet. Csak jól kell megválasztani a pályát.Változni nem nagyon fog 22 évesen, de ha jó társaságot talál, lesznek kérdései, kíváncsi mások véleményére, és neki is van mondani valója, akkor észrevétlenül megnyílhat a saját, szûk közösségében.
Egy állásinterjún sokat számít a magabiztos fellépés. Ha valaki nem tud megszólalni, akkor lehet akármilyen jó szakmai múltja, nagy hátránnyal indul.
Ha abszolút még csak olyan embert sem találtál, akivel legalább valamilyen szinten jól kijössz, akkor igen nehéz dolgod lesz az életben.A jó kommunikációs készség és az önbizalom fontos dolgok.A csapatjáték is fontos, az életrevalóság, közösségi szellem.Jó hír viszont, hogy én ugyanilyen antiszociális szerencsecsomag voltam valaha, felnõtt koromra viszont elég sokat változtam.Rájöttem ugyanis, hogy boldogulni az életben csak így lehet.
Egyik ismerõsöm olyan pályára került, ahol angolul kell kommunikálnia. Már kb 1 millió forintot költött arra, hogy a nyelvvizsga után biztonságot szerezzen magántanárokkal a beszélgetésben. Most ismét el akar menni, mert úgy érzi, hogy amíg szakmai kérdésekrõl van szó, akkor viszonylag magabiztos, határozott, de ha átcsap a megbeszélés/beszélgetés személyes területre, akkor leblokkol, és kényelmetlenül érzi magát. "Megvigasztaltam", hogy ez nem a nyelvtudás kérdése, hanem magyarul sem képes ellazítani magát, görcsben van, ha idegenekkel személyes dolgokról kell beszélni. Kérdés, hogy mi okozza a görcsöt, miért húz falat maga köré?
A kérdező hozzászólása: szabadidejében gép elõtt ül, próbáltam neki segíteni, de nem engedte, egyre rosszabb vele, õ mindig másokat okol, hogy nincsenek barátai, egyetemre meg tök feleslegesen jár, nem érdekli az sem, amit tanul, nincs hobbija
A saját érdekében változtatnia kell, fõleg egy ilyen farkastörvényekre épülõ világban.Akinek nincs önbizalma, az nagyon nehezen fog boldogulni, legyen akármilyen okos.Valamilyen szinten el kell tudni magadat adni, tudni kell kapcsolatokat kiépíteni, nem érdekbõl, hanem úgy egyébként is.
Lehet. Vanank munkahelyek ahol a tudást nézik és nem a társalgást. De az elhelyezkedés 70%-ban ismeretség kérdése... így õ hatalmas hátránnyal indul.
És ez még rosszabb lesz, mert megcsontosodik. Az segít esetleg, ha maga akar kitörni az önsajnálatból, a világutálatból. Magát húzza ki saját hajánál fogva a gödörbõl.Az elsõ lépéseket magának kell megtennie.
Menjen el pszichológushoz.Ez már orvosi eset.22 éves korára már történnie kellett volna valaminek, ami megváltoztatja, vagy legalább egy kicsit nyitottá teszi.
Lehet rólam szól a kérdés...
lehet ha rákényszerül és egyedül kell neki megoldania dolgokat akkor ez megváltozik, de ha jóban vagy vele akkor segíts neki azt írod te is ilyen voltál és neked sikerült megváltozni
Nem volt jó ötlet egyetemre küldeni. Itt a példa arra, hogy sok helyen nincs szóbeli felvételi, csak a bizonyítványok alapján kerül be. Esetleg ha informatikus, és képes a logikai-technikai kihívásokat seperc alatt megoldani. De minden más szakon ki van zárva, hogy ne kommunikáljon. Ez valahol a szülõk hibája is, hogy ilyenné vált. Szegény.
Itt a munkakeresés lesz a legkisebb gond, hiszen vannak olyan munkák, ahol nem kell kommunikálni senkivel, azokban még helytállhat. Nagyobb baj, hogy ha így megy tovább, megkeseredett és boldogtalan ember lesz egész életében. Próbáltál vele beszélni ezekrõl a dolgokról, megértetni, hogy változtatni kéne, a saját érdekében?
A kérdező hozzászólása: így nevelték, a lány utálja az egész világot, barátai nincsenek, sehova se jár el, egyre zárkózottabb, tavaly kezdte az egyetemet, onnét is lehet kiteszik a szûrét, egy egyszerû szöveget nem tud felolvasni, nem tud megszólalni, ha csak egyszerû dologról is kérdezik
Ha "nincs véleménye semmirõl" - az baj. Valami csak van, ami érdekli: foci, csillagászat, politika, bulvár, gépek, autók....Olyan ember nincs, akit semmi nem érdekel.Pláne, ha egyetemet végzett. Aztán kell egy másik ember, akiben megtalálja a hasonló érdeklõdést. Ha talál ilyet, akkor vagy lenézi, hogy az az illetõ nem ér fel az õ magaslatához, vagy magát tartja olyan szerény képességûnek, hogy mindenki jobb nála, és kinevetik tájékozatlansága miatt.Ki kell deríteni, nála mi okozza a defektet.
A kérdező hozzászólása: nincs semmirõl véleménye
A kérdező hozzászólása: nem keresi a társaságot, nem jár sehová
A kérdező hozzászólása: egészen középsuliig ilyen voltam én is, de rájöttem, muszáj megváltozni, ha nem sikerült volna, felkerestem volna egy szakembert, mert így élni nem lehet
A kérdező hozzászólása: nem rólam szó, egy közeli ismerõsrõl, idegenek, sõt ismerõsök elõtt sem mer megszólalni, 22 éves lesz
én is pont ilyen voltam / vagyok. hát eddig nem sok minden sikerült, sajnos

Ha valaki mensi környékén esik teherbe egy jól sikerül spontán peteéréstől, akkor annak a hónap közepén amikor is következne a peteérése ugyan úgy leesik a hője? Hihetek a halvány pozitív tesztnek?

30-32 naposak a ciklusaim és a 16. napon volt egy halvány pozitív tesztem.Az el?z? mensim nem volt normális se mennyiségben se min?ségben,viszont a reggeli h?m nem olyan magas,mint terhesség esetén. Tanácsok? Tapasztalatok? El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szombaton akarok tesztelni megint,mert ha valóban terhes vagyok akkor biztos rõsödik a csík,de ha negatív akkor nem tudom mitõl lehetett pozitív korábban és hova lett a baba? Felszívódott volna?

Na szia, mizújs veled? Teszteltél azóta? Én még mindig nem merek, annira félek a csalódástól, meg a hõm is annyi, mint a múlt hónapban volt mensi elõtt. Úgyhogy én csak álmodozok szerintem egyelõre!
A kérdező hozzászólása: Szombaton akarok tesztelni megint, mert ha valóban terhes vagyok akkor biztos rõsödik a csík, de ha negatív akkor nem tudom mitõl lehetett pozitív korábban és hova lett a baba? Felszívódott volna?
Ha esetleg negatív (szorítok, hogy ne) lenne, akkor gondolhatsz cisztagyanura is. Sajnos nálam is ez volt! Maszatka
Szia! Hát mindenhova az van írva, hogy a halvány poz is pozitív, reménykedek benne, hogy baba miatt lett neked az. Nekem sajna a ma reggeli hõm megint csak 36, 8, szerintem én nem vagyok babás, de majd jövõ héten lehet, hogy tesztelek egyet. Mikor mész dokihoz? Mert akkor majd írd meg légyszi hogy mi lett. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet és még mindig halványan pozitív.Úgy gondolom hogy egy hét elteltével már erõsödnie kellett volna.Az lesz a legjobb, ha elmegyek dokihoz.Neked azért drukkolok, és ha teheted írd meg az eredményt, ha teszteltél.
Én vagyok aki utoljára válaszolt és ugyanúgy vagyok, mit te, kiváncsi vagyok nagyon ateszted eredményére. Nekem ugyailyen kesze-kusza minden ami benem zajlik, mert ciklusom 28, 3 napos, szóval a pé is mindig máshova kerül a ciklus.hu szerint. Majd kiderül, hamarosan okosabbak leszünk. Az én regeli hõm 37 volt, ennyi még nem volt mostanában , így én is reménykedek. Sok sikert neked , ha poz lesz én is tesztelek!
A kérdező hozzászólása: Ja és még csak annyi, hogy azért gondolom, hogy mensi körül sikerült, mert a ciklusom közepén lett + a teszt amibõl ha körülbelül 2 hetet leveszek amikor is már kimutat a teszt eredményt, odajukadok ki a mensi idejére.Egyébként a ciklus.hu oldal szerint a héten volt p.é-m.Tehát már én sem értek semmit, mi is zajlik bennem pontosan.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a válaszaitokat.Holnap reggel fogok tesztelni, mert a halvány pozitív tesztem multhét szombaton volt.Azóta 28-án kedden délután csináltam mégegy tesztet, de az negatív lett.Vagy azért mert nem is vagyok terhes, vagy azért, mert sokat pisiltem és ittam aznap, mire a tesztet megcsináltam, nem tudom. A szombati + tesztnél a hõm 36.6 volt és most 2 napja megint annyi, úgyhogy reménykedek.Holnap megírom bármi is legyen az eredmény.
Végre egy sorstárs. Teljesen ugyanígy vagyok én is, reménykedem, hogy összejöt a baba közvetlen mensi után. Nekem is 6 nap késéssel megjött októberben, de csak két napig tartott és nagyon kevés volt. ( 15, 16-a volt a két nap) 17-én voltunk együt, másnap volt egy kis nyúlós vérzésem épen hogy valami a betétemen. A hõm meg már most 36, 8 reggel. Én még nem mertem tesztet csinálni, mert félek a csalódástól, a múlt hónapban 4 tesztet csináltam, mint már írtam 6 naot késett és minden neg. tesztnél megszakadt a szívem, hogy megint nem sikerült. Egyébként a múlt hónapban 36, 6 volt még a 21.napon is, most meg még csak a 16. napon vagyok. És semmi panaszom nincs, amúlt hónapban volt minden, hasszurka, mindjárt megjön érzés, hányinger, meg minden ami kell. Most csak kicsit a derekam fáj. Légyszi ha teszteltél írd meg az eredményt, ezel reményt adsz nekem is, hogy tényleg lehetséges, hogy mensi körül teherbe eshetünk. Köszi és szorítok neked!
szerintem csinálj még egy tesztet.ha terhes vagy erõs pozitív teszted lesz

Ti hogyan reagálnátok ha valaki váratlanul a p*csátokba harapna az utca közepén?

14/F

Legjobb válasz: Elõször egy orrbaverés a cigónak, aztán térdelés az arcába, aztán spiccel fülön, majd egy májgerivel gyomorba. Ha még mindig áll, akkor térdenrúgnám talppal. A végén ha a földön fekszik, még belerúgnék egyet és leköpném!

Elõször egy orrbaverés a cigónak, aztán térdelés az arcába, aztán spiccel fülön, majd egy májgerivel gyomorba. Ha még mindig áll, akkor térdenrúgnám talppal. A végén ha a földön fekszik, még belerúgnék egyet és leköpném!
Elõször is meglepõdnék rajta, az sicher, utána ha meglátom annak a bátor embernek a pofáját akkor kap tõlem 3 másodperc elõnyt. Ha utolérem akkor ha esetleg jókedvemben vagyok megússza 1 hatalmas sallerrel a dolgot, ha rossz kedvem van, akkor lesz orrvérzés, ha nagyon rossz kedvem van akkor azonnali fogeltávolításban részesítem és a kihullott fogakat megtartom emlékbe sõt, a nyakamba is akasztom. Ha végképp rossz kedvem van akkor adok beutalót a kórházba, de az biztos hogy nekem is meglesz a belépõm a sittre.
#1-es vagyok: Én vagyok a beteg? Az a beteg, aki idegen emberek fenekébe harapdál a nyílt utcán. Amennyi gyagyás mászkál mostanság, kissé keresem is az ilyeneket, hogy leüthessem...
A kérdező hozzászólása: te beteg vagy XDD
A kérdező hozzászólása: én amúgy már csináltam ilyet de szerencsére sokkal békésebb volt, és lány úgyhogy bvzinak sem néztek :D
Hát ha ismered, akkor talán elnézi, de gondold el, hogy megijedhet valaki, ha egyszercsak harapást érez a hátsóján. Ha csajozni akarsz, talán nem így kéne kezdeni, mert legközelebb tényleg fogatlanítanak...
Elsõ ámulatból feleszmélve, úgy állon rugnálak, egy hétig keresnéd a fogaidat. Nem vagy normális! Ha rossz napom van, golyóidat is megcéloznám, és hidd el, el is találnám.
Te hol élsz, kérdezõ, jurtában? Mi vagy te, valami állat? Harapdálj szendvicset, ne embert. Nekem egyszer (lányként) egy cigány munkás a seggembe markolt bele, 17 éves voltam. Egy szegélyen lehetett csak elhaladni, a parasztja meg felnyúlt a gödörbõl, amiben dolgozott, aztán benyúlt és bemarkolt a fenekembe. Egybõl csaptam volna neki, de az arrébb ugrott a gödrében és nagyon viccesnek találta az egészet, pláne, hogy nem sikerült megütnöm. Az ilyen nem ember, hanem állat. Egy utolsó darab sz-a-r.
A kérdező hozzászólása: azt azért hozzáteszem hogy eléggé be voltam rúgva , vagyis alapból nem vagyok (annyira) gátlástalan hogy ilyesmit csináljak. értem én hogy g**iség volt de nemhiszem hogy emiatt pokolra fogok jutni :D.
Mióta van nálatok? Nyilván élete során egy férfi (vagy akár több is) bántalmazta, rossz emlékeket kapcsol hozzá.
Mikor kezdõdött ez, és eddig rendben volt-e a szocializációja? Volt rossz élménye emberekkel?
Nem biztos, hogy fél, lehet, hogy csak szimplán bizalmatlan. Az én rottweilerem sem engedi magát megsimogatni, õ is kihátrál a szituból, vagy támad, ha már nagyon tolakodó vagy épp nem szimpi valaki. Egy KÁJ amúgy sem arra való, hogy akárki megsimogassa.
ez a "nem arra való" rész nekem szemet szúrt. Védi a területét, szerintem azért rongyol a kapunak. Illetve bizalmatlan, ami miatt elhúzódik. De ez csak az én véleményem. http://kutyakedvelo.network.hu/kepek/kozepazsiai_juhasz_es_t..
Lehet a húzódozás is azért van, mert azt tartja magáról, hogy neki kell titeket, és a területét megvédenie. Ha pedig ilyen "posztban" van, nyilván nincs helye a barátkozásnak, fõleg nem azokkal szemben, akiket fenyegetõnek tart. Elvégre, a fõnök sem megy pacsizni az alkalmazottakhoz, nem kedveskedik nekik, stb. Egyszerûen és szemléletesen próbáltam leírni a véleményem. :
Ez nem a legjobb jel, de még fiatal, változhat. Egy pásztorkutyának bizalmatlannak kell lennie, de nem mutathat félelmet. Nehéz így ezt eldönteni, hogy most mi is játszódik le nála, ehhez élõben kellene látni. Az, hogy a kapunak rongyol, nem jelent semmit. Kb. minden kutya ezt teszi, de ha be is mennek hozzá, akkor a kutyák 90%-a elhátrál, elfut.
A mi kutyánk ugat mindenkit amikor a kapun kívül vannak, de mikor bejönnek akkor szalad hozzájuk farkcsóválva és örül nekik ez normális? xD

Ha valaki lemegy a föld közepébe (gravitációs középpont) és ott mondjuk egy üreg lenne, nem pedig ami most van, akkor ott lebegne az ember? Mert körbe garvitáció. Vagy mi lenne?

Legjobb válasz: Ha fizikailag lehetne üreg (azaz nem nyomná össze a teljes bolygó minden irányból rá nehezedõ gravitációja) nos, igen, akkor lebegne....

Ha fizikailag lehetne üreg (azaz nem nyomná össze a teljes bolygó minden irányból rá nehezedõ gravitációja) nos, igen, akkor lebegne....
#8: >Hiszen arra mozdultál el, és ekkor az illetõ szemszögébõl nézve bal oldalra fog a gömb fala felé menni, mert akkor már közelebb van hozzá, és a jobb oldali gravitáció ereje csökken, hiszen távolodott. Nem vagyok benne 100%-osan biztos, hogy ezt hogy érted (lehet, hogy az én hibám). Csináltam egy mórickaábrát, ami szemlélteti azt, amit írtam: http://kepfeltoltes.hu/130807/6720926091_www.kepfeltoltes.hu.. Ha balra mozdulsz el, a bolygó hozzád képest jobbra mozdul el, balra kevesebb tömeg lesz, jobbra több. Ignoramus
Igen, lebegne. Erre magad is könnyen rájöhetsz, ha tudod, hogy az a tömeg vonz"ereje". És ezt úgy állapíthatod meg, hogy a földet apró darabokra szeded, mindnek a középpontjából ha az a bizonyos erõ arra az emberre. Ki se kell számítani, a gömbszimmetriából látszik, hogy minden képzeletbeli erõnek (ami az emberre hat), van olyan párja, amely ugyanakkora, csak ellentétes. És ezek lenullázzák egymást.
Szerintem pedig nem lebegne. A gömb egyik falához tapadna. Az ok: a gravitáció az atomoktól eredeztethetõ, vagyis minden tárgynak/anyagnak van valamekkora gravitáció vonzereje. A Föld gravitáció erejének nagy részét a sûrû olvadt fémekbõl álló magja adja. Azzal, hogy a Föld középpontjában létrehozol egy üreget, akkor egy olyan jelenség fog történni, hogy a gömb héja felé fog kívülrõl és belülrõl is vonzani a gravitáció. Hiszen, ha a középpontba nincs semmi, akkor az nem fog vonzani semmit sem. Így ha valaki lemegy oda, akkor egészen biztos, hogy nem a Föld középpontja felé fogja vonzani a gravitáció, hanem a gömb héja felé. Ebben az esetben csak akkor van lehetõség a lebegtetésre, ha a súlypontot (amit valószínûleg korrigálni kell, mert a gravitáció ereje a távolság négyzetével csökken) tökéletesen a középpontba tudod helyezni, minden más esetben a gömb héjának fog szorítani az erõ.
16: A képlet elméleti, pontszerû tömegekre igaz, ahol a két testet végtelenül közel tudod rakni egymáshoz anélkül, hogy az egyik a másikban lenne. Ilyen a valóságban nem létezik, ezért ilyen helyzet nem állhat elõ. Egy fekete lyukban viszont közel létrejön ilyen helyzet, meg is van az eredménye.
És mi van ezzel az egyenlettel? Fg=G*m1+m2/d^2 Ha pont a tömegközéppontban vagy, akkor elvileg végtelen erõ hatna rád. És akkor mi lenne?
#14: jó a kép! Nem hiszem, hogy az a válaszoló konkrétan úgy értette, hogy valami erõ a falhoz szorítja a lebegõ emberke testét, hanem úgy, hogy az ember többé-kevésbé rugalmatlan ütközést szenved, mikor a falnak megy, és nem pattan vissza :)
http://qph.is.quoracdn.net/main-qimg-356227fc4840b8f40ec0e40.. Valóban nulla lesz mindenütt, igaz. :) De hogy nem tapad a falhoz, azt továbbra is fenntartom.
"Rendben, de egy üregben mi húzza vissza a középpontra?" Nem nekem szólt, bocsi, hogy mégis én válaszolok. Rajzold egy nagy kört, ez lesz a Föld. (Metszetben.) Rajzolj bele egy koncentrikus kis kört, ez lesz az üreg. Tegyél egy pontot az üreg egyik oldalához, ez lesz a falnál lévõ ember. Na most, vegyél elõ egy körzõt (vagy vonalzó is elég lehet), és a pontból nézve mérd körbe, hogy minden egyes irányban milyen vastag földréteg hat rá. A közeli fal felõl és szemben ugyanannyi lesz, ez igaz, de ezekre merõleges irányban nem. (Csak akkor lesz azonos vastagságú földkéreg, ha a középpontból méred.) Ha nem a középpontból méred, akkor összességében a távolabbi fal irányában lesz nagyobb anyagmennyiség.
"Ha balra mozdulsz, akkor miért lenne kevesebb tömeg a baloldalt?" Képzeld el, hogy egy szobában rengeteg ember van és középen állsz. Ha oldalazva elindulsz balra, akkor bal oldaladon már kevesebb ember lesz, mint a másikon. Amikor a falhoz érsz, akkor meg már mindenki a jobb oldaladon lesz. "Nem a Föld felsõ rétege vonzza a magot, hanem a mag vonzza a Föld külsõ rétegét. Azaz a Földet a mag tartja össze nem a külsõ réteg." Jesszumpepi! :) A Föld minden atomja vonz minden atomot. Ez nem úgy megy, hogy a magban lévõ tömeg valami kitüntetett helyzetben van a kéreghez képest. "Vagyis ha a teljesen jégbõl álló Föld közepére tennél egy forró tûzgolyót, aminek kellõen nagy a graitációs, akkor az semerre sem fog mozdulni, ha pontosan a közepén van." És ha az egy sima csapágygolyó? Amúgy most ellentmondtál önmagadnak. Ha nagyon nagy tömegû, akkor már nem igaz rá a korábbi megállapításod?
Az a 30 az 40. :D
"Szerintem pedig nem lebegne. A gömb egyik falához tapadna." Tegyük fel, hogy így van. Most gondolatban azt a falat kezdjük el ásni, hogy tovább haladhassunk. Eszerint ezt egészen a felszínig csinálhatnánk? "Felfelé" esnénk? :) Vagy hol állna meg a folyamat, milyen mélységben? Egy másik példával: Mondjuk, hogy a Föld jégbõl van, és egy forró golyót rakunk a közepében lévõ üregbe. Ha a falhoz tapad, akkor meddig fog tovább haladni a felszín felé?
Utolsó: ha a Föld súlypontjában vagy tökéletes pontossággal, akkor a rád ható gravitációs erõ eredõje nulla. Ezt írtad te is, ez rendben is van. De mi is történik, ha kicsit kitérsz ebbõl a helyzetbõl? Tegyük fel, hogy nem a középpontban vagy, hanem elmozdulsz "balra" (hogy merre van a bal, tökmindegy). Ha a középponttól balra vagy, akkor a bal oldaladon összességében kevesebb tömeg van, a jobb oldaladon pedig több, ezért az eredõ gravitációs erõ jobbra, a súlypontba mutat. Bármerre térsz ki, bárhol vagy, legyen az a Föld felszíne, közepe vagy akármije, mindig a súlypont felé fog húzni a gravitáció. Ignoramus
Szerbusz! A gravitáció nem a Föld közepének a sajátossága, hanem az egész bolygójé.A tömeg(ami a gravitációval egyenértékû), a föld közepébõl minden irányba vonzani fog téged, mert csak körülötted van tömeg, azaz gravitáció!Remélem, szemléletes a leírásom!

A betét elejétől kb 2 centire már látszik, ha valaki menstruál, vagy csak a betét közepén van folt?

hol/hogyen/mennyire kellene látni...?

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló vagyok. Miért nem kérdezed meg tõle? Vagy õ titkolja? Így tényleg nem lehet megmondani,hogy megjött-e neki,vagy sem. Most hirtelen az ugrott be,hogy Te pasi vagy,és arra vagy kíváncsi,hogy a barátnõdnek megvan -e ?! A mensije 2. napja szinte mindenkinek nagyon erõs kell hogy legyen,de ha reggel 4 kor betette,és Te 2-kor megnézted, akkor lehet,hogy az már nem is ugyanaz a betét volt,mert addig bõven kicserélhette(mert kell is).

Elsõ válaszoló vagyok. Miért nem kérdezed meg tõle? Vagy õ titkolja? Így tényleg nem lehet megmondani, hogy megjött-e neki, vagy sem. Most hirtelen az ugrott be, hogy Te pasi vagy, és arra vagy kíváncsi, hogy a barátnõdnek megvan -e ?! A mensije 2. napja szinte mindenkinek nagyon erõs kell hogy legyen, de ha reggel 4 kor betette, és Te 2-kor megnézted, akkor lehet, hogy az már nem is ugyanaz a betét volt, mert addig bõven kicserélhette(mert kell is).
Hát ez attól függ, hogy mikor tette be a betétet, vagy hogy mennyire van meg. Ha valaki betesz egy tiszta betétet, az normál esetben középen kezd el "foltosodni", aztán ahogy gyûlik bele a vér, annál kijjebb is látszódik, ahogy terjed a folt.--remélem jól értelmeztem a kérdést :/
Általában nem a betét foltjairól látszik, hogy valaki menstruál-e vagy nem..ez a kérdés úgy hangzik, mintha fogalmad nem lenne a menstruációról... azzal, hogy betéteket teszel az alsónemûdbe , nem fog elõbb megjönni.. Ha megjön és betétet használsz ..az iskolapadban, munkahelyen ülve középen fog foltosodni, ha otthon hasalsz akkor elõl lesz véres, ha hanyatt fekszel, akkor hátul, de ha valakinek megjön azt nem kell keresni a betéten, elég jól fog látszani.
Eltaláltam, csak a kommented hamarabb beért, mint a válaszom. :) Nem nagyobb a cicije, mint máskor? Vagy nem veszel észre rajta valami furcsát, rosszullétet, stb...?
Kinek?Nem igazán értem a dolgot
A kérdező hozzászólása: megmondta hogy azért emelget, hogy elvetéljen. A szülei nem úgy reagáltak a dolgogra, ahogy kellett volna. Nem nagyon érdekli õket.. Holnap tudok a többire írni, már fáradt vagyok, Köszi, hogy válaszoltatok. (ja és köszi a mûsik linket, be akartam linkelni csak már hulla vagyok ahoz is)
Úristen, nem október van , de húle vagyok. Elõzõ hsz. törölve.
Visszaolvastam a belinkelt(és köszi annak, aki linkelte, mert én hiába kerestem) elõzõ kérdésedre a választ. Szept.23.-án írtad, hogy épp akkor jött meg. Tehát éppen aktuális lenne, fõleg hogy akkor is késett. Szerintem megvan neki, de kamuzik. Hogy miért, azt nem tudom. Talán csak egy kis izgalomra vágyik.
Nem a baba azt irtam elsö terhességemnél elöször 8 kg-ot hiztam, másodiknál már 14 et, ja és hozzá tettem hogy le is ment !!!!Bocsi ha nem jol irtam, de igy gondoltam
Vannak nõk, akiknek a terhesség elején még "megjön". Bár jóval gyengébben, mint máskor. Így ez a "betét-teszt" sajnos nem lehet 100%-os amúgy sem. De általánosságban elmondható, hogy ha napközben állt, ült akkor lehet hogy a betét eleje száraz marad.
22:15 (asszem) mi volt a másodiknál 14 kiló??? Ugye nem a baba:) Én szerintem tönkre teszed magad, ha ilyen lány mellett maradsz, késõbb mire számíthatsz, hogyan bízol meg benne??? 15 évesen már hatalmas múlt... Én amúgy az elsõ hónapban 5 kilót híztam, a végére meg 35 kilót..ehehh
21:54-es kommenthez!!!! Még írok, mert látom leírtad a "hülyeséget" is..a másik fiú.. Akkor csak azért érdemes utánajárni, hogy tényleg ne legyen baja, de én a helyedben ha látom, hogy rendbejön, elmondanám neki hogy ki is a barátja..az a másik fiú pedig apa lenne vagy mi..szóval igazábólcsak az egészsége miatt beszélj a fejével! 29 hetes.
Hát ha valakinek 15 évesen ilyen multja van amiröl orákig lehetne beszélni az tényleg gáz, tisztázd magad, és keress egy normálisabb lányt, én nekem van 17 és 14 éves lányom, de azoknak ilyen multjuk még nincsen hálistennek. Pedig a nagyobbiknak van barátja és tudja miot hogyan csináljon, ésszel kell, meg megbeszélni anyukával, ha nem jön rá magátol .
sõõt még csak 14
Igen 8 kg-ot hiztam elsõ terhességemnél 22 évesen, másodiknál, már többet mert 14 kg volt, de az is lement, remélem nem lesz terhes, mert nagyon fiatalok vagytok még, és mért nem kérdezed meg konkrétan töle hogy mi van a betétröl is meg mindenröl, meg volt-e orvosnál...stb...
Nem pont a kérdésedve válaszolva, de azt javaslom: lépj le, amig nem késõ!! Ez a csaj szívat téged, ne enged, hogy játszmázzon veled!
Szia!Hát szerintem ezt tisztáznod kellene vele, hogy tényleg megjött-e neki, vagy tényleg pozitív-e a teszt. Ha jól értem, a barátja vagy, tehát ez rád is tartozik. Ha meg titkolózik, és kamuzik, akkor nem vesz komolyan.
szerintem dobd kis a kis ribancot!!!!!!
A kérdező hozzászólása: lett még 1 negatív teszt
Szerintem felesleges tesztelgetni, irány az orvos!
A kérdező hozzászólása: szia! reggeli vizeletbõl lett csinálva, biztos, hogy belelógatta, és nem csalt, le lett ellenõrizve. Errõl a hullamérgezésrõl már hallottam, bele lehet halni vagy nagyon sújos belsõ szervi betegségeket lehet elkapni tõle. Pár nap mulva újra tesztelünk, akkor majd kiderül, hogy mi is van. A szülei teljesen leszarják a dolgot, nem törõdnek vele, nem túl jó a lánynak a kapcsolata a szüleivel, pedig rendes szülei vannak (viszonylag...)
29 hetes vagyok..már többször írtam. Ha a mensi elõtt pozitív volt akkor az terhesség..a mensi alatt esetleg lehetett egy spontán korai vetélés, de a hcg, az még utána hetekig fennmarad a szervezetben..ennyi idõ alatt nem ürül ki, hogy a teszt nega legyen. Biztos rápisilt arra a tesztre?? ja és reggel lett csinálva elsõ pisibõl?? Ha a vizelet túl híg pl délután akkor téves nega eredményt adhat.. A másik amit a barátnõdnek javaslok egy orvosi látogatás, mert ha vetélt is, de nem ürült ki minden akkor megmérgezõdhet, ugyanis a méhében maradhattak rothadó bomló szövetek, ezt ilyenkor ki szokták tisztítani, ami nem fáj.., de fontos, ha nem akar hullamérgezést kapni, mert ennek ez a neve.. Azonkívül a szüleit sem értem, mert egyilyenbe nem segítenek???-simán bele lehet halni, ez olyan mint egy befejezetlen szülés.. A részedrõl pedig azt javaslom húzz el jó távol ettõl a csajtól..., mert ha most ilyenekkel szivat mi lesz késõbb. Ha te mindent nyelsz neki 25 évesen más gyerekeit fogod vele nevelni és dolgozhatsz döglésig, hogy õ jól érezze magát más ágyában.. Majd csak felnõ, de ez neked jó lenne ha töled távol történne. Értem én ha szereted, vagy valami, csak én már túl vagyok egy váláson.. a volt férjem játékgépezett, kocsmázott , tojt a fejemre, én meg dolgoztam, fizettem a lakáshitelt, betegen, aztán többször szóltam, hogy modosujon kicsit, mert esküvõ elõtt ez nem volt így, persze dolgozott, de munka után csak épp haza nem jött..ezért egy év múlva elküldtem, , sajnáltam, de most van egy párkapcsolata, amiben boldog és képzeld ott nem csinált ilyet ..én pedig összetalálkoztam egy régi nagy szerelmemmel akit sosemtudtam teljesen feledni..és most együtt várjuk a babánkat..neked is hasonló jókat kívánok...!
Egyszer pozitív, egyszer negatív a teszt...hmmm.Én a lány helyében azért elmennék egy nõgyógyászhoz!
A terhességi teszt a hcg hormont jelzi, nem a peteérést. Örülök, hogy negatív lett a teszt, szerencsére négse terhes a barátnõd. Most pedig futás! Ne törõdj tovább ezzel a lánnyal. Tényleg jobbat érdemelsz. (Bocs, hogy kívülállóként okoskodom. Minden jót!)
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászóló: remélem nincs igazad, bár nemtom igazából, hogy mivan. Csináltunk egy újabb tesztet, egy 18 éves lányt kértem meg, hogy csinálja meg a bnõmnek, negatív lett!! Azt nem tudom, hogy számít e, hogy ezt a tesztet a menstruáció befelyezése után 1 nappal csináltuk, az elõzõ tesztet meg a menszesz elött 1 nappal. A peteérést jelszi a teszt? Hogy van ez?
Szia! Elolvasva az elõzményt, átver a volt barátnõd!Tuti, hogy terhes, most az idõt húzza, hogy ne lehessen elvetetni.Rád akarja sózni magát a gyerekkel együtt.... Katasztrófa:(
A kérdező hozzászólása: szerintem is eléggé rám tartozna ez az egész, õ azt sem akarja elmondani, hogy mit csinált azzal a 6 fiuval, akivel eddig lefeküdt. (elvileg) Hétfõn kapok új teszteket, kedden már tudunk tesztelni.
Egy 15 éves csajnak milyen múltja lehet?Ha órákig lehetne a dolgairól, tetteirõl beszélni, az elég gáz.Miért nem keresel egy hozzád illõ lányt?
21:51-es vagyok Azt tudom sajnos levonni a válaszom utáni kommentedbõl, hogy téged szépen átver, mármint hogy terhes lehet és azért emelget, mert el szeretne vetélni, ha sikerül akkor tuti megjönne neki, de lehet hogy elég komoly mûtét követné..jó lenne ha elmondanád neki, hogy ennek nem ez a megoldása..és mindenképp beszéljétek meg, mert az ilyen vetélésekbõl komoly belsõ vérzés, mérgezés is lehet, hisz egy 8 hetes körüli magzat már nem valószínû hogy a vérrel kijön és akkor elbomlik, a barátnõd pedig hullamérgezést kaphat, ezért kell az abortuszoknál, vetéléseknél, utólagos hüvelyi tisztítás...a mûtõben és nem otthon. szóval errõl lehet szó, de kérdezz rá mert lehet nem mer válaszolni, vagy szólni és abból nagy baj lehet..nem gondolnám, hogy megcsalt, de egy ilyen dolgot nem lehet hülyeségként kezelni.. Ha nem szeretné a babát, akkor inkább abortusz, mert az ilyen kísérletekbe, bele is halhat. Ha pedig megjött volna, nem beszélne ennyire érthetetlenül mellé, össze-vissza..mert ennek nincs értelme amiket mûvel..ha nem terhes, akkor azt simán elmondaná. A teszteket pedig nehogy arra használja, hogy ellenõrzi, hogy elvetélt-e, mert a vetélést észre fogja venni, azonkívül a terhességi hormon még az abortusz után is fennmarad jó ideig. Üdv: 29 hetes kismami
Bocsi kicsit késön irtam, lemaradtam :) )) Amúgy egy nõn érezni lehet ha menstuál, ingerlékenyebb, kibirhatatlanabb :)
Hát akkor valószínûleg terhes ha a teszt pozitív lett, és ráadásul a hasa is nõtt.De akkor miért használ betétet?És ha mondta, hogy pozitív a teszt, akkor minek kell nézegetned, hogy mennyire lett olyan a betéte?És egyáltalán hogyan nézted meg?
Látom megint te vagy az... a teherbeesésnél már ítál ugye? Most akkor mi van a kiscsajjal? Szóltál az apjának, nem? És mi van a teszttel? AMúgy ha nyáron lett terhes az éjszaka közepén is ébresztheted hogy pisiljen, a teszt akkor is kimutatja mert már annyira sok a HCG a szervezetében
Ha pozitív a teszt akkor terhes, ha jól tudom...4 gyerekem van, de sosem csináltam tesztet:) (Jó ebbõl 3 egyszerre fogant...) De.miért nem mutatta meg, és miért is dobta ki? Keresd meg a kukában, ha megvan, nézd meg 2 csík van-e. Vagy csináljatok még egyet, és követeld, hogy mutassa meg, mert neked is közöd van hozzá! Ha igen, akkor meg már rég járnia kéne terhesgondozásra, meg dokihoz.
Én sem értem teljesen a kérdést, de az elsõ válaszoló elég jól leirta. Én éjszakára használok betétet, és az erõs napokon nekem az egész véres lesz..
A kérdező hozzászólása: terhességkor legelõször a mellének kellene növekednie? nem vettem észre rajtam hogy nõtt volna... inkább azt vettem észre, hogy 7 kilót felszedett az elmult 1 hónapban, de a hasa nõtt nem a melle
A kérdező hozzászólása: nincs rosszul de csináltunk egy terh tesztet ami állítólag pozitív lett bár nem láttam mert kidobta, és azt is csak fél nappal késõbb mondta hogy pozitív
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom, hogy kicserélte-e, de nem igazán szokott tartalék betétet hordani, tudom, hogy mik vannak a táskájában. Normál esetben nincs is nála semmilyen betét/táskát sem hord. (egész nap a közelemben van, nagyjából tudom, hogy mikor mit csinál...)
A kérdező hozzászólása: igen, annyira nem vagyok ott a témában, mivel fiu vagyok, csak a barátnõm csinált 1 nagy hülyeséget a nyáron, ugyhogy amiatt KELL leellenöriznem, hogy megjött e neki. Õ azt mondta már tegnap, hogy megjött, de délelött még azt mondta hogy nem jött meg de délután meg hogy már reggel megjött neki. A volt biosztanárának azt írta, hogy közel 2 hónapja nem jött meg a nyári hülyesége miatt. Ezért nem tudom, hogy kamu e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: gratulálok a gyermekeidhez =) a teszt másnap már nem volt ott a kukában mert kivitték a szemetet. több tesztem nincs mert 2 tesztet kaptam, 1et az apjának adtam, és mondtam neki, hogy mi a szitu. hétfõn kapok még teszteket, akkor tudunk csak tesztelni, de addig próbálom kitalálni, hogy most mi is van...
Hány éves ez a kiscsaj, és te a barátja vagy? Veled feküdt le?
Nos arra lennél kiváncsi, hogy lesz -e gyereked, mert gondolom a hülyeséget nem egyedül csinálta, de mi is az a hülyeség??? Azért fontos lenne tudni, hogy egyáltalán lehet -e terhes, mert ha két hónap kimaradt, akkor már elvetetni sem igazán lehet.. A cici nem mindenkinél nõl meg..7 kilo hízás 1 hónap alatt pedig pusztán a terhesség miatt szerintem túlzás. A betétjét meg megmutatja??? -akkor miért nem válaszol ha a barátnõd akkor ..szóval ha megjön azt rendesen lehetne látni és tényleg nem kell keresgélni a nyomokat, de ha téged akar megszivatni az is lehet , hogy összekente csak, amire azthiszed véres. Szóval mi is volt a nyáron???
A kérdező hozzászólása: amugy te mikor kezdtél el hízni? és milyen gyorsan?
A kérdező hozzászólása: rengeteg minden nem tiszta, el sem tudnád képzelni, hogy mennyi mindne... olyan multja van ennek a lánynak...órákig lehetnbe mesélni róla...7fõn találkozok vele legközelebb elvileg
Én már sokadszorra válaszolok Neked, de most már egyáltalán nem értem. Ha azt mondja pozitív a teszt, és mégis mensizik, ott valami nem stimmel. Akkor vagy szívat, vagy ...nem jut eszembe más. A 7 kiló tényleg sok egy hónapra, és a 3 gyerekemmel nem híztam ennyit egy hó alatt. Szerintem ülj le vele beszélni, mert itt túl sok a kavar.
A kérdező hozzászólása: összesen csak 8 kilót? az tök kevés! õ már annyit bõven hízott. a csaj nem töltötte még be a 15öt, én meg 17 leszek. gondolom õ nem akar még gyereket. (én sem)
Szóval egyátalán hány évesek vagytok ? És akartok gyereket, én ugy nézem csak a barátnödnek kellene a gyerek, vagy nem jol látom ? akkor mindenképp teszteld valahogy, én az elsö terhességemnél összesen 8 kg-ot hiztam, 3- honapig semmi nem látszott
A kérdező hozzászólása: még a barátja vagyok, próbálok neki segíteni
De mondta, hogy pozitív lett a teszt, akkor könyörgöm miért mondaná , hogy menstruál?Nem látom át a sztorit
A kérdező hozzászólása: az a hülyesége, hogy lefeküdt egy másik fiuval a nyáron, és nem védekeztek, és elment benne a fiu, és utána folytatták még, és estig nem mosta ki.
A kérdező hozzászólása: igen én írtam a teherbeesésnél is. eddig amikor menstruált nem futkosott, nem volt szabad emelgetni, õ sem emelgetet, most meg ma is meg tegnap is felemeltem, nem szólt, õ is +emelt akkor sem mondott semmit sem hogy ne mert tart a menszesze.
A kérdező hozzászólása: igen, jól értelmezted =) a nemsije 2.napján volt, reggel 4kor tette be, du. 2kor néztem hogy megvan e neki vagy nem de többet nem láttam mert sietni kellett tök száraz volt az 1-2 centire az elejétõl, azt nem tudom, hogy beljebb milyen volt. szerinted megjött neki vagy nem?

Ha valakinek a közép idötöl évekig feszül a melle minden menzi elött, és egy héttel a menzi elött éjjel iszonyu görcsökre ébred amikor ez elmarad lehet terhességre gondolni?

Nálam 15 éve ez történik amióta meg szültem az elsö gyerekemet.Most ez a 6 dik hónap hogy próbálkozunk még öt nap van a menziig .Semmi nem a megszokott a sorrendbe történik a mellem se fáj az a bizonyos görcsölésem se volt pedig tizen öt év nem kevés és nagyon nagyon szokott fájni, olyankor egéssz éjjel ébren szoktam lenni.Nem szeretném el bizni magam de most valamitöl másként viselkedik a szervezetem.Ami viszont furcsa tompa majdnem megjön érzésem van 2-3napja .Köszi hogy meg halgattatok.

Legjobb válasz: hõt mértél? Ha kimarad a mensid, akkor tesztelj! Szorítok! Nekem meg már késik a harmadik napja:)))

hõt mértél? Ha kimarad a mensid, akkor tesztelj! Szorítok! Nekem meg már késik a harmadik napja:) ))
A kérdező hozzászólása: Hónapokon keresztül mértem , de ebbe a hónapba fel adtam minden féle kütyüt mert már ki voltam idegileg.Nem vagyok már fiatal és ugy gondoltam ha nem lessz több gyerek akkor nem lessz és kész.Csak ezeket a dolgokat amiket fent le irtam nem lehet figyelmen kivül hagyni.A görcsöléseim olyanok voltak hogy folyt rólam a viz kinomba , a doki azt mondta hogy semmi gond velem.
figyelj semmi sincsen még kizárva. Ha Te úgy érzed, hogy ez most más, és azt érzed, hogy talán sikerült, akkor csak pozitívan gondolkodj, mert az agy sokmindenre képes. Szorítok neked, és majd írd meg, hogy mi volt. Bár most én is reménykedõ fázisomban vagyok, mert nem jött meg már 3 napja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!