Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek baja nincs a (19 db)

Ha valaki látta már a novemberi Brendon kuponokat, lenne kedves megírni, hogy nincs e benne baba overál akció?

Legjobb válasz: És gyerekülés meg utazóágy/járóka akció?Bocs az offért

És gyerekülés meg utazóágy/járóka akció?Bocs az offért
http://brendon.hu/campaign/Type.aspx?t=1 Én ezt találtam a honlapjukon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de ez az októberi, én a novemberire volnék kíváncsi.
Szia.Overál nincs, csak 1 sapka, és 2 paplanos hálózsák.Az elsõ válaszolónak:járóka van(1)Geuther Belami fa járóka 102x102x74, eredeti ár:32990, kupon ár:26990 megtakarítás:6000
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én is :-)

Lehetséges, hogy valaki a nyugdíjig hátra lévő időt úgy akarja kivárni, hogy pl egy évre kiíratja magát táppénzre? (58 éves) Nem fog emiatt csúszni az egész? Ha semmi baja nincs, dokit nem ellenőrzik?

Legjobb válasz: Azért ennél bonyolultabb a dolog.6 héten túl már felölvizsgálat is van, nem csak 1 orvos dönt.Ehhez tüneteket is kell produkálni.

Azért ennél bonyolultabb a dolog.6 héten túl már felölvizsgálat is van, nem csak 1 orvos dönt.Ehhez tüneteket is kell produkálni.

Ha valakinek semmi baja nincs a terhesség elején, hogyan veszi észre, ha elhal a magzat?

Többen írtátok, akkor vettétek észre, hogy baj van, amikor abbamaradtak a terhességi tünetek(émelygés, hasfájás, hányinger stb..).Ha valakinek nincsenek is ilyenek, hogyan veszi észre, hogy esetleg odabent probléma van?

Legjobb válasz: Szia! Én szerencsére nem jártam igy,de a tüneteket elég hamar észre lehet venni.Vérzés,alhasi görcsök,hátfájdalom,ezek mindenképp megvannak.Esetleg vérzés helyett barnás folyás lehet a kezdõdõ vetélés tünete.Esetleg pár nap múlva lehet csinálni még egy tesztet,vagy ha úgy érzed valami gond van,elmenni dokihoz.REmélem segítettem!Üdv.:15 hetes kismama

Szia! Én szerencsére nem jártam igy, de a tüneteket elég hamar észre lehet venni.Vérzés, alhasi görcsök, hátfájdalom, ezek mindenképp megvannak.Esetleg vérzés helyett barnás folyás lehet a kezdõdõ vetélés tünete.Esetleg pár nap múlva lehet csinálni még egy tesztet, vagy ha úgy érzed valami gond van, elmenni dokihoz.REmélem segítettem!Üdv.:15 hetes kismama
Sajnos az elején még úgy is el tud menni a baba hogy semmi tünete nincs csak az uh-on derül ki.Én tudok olyanról akinek így ment el. De erre ne gondolj szerintem! Csak pozitívan!
Vérzésnek minden esetben kell lennie.
Szia! Az elõttem ironak üzenem, hogy vérzés vetélés estén van, nekem sajnos elhalt a magzatom /missed.ab./ enyhe görcseim voltak és csak az UH-on derült ki, hogy nem fejlõdik a baba. Szerintem ne gondolj rossz dolgokra, örülj annak hogy jól érzed magad és csak ez számit.
sziasztok! itt micimacko en is epp most olvastam az elhalt terhessegekkel kapsolatos tuneteket lenyegeben 3 napja nem alszom jol hulye almaim vanak altalaban akkor szoktam ilyeneket alodni hogyha megkell jonni a menstruaciomnak elmultam negy honapos terhes ikreim vannak es halal felelm hogy veszem esze hogy elnek vagy halnak!es azert a hulye felelmeimmel se lehet minden heten orvoshoz jani meg az is izgaz hogy egypetelyuek es egy lepenybol esznek a parom mar szabira engedett szulesig nem dolgozok!ha vlaki tenyleg tudna segiteni ebben a problemaban orulnek neki talan has fajas vagy verzes kell hogy legyen ez erdekes 2 gyerekem van de meg sosem volt ilyen dolgom! elore is kosznom

Mi van ha valaki úgy hal meg hogy van még több millió tartozása a bank felé de nincs senki elő rokona? Ilyenkor ki fizeti tovább a hitelt?

Legjobb válasz: Megkeresik a legközelebbi élõ rokont,felkutatják a családfát és megkérdezik kéri-e az örökséget. Ha nem kéri, akkor nem a bank vesztesége, hanem az államé, ugyanis ezt az állam fizeti ki a banknak (azaz mi). Ha kéri az örökséget, akkor õ fogja fizetni.

Megkeresik a legközelebbi élõ rokont, felkutatják a családfát és megkérdezik kéri-e az örökséget. Ha nem kéri, akkor nem a bank vesztesége, hanem az államé, ugyanis ezt az állam fizeti ki a banknak (azaz mi). Ha kéri az örökséget, akkor õ fogja fizetni.
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel hogy a fedezet se elég már arra hogy a tartozást kiegyenlítse.
Ha van kezes, akkor az, ha az adósra kötöttek hitelfelvételi-életbiztosítást, akkor a biztosító fizet, ha nem, akkor senki; a hitelnyújtó bank vesztesége.
A bank behajtja, amit tud. A többit lenyeli veszteségként.
úgy van ahogy az utolsó mondja!!
Az utolsó törvényes örökös az állam, ami nem utasíthatja vissza a hagyatékot. A tartozásért persze az állam is csak a hagyaték értékéig felel. A hitelt senki sem fizeti tovább, legalább is nem az eredeti formájában, mivel az adós halála felmondási ok.

Ha valaki külföldön dolgozik, de ott nincs bejelentve, mert ismerősének segít, akkor nem lehet baja az APEH felé? Fizeti maga után a TB-t havonta itthon.

Legjobb válasz: Az APEH felé nem lehet baja. Az már esélyesebb, hogy a külföldi adóhatóság felé lehet baja.

Az APEH felé nem lehet baja. Az már esélyesebb, hogy a külföldi adóhatóság felé lehet baja.
Külföldön nagyobb gond lehet abból, hogy feketén dolgozik.PL: Angliában ha elkapnak egy fekete munkást 1000 font pénzbírság, és haza küldik..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Ha nincs bankszámlám, de pénzt szeretnék utalni valakinek, akkor olyat lehet, hogy bemegyek egy bankba, odaadom a készpénzt és megadom a számlaszámot, amire utalnék? Akkor elküldik a pénzt? Vagy ezzel kiröhögnek?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Lehet úgy is ahogy írtad, csak kell az illetõ pontos számlaszáma és neve. Ha olyan bankba mész amelyik a számlavezetõje annak akinek pénzt akarsz küldeni nem is kell fizetni pluszban semmit az utalásért és szinte azonnak rajta lesz a számláján a pénz.

Lehet úgy is ahogy írtad, csak kell az illetõ pontos számlaszáma és neve. Ha olyan bankba mész amelyik a számlavezetõje annak akinek pénzt akarsz küldeni nem is kell fizetni pluszban semmit az utalásért és szinte azonnak rajta lesz a számláján a pénz.
így van, d eez nem utalá, s egyszerûen csak a számlájára befizetsz pénzt és kész
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!
A kérdező hozzászólása: OK! Köszi!
pont ugyanezt a kérdést akartam kiírni xD az nem gond ha nem töltöttem be a 18at?

Milyen típusú a kiütés, ha a baba ekcémás? A lányom (7 hónapos) állán kiütések jelentkeztek (máshol nincsenek, félek, hogy ekcéma. Valakinek van ilyesmiben tapasztalata?

Legjobb válasz: Az ekcéma többnyire allergiás válaszreakcióként kialakuló bõrgyulladás. Az ekcéma tünetei szabad szemmel is jól láthatóak. Vörös foltokkal, elõször nedvedzõ hólyagocskákkal jelentkezik, mely hólyagok felszakadva beszáradnak. Az ekcémás tüneteket rohamszerû viszketési ingerek kísérik. Legismertebb az ún. atópiás, vagyis genetikailag hajlamos személyeknél kialakuló ekcéma (vagy atópiás dermatitisz), és a kontakt-, vagyis valamilyen allergénnel történõ érintkezés hatására kialakuló ekcéma. http://www.dermatica.hu/ekcema

Az ekcéma többnyire allergiás válaszreakcióként kialakuló bõrgyulladás. Az ekcéma tünetei szabad szemmel is jól láthatóak. Vörös foltokkal, elõször nedvedzõ hólyagocskákkal jelentkezik, mely hólyagok felszakadva beszáradnak. Az ekcémás tüneteket rohamszerû viszketési ingerek kísérik. Legismertebb az ún. atópiás, vagyis genetikailag hajlamos személyeknél kialakuló ekcéma (vagy atópiás dermatitisz), és a kontakt-, vagyis valamilyen allergénnel történõ érintkezés hatására kialakuló ekcéma. http://www.dermatica.hu/ekcema
Én is meg ijedtem, hogy ekcémás a lányom, de kiderült, hogy a nyáltól és attól, hogy mindent a szájába vesz. Elõször sudocremmel kenegettem naponta többször, de a neogranorman hozta végül helyre. Igaz halványan látszik. De akkor jön igazán elõ, mikor ömlik a nyála. De ha jársz a doki felé, akkor inkább mutasd meg neki, vagy a védõnõnek, hogy megnyugodj!
A kérdező hozzászólása: Ok, megpróbálom én is bekenni. Ha nem múlik, elnézünk az orvoshoz. Köszi!

Ha valakinek virusos fertözése van de épp nincs láza akkor az maszturbálhat? Nem lesz a szívének baja tőle?

Legjobb válasz: Az orgazmus és a szex olyan hormonokat termel a szervezetedben , amelyektõl jobban fogod magad érezni. Pl ha hõemelkedésed van , esetlegesen a lázad is lemegy tõle. PErsze 40 foknál már nem célszerû ilyenekkel kúrálni magad, de egy náthánál, vagy hõemelkedésnél még jót is tesz. És nem hülyeség amit mondok ,mert tényleg így van. Mellesleg természetes fájdalomcsillapító is.

Az orgazmus és a szex olyan hormonokat termel a szervezetedben , amelyektõl jobban fogod magad érezni. Pl ha hõemelkedésed van , esetlegesen a lázad is lemegy tõle. PErsze 40 foknál már nem célszerû ilyenekkel kúrálni magad, de egy náthánál, vagy hõemelkedésnél még jót is tesz. És nem hülyeség amit mondok , mert tényleg így van. Mellesleg természetes fájdalomcsillapító is.

Nyíregyházi Kismamik! Október 1 után aki szül, tényleg vinnie kell pelenkát, popsitörlőt, mert annyira nincs már pénz a kórháznak? Akkor is ha nem baba-mama vagy VIP szobát választ valaki? Vagy ez csak egy rémhír?

Legjobb válasz: Pont a héten kérdeztem errõl a védõnõt, aki elég tájékozatlannak tûnt. Nem tudott semmi infót, szerinte nem kell semmit vinni, mindent adnak. Ha tényleg kell vinni valamit, legfeljebb behozatjuk a családdal. Mikorra vagy kiírva? Én okt. 24-re.

Pont a héten kérdeztem errõl a védõnõt, aki elég tájékozatlannak tûnt. Nem tudott semmi infót, szerinte nem kell semmit vinni, mindent adnak. Ha tényleg kell vinni valamit, legfeljebb behozatjuk a családdal. Mikorra vagy kiírva? Én okt. 24-re.
A kérdező hozzászólása: Én "mázlista" vagyok, mert október 1-re!:-) Na majd elválik, mi lesz. Mindenesetre csütörtökön megyek NST-re, rákérdezek. Majd írok, hogy mit tudtam meg! Neked van dokid? Szülésznõt fogadsz?
Sziasztok!Én október 19-re vagyok kiírva.Pár hete (azt hiszem 2)voltunk tanfolyamon, ott azt mondta a védõnõ és a gyermekorvos, hogy mindent adnak, csak popsitörlõt kell vinni, mert az nincs.Nem tudom, hogy azóta mi változhatott, de majd én is rákérdezek a védõnõmtõl, és a dokimtól!Remélem tudtam segíteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!