Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek hónapig nincs (20 db)

Ha valaki sokáig nincs férfival több hónapig, igaz az hogy utána nehezebb a behatolás?

Vagyis lehetséges hogy a hüvelybemenet összebszükül?Vagy ez nem igaz?

Legjobb válasz: Az sokmindentõl függ! Általában igen, kicsit nehezebb, mert úgymond összehúzodika hüvely, mert nincs hozzászokva, hogy pénisz van benne(szexelsz valakivel)! De fájdalom nemszokott fellépni ilyenkor!

Az sokmindentõl függ! Általában igen, kicsit nehezebb, mert úgymond összehúzodika hüvely, mert nincs hozzászokva, hogy pénisz van benne(szexelsz valakivel)! De fájdalom nemszokott fellépni ilyenkor!
De a hüvely tulajdonképpen csupa izomból áll. Szóval szerintem ez attól is füg h mennyire tudod ellazitani magad
IGEN!!! IGAZ!!! De aktus közben már ellazul, csak a behatolás nehézkesebb.
hat szerintem errol kerdezz meg egy bortonbol szabadult ferfit. szerintem neki nem lesz nehezebb a behatolas :DD

Milyen folyással jár a peteérés? Törvényszerű, hogy minden hónapba van? Ha valaki már volt egyszer terhes, attól lehetséges, hogy most nincs pé?

Legjobb válasz: Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

Két hónapja nincs mensim. Ettől még teherbe eshetek? Vagy lehet már az is vagyok? 3hete nem teszteltem. Közben sikerülhetett ha volt spontán peteérésem? Volt valaki így? Lett valaki terhes így?

volt már ilyen 3éve hogy kimaradt de akkor nem lett baba és utánna rendszeresen jött.most mikor teszteltem mind negatív volt....az orvos csak annyit mondott hogy ilyen előfordul.próbálkozzunk tovább mert nincs semmilyen problémám...

Legjobb válasz: szia! Én a helyedben elmennék egy másik orvoshoz. Az, hogy két hónapja nincs menszeszed, lehet, hogy valamilyen hormonprobléma, vagy valami más okozza. Azért ezt mégis csak ki kellene vizsgálni. Sok szerencsét!

szia! Én a helyedben elmennék egy másik orvoshoz. Az, hogy két hónapja nincs menszeszed, lehet, hogy valamilyen hormonprobléma, vagy valami más okozza. Azért ezt mégis csak ki kellene vizsgálni. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ

Ha valakinek nincs pé egy hónapban akkor a hője nem megy fel 37 köré?

Csak azért mert nekem elvileg tegnap lett volna pém, de a h?m ma reggel is 36,6 volt! A pé után 37 fölé szokott menni! Most mi lehet? Lehetséges, hogy ebben a hónapban valami miatt kés?bb lesz pém? Vagy lehet, hogy most nem 30 napra fog megjönni? Mert eddig percre pontosan 30 napra jött meg, és a 17. napon volt pé. Most meg már a 18. napon vagyok! Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy ebben a hónapban nincs pé-d. A ciklusoknak csak a 3/4-ben van peteérés. DE az is lehet, hogy csak kicsit késõbb lesz. Ovulációs teszt?

Elõfordulhat, hogy ebben a hónapban nincs pé-d. A ciklusoknak csak a 3/4-ben van peteérés. DE az is lehet, hogy csak kicsit késõbb lesz. Ovulációs teszt?

Ha valaki teherbe esik, de első hónapba megjön neki abba a vérzésbe nincs petesejt nem? (:

Legjobb válasz: Terhesség alatt menstruáció nincs!Van olyan,hogy mégis folyik vér de az általában max csak a méhnyálkahártya vérzése lehet de komolyabb gond miatt is bekövetkezhet akár.A kérdésedre válaszolva:nem,nincs benne mivel nem is mondhatjuk rá a köznapi értelemben véve,hogy "megjött neki".

Terhesség alatt menstruáció nincs!Van olyan, hogy mégis folyik vér de az általában max csak a méhnyálkahártya vérzése lehet de komolyabb gond miatt is bekövetkezhet akár.A kérdésedre válaszolva:nem, nincs benne mivel nem is mondhatjuk rá a köznapi értelemben véve, hogy "megjött neki".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) )
Olyat azért el tudok képzelni, hogy két petesejt jut a méhbe, és az egyik beágyazódik, a másik eltávozik. Nyilván nem gyakori.
Elméletileg kaphat. Hogy gyakorlatban adnak-e neki, az már más kérdés.

Ha valakinek kimarad a menstruációja 1-2 hónapban, akkor nincs peteérése?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel nincs. Sõt egyes hormonális betegségeknél elõfordul, hogy akkor sincs peteérés, ha van menstruáció vagy csak nagyon ritkán, évente 1-2 alkalommal. (pl.: pcos) De ezt nem ilyen egyszerû azért 100 %-osan kijelenteni, mert a hormonrendszer bonyolult és óráról órára változik.

Nagy valószínûséggel nincs. Sõt egyes hormonális betegségeknél elõfordul, hogy akkor sincs peteérés, ha van menstruáció vagy csak nagyon ritkán, évente 1-2 alkalommal. (pl.: pcos) De ezt nem ilyen egyszerû azért 100 %-osan kijelenteni, mert a hormonrendszer bonyolult és óráról órára változik.
Vagy folyamatosan érnek úgy a petesejtjei, hogy a progeszteronszint nem esik le, bár ez nagyon ritka.

Ha valakinek több hónapig nincs peteérése de menstruál rendesen 32-34 naponta az lehetséges?

Legjobb válasz: tényleg mibõl gondolod hogy nincs pé?? egyébként lehet ilyen, mert a menstruáció egy rendszeres beidegzõdés amit az agy irányít tulajdonképpen tudatalatt- a peteérést a sárgatest hormonokkal szabályozza.-ezt a magyarázatot kaptam egy orvostól. Viszont nekem is ez volt és nem volt normális peteérés , hanem visszamaradtak cisztaként..menj orvoshoz, mert ki tudják deríteni és kezelhetõ..nekem is elmúlt a gyógyszerektõl. 14 hetes kismami

tényleg mibõl gondolod hogy nincs pé?? egyébként lehet ilyen, mert a menstruáció egy rendszeres beidegzõdés amit az agy irányít tulajdonképpen tudatalatt- a peteérést a sárgatest hormonokkal szabályozza.-ezt a magyarázatot kaptam egy orvostól. Viszont nekem is ez volt és nem volt normális peteérés , hanem visszamaradtak cisztaként..menj orvoshoz, mert ki tudják deríteni és kezelhetõ..nekem is elmúlt a gyógyszerektõl. 14 hetes kismami
Mibõ gondolod, hogy nincs peteérésed? Hõmérõ, ovu teszt?
Szia! Sajnos lehet, de tényleg mibõl gondolod hogy nincs peteérésed?
igen sajnos nálam is ez volt. nekem mindig megjött mégsem volt pém.
Igen, lehetséges. Én is voltam így.
igen lehet, gyógyszer alatt is vérzel, bár az nem menzesz, hanem megvonásos vérzés, és nincs peteérés, hisz pont azért fogamzásgátló, nekem sem volt peteérésem, ciszták maradtak utána, de én nem is menstruáltam, mikor elkezdtem menzizni, akkor lett peteérésem, de ritkán, amúgy orgazmus is válthat ki peteérést, és a cickafarkfû teától lett 24 évesen életemben elõszõr rendszeres a vérzésem, hormonjaimat rendbe hozza :) amúgy pco s vagyok és agyalapi mirigy daganatos, magas a prolaktinom 24/L

Ha valaki albérletben lakik, de az adott hónapban nincs az albérletben, az albérleti díjat köteles megfizetni? Ha a bérlő előre nem szól a főbérlőnek, hogy kiköltözik, úgy visszajár a kaukció?

Legjobb válasz: Persze, hogy köteles kifizetni. Foglalta a lakást, fizetnie kell érte. A második kérdés meg a szerzõdéstõl függ, amiben általában mindkét részrõl 30 napos felmondási idõt szoktak kitûzni.

Persze, hogy köteles kifizetni. Foglalta a lakást, fizetnie kell érte. A második kérdés meg a szerzõdéstõl függ, amiben általában mindkét részrõl 30 napos felmondási idõt szoktak kitûzni.
Köteles megfizetni, hiszen a bérleti jogviszony akkor is fönnáll. Gondolok itt a gyakorlatban arra, hogy az ingóságaid ugyanúgy az ingatlanban vannak, de ha nem, akkor is a szerzõdés (a jog szerint szóbeli vagy írásbeli) két fél megállapodásáról szól, ha nem szólsz neki, és úgy költözöl ki, akkor a bérlõnek megvan az a joga, hogy az elmaradt bért érvényesítse rajtad, hiszen szerzõdésszegésbõl eredõ kára keletkezett. Másrészt megállapodhattok abban, hogy a kaució a kártérítés. És pl. mi van az elhasznált energiával, amit utólag kell fizetni? (rezsi)
Ha van albérleti szerzõdés.... Ha nincs, akkor azt csinál a bérlõ, amit akar
*bérbeadónak megvan az a joga
Persze, hogy köteles vagy fizetni, hiszen akkor is bérled, õ neked kiadta és kész. Hogy te ott vagy vagy nem, az a te dolgod. A kaució pedig nem jár vissza, ha nem szólsz elõre. Csak nem hagyhatod ott a rezsiszámlával, mindennel együtt. Fordított esetben kétlem, hogy te visszaadnád.
A szerzõdés létrejöhet szóban is. És akkor sem csinál azt, amit akar. Bíróság elõtt is megáll a szóbeli megállapodás, az APEH elõtt már nem igen, ha nem fizetett adót a jövedelem után...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!