Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek a menstruációja, akkor ugye (3 db)

Ha valakinek rendszeres a menstruációja, akkor ugye az nem feltétlen jelenti azt, hogy van is pé-e? Vagy igen? Mi számít rendszeres mensinek?

Legjobb válasz: Szia! Igen a rendszeres mensi nem jelenti azt, hogy peteérés is van. Ha figyeled a hõmérsékletedet vagy a hüvelyváladékot abból kiderülhet. Zita West Gyermeket szeretnénk cimû könyve bõvebben foglalkozik a témával.

Szia! Igen a rendszeres mensi nem jelenti azt, hogy peteérés is van. Ha figyeled a hõmérsékletedet vagy a hüvelyváladékot abból kiderülhet. Zita West Gyermeket szeretnénk cimû könyve bõvebben foglalkozik a témával.

Ha valaki elkötteti a petevezetékét, akkor még ugyan úgy meg jön neki a menstruációja?

Egy ilyen műtét kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Persze, a menzeszt nem befolyásolja. Az árát nm tudom, orvostól kérdezd.

Persze, a menzeszt nem befolyásolja. Az árát nm tudom, orvostól kérdezd.
Igen, hisz a menszesz a hormonok miatt van, nem a petevezeték átjárhatósága miatt. A hormonok pedig ugyan úgy mûködnek. olyan 20-30 körül kb, de sztem kórházfüggõ is lehet.
ha jól tudom és gondolom, akkor igen. lehet hogy pete nem kerül a méhedbe, viszont a hormonok dolgoznak, a méhed nyálkahártyája megvastagodik, ami ha leválik, akkor menstruálsz. szóval igen, megjön, csak terhes nem leszel(természetes úton).

Igaz, hogy ha valaki úgy fekszik le a párjával, hogy megvan neki akkor akár 1-2 hónapra is eltolódhat a menstruációja?

A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Hát én nem tudok róla, hogy eltolódhat... Csak ilyenkor nagyobb a veszély, hogy elkapsz valamit. Szóval inkább várjátok meg azt a pár napot;)

Hát én nem tudok róla, hogy eltolódhat... Csak ilyenkor nagyobb a veszély, hogy elkapsz valamit. Szóval inkább várjátok meg azt a pár napot;)
nem dehogyis
nem, és nem tudom hol hallottál ilyen butaságot
Hülye városi babonák. De pár betegséget azt könnyen összeszedhetsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!