Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek a vérnyomása azzal (6 db)

Ha valakinek rossz a vérnyomása azzal mi történik?

Nem a tünetekre gondolok, hanem, hogy ilyenb?l milyen problémái lehetnek. Mert gondolom nem használ..:D

Legjobb válasz: Magas vérnyomásnál tönkremennek a hajszálerek, és utána minden, ami ott van egy-egy kisebb vérzés útjában. A szem, az agy, a szív... stb. Ha pedig egy nagyobb ér pattan el, ott már komolyabb gond is lesz.

Magas vérnyomásnál tönkremennek a hajszálerek, és utána minden, ami ott van egy-egy kisebb vérzés útjában. A szem, az agy, a szív... stb. Ha pedig egy nagyobb ér pattan el, ott már komolyabb gond is lesz.
A kérdező hozzászólása: úristen:\ köszi

Ha valakinek az első terhessége nagyon problémás volt, terhességi cukor meg magas vérnyomás, vizesedés. Akkor a második terhességénél is számolnia kell ezekkel a problémákkal?

Legjobb válasz: Szerintem ez változó. Nekem az elsõ terhességem inzulinos volt a cukrom miatt, amásodiknál nem volt semmi baj a cukrommal. Viszont az elsõnél a vérnyomásom inkább mindig nagyon alacsony volt, a másodikkal meg kicsit magas, de nem vészesen. Nõvéremnek viszont az elsõ babánál csak az utolsó hónapban volt gond a magas vérnyomás, a másodiknál már a harmadik hónapban elkezdett vizesedni, 200/140 volt a vérnyomása. Be kellett feküdnie, így is a 32. héten császár lett a vége. Nem is szeretne több gyereket, mert ha megint ilyen lesz ( a doki szerint nem törvényszerû), akkor mi lesz addig a 2 naggyal?

Szerintem ez változó. Nekem az elsõ terhességem inzulinos volt a cukrom miatt, amásodiknál nem volt semmi baj a cukrommal. Viszont az elsõnél a vérnyomásom inkább mindig nagyon alacsony volt, a másodikkal meg kicsit magas, de nem vészesen. Nõvéremnek viszont az elsõ babánál csak az utolsó hónapban volt gond a magas vérnyomás, a másodiknál már a harmadik hónapban elkezdett vizesedni, 200/140 volt a vérnyomása. Be kellett feküdnie, így is a 32. héten császár lett a vége. Nem is szeretne több gyereket, mert ha megint ilyen lesz ( a doki szerint nem törvényszerû), akkor mi lesz addig a 2 naggyal?
Nekem az elsõ olyan problémás volt, hogy már 24 hetesen beindult a szülés, de szerencsére "megállították", igaz így is koraszülés lett.A másodiknál toxémiám volt. A mostanitól már elõre félek:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Kilenc éve szültem a kislányomat, nagyon problémás volt azt mondtam akkor hogy soha többet, de most nagyon úgy fest hogy terhes vagyok.És nagyon be vagyok rezelve , mert hiába telt el kilenc év úgy érzem hogy nem bírnák ki még egy olyan kilenc hónapot.Múlt hét csütörtökön kellet volna megjönnie de eddig semmi, 32 éves vagyok öregnek érzem magam és nem tudom hogy most mit tegyek.
Most várom elsõ babámat, és sajna nem igen van nyugodt idõszakom...Erõsen ingadozó vérnyomás átlagnál is nagyobb szívverés(130-140/perc), görcsölésekre 2 gyógyszer, állandó hüvelygyulladás és már megkezdõdtek a méh összehuzódásaim...szal arra is dilibogyó:S Én tuti nem fogok szülni többet csak bírja ki a pici babám, és egi legyen
És 20 hetes vagyok csak
Kedves 12:01-es Ajánlom figyelmedbe az alábbi riportot: http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/04/19/12/Nappali_2010_apr.. 22 perc 50 másodpercnél kezdõdik
A kérdező hozzászólása: Hát az elõbb csináltam egy tesztet és úgy néz ki hogy pozitív.Nagyon halvány ugyan a csík de ott van.
Gratulálok.Ne aggódj, nem vagy öreg.És minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, most úgy keltem hogy minden oké lesz de tudom hogy egy óra múlva megint magam alatt leszek.Most azon agyalok hogy mikor mennyek orvoshoz, a menzesz el maradása után két héttel ugye már lehet menni?

Milyen indokkal császároznak meg valakit? Igaz az ha valakinek magas a vérnyomása akkor megcsászározzák?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül császározzák meg azt akinek magas a vérnyomása. Ez több tényezõtõl is függ. Ez az orvos egyéni döntésén alapul az eredmények függvényében. A lényeg hogy te is és a baba is egészséges legyen.

Nem feltétlenül császározzák meg azt akinek magas a vérnyomása. Ez több tényezõtõl is függ. Ez az orvos egyéni döntésén alapul az eredmények függvényében. A lényeg hogy te is és a baba is egészséges legyen.
Általában ha farfekvéses, vagy valamilyen komlikáció van, akkor császároznak. Magas vérnyomás miatt még nem hallottam.
Nekem a 30. héttol volt magas vérnyomásom, gyogyszert szedtem, voltam 2x kórházban, az orvosom mégis azt mondta, ez nem ok a császárra. A végén mégis úgy alakult, hogy rosszul lettem, nem tudták levini a vérnyomást, és megcsászároztak, mert már veszélyben voltunk, a 39. héten. És még akkor is a természetes szulést szerették volna az orvosok is, csak már nem volt ido, mert nem hatottak a gyógyszerek. De ezek szertint a magas vérnyomás nem jelent feltétlen császárt, az orvosok tobbsége a természetes szulés híve.
Farfekvésnél. Ha csökken a kicsi szívhangja. Ha veszélyben van a magzat vagy az anya élete. Ha az anya nem tudná megszülni a kicsit, túl nagy a baba. Szemfenék vizsgálat nem engedélyezi a hüvelyi úton való szülést. Magas drioptria esetén. És itt van a magas vérnyomás is.
Szia.Engem magas vérnyomás miatt császároztak, szülés alatt ment fel és nem ment le...220ról, 190re mnet le.Ezért császár lett... Minden jót
szia 4 esetrõl tudok, hogy csaszaroztak a kornyezetemben: 1. túl korán jött a baba 2. túl késõn jött a baba 3. gerincproblémája volt a kismamanak 4. pszihológiailag a szülés gondolatától is a frász törte ki, egyszerûen ilyen fóbia szerû volt nála a szülés, és ezért császározták A veszélyesen magas vérnyomás nem tudom lehet e, nem akarok hüyeséget írni, nekem ezek a császárok voltak a környezetemben.

Igaz-e az, ha valaki vért ad, akkor megnő annak a kockázata, hogy magas vérnyomása legyen és ezáltal állandó jelleggel vért kell adnia, hogy ne legyen komoly baj?

Legjobb válasz: Nem. A vérnyomást a szervezeted állítja be, nem sok köze van annak hozzá hogy vért adsz vagy nem.

Nem. A vérnyomást a szervezeted állítja be, nem sok köze van annak hozzá hogy vért adsz vagy nem.
Honnan szednek az emberek ilyen hülyeségeket?!?!?!?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Csak egy idióta megijesztett, ezért kérdeztem...

Mit jelent az, ha valakinek egy intimebb kép láttán LE megy a vérnyomása?

nem fel kellene menni,ha tetszik neki?

Legjobb válasz: Nem szó szerint kell érteni! Lemegy, azaz lent lesz sok a vére. Érted?

Nem szó szerint kell érteni! Lemegy, azaz lent lesz sok a vére. Érted?
tetszett? mert akkor ezt váltja ki belõled... megnyugtat talán, vagy ilyesmi :D
A kérdező hozzászólása: igen, azt mondta...ezért is volt meglepõ, miért lefele...akkor lehet azért, mert rosszabbra készítettem fel :)
Te ezt most honnan tudod, hogy le vagy fel megy? Pornót nézel, és közben méred a vérnyomásodat, vagy mi? Szóval én nem tudom. Intim képnézegetés közben valahogy sosem a vérnyomásmérés volt az elsõ gondolatom.
A kérdező hozzászólása: nem, csupán annyi, hogy megnézett egy intimebb képet és ez volt a reakció
A kérdező hozzászólása: na, ez eszembe sem jutott, köszi :)

Ha valaki mentőgépkocsi vezető és magas lett a vérnyomása, valamint cukorbeteg lett, akkor elvesztheti az állását? Köszönöm.

Legjobb válasz: a cukor le veszi az édes életet, a hivatásos jogsinak lõttek!c,d,e,kategóriára is!

a cukor le veszi az édes életet, a hivatásos jogsinak lõttek!c, d, e, kategóriára is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!