Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek a méhlepénye, mit (2 db)

Ha valakinek vékony a méhlepénye, mit mond rá a doki?

Elöre is köszi a válaszokat,egy 23hetes kismama.

Kiváncsi vagyok, hogy mi a igazság! Ha valaki cigizik akkor azt kiszüri a méhlepény? Mert itt már nagyon nagyon sok az okos ember! Ki tudja?

Na most akkor tegyük már tistába a dolgokat!Mert itt már mindent irnak meg kérdeznek a cigis kismamák.Csak olyan irjon aki ért is hozzá mert szeretem az okos embereket!!

Legjobb válasz: A terhesség alatt 1 szál cigarettának is nyoma van a méhlepényen. Szülésznõ elõadásán hallottam azt néhány héttel ezelõtt, hogy tényleg minden leolvasható a méhlepényrõl az anya terhességével kapcsolatban, amikor megszül. Szóval így-úgy, de káros és bizony eljut a babához is.

A terhesség alatt 1 szál cigarettának is nyoma van a méhlepényen. Szülésznõ elõadásán hallottam azt néhány héttel ezelõtt, hogy tényleg minden leolvasható a méhlepényrõl az anya terhességével kapcsolatban, amikor megszül. Szóval így-úgy, de káros és bizony eljut a babához is.
Szia!Én mivel dohányoztam, leirom neked, hogy a méhlepény nem szûri ki a káros anyagokat, sõt megtapadnak egyes anyagok a méhlepényen és ezáltal kevesebb oxigén jut a magzatnak.Aki csak pár szálat sziv, az nem jár ennyire igy, de én mivel sokat szivtam, szülés után a méhlepényem et megnéztem és nagyon csúnya volt a cigi miatt!El is szégyelltem magam, mikor a szülésznõ ránézett a méhlepényre, mindjárt mondta, hogy sokat cigiztem!Az én példám nem követendõ és elrémitésképpen irtam le a példámat.Egyébként gyönyörû 3 éves a kisfiam és teljesen egészséges!Szerencsém volt! Most jöhetnek a lepontozók!
Kedves utolsó!Büszke lehetsz magadra... Orvos olyat nem mond, hogy terhesen dohányozzon csak kismama... Érdekes, hogy aki szívja, mindenki ezt mondja.Tõlem kérdezték, hogy dohányzom-e, mert ha igen sürgõsen rakja le, és így is tettem, mivel a baba nem tudja azt mondani, hogy nem kell neki a füst, Õ nem választhat, ahogy az elsõ válaszoló írta, minden, amit te teszel, kihat a babára.Ha örülsz, veled örül, ha sírsz, együtt sírtok, ha dohányzol, akkor õ is szívja veled a füstöt.Ez olyan, mintha mennél az utcán és látnád, hogy egy csecsmõ szájából lóg a cigi!Ugye kivennéd a szájából?És õszintén, ha meg bírod állni, hogy ne szívj el 3 doboz cigit, és lecsökkentetted 3 szálra, hiányzik??Azt is tudom, hogy ilyenkor az ember alig várja, hogy elszívhassa azt az egy szál cigit, és csak e körül forog egész nap a gondolat, hogy ossza be azt a 3 szálat.
Szia! Én az elsõ babám elõtt, nagy füstös voltam, de ahogy megtudtam, hogy terhes lettem, azonnal rosszul lettem még a füstjétõl is. Olyan elszántan védtem a babámat, hogy körülöttem senki nem dohányozhatott. Amikor abbahagytam a szopiztatást, visszaszoktam. Most egy hete tudtam meg, hogy terhes vagyok, azóta egy szál sem. És nem is lesz. A nagynéném szülésznõ, azt mondta, hogy a dohányos kismama méhlepénye hamuszürke és a babához nem jut el a tápanyag, de fõleg az oxigén. Szerintem, ha minden kismama a fogantatás pillanatától fogva óvja szereti, kényezteti a kisbabáját, akkor leteszi a cigit.
Szia!Köszönöm, hogy nem itéltél el, nagyon rendes tõled!Örülök, hogy tetszett a válaszom!Minden jót kivánok neked!
Nem szûri ki, eljut a babához a cigit tartalmazó káros anyagok, de aki tájékozott kismama számos oldalon utánna tud nézni, én azt olvastam egy kismama magazinban, hogy a baba mindent sz anyukával csinál, eszik, iszik, alszik és cigizik a pocakban, 24 hetes kismama:)
Én azt olvastam interneten dokiktól, hogy napi 5 illetve 7 szál cigit kiszûr a lepény.Mármint kismamák írták, hogy az orvosuk ezt mondta nekik. Sajnos régen olvastam, nem emlékszem oldal címre.
Szia! Én orvostól tudom, hogy napi 5 szál nem árt a bébinek. Több ismerõsöm is bagózott a terhessége alatt, ki többet, de ki kevesebbet, de nem lett baja a babájuknak és nem lettek kis súlyúak sem. Én napi 4-5 szálat szívok el, terhesség elõtt 3 dobozzal szívtam.
A kérdező hozzászólása: 18:32.Nem kell téged pontozni nagyon jóvolt a válaszod egyértelmü és korekt tetszet.Igaz volt és meg történt eset.Nem papoltál hanem nyilt kártyával játszottál.Még egyszer jó volt.Szia Zsuzsa
Bocsi, nem az utolsónak szántam, hanem a 3 doboz cigisnek!Bocsánat!
Kedves 19.15-ös! Attól, mert van olyan baba, akinek nem lesz baja attól, mert anyuka dohányzott terhesség alatt még nem biztos, hogy egy másiknak ugyan ilyen szerencséje lesz! Most attól, mert anyum végig dohányzott és nem lett bajunk, akkor az én babámnak is tuti, hogy nem lesz? Ezt nem lehet kiszámolni!!! Amúgy én is cigiztem elõtte, de mielõtt megfogant a kisfiam, sikerült letenni. Nem volt egyszerû, de annyi káros dolog vesz minket körül (szmog), amit nem tudunk kiszûrni, hogy úgy gondolom, hogy ha már azt ki tudom szûrni, ami rajtam múlik, akkor a babám is nagyobb esélyekkel indul. Ja, és már nem bírom a cigifüstöt, nem szeretem, ha mellettem cigiznek! És nem lehet ám azt sem tudni, hogy az egészségesen született babáknál a késõbbiekben nem e jön elõ bármi a cigi hatására. Pl figyelemzavar, tanulási nehézségek... Amúgy igenis eljut a nikotin a babához a lepényen keresztül és az alkohol is, meg persze a drog is. Én mindenhol ezt olvastam. Nem találkoztam olyan oldallal, ahol azt írták volna, hogy pár szál cigi nem árt! 34 hetes kismami
Nekem van olyan ismerõsöm, aki bebeszélte magának, hogy nem árt a napi 5 szál cigi természetesen neki is az "orvos mondta" amikor megszületett a gyereke csodálkozott, hogy 40 hétre miért nincs 3 kiló. Most azon csodálkozik, hogy nem fejlõdik a gyereke úgy ahogy kéne, de még mindig nem a cigi a hibás....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!