Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek aktus (21 db)

Nektek nőknek, elég ha valaki nagyon jó orális szexben, de aktusban nem jó (impotencia, korai magömlés stb)? Helyettesíthető-e az rossz aktus, orális szexszel vagy anélkül nincs párkapcsolat?

Legjobb válasz: egyrészt, nem csak orál van még, hanem rengeteg más lehetõség, azokkal "el lehet lenni". emellett nagy részben ezek a rossz szex problémák orvosolhatók, ha esetleg foglalkoznának vele... inkább az lenne baj, ha semmit nem tesz ellene az illetõ. nem tudom, ha semmi sem segít, biztos megunnám egy idõ után, meg biztos rengeteg lenne a probléma, ami a kapcsolatot szétcsócsálja....

egyrészt, nem csak orál van még, hanem rengeteg más lehetõség, azokkal "el lehet lenni". emellett nagy részben ezek a rossz szex problémák orvosolhatók, ha esetleg foglalkoznának vele... inkább az lenne baj, ha semmit nem tesz ellene az illetõ. nem tudom, ha semmi sem segít, biztos megunnám egy idõ után, meg biztos rengeteg lenne a probléma, ami a kapcsolatot szétcsócsálja....
én nem élvezem annyira az orált, hogy helyettesítse a rendes szexet. nálam nem mûködne sokáig, ha nem tudnánk orvosolni a problémát. impotenciától mellesleg rosszul is érezném magam, hogy nem vagyok elég kívánatos.
Nekem nem helyettesíthetõ semmi mással. De ha az ember jó, gondoskodó, törõdõ és nagyon szeret, akkor még ha eunuch, úgysem hagynám el. Engem megtanított az élet, hogy a jót nagyon meg kell becsülni. De mindannyian mások vagyunk. 29L
Persze!!! Sõõt, szerintem , ha egy pasi foglalkozik velem ujj, orál stb. Sokkal jobb is a dolog, mert egy nyelv ujj, sokkal jobban "mozog" mintegy "rúd" (pénisz)
Nekem nincs hüvelyi orgazmusom, ezért, hogy oralitás legyen és az jó legyen az elsõdleges szempont. Viszont ennek ellenére élvezem magát az aktust is és kívánom is mindig, nem tudnám elképzelni nélküle az együttléteket.
Attól függ a nõnek milyen korábbi tapasztalata volt. Nekem olyan párom van, akinek komoly gondjai vannak, egyet mozog és elmegy. Eddig a korábbi partneremmel még hüvelyi orgazmusom is volt. A mostani szex katasztrófa, az orális szex nem helyettesíti az aktust. Vannak nõk akik persze az aktust nem élvezték soha nem volt megfelelõ péniszû párjuk vagy valamit a partner nem jól csinált, ezek a nõk biztosan elájulnak egy kis orális szextõl.

Ha valakinek az aktus utáni 14. napra vérzése van, akkor nem sikerült a beágyazódás?

Azt olvastam,h a szeretkezést követ? 14. napon ha vkinek vérzése van akkor nem sikerült a beágyazódás, és nem lesz terhes! Ez tényleg így van?

Legjobb válasz: Általában a Menzi megjövetele elött 14 nappal van a peteérés.Azt,hogy éppen akkor volt e aktus neked kell tudnod!Ha megjön a menzi,akkor az azt jelenti,hogy nem sikerült teherbe esned!

Általában a Menzi megjövetele elött 14 nappal van a peteérés.Azt, hogy éppen akkor volt e aktus neked kell tudnod!Ha megjön a menzi, akkor az azt jelenti, hogy nem sikerült teherbe esned!
Ha csak pecsételõ a vérzés, akkor nincs gond, ha rendes menszesz, akkor menj el orvoshoz. Ha csak pecsételõ, az szokott lenni néha peteéréskor is, ill beágyazódásnál. Jobb viszont orvos tanácsát kikérni. Menj el egy ultrahangra.
Igen, annak.
Nem látensnek, csak szimplán melegnek. :) )
AZ a helyzet, hogy egyszerûen szólva b*zi leszel! :-)

Ha valakinek a sex indította be a szülést, akkor az, az aktust követően mikor érkezett el?

Köszönöm

Legjobb válasz: Délutcán 3 felé nyomtuk..):és már utána erõsebb alhasi fájásaim voltak, de elmúltak. Aztán kb. éjjel 1 körül indultak neki megint...csak akkor már nem múltak...:)

Délutcán 3 felé nyomtuk..):és már utána erõsebb alhasi fájásaim voltak, de elmúltak. Aztán kb. éjjel 1 körül indultak neki megint...csak akkor már nem múltak...:)
Másnap. Betöltöttem a 34. hetet, a doki addig tiltott el. Este megvolt az aktus, másnap délelõtt beindult, fájásokkal a szülés. Visszatartották, 36 hetesen született meg a fiam. 35hkm
A kérdező hozzászólása: Mi ezzel próbálkozunk most :) Tegnap is, és ma is már együtt voltunk, remélem hatása is lesz :) 39+2 hkm
csinálhatsz te akármit lépcsõzhetsz, bábakoktélt ihatsz, imádkozhatsz is neki, ha még nem érett a megszületésre.
Mi 3nappal elõtte már minden nap csináltuk! Aztán a 3.nap reggel voltunk együtt, este 8kor elfolyt a magzatvíz és rá 4 órával már a kezemben fogtam a lányomat! :)
Attól függ, hogy nõ vagy férfi.
Szerintem elõre mindenki csak keveset bírja :p Tapasztalat
Nem kicsit kevés.
A kérdező hozzászólása: és 10 perc körül?
Ne méricskéld az idõt. Ha a párod is elmegy és élvezi akkor elég. de a 10 perc teljesen ok. Az 5-6 azért nem annyira mert az alatt egy átlag nõ nem tud elélvezni.
Attól függ hány menetet bír.

Mekkora az esély a teherbeesésre ha valaki esemény utáni tablettát vesz be az aktus után kb.48órával? Bővebben lent.

A ciklusom 15. napján voltunk együtt a párommal egyáltalán nem védekeztünk és kétszer is megtörtént a "baleset". Rá 48 órára tudtam csak felíratni az esemény utánit. Igazából nem lenne baj, ha teherbe esnék, csak vártunk volna vele még egy kicsit. Szerintetek mekkora rá az esély? Tapasztalt valaki hasonlót?

Legjobb válasz: Elég kevés rá az esély, hogy terhes lennél, mivel 72 órán belül bevetted az esemény utánit. Én egyszer a 3. napon vettem be, mégsem lettem terhes.

Elég kevés rá az esély, hogy terhes lennél, mivel 72 órán belül bevetted az esemény utánit. Én egyszer a 3. napon vettem be, mégsem lettem terhes.

Ha valaki sex mániás már az első aktus elött elválik?

És mit?l lesz valaki az?

Legjobb válasz: hát pont nem az amit a 2. mondott. arra mondják, hogy szexmániás aki sosem elégül ki. ergo mindig csak hajszolja magát és a partnereit, de sosem tud kielégülni. ezért egyre több embernél "próbál szerencsét"

hát pont nem az amit a 2. mondott. arra mondják, hogy szexmániás aki sosem elégül ki. ergo mindig csak hajszolja magát és a partnereit, de sosem tud kielégülni. ezért egyre több embernél "próbál szerencsét"
Attól, hogy kielégíthetetlen és folyamatosan azt csinálná. Ha tini vagy, akkor ne képzeld azt magadról, hogy azért mert percenként gondolsz a szexre és legszívesebben napi többször csinálnád már szexmániás vagy.
nem.szexmániás akkor lehet vki ha mindig kivánja a szexet, mindennap, minden percben, és szexel is-már ha van kivel.hogy mitöl lehet az? hát mondjuk imádja a szexet:D de ezzel nincs semmi baj.amugy, nökre v .férfiakra vagy kiváncsi?
A kérdező hozzászólása: Csajokra.Amúgy már nemvagyok annyira fiatal.
elõzõ vagyok. és ez egy szenvedély betegség. tehát azért, mert valaki élvezi a szexet és és mindig arra gondol, nem lesz szexmániás. erre ugyanúgy van terápia, mint a többi ilyen tipusú betegségre.
A kérdező hozzászólása: Van benne valami végülis nemúgyanaz a kettõ dolog ha igaz.És azse mindegy , hogy mi vonatkozik az emberre ami most így lejött nekem.

Vizelési inger mikor jelentkezik az aktus után ha valaki esetleg teherbe esett?

Az aktus után 10.napon még nem lehetséges igaz?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj, nem történt semmi baj. Az, hogyha kihagysz egy szemet, vagy hasmenésed van és esetleg gyengül a tabletta hatása, az nem feltétlenül okoz teherbeesést. Olvasd végig a többi topikot, hány nõ próbál már hónapok óta teherbe esni, pedig állítólag elvileg semmi bajuk. Szóval nem olyan egyszerû dolog az. Persze jobb félni, mint megíjedni és jó az óvatosság.

Szerintem ne aggódj, nem történt semmi baj. Az, hogyha kihagysz egy szemet, vagy hasmenésed van és esetleg gyengül a tabletta hatása, az nem feltétlenül okoz teherbeesést. Olvasd végig a többi topikot, hány nõ próbál már hónapok óta teherbe esni, pedig állítólag elvileg semmi bajuk. Szóval nem olyan egyszerû dolog az. Persze jobb félni, mint megíjedni és jó az óvatosság.
mindenkinél más. egyéni dolog. nem is mindenkinek van.
Általában a mensi elõtt 1 héttel, mivel kezd vérbõség lenni a szervekben. Ha van baba ha nincs.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor csak felfázhattam, mert tegnap nem éreztem, csak éjszaka, amugy nem csip meg semmi, ha mennem kell, akkor jön is belölem, pedig nem is iszom sokat, kb 2-3 óránként járok.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem, mert fogamzásgátlót szedek és a levél elös hetében hányásom és hasmenésem volt, a párommal reggel voltam együtt, este meg bogyo bevétel után 3 órára jött a virusos hányás-hasmenés, másnap is volt, de vettem be még egy szem bogyot, viszont az estit aznap nem vettem be, másnap meg rendesen kezdtem el szedni tovább, utána gumival védekeztünk.Remélem nem lehetek terhes.De nem történhet semmi, mert védett a gyógyszer amikor történt az eset, csak utánit hánytam ki(ami lehet egy része fel is szivodott).Doki is mondta, h nincs rá esély, de aggódok, mert most vagyok a 10.napon az aktus után, tegnap teszteltem, de negativ lett, ma meg pisilni járok, ugyhogy nem tudom, szerintetek?
A kérdező hozzászólása: meg elvileg a mesiig van még 12 nap:s

Ha valaki teherbe esik akkor mennyi idővel az aktus után jelentkeznek a tünetek? (rosszullét/hányinger) 1, 5 hete szeretkeztem a barátommal, nem védekeztünk, de nem ment el bennem.

Az igaz h ha egy férfi elélvez akkor kicsit nem tud csak teljesen és utána nem képes kis ideig merev lenni??

Legjobb válasz: Ez mindenkinél másként jelentkezik lehet a mensi környékén olyan mintha meg akarna jönni, de érezheted a melledben hogy egy kicsit érzékenyebb. A hányinger általában a mensi után szokott elõjönni, de valakinél ez is hamarabb jelentkezik.

Ez mindenkinél másként jelentkezik lehet a mensi környékén olyan mintha meg akarna jönni, de érezheted a melledben hogy egy kicsit érzékenyebb. A hányinger általában a mensi után szokott elõjönni, de valakinél ez is hamarabb jelentkezik.
Én mind a két terhességemnél megéreztem a beágyazódást mert ment a hasam 2-3 napig, és görcsöltem.
Szióka! Tényleg nem tudnak kicsit, illetve nézõpont kérdése, hogy mi a kicsi. Már egy csepptõl is teherbe lehet esni. Keveset csak abban az esetben tudnak csak élvezni, ha sokat csinálták egymás után, mert akkor a mennyiség egyre kevesebb, de csökken a hatékonyság is. Napi egy két aktus esetén azomban nagy mennyiségû.

Ha valaki teherbe esik, akkor mennyi idővel az aktus után jelentkeznek a tünetek? /rosszullét, hányinger/

Legjobb válasz: Ez változo. Általában a kimaradt mensi jelzi elsõnek a terhességet. A hányinger kb a 6. hét után jelentkezik, de van aki egyáltalán nincs rosszul.

Ez változo. Általában a kimaradt mensi jelzi elsõnek a terhességet. A hányinger kb a 6. hét után jelentkezik, de van aki egyáltalán nincs rosszul.
Én egy hetes terhes vagyok és már most vannak jelei a terhességemnek.Hányingerem van, szédülök, fáj a fejem, a hasam, szóval szerintem ez mindenkinél másként jelentkezik!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!