Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek kívüli (16 db)

Menstruációm alatt szeretkeztem barátommal és lehet terhes vagyok. Ha valaki így esik teherbe lehet méhen kívüli terhes?

Legjobb válasz: A kettõnek semmi köze egymáshoz.Ez nem befolyásolja hogy méhen kivüli lesz e.Az én lányom a menstruációm alatt fogant.Köszöni szépen jól van.10 hónapos most.Nem lett méhen kivüli.

A kettõnek semmi köze egymáshoz.Ez nem befolyásolja hogy méhen kivüli lesz e.Az én lányom a menstruációm alatt fogant.Köszöni szépen jól van.10 hónapos most.Nem lett méhen kivüli.
Honnan veszed, hogy terhes vagy? Mi utal rá?
Hogy eshet valaki teherbe a menstruáció alatt? Peteérés általában középidõben van, a ciklus meg a menstruációnál indul? A kettõnek egyébként tényleg semmi köze egymáshoz. Szerintem ez egy kamukérdés.
Kedves utolsó.Simán teherbe lehet esni mensi alatt, elõtt után..mindegyikre volt már példa. A közép idei peteérés csak egy átlag.. a nagy átlagnak akkor van, de van akinek 2 is jut 1 ciklusra... Szóval kedves kérdezõ, akár teherbe is eshettél ha nem védekeztetek! A méhen kívüli terhességnek tényleg nincs ehhez köze. Vannak tüneteid? Teszt???

Ha valakinek méhen kívüli terhessége van, azt lehet érezni?

Legjobb válasz: Hát ez változó, sajnos már csak akkor érzi az ember, ha akkora, hogy bajt csináljon. Alhasi görcsök jobb vagy bal oldalon, olyan mintha vakbélgyulladásod lenne, sok an sajnos össze is keverik vele, kiveszik a vakbelet és semmi baja.Mi a teendõ: doki, UH!!!!!! és ha ez van akkor beavatkozás minél hamarabb nehogy szétrepedjen a méhkürt (ha éppen oda ágyazódott be). Mibõl gondolod, hogy neked az lehet????

Hát ez változó, sajnos már csak akkor érzi az ember, ha akkora, hogy bajt csináljon. Alhasi görcsök jobb vagy bal oldalon, olyan mintha vakbélgyulladásod lenne, sok an sajnos össze is keverik vele, kiveszik a vakbelet és semmi baja.Mi a teendõ: doki, UH!!!!!! és ha ez van akkor beavatkozás minél hamarabb nehogy szétrepedjen a méhkürt (ha éppen oda ágyazódott be). Mibõl gondolod, hogy neked az lehet????
A kérdező hozzászólása: semmibõl! még mindig van egy kis hasszurka! de amúgy nem erõs, csak érzem! de ez állítólag természetes!
Elsõ válaszoló! Nem hiszem, hogy aggódnod kellene: nekem olyan 2 hétig volt olyan érzésem, mintha megjönne bármelyik pillanatban, erõs jobbról balra fájdalom. Ez természetes korai terhességi tünet. De hát a legegyszerûbb dolog: ha terhes vagy és gondolom igen, irány a dokibácsi mihamarabb, hogy UH-al megnézze hol van a petezsák, a méhedben vagy sem. nekem is rögtön rutinból megnézték 4 hetesen, ez az elsõ lépés, aztán ha minden ok, kezdõdhet a terhesgondozás csodálatos 40 hete!

Ha valakinek méhen kívüli a terhessége azt miböl lehet érezni?

Legjobb válasz: A nõgyógyász meg tudja mondani már elég hamar. De amúgy egy idõ után fáj ha jól tudom.

A nõgyógyász meg tudja mondani már elég hamar. De amúgy egy idõ után fáj ha jól tudom.
Ha már érezni lehet, akkor nagy baj van... Szerencsére ma már ez nem történik meg, mert az elsõ (6 hetes) vizsgálat egyik célja, hogy megnézik, beérkezett-e a baba a helyére. Azt nem tudom pontosan, hogy mit tesznek, ilyen esetben, de azt hiszem, a terhesség megtartására ilyenkor nincs mód sajnos, mert az a baba a petevezetékben tapadt meg, és ott nem növekedhet tovább, régen az anya életébe is került ez gyakran... Hála az UH-nak ilyen már nincs.
Ha a teszted pozitív, és az elmaradt menstruáció helyett barnás folyásod van, ami nem akar megszûnni. A méhben még a 6. héten sem látnak kezdõdõ terhességet, a növekedõ hcg hormon ellenére. Enyhe, késõbb erõsödõ fájdalom. http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1377 http://gyor.kaali.hu/mehenkivuli.html
Az egyik tesztem + lett 2 nap múlva -, fájt a hasam szúró iszonyú fájdalommal.

Ha valaki méhen kívüli terhes akkor annak vannak jelei?

Legjobb válasz: Ugyanazok a jelek mint normal terhessegi esetben,csak sokkalta erosebbek!Ha mensi szeru gorcsod van akkor sokkal erosebb,fajdalmasabb..

Ugyanazok a jelek mint normal terhessegi esetben, csak sokkalta erosebbek!Ha mensi szeru gorcsod van akkor sokkal erosebb, fajdalmasabb..
Lehetnek ugyanolyan tünetek mint normál terhességnél. De elõfordulhatnak hasi fájdalmak és vérezgetés is. Nem szabad mindig a legrosszabbra gondolni!
Mibõl gondolod hogy neked az van?Mik a tünetek?Ne ess pánikba.Nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni!!Nyugi
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy az van-e, de a mensi idejében barnázásom volt 1 napos vérzéssel, és azóta egy-egy csepp barna minden nap van a tisztasági betéten! Mi lehet? Baba? Méhenkívüli? Még várom a válaszokat.
Nekem csak nagyon szúrt a hasam és azt mondta az orvosom, hogy 99% hogy méhen kívüli terhességem van. Három nap múlva kellett visszamennem UH-ra és ott meg kiderült, hogy minden rendben van. A legfontosabb, hogy ne aggódj! Ha ninsenek erõs görcseid, nem lesz baj. A hüvelyi UH már kimutatja. 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Lemaradt hogy vásárláskor mire kell különösen figyelni?
Tatásan vezetve kb ennyi. http://www.auto-data.info/Audi/80-V-Avant-(8C, B4)/2.3-E-(133..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és segítséget.Gázból akkor mennyit ehet?Elég torkos jószág ez! :-(
Gázból még rá lehet számolni 1-2 litert.
8.6L vegyes egy 2.3 136 lovas autótól neked rossz? Akkor te biztos elhiszed azt a rossz marketingdumát, hogy a szuzuki elmegy két kiskanál benzinnel városban... Alattam az 1.3 Ignis evett városban 12-t, az 1.4 Astra eszik -új- 11.6-ot! És nem rúgom neki, nem kínozom, egyszerûen ennyi. bonyolult, miért, nem értenéd meg. Vidéken 9-10 liter gáz elég neki, de gázosat én nem vennék, mert a magas égéshõjû gáz megeszi a hengerfejet, de nem vagyunk egyformák. Te biztos elhiszed, hogy gázzal olcsón lehet autózni. (Nem, nem lehet. Olcsón elõkamrás szívódízellel lehet autózni, ha értesz egy kicsit a szereléshez.) Max 100 km/h és vezetõ? Néha add oda a bármilyen autódat valakinek két-háromszáz kilométerre, aki kiégeti belõle azt az irgalmatlan mennyiségû kokszot, amit a motorban halmozol.
A kérdező hozzászólása: Én nem vártam tõle 5 literes fogyasztást.amúgy le is cseréltem azóta egy 123- mas mercire.2.4 d.Számomra tökéletes a.kis merci.7 el elmegy lemértem, bõven jó.
Az enyém meg B veki 1.7 TD, városi fogyasztásom 6.7 liter.☺
A kérdező hozzászólása: Az jól fogyaszt.nekem jó ez a 7 l egy 2.4-estõl.néha észre sem veszem hogy van mögöttem egy 2tengelyes futó :-) alapjáraton elindul vele :-)

Mi történne, ha valóban bemutatkoznának valamelyik földön kívüli civilizáció képviselői? Mi lenne a föld részéről a legvalószínűbb reakció?

Gondolom(lehet hogy naívan?) hogy miután ma már azért "fejlettebb"kultúránk van,csak nem lőnénk le őket elsőre.

Legjobb válasz: Elõször gondolom a gépeik érkeznének ide, úgyhogy nem hinném, hogy túl nagy veszélyt jelentenénk rájuk.

Elõször gondolom a gépeik érkeznének ide, úgyhogy nem hinném, hogy túl nagy veszélyt jelentenénk rájuk.
menne az usa hogy felszabadítja a földet és rálõne 100-200 atom töltetet a földönkívüliek mosolyognának egyet ha van szájuk ha nincs akkor nem mérlegelnék a helyzetet és 2 választásuk lenne 1 megnyomják a piros gombot és nekünk végünk 2 rájönnének hogy soha nem leszünk veszélyesek rájuk mert elõbb kiírtjuk magunkat minthogy elhagynánk a naprenszerünk
Amikor a fejlett emberi civilizáció egy fejletlenebbet talált, valamilyen módon mindig elpusztította. Vagy a területért, vagy az energiaforrásaiért. Nem hiszem, hogy az idegenektõl más várható.
Csak azután lõnék le õket, hogy kiverték belõlük a térugrás, idõutazás, végtelen energiaforrások titkait.
Ahogy az embereket ismerem: lõnénk.
Szerintem messzirõl elkerülnék az emberi fajt.
Minden ember kiposztolná a Facebookra hogy:itt vannak az UFÓk.vagy hogy:juhhé itt a világvége. Kérdés az hogy a földönkívüliek miért jöttek.Ahogy viselkednének õk velünk úgy viselkednénk velük mi is.

Ha valaki méhen kívüli terhes, azt a babát hogyan "veszik el"?

Legjobb válasz: Megmutik laparoszkopiaval.

Megmutik laparoszkopiaval.
Vagy, felvágják a hasát, úgy, mintha császározták volna. Attól függ, hány hetes terhesség, mennyire roncsolódott a petevezeték. Nekem most volt, 5 hete sajnos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Az utlsónak pedig sajnálom.Te hogyan vetted észre hogy terhes vagy és hány hetes voltál?
Általában laparoszkóppal.
Attól függ hogy hol van a terhesség. Lehet laparoszkóppal mûteni, de bizonyos esetekben lehet gyógyszerrel (metotrexáttal) is.
Ezt most nem értem Az alkoholt mindenki önszántából issza meg onnantól pedig saját felelõsség
Semmi. (Majdnem) mindenkinek megtanítják, hogy az alkohol káros, aki mégis alkoholista lesz, az így jár. Ez olyan, mintha feljelentést akarnál tenni, hogy befüveztél, és bajod lett tõle.
Kényszerítettek, hogy igyál? Ahogy írták elõttem, nincs semmi esélyed. Az alkohol legális fogyasztási cikk. Káros hatásai ismertek. A fogyasztása pedig önkéntes. Azt lehet tudni mi bajod lett tõle? Pl. ha máj károsodás, akkor nem hinném, hogy egy kicsit ittál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat, de nem én rólam van szó hanem a nevelõapámról! Bár a véleményetekkel én is így vélekedek de szerettem volna mást is megkérdezni ez ügyben. ÜDV.

Mit csinál az orvos ha valaki méhen kívüli terhes?

Legjobb válasz: Elküldi kórházba és ott megmûtik.

Elküldi kórházba és ott megmûtik.
Azonnali mûtét; nagyon veszélyes a méhen kívüli terhesség(és fájdalmas is)
Életveszélyes is lehet ésazonnali mûtétet igényel. És iszonyú fájdalmas is. De álltalában legalább még két orvos meg kell hogy erõsítse ezta tényt de akkor is gyorsan és alapossan kell hogy eljárjanak.
Megmûti! Miért, az vagy? nem hiszem, ha az lennél a dokid felvilágosított volna a következõ lépésekrõl.
Nekem az elõzõ terhességem méhen kívüli volt. Elõszor is többször vért vesznek, hogy valóban fejlõdik-e odabent egy terhesség és ultrahangoznak is. Ha megbizonyosodnak róla, hogy méhen kívüli a terhesség, akkor laporoscopiás mûtét következik, a terhesség megszakítása. Az esetek kicsi százalékában elõfordúl hogy el kell távolítani az egyik petefészket akkor komolyabb mûtét szükséges. Nekem egy összenövést távolítottak el a jobb petevezetékembõl, ehhez elég volt a laporoscópia. Nem mindig jár egyébként fájdalommal, nekem pl. nem fájt egyáltalán, igaz én korán elmentem orvoshoz.

Lehet méhen kívüli terhességem ha a teszt negatív? Járt így valaki?

Nem volt rendes menstruációm, csak 3 napig barnás folyásom. Ennek már 10 napja. Voltam orvosnál múlt héten semmi rendellenességet nem talált. Azt mondta lehet korai terhesség, mert ugye tüneteim vannak. Tegnap csináltam egy tesztet, negatív lett. 3 hete folyamatosan fájdogál, néha görcsöl a derekam, alul szurkálást érzek. Ma mintha egy kicsit jobban görcsöltem volna mint eddig. Tavaly volt már egy méhen kívüli terhességem, de akkor pozitív tesztem volt. Egészen addig, amíg nem lettem rosszul ki sem derült, ekkor már a 7-8.-ik hétben voltam. Dolgozom ma és holnap is reggeltől estig, nem tudok orvoshoz menni. Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Nekem pozitív lett a tesztem méhen kívüli terhességnél is! Ilyenkor is ugyanúgy termelõdik a HCG hormon mint a méhen belüli terhességnél!

Nekem pozitív lett a tesztem méhen kívüli terhességnél is! Ilyenkor is ugyanúgy termelõdik a HCG hormon mint a méhen belüli terhességnél!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!