Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek a nem várt (46 db)

Ha valaki a nem várt mesi előtt pár nappal esik teherbe akkor megjön a mesi vagy sem, hanem akkor a nem várt mesi után mennyi idővel lehet uh-n látni vmit?

Legjobb válasz: szerintem nem jön meg,mert megtermékenyült a petesejt.és ugye azért van a menstruáció mert azzal távozik el az a pete amelyik megérett,de nem termékenyül meg.kitisztul a méh és folyamatát veszi a felkészülés az újabb peteérésre.

szerintem nem jön meg, mert megtermékenyült a petesejt.és ugye azért van a menstruáció mert azzal távozik el az a pete amelyik megérett, de nem termékenyül meg.kitisztul a méh és folyamatát veszi a felkészülés az újabb peteérésre.
ha a nemvárt menzi elõtt esel teherbe akkor vagy méhen kivüli lesz, vagy elmegy, mert mwegsem bir tapadni.ugyanis 7 nap a beágyazodás és ha ez nemtörténik meg akkor elmegy mert nembirja ki a menzit.De ha tényleg megtermékenyült akkor is elmegy mert csak akkor nemenne el ha beágyazodna a méhnyálkahártyába de mivel nincs rá ideje a menzi miatt ezért lelöködik a megtermékenyült petesejt.De egyépként a méhenkivüli terhesség is igy jön létre.Ha ilyenkor van peteérésed akkor ajánlatos orvoshoz fordulni.
azért vannak kivételek!például én... mensi elött kb 4-5 nappal termékenyült meg.és egészséges!mostmár 8 hónapos!
Én is mensi elõtt fogantam 2-3 nappal, és a bátyám is! :)
de ez nagyon ritka.
A bátyád is teherbe esett?Hûha:) No de komolyra fordítva a szót, mi is mensi elõtt néhány nappal babásodtunk meg.(Mivel a hónapban csak akkor votunk együtt a párommal, sajna messzevoltunk egymástól végig, így nem nehéz kitalálni, hogy mikor történt.)De nekem nem jött meg, és a mensi kimaradásától számítva 3 hét múlva már dobogott a szive.
Úh, én ma voltam nõdokinál, mert nem jött meg, a teszt szerint nincs baba. Doki kézzel nem érzett semmit, ha még két hétig nem jön meg, akkor uh. Én gyógyszert szedek, de vmikor elfelejtem. Sokszor van hasmenésem is, amikor ugye nem hat a gyógyszer. Mi is menezesz elõtt 5 nappal voltunk együtt, én biztos voltam benne, hogy nem lehetek babás, de most amiket írtatok, már nem vagyok biztos benne. Én szeretném ha az lennék, a párom viszont nem.
az elõzõ írónak!sztem ha a párod nem akarja akkor magadnak kár babát vállalnod.lehet hogy még nem komolyodott meg.nem tudja az apa" szerepet"

Tesztelt valaki a nem várt előtt 4 nappal pozitívat? Ha igen, akkor milyen teszttel?

Legjobb válasz: En teszteltem. Clearblueval es corax be sure-ral, mindkettot lehet a dmben kapni. Sok sikert a teszteleshez, remelem pozitiv lesz.

En teszteltem. Clearblueval es corax be sure-ral, mindkettot lehet a dmben kapni. Sok sikert a teszteleshez, remelem pozitiv lesz.
Szia! Én tavaly novmber 30-án teszteltem 25-ös erösségü tesztel poizivat. December 2-3 ra kellett volna megjönnie.30-án nekem 2-3 perc alatt ki is jött , hogy terhes vagyok.A nem várt napon is újra teszteltem akkor már majd kicsattant annyira erös lett!!! Amúgy sajnos nem maradt meg a baba, most január 14-én missed ab-bal befejezték:(( Neked sok sikert!!
én ma....de nekem még egy hét van hátra. nagyon halvány, de a férjem is látja. egyelõre nem éljük bele magunkat, majd még tesztelek késõbb is. az enyém laboros teszt, anyukám hozza.

Két barát találkozót beszélnek meg 12-13 óra között, a szabály az, hogy ha valaki megérkezik nem vár többet 15 percnél. Mennyi a valószinüsége, hogy találkozzanak?

Legjobb válasz: Köszönöm szives gyors válaszodat. Az eredmény igazolja a P(AUB)=P(A)+P(B)-P(A metszve B) valószinüségelméleti képletet,valamint a biztos eseményre vonatkozó tulajdonságot . Szép volt a grafikus megoldás, eszembe sem jutott volna .Mindenképp köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szives gyors válaszodat. Az eredmény igazolja a P(AUB)=P(A)+P(B)-P(A metszve B) valószinüségelméleti képletet, valamint a biztos eseményre vonatkozó tulajdonságot . Szép volt a grafikus megoldás, eszembe sem jutott volna .Mindenképp köszönöm.

Tudom, hogy igazából csak az elmaradt mensi utalhat biztosan a babára, de valaki esetleg érezte már a nem várt mensi előtt ha sikerült?

És ha igen, mib?l érezte...

Legjobb válasz: Szia! Én is megéreztem :) Az elsõt is, most a másodikat is, habár az sajnos elment, de azt is éreztem, hogy valami nem stimmel ezzel a terhességgel.. Úgyhogy nyugodtam megérezheted ;) Várt baba? Drukkoljak? :)

Szia! Én is megéreztem :) Az elsõt is, most a másodikat is, habár az sajnos elment, de azt is éreztem, hogy valami nem stimmel ezzel a terhességgel.. Úgyhogy nyugodtam megérezheted ;) Várt baba? Drukkoljak? :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ! Igen várt baba, nagyon szeretnénk!!! Igazából csak azt érzem, hogy feszül a hasam alja, meg nincs étvágyam, és olyan rossz a gyomrom mostanában... persze lehet hogy bebeszélem.... Te valami konkrét tünetbõl érezted, vagy csak ugy legbelül....?
én is az elején vagyok, és nekem sincs étvágyam.mindíg fáj a gyomrom, de ha eszem egybõl rosszul vagyok, így napjában max 2x tudok enni amikor jól esik, és ez mindíg este van.
A második vagyok. Én furán éreztem magam.. és úgy csináltam tesztet, hogy azt sem tudtam, mikor kellene megjönnie. A másodikat úgy éreztem meg, hogy buliban voltunk a barátnõmmel és a második pohár vörösbor már nem tudott lecsúszni, mert émelyegtem tõle. És ez nem az az émelygés volt, amit az alkoholtól való elszokás utáni borozás okozna, hanem a "másik" :) Ja, és ott cigiztek mellettem, és attól is rosszul voltam. Tehát így volt. :) Nagyon drukkolok Neked, ha van valami híred, ugye megosztod velünk? ;)
Erre szerintem nincs recept. Egyik babám sem éreztem meg, csak a kimaradás után. Elõtte nem. Most meg mikor szeretnék megint terhes lenni állandóan produkálom a tüneteket már a kimaradás elõtt is és úgy is érzem van ott valaki. Persze nincs semmi, csak nagyon akarom. De nem vagyunk egyformák. Van aki tényleg megérzi.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi a válaszokat!! Nos, csak a hasam alja feszül, óvatosan kell mozognom, mert állandóan érzem hogy valami nem ugyanolyan ott alul a hasam közepén mint szokott, illetve a mai napon rendkívül fáj a derekam. Nem tudom, hogy ez minek a jele, remélem a beágyazódás miatt van és nem a mensi.....Majd megirom mi lett.
Nekem a szagérzékenység már mensi elõtt 1 héttel jelentkezett. Mindent sokkal erõsebben éreztem, innen sejtettem hogy baba lesz.

Nektek nem visszatetsző, ha valaki a facebook-on kürtöli szét, hogy babát vár?

Valahogy bennem ez rossz érzést kelt. Mi sokáig vártunk a babára és az első babát sajnos elvesztettem. Ezzel valahogy a hitem is odalett, tudom, hogy nem lesz minden terhességből gyermek.:( Nem tudom, amikor valaki így szétkürtöli, az olyan nem is tudom milyen... Mintha előre inna a medve bőrére. Ez így nagyon hülyén hangzik, de nem tudom jobban megfogalmazni. Érdekelne mások véleménye.

Legjobb válasz: Nem mindenki úgy áll neki, hogy vagy megmarad a baba, vagy nem. Sokan számba sem veszik a lehetõséget, hogy esetleg elmegy, vagy gond lesz út közben. Én sem tettem. Nem bánom. Ha baj lett volna, úgyis tökmindegy, hogy a falu hírmondójától tudja meg mindenki, vagy fb-ról értesül. Engem soha nem zavart, ha valaki kiteszi. Sajnálom, hogy elvesztetted a babát. Ennek tükrében érthetõ a kérdéshez való hozzáállásod. Bár akkor ennyi erõvel egy pocakos fotó se kerüljön ki, mert ugye szülésnél is történhet akármi.

Külföldön élek, és csak a FB van a kapcsolattartásra. nincsenek fent haverok, régi szomszédok, ex-kollégák, hanem csakis barátok és családtagok. Nekem a FB megosztás volt a legegyszerûbb és leggyorsabb módja a hírközlésnek. Egy e-mail vagy sms semmivel sem lenne személyesebb. Nyilván nem a pozitív teszt után szaladnam facére, hanem pár hét után. UH képet nem tettem ki, de ha valaki kitesz mennyivel elítélendõbb, mintha egy "kész" gyerekrõl tenne ki képet? Örül, boldog, és ezt az érzést szeretné világgákürtölni. szerintem bocsánatos bûn egy terhes nõ kontrollálhatatlan boldogsága.
Nem mindenki úgy áll neki, hogy vagy megmarad a baba, vagy nem. Sokan számba sem veszik a lehetõséget, hogy esetleg elmegy, vagy gond lesz út közben. Én sem tettem. Nem bánom. Ha baj lett volna, úgyis tökmindegy, hogy a falu hírmondójától tudja meg mindenki, vagy fb-ról értesül. Engem soha nem zavart, ha valaki kiteszi. Sajnálom, hogy elvesztetted a babát. Ennek tükrében érthetõ a kérdéshez való hozzáállásod. Bár akkor ennyi erõvel egy pocakos fotó se kerüljön ki, mert ugye szülésnél is történhet akármi.
A vetélés nem ezen múlik. Ha az a baba elmegy, akkor is elmegy, ha valaki hosszú ideig nem mondaná el senkinek. Ha egy baba megmarad, akkor az akkor is megmarad, ha világgá kürtölik. Ez egy olyan dolog, ami boldogságot okoz, mint ha valakit eljegyeznek, vagy összeházasodnak és ezt a boldogságot szeretnék világgá kürtölni. Nincs ebben semmi visszatetszõ.
Nekem sem az. En is vesztettem el Babat. Igazabol nem izgat masok mit csinalnak. En tudom, ha jon hozzank meg valaki akkor mar csak a vegen teszek fel kepet magunkrol...kozel a finish-hez. Mindenki a maga hulyesegenek a kovacsa en azt mondom.
Nem. Bátor, merész és személytelen, de a visszatetszõ szót véletlenül se használnám rá.
Engem az ne zavar ha ott osztja meg a hírt....engem inkább az zavar, hogy az egy bensõséges dolog, és kiteszi az uh os képet a gyerekrõl....lassan az is fent lesz facen, hogy hogy csinálták a gyereket, , , , ilyen póz olyan póz lefotózva, és alatta hogy így készült....na ez zavar engem...nem vagyok kíváncsi más belsejére....én soha nem tennék ki ilyen képet....
Nekem az nem szimpi, hogy itt is számtalan panasz van, hogy minek kérdezik, már meg száz szór, hogy hogy van.Közbe meg teli pakolja az oldalát.
Ha valakit zavar egy uh-s vagy pocakos kép, akkor görgesse tovább az egeret. Nem kell leragadni a képnél és dühöngeni. Magyar szokás, hogy nem tudunk örülni a másik örömének. Vagy ha nem is örülni, de legalább elnézõen tolerálni, hogy a másik boldog, és ki is fejezi fb-on. De ha már ez sem megy, akkor be lehet jelölni, hogy XY életeseményei ne jelenjenek meg a falunkon.
Én inkább szétkürtöltem a facebookon. Nem szerettem volna, hogy amikor összefutok az ismerõseimmel mindenki odajöjjön hozzám, amint meglát nagy hassal, hogy "JÉ, TE TERHES VAGY?".
3 és fél év után sikerült teherbe esnem.Az idáig furcsán néztem az fb-n ha valaki rakott ki pocakos képet vagy ultrahang képet.Mióta teherbe estem örömmel nezkedem a facebook-os pocakos képeket.Tudom hogy fogok én is felrakni de majd csak késõbb, szülés elõtt pár héttel.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy irigység ez 17-es. Én nem kívánom másoknak, hogy éljék át amit én, mert tudom milyen rossz ez... Inkább babona, vagy valahogy úgy érzem kihívják maguk ellen a sorsot. Habár ott volt a sógornõm, õ 5 hetesen közölte a nagy hírt a családdal, és erre pálinkával koccintott. Utána ment el a babám, aki 3 héttel lett volna idõsebb mint az övé. Na akkor volt bennem irigység nem tagadom, pláne amilyen szemét módon viselkedett/viselkedik velem. A facebook-kal kapcsolatban inkább csak irritál, hogy van aki azt is kiírja hogy mikor megy el vécére. Nem vagyunk egyformák, ezért is kérdeztem mások véleményét. Egyáltalán nem vártam, hogy mindenki egyetértsen velem, csak kíváncsi voltam.:) Ezért számomra minden válasz hasznos.:)
Én is azt mondanám, hogy picit irigy vagy. Ennyibõl egy eljegyzési képet sem lehet kirakni, mert a házasság elõtt még szétmehetnek? Vagy esküvõi képet, mert elválhatnak? Az, hogy egy baba meg fog maradni, vagy sem, nem attól függ, hogy mikor jelentik be, vagy ki milyen fotót posztol. Ha nem tetszik, amit a facen látsz, akkor válogasd meg az ismerõseid. Nekem se ismerõsöm boldog-boldogtalan, csak a barátaim és a szûk rokonság.
Engem egyáltalán nem zavar. Sõt, még szeretem is, mikor megtudok valami hasonlót egy ritkán látott ismerõsömrõl. Uh képek sem zavarnak. Sajnálom, hogy ez történt veled, de szerintem téped ezek az infók nem az 'elkiabálás' miatt zavarnak, hanem, hogy nekik megmaradt a baba, neked meg nem. Amúgy meg, ha zavar az ilyesmi, tiltsd le az üzenõfaladról.
A helyzet az, hogy a FB-al kapcsolatban mindenkinek más az ingerküszöbe. Van, aki a sarki zöldségesnél is becsekkkol, és van, akinek profilképe sincs. Nem vagyunk egyformák. Engem nem zavarnak a pocakos, UH-s képek, szívesen nézegetem õket. Még néha ismerõseim ismerõseiét is megnézem :) . Szerintem az lenne a meglepõ, hogy azok után, amin átmentél, nem néznél furán ha valaki rögtön kiposztolja a kétcsíkos tesztjét.
A kérdező hozzászólása: Nem tiltom le. Tudtam, hogy babát vár, örültem is neki, de ez a facebook... Lehet, hogy alapból idegesít az a része, hogy valaki a sarki zöldségesnél is becsekkol.:) Amúgy nem az volt a kérdés, hogy irigy vagyok-e, hanem véleményekre voltam kíváncsi. Azért köszi a válaszokat! :)
Nem visszatetszõ! Egyébként nem vagyok babonás. Igaz a face-re nem raktam ki, amikor megtudtuk, de sok mindenkinek elmondtuk már az elején! Aztán már kb. 16 hetes lehettem, amikor férjem egy terhességgel kapcsolatos cikket posztolt ki az üzenõfalamra! Akkor kérdeztek rá sokan, hogy jön-e a baba! Õszinte leszek, szerintem benned van egy kis "irigység" -ami hozzáteszem teljesen érthetõ- mivel elment a babád!
A kérdező hozzászólása: Igen, ami nincs fent a face-n, az nem is létezik. :)
A kérdező hozzászólása: Nem találtam rá jó szót. Olyan rossz érzést keltett bennem, nem tudtam jobban megfogalmazni. Leírtam miért.
A kérdező hozzászólása: 2-es! Én sem úgy álltam hozzá... Nekem ez nagyon vakmerõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek.:) Sajnálom 7-es.:( Igen, szerintem is inkább magánügy, ami a családra tartozik. Én sem tennék ki uh-os képet, nem is tettem, még pocakosat sem. Nem vagyunk egyformák.
engem sokáig zavart, volt olyan ismerõsöm, aki naponta tett ki pocakosképeket, és/vagy uh képeket. De akkor már több, mint 4 éve vártunk a babára, és nem jött, meg vetélésem is volt, szóval inkább csak a saját bajomra emlékeztettek, és engem ez zavart. Most babát várok, nagyon a végén, de nincs a facebook-on rólam kép, mert én meg ilyen vagyok, van is, aki élõben rám csodálkozik, hogy de hát nem is tudta, hogy jön a baba, mert nincs kint a fb-n :) valószínûleg a babáról sem lesz, mert a barátokkal-családdal van más hely, ahol meg tudjuk osztani.
Hogy veled is legyen már valaki egy véleményen: igen, bennem is rossz érzést kelt.
Úgy általában véve nem érdekelnek a személyes jellegû facebook kommentek. A számomra fontos emberekkel napi kapcsolatban vagyok, mident tudok róluk ami rám is tartozik. Azt viszont, hogy a valaha volt iskolatársam éppen Madagaszkáron készül az eljegyzésére pont leszarom. Tökéletesen megértelek, ha a Te helyzetedben ez megosztás különösen fájdalmas, de bele kell törõdnöd, hogy egy csomóan arra izgulnak, hogy ilyenekre odaírhassanak mindenféle szépet és jót, és úgy érezzék, hogy ezáltal õk is milyen jó fejek, akkor is, ha csak dicsekvés magamutogatás van emögött mindkét fél részérõl.
A kérdező hozzászólása: Igazad van 9-es, de a legtöbb ember boldog boldogtalant bejelöl. Én is tettem fel babás képeket, mert vannak olyan családtagok/barátok, akik másképp nem láthatják, de van aki itt van helyben, lájkolja ezerrel a képeket, az utcán meg simán elmegy mellettünk anélkül, hogy ránézne a babára (rokon). Persze ez már más kérdés...
én is igy vagyok vele, fõleg mikor már az 5hetes uh képet rögtön fölrakjak, v terhességi tesztrõl képet....na ott kiakadtam világgákürtölik szinte rögtön együtlét után.ugyh megfogadtam h ha nekem babám lesz még pocakos képet sem rakok fel.na így is volt, és aztán lett nagy meglepetés meg számonkérés mikor megszületett h terhesvoltam nem is tudták, hát nemraktam föl képeket facera?
Nem, én is szeretem nézegetni, velük együtt örülni, gratulálni..Ennek ellenére rólam is csak szülés elõtt pár héttel tudták meg a távolabbi ismerõsök, mert akkor kerültek fel kirándulós képek...Sokaknak a mostani terhességem is meglepetés lesz, pedig már 25 hetes vagyok.. Amúgy nem hiszem, hogy az én ismerõseimet zavarják az ilyen dolgok, ugyanis én nem jelölök senkit általában...így aki ismerõsöm, engem jelölt, akkor gondolom kíváncsi is rám... Az meg, hogy elõre inni a medve bõrére..nem ezen múlik, nálunk is sokan tudták már a kezdetektõl, de ezeknek az embereknek elmondtam volna, ha baj történik, azt is...de boldog voltam, h velünk örülnek.

Ha valaki babás, akkor a (nem várt) mensi előtt pár nappal van valamilyen folyása? Milyen?

Mik a tapasztalatok? Eléggé eltér? véleményeket olvastam ezzel kapcsolatban..

Legjobb válasz: Ha nincs semmilyen folyás attól még lehetsz terhes, ez nem törvényszerû. Bár mensi elõtt általában mindig van folyás,habár ez is egyénfüggõ, de szerintem reménykedhetsz:)

Ha nincs semmilyen folyás attól még lehetsz terhes, ez nem törvényszerû. Bár mensi elõtt általában mindig van folyás, habár ez is egyénfüggõ, de szerintem reménykedhetsz:)
Bármilyen lehet, kiv. a vizes, mert akkor meg fog jönni.
Valakinek van folyása (fehér, testápoló szerû), valakinek pedig nincs. Szóval egyénfüggõ a dolog.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha semmilyen folyás nincs, az nem jelenti azt, hogy meg fog jönni?
Szia. Hát nekem mensi elött egy héttel volt nyálkás folyásom és ez kitartott végig...Terhes voltam..
nekem feher testapoloszeru van egy hete es ma kiderult terhes vagyok!!!!!puszi
Szia! Nekem nem volt folyásom, és van egy pozitív tesztem:)
Ez nagyon egyénfüggö. Nekem a nem várt menzi napjáig vizes folyásom volt és csak azon a napon lett tesápolószerü fehér folyásom amikor a nemvárt menzi napja volt. Én is el voltam keseredve, mert nagyon sok helyen olvastam hogy a vizes folyás tuti menzi elöjele, dehát nálam sem így volt, szóval bármi lehet. Azért szurkolok neked, puszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, és a bíztatást :-)

Ha április végen megjön a nem vart, akkor AVIVA tornászni fogok. Van-e valaki hasonló helyzetben?

Sziasztok! Hosszú évek során nem maradtam terhes, annak ellenére, hogy az orvosok semmi gondot nem találtak nálam. Nemrég olvastam az aviva módszerr?l, letöltöttem, kinyomtattam. Jó volna tudni, hogy valakivel együtt fogok tornászni a nemes cél érdekében, ez er?t adna.El?re is köszönöm a válaszaitokat.

Legjobb válasz: Én csinálom, igaz 1 hónap elõnnyel (veled szemben), de szerintem nekem is kemény meló lesz. Rendszeresen végzem, és nagyon élvezem (Lehet, hogy nem rám gondoltál:), de hajrá mindkettõnknek!)

Én csinálom, igaz 1 hónap elõnnyel (veled szemben), de szerintem nekem is kemény meló lesz. Rendszeresen végzem, és nagyon élvezem (Lehet, hogy nem rám gondoltál:) , de hajrá mindkettõnknek!)
Kedves Kérdezõ? Mi a helyzet? Megjött végül, vagy nem? Nekem úgy néz ki, most rakja helyre az Aviva a ciklusomat, bár babát szeretnénk, de én már maximálisan bízom és hiszek benne.
Kedves utolsó! Voltál esetleg oktatónál? Csak azért kérdezem, hogy biztosan jól végzed-e a gyakorlatokat.
Most en azert irok, mert nem tudom, hogy a tornatol e, de nekem most annyira kitolodott a ciklusom, hogy ilyen mar regen volt. Ez a 3ik hetem, hogy csinalom a tornat, hetente 2szer. Azt hittem, hogy hamarabb lesz peteeres es erosebb, ehelyett nem volt eddig semmi.Jart mar valaki igy?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó válaszoló! Elõre is köszönöm, hogy fontos infókat írsz, majd le a tornával kapcsolatosan. Nagyon varom! En csak máj. elején fogok neki a tornának- ha megjön, de remélem, hogy NEM. Addig is tanulmányozom a könyvbõl a különbözõ torna gyakorlatokat, hogy minél jobban menjen amire kell. Köszönöm a válaszokat mindenkinek, Szívesen varok más hozzászolasokat is :)
Kedves indito! Masodik valaszolo vagyok. En sem elek otthon, de majsuban 2 hetet otthon toltunk. Akkorra beiktattam egy fel napos Aviva tornat. Budapesten, Toth Livianal. Az egyik baratnom mar megcsinalta, nagyon hasznos, mert megtanulta, hogy hogyan is kell mozgatnia a "dolgozo zonat". A 18 gyakorlatot tanultak meg. Nem igerem, hogy bepotyogom az osszes gyakorlatot, de ha valami elter a konyvbelitol, akkor azt szivesen leirom majd. En a mult heten is 2szer csinaltam es valoban erzek valtozast. Ti hogy vagytok ezzel?
Másodszor sikerült csak belinkelni..
Elsõ vagyok, 1 linket találtam: http://www.youtube.com/watch?v=JSKznEszRLQ Hátha segítség:)
3. vagyok Én is külföldön élek és szerintem a kriston nagyon jó, van dvd-je és annyira érthetõen magyaráz benne a nõ , hogy nincs olyan aki ne értse meg. Könyvbõl elég nehéz lehet, valaki írta már , hogy elment végül tanfolyamra és ott jött rá , hogy pár feladatot nem is csinált jól.:S
A kérdező hozzászólása: Bocsi, a zenét is a második válaszoló szerezte be, kérlek írd meg honnan. Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! kérlek írjatok meg. Kedvese második válaszoló, kérlek majd írd meg, hogy pontosan milyen gyakorlatokat végeztetek a tanfolyamon, mert én nem élek Magyarországon, ezert nem tudok tanfolyamra járni. Csak könyvbõl fogok tornászni. Kedves harmadik válaszoló: Honnan szerezted meg a tornához szükséges zenét? Kitartás!
Nem baj ha berondítok a kriston intim tornámmal :D mert én ezt kezdtem el egy hete. Mi már 4 éve várjuk a kis csodánkat, minden eredményem jó hsg után vagyok fél évet várnunk kell a spontán terhességre , aztán inszemináció. Kissé félek a peteérés stimuláció miatt, ezt mindig csinálják akkor is ha minden hónapba van pé-m? Üdv E.K
Szia! Velem egyutt fogsz tornazni...en mar a heten elkezdtem. Eleg nehez az elejen, mire rajosz, hogy melyik zonara is akar hatni a gyakorlat, tegnap kaptam meg a zenet, azzal valamivel konnyebb. En egyebkent elmegyek majus elejen egy treninre a Toth Liviahoz. Epp ma kuldte el a datumokat. Sok sikert neked. Mi egyebkent testvert szeretnenk. Mar van egy 3.5 eves lanyunk.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Két hétig tornásztam, vagyis a peteérésig. Utána nem mertem, félek , hogy van olyan gyakorlat, amit nem végzek helyesen és nem szeretném, hogy a torna miatt jöjjön meg. Kb. június 1-re nem várom, remélem most sikerült.

Ha valaki terhes, akkor a nem várt mensi előtt előfordul valamilyen folyás?

A pocimat néha érzem már egy ideje,két napja szúrkákat is érzek.Három nap van a nem vártig!

Legjobb válasz: nekem fehéres folyásom volt...

nekem fehéres folyásom volt...
nekem pont az ellenkezõje. máskor menstruáció elõtt erõs folyásom van, terhesség elõtt totál szárazság. semmi a világon.
Nekem krémes fehér folyásom volt.
Nekem is fehér és sûrû folyásom volt, kb 1 héttel az elmaradt menstruáció elõtt jelentkezett.
Nekem is az ellentéte. Szinte semmi folyás csak 1-2 csepp volt! Pedig menzi elõtt szokott lenni. Ha nem jön meg, tesztelj!

Ha menzi előtt pár nappal esik teherbe valaki, mikortól érdemes tesztelni? Gondolom, nem a 'nem várt' után 1 nappal.

Legjobb válasz: szia! szerintem akkor 14 napot , vagy akkörül kéne várni a teszteléssel..10-12-õt biztosan.. úgy néz ki akkor estél teherbe? kései pé-d volt, vagy mi?

szia! szerintem akkor 14 napot , vagy akkörül kéne várni a teszteléssel..10-12-õt biztosan.. úgy néz ki akkor estél teherbe? kései pé-d volt, vagy mi?
Teszteltél már???
A kérdező hozzászólása: még nem, de nem is merek.mert ma olyanok jöttek ki belöllem, mint noverbenbenn a vetélésemnél.szerintem elment.sajnos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!