Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek a méhlepénye, (8 db)

Hogyan lehetséges hogy valakinek 23hetesen 2300gr a fia, és ha elhal a méhlepénye akkor 6hét alatt visszafogy 1340gr-ra. Nem azon keresztül táplálkozik a baba?

Legjobb válasz: Hát gondolom részben halt csak el, és ezért sokkal kevesebb tápanyagot kap mint amennyi kéne neki, gondolom ugyanúgy tud fogyni mint idekint ha nem etetik. Egy ismerõsömnek részben levált a lepénye vagy elhalt, és 38 héten 1900 grammos babát szült egyértelmûen emiatt nem tudott hízni rendesen.

Hát gondolom részben halt csak el, és ezért sokkal kevesebb tápanyagot kap mint amennyi kéne neki, gondolom ugyanúgy tud fogyni mint idekint ha nem etetik. Egy ismerõsömnek részben levált a lepénye vagy elhalt, és 38 héten 1900 grammos babát szült egyértelmûen emiatt nem tudott hízni rendesen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod.Akkor kb mennyivel kellene születnie hogy ne fogyjon vissza 2kg alá?
Úgy tudom, két kilónak kell lennie minimum, hogy hazaengedjék, de ebbõl már nem szabad veszítenie, tehát addig úgysem engedik haza a babót, amíg meg nem áll a súlyesése és el nem kezd gyarapodni szülés után.
A kérdező hozzászólása: mekkora az a súlyhatár amely alatt a babát bent tartják még a kórházban?
A kérdező hozzászólása: akkor lehet neked jó nagy babád lesz :D De én hallottam olyat is hogy szülés elött 2órával becsülték 3470gr-ra és 2320gr-al született!Szóval ezt nem tudom hogyan számolják!
Nekem 32 hetesen volt 1856 g! Kicsit sokallom, vagyis meglepõdtem a baba súlyán!
A kérdező hozzászólása: én pedig ezért aggódtam hogy az enyém nagyon pici mert 31hetesen volt a fiam 1470gr. de akkor nem olyan vészes.
Ha a 29. héten volt annyi a súlya, az is sok! 29. héten max 1500 gr lehet. http://babafalva.hu/terhesseg-hetrol-hetre-29-het/
A kérdező hozzászólása: 35hetesen megszületett 1340gr al, teljesen jól van csak látszik rajta hogy koraszülött.
És most mi lett a babával?
A kérdező hozzászólása: 29.héten volt 2300gr, elnézést rosszul irtam.tehát akkor ha elhal a méhlepény akkor a baba is meghal.énis igy tudtam csak nekem ezt mondták és gondoltam utána kérdezek.
Nálam konkrétan elsorvadt a lepény. Mûködött még, de már rosszul. A 30. heti UH-n, még jól mûködött (placenta: 0. stádium), a 36.-on már kezdett sorvadni (III. stádium), és a 38. héten a manócskám inkább kibújt magától, mert elérte a lepény a IV. (utolsó) stádiumot, amikor már sem a tápanyagokat, sem az oxigént nem szállította megfelelõen. A lánykám 2150 grammal született meg (a 36. héten már 2500 gramm fölé saccolták), zéró zsírtartalékkal, 48 centisen. :( Viszont azóta már szépen hízik (2 és fél hetes, 2600 gramm), ügyes volt, mert inkább kijött, semmint tovább sorvadjon odabent... A IV. stádiumú lepény is szállít még tápanyagokat, csak sokkal kisebb adagban. Nekünk szerencsénk volt, hogy "csak" a végére romlott el, amikor a picim amúgy már életképes, érett baba volt.
23 hetesen 2300gr ? Az lehetetlen! Akkor mekkora lenne születéskor az a gyerek? 14 kiló? Ez valami elírás lehet!
Hát ezt a súlyt én is sokallom. Ez szinte kizárt. Én most vagyok a 22.hétben és kb. 500grammos a kisfiam.
23 hetes vagyok most, és kb 500-600 gr a baba ilyenkor. Valamit nagyon elértettek akkor. Ekkora súly 30 hetes kor körül szokott lenni, vagy inkább késõbb.
De szerintem az elsõ súlybecslésnek nincs sok köze a valósághoz, mert a 31. hét körül szokott 2000 g körül mozogni, tehát a 29. hét 1340 g még majdnem a normál kategória. Amúgy ha tényleg teljesen elhalt volna a lepény, akkor nem lenne élõ magzat sem, tehát max sorvad. De szerintem így a súlyok akkor sem stimmelnek...
Nem értettél valamit félre? Ha elhal a méhlepény, akkor meghal a baba, mert oxigént sem kap. Nem lehet, hogy csak elkezdett sorvadni? Akkor fogy a baba, s szükséges a szülésindítás, vagy császár. Még lehet várni valameddig (amig az áramlási értékek nem érik el a kritikus szintet), hogy fejlõdjön, de nem bármeddig.
2, 2kg-ról már nem feltétlen fogy sokat, csak érdemes igény szerint szoptatni már a kórházban, akkor a tejed is hamarabb belövell és több táplálékhoz jut a pici, ergo nem is fog fogyni. Nekem egy dekát sem fogyott egyik sem - el is volt hûlve gyerekorvostól védõnõig mindenki, pedig semmi mást nem csináltam, csak az elsõ napokban le se jöttek cicirõl. :-)

Valaki help!? Ha a méhlepény előbb lökődik kik az baj? Mert az olvastam hogy előbb jönnek a kicsik é s utána.

Legjobb válasz: most szül a macskád? nem jó, ha elõbb jön a méhlepény, mert azon keresztül kapnak oxigént és tápanyagot a kicsik

most szül a macskád? nem jó, ha elõbb jön a méhlepény, mert azon keresztül kapnak oxigént és tápanyagot a kicsik
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100428/F_nyk_p0136_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/100428/F_nyk_p0145_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/100428/F_nyk_p0148_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/100428/F_nyk_p0153_www.kepfeltol.. Õk lennének a csipet csapat :)
szia! örülök a cicóidnak és szívesen megnézném õket:) ) -cicás-
A kérdező hozzászólása: pont ma születtek meg :) 21:27 perckor..fél óra alatt lerendezte mind az ötöt :P majd ha érdekel valakit töltök fel ide képet :)
Mi lett a cicákkal?
Mennyibe került a vizsgálat és a szuri? Nekünk is napokban volt cica szülési gondunk: egy kölyök nem született meg 12 órával az utolsó pici után. Olvastam egy könyvben, hogy 12 óra normális de azért reggel elvittük orvoshoz, aki mondta, hogy közel sem, és ennyi idõ után oxitocin injekciót sem kaphat, mert megrepedhet a méhe ( a könyvet széttéptem és kidobtam ), meg kellett mûteni, de mivel az orvos azt hitte már nem él a kölyök nem is mûtötte egybõl csak 4 órára rá, hiába sürgettem, ennek ellenére a pici még élt, bár elég gyengén muzsikált, azóta eltelt 1, 5 nap, sokat erõsödött, igaz pipettából kell etetni, mert szopni még nem tud. A mûtét 21000 Ft-ba került. Most már tudjuk ha 2 óra elteltével sem születik új kölyök, de még várható azonnal orvoshoz kell fordulni!!!
szia! 6:24 vagyok. Megnyugtató, hogy jó hírekkel tértetek haza! Nagyon jó gazdi vagy! Majd írj, hogy hány kiscica lett!
jaj de jó ! nagyon örülök. remélem problémamnetesen jönnek a világra a kiscinyók. írjál majd légy szíves! üdv.
A kérdező hozzászólása: elvittem dokihoz , most értünk haza. hát erre ugy különösebben nem reagált, szóval én a netes oldalakból ugy vettem le hogy ilyenkor már nagyon nagy baj., de ezekszerint nem! midegyik kiscica él, ver a kis szivük! kapott szurit ami felgyorsitja a szülést , de ha mégsem akkor vissza kell vinnem még!
szia! nagyon sajnálom a cicádat, okvetlenül írjál, hogy mi lett a sorsa szegénynek. szorítok nektek! üdv.
A kérdező hozzászólása: Hívni sehogy sem tudtam, az ügyelet messze tehét mást nem tehettem hogy virrasztottam mellette és 8ra viszem az orvoshoz..halott cica már biztos van benne...de mozgott is a pocakja még úgy fél 4 fele..nem tudom majd az orvos tudja mit kell ilyenkor. Árakkal esetleg nem vagy tisztában?hogy mire számithatok?mit fognak vele csinálni?mert van 8ezrem összvissz..remélem az orvos ettõl még elvállalja!
Húú, ha most szül a cica és a méhlepény jön elõször, akkor sos orvos kell, mert a kicsik meghalhatnak odabent, ez viszont az anyaállatra is nagyon veszélyes! Lehetõleg ne hurcold a cicát ellés közben -csak ha végképp elkerülhetetlen-, inkább azonnal hívd ki az orvost házhoz! Kérlek, majd írd meg, hogy alakult a dolog, szorítok nektek!
szia! hát valami tündériek ezek a kiscinyók. én is boldogan babusgatnám õket:) ) köszi a képeket. üdv-cicás-

A dohányzás több okból is ártalmas a terhesség alatt, de a legfőbb ok az ugye az, hogy a méhlepény korai elöregedéség okozhatja? És ha valaki félidősen teszi le teljesen a cigit, utána is ugyanúgy öregszik a méhlepény?

Legjobb válasz: Anyukám dohányzott velem, nem tudom mennyit. Nem haragszom rá, de jobban tette volna ha nem teszi: 2150grammal és 43 cm-vel születtem, vérátömlesztést kaptam és két hétig inkubátorban voltam. Aszthmás lettem, szívbeteg és az általános állapotom: minden sz*r fertõzést elkapok, allergiám van és sajnos még sorolhatnám. Öcsémnél is dohányzott, Õ is hasonlóan beteges és 180 magasságához 60 kg sincs, nem tud hízni, a szervezete nem dolgozza fel rendesen a vitamint, ásványit, stb... Most várom a második babámat, de még csak füst közelébe sem megyek!!! SENKI NE DOHÁNYOZZON TERHESEN, DE SZERINTEM AMÚGY SEM KÉNE!!!

Anyukám dohányzott velem, nem tudom mennyit. Nem haragszom rá, de jobban tette volna ha nem teszi: 2150grammal és 43 cm-vel születtem, vérátömlesztést kaptam és két hétig inkubátorban voltam. Aszthmás lettem, szívbeteg és az általános állapotom: minden sz*r fertõzést elkapok, allergiám van és sajnos még sorolhatnám. Öcsémnél is dohányzott, Õ is hasonlóan beteges és 180 magasságához 60 kg sincs, nem tud hízni, a szervezete nem dolgozza fel rendesen a vitamint, ásványit, stb... Most várom a második babámat, de még csak füst közelébe sem megyek!!! SENKI NE DOHÁNYOZZON TERHESEN, DE SZERINTEM AMÚGY SEM KÉNE!!!
Nem a nikotin és a szén-monoxid a hibás, hanem a kátrány. hány egészségesen élõ anyuka szült sajnos nem egészséges gyermeket, és forditva.és akinek a munkája olyan, hogy nem kéne csinálnia?gondolok itt vegyszerek stb...pl.fodrász, vagy gyógyszergyári melós, vagy fotólabor?... a sok kocsi. mi egészséges ma már? magunkra zárni az ajtót, és várni, hogy szüljünk, utána ne vigyük utcára a gyereket, mert elmegy mellettünk egy busz, autó. nem szabad senkit elitélni.csúnya dolog, de berögzött:-fuj de undoritó.
Aki annyit nem tud megtenni a babájáért, hogy leteszi a cigit, az nem érdemli meg, hogy anya legyen...Nincs annál undoritóbb, mikor egy nõ terhes, és dohányzik....
Azért Anyunál jobb nem volt számunkra, mégha idõnként rágyújtott is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nyugodtan el lehet ítélni, egyébként mindenkinek joga van a saját vélemény nyilvánításra...de nekem akkorra sikerült letenni. Persze nem ugyanannyit cigiztem mint elõtte de kb. a 18. hétre sikerült letenni teljesen. Csak ezért kérdeztem a lepényöregedésrõl, hogy volt-e köztetek olyan aki hasonló helyzetben volt és nála hogy alakult a lepény állapota.
Azt nem tudom, hogy alakult anyumnál a lepény állapota, de az biztos, hogy végig tudott hordani minket. Még ha nem is vagyunk teljesen egészségesek, totál jól felnevelt minket, arról nem is beszélve, hogy ez 30 éve volt, sztem akkor még nem is igen voltak vele tisztában, milyen káros a cigi. A lepény amúgy sok mindentõl öregszik, barátnõm szinte karanténban élt terhesen, és már 32 hetesen 3as volt a lepény.


Kiváncsi vagyok, hogy mi a igazság! Ha valaki cigizik akkor azt kiszüri a méhlepény? Mert itt már nagyon nagyon sok az okos ember! Ki tudja?

Na most akkor tegyük már tistába a dolgokat!Mert itt már mindent irnak meg kérdeznek a cigis kismamák.Csak olyan irjon aki ért is hozzá mert szeretem az okos embereket!!

Legjobb válasz: A terhesség alatt 1 szál cigarettának is nyoma van a méhlepényen. Szülésznõ elõadásán hallottam azt néhány héttel ezelõtt, hogy tényleg minden leolvasható a méhlepényrõl az anya terhességével kapcsolatban, amikor megszül. Szóval így-úgy, de káros és bizony eljut a babához is.

A terhesség alatt 1 szál cigarettának is nyoma van a méhlepényen. Szülésznõ elõadásán hallottam azt néhány héttel ezelõtt, hogy tényleg minden leolvasható a méhlepényrõl az anya terhességével kapcsolatban, amikor megszül. Szóval így-úgy, de káros és bizony eljut a babához is.
Szia!Én mivel dohányoztam, leirom neked, hogy a méhlepény nem szûri ki a káros anyagokat, sõt megtapadnak egyes anyagok a méhlepényen és ezáltal kevesebb oxigén jut a magzatnak.Aki csak pár szálat sziv, az nem jár ennyire igy, de én mivel sokat szivtam, szülés után a méhlepényem et megnéztem és nagyon csúnya volt a cigi miatt!El is szégyelltem magam, mikor a szülésznõ ránézett a méhlepényre, mindjárt mondta, hogy sokat cigiztem!Az én példám nem követendõ és elrémitésképpen irtam le a példámat.Egyébként gyönyörû 3 éves a kisfiam és teljesen egészséges!Szerencsém volt! Most jöhetnek a lepontozók!
Kedves utolsó!Büszke lehetsz magadra... Orvos olyat nem mond, hogy terhesen dohányozzon csak kismama... Érdekes, hogy aki szívja, mindenki ezt mondja.Tõlem kérdezték, hogy dohányzom-e, mert ha igen sürgõsen rakja le, és így is tettem, mivel a baba nem tudja azt mondani, hogy nem kell neki a füst, Õ nem választhat, ahogy az elsõ válaszoló írta, minden, amit te teszel, kihat a babára.Ha örülsz, veled örül, ha sírsz, együtt sírtok, ha dohányzol, akkor õ is szívja veled a füstöt.Ez olyan, mintha mennél az utcán és látnád, hogy egy csecsmõ szájából lóg a cigi!Ugye kivennéd a szájából?És õszintén, ha meg bírod állni, hogy ne szívj el 3 doboz cigit, és lecsökkentetted 3 szálra, hiányzik??Azt is tudom, hogy ilyenkor az ember alig várja, hogy elszívhassa azt az egy szál cigit, és csak e körül forog egész nap a gondolat, hogy ossza be azt a 3 szálat.
Szia! Én az elsõ babám elõtt, nagy füstös voltam, de ahogy megtudtam, hogy terhes lettem, azonnal rosszul lettem még a füstjétõl is. Olyan elszántan védtem a babámat, hogy körülöttem senki nem dohányozhatott. Amikor abbahagytam a szopiztatást, visszaszoktam. Most egy hete tudtam meg, hogy terhes vagyok, azóta egy szál sem. És nem is lesz. A nagynéném szülésznõ, azt mondta, hogy a dohányos kismama méhlepénye hamuszürke és a babához nem jut el a tápanyag, de fõleg az oxigén. Szerintem, ha minden kismama a fogantatás pillanatától fogva óvja szereti, kényezteti a kisbabáját, akkor leteszi a cigit.
Szia!Köszönöm, hogy nem itéltél el, nagyon rendes tõled!Örülök, hogy tetszett a válaszom!Minden jót kivánok neked!
Nem szûri ki, eljut a babához a cigit tartalmazó káros anyagok, de aki tájékozott kismama számos oldalon utánna tud nézni, én azt olvastam egy kismama magazinban, hogy a baba mindent sz anyukával csinál, eszik, iszik, alszik és cigizik a pocakban, 24 hetes kismama:)
Én azt olvastam interneten dokiktól, hogy napi 5 illetve 7 szál cigit kiszûr a lepény.Mármint kismamák írták, hogy az orvosuk ezt mondta nekik. Sajnos régen olvastam, nem emlékszem oldal címre.
Szia! Én orvostól tudom, hogy napi 5 szál nem árt a bébinek. Több ismerõsöm is bagózott a terhessége alatt, ki többet, de ki kevesebbet, de nem lett baja a babájuknak és nem lettek kis súlyúak sem. Én napi 4-5 szálat szívok el, terhesség elõtt 3 dobozzal szívtam.
A kérdező hozzászólása: 18:32.Nem kell téged pontozni nagyon jóvolt a válaszod egyértelmü és korekt tetszet.Igaz volt és meg történt eset.Nem papoltál hanem nyilt kártyával játszottál.Még egyszer jó volt.Szia Zsuzsa
Bocsi, nem az utolsónak szántam, hanem a 3 doboz cigisnek!Bocsánat!
Kedves 19.15-ös! Attól, mert van olyan baba, akinek nem lesz baja attól, mert anyuka dohányzott terhesség alatt még nem biztos, hogy egy másiknak ugyan ilyen szerencséje lesz! Most attól, mert anyum végig dohányzott és nem lett bajunk, akkor az én babámnak is tuti, hogy nem lesz? Ezt nem lehet kiszámolni!!! Amúgy én is cigiztem elõtte, de mielõtt megfogant a kisfiam, sikerült letenni. Nem volt egyszerû, de annyi káros dolog vesz minket körül (szmog), amit nem tudunk kiszûrni, hogy úgy gondolom, hogy ha már azt ki tudom szûrni, ami rajtam múlik, akkor a babám is nagyobb esélyekkel indul. Ja, és már nem bírom a cigifüstöt, nem szeretem, ha mellettem cigiznek! És nem lehet ám azt sem tudni, hogy az egészségesen született babáknál a késõbbiekben nem e jön elõ bármi a cigi hatására. Pl figyelemzavar, tanulási nehézségek... Amúgy igenis eljut a nikotin a babához a lepényen keresztül és az alkohol is, meg persze a drog is. Én mindenhol ezt olvastam. Nem találkoztam olyan oldallal, ahol azt írták volna, hogy pár szál cigi nem árt! 34 hetes kismami
Nekem van olyan ismerõsöm, aki bebeszélte magának, hogy nem árt a napi 5 szál cigi természetesen neki is az "orvos mondta" amikor megszületett a gyereke csodálkozott, hogy 40 hétre miért nincs 3 kiló. Most azon csodálkozik, hogy nem fejlõdik a gyereke úgy ahogy kéne, de még mindig nem a cigi a hibás....

Ha valakinek vékony a méhlepénye, mit mond rá a doki?

Elöre is köszi a válaszokat,egy 23hetes kismama.

Tegnap voltam ultrahangon. Állítólag kevesebb a magzatvíz és III. részt érett a méhlepény.2500gramm a babám. Holnap megint mennem kell. Lehet beindítják a szülést. Én jobb szeretném ha magától jönne amikor akar. Van valakinek hasonló problémája?

Legjobb válasz: Betöltött 36. héten nézték uh-val, hogy nagyon kevés a magzatvizem, befektettek, 36+2-n már csak a nyaka mellett volt egy kicsi víz. Engem császároztak, mert a köldökzsinór is rossz helyen volt. Semmi baja nem lett a babámnak. Bár a doki szerint tovább már nem lehetett volna húzni a dolgot, a baba károsodása nélkül. 2760 g-mal és 48 cm-rel született. (Azóta már jól meg is nõtt! :-D)

Betöltött 36. héten nézték uh-val, hogy nagyon kevés a magzatvizem, befektettek, 36+2-n már csak a nyaka mellett volt egy kicsi víz. Engem császároztak, mert a köldökzsinór is rossz helyen volt. Semmi baja nem lett a babámnak. Bár a doki szerint tovább már nem lehetett volna húzni a dolgot, a baba károsodása nélkül. 2760 g-mal és 48 cm-rel született. (Azóta már jól meg is nõtt! :-D)
Jobb ha megindítják, mert a baba nem kap már elegendõ oxigént, táplálékot a méhlepényen àt, szellemi fogyatékos is lehet , és elkezdhet fogyni! Làtod, a víz is kevés, nem lehet már valami buli bent lennie, ilyenkor már jobb neki kint!
Nyilván oka van annak, hogy be akarják indítani. Gondolom az, hogy elöregedett a lepényed. Ha sokat várnak vele, a gyerek nem kap oxigént és tápanyagot. Gondolom ezt te sem szeretnéd.
Nem mindegy, hány hetes vagy, de ha túl vagy már a betöltött 36. héten, akkor ne izgulj, minden rendben lesz! Van, hogy jobb már neki kint, mint bent!
3.válaszoló vagyok Most kell majd mennünk hasi- és koponya UH-ra majd a babával a kórosan kevés magzatvíz miatt. Nem tudom, hogy nálatok mondják-e majd, de kérdezz rá, érdemes megcsináltatni, hogy nem lett-e semmi probléma.
Hány hetes vagy?
a szobatársamnak voltak ilyen értékei 35 hetesen, õt befektették, 2 naponta volt uh, naponta 2 nst aztán nálam megindították a szülést, onnantól nem követtem a történteket, de azt mondták neki, hogy amíg a baba rendesen fejlõdik nem indítják meg. De a szülésig bent kell maradnia, nem engedik már ki így.
Engem 40 hetes 4 naposan indítottak kórosan kevés magzatvíz miatt. A babám több, mint 1 kg-mal nagyobb volt, mint a tiéd (3680 gr). Nekem is az utolsó napokban naponta ellenõrizték a vizet, majd egyik nap már nem lehetett halogatni. "nulláról" indultam, elég nehéz és fájdalmas szülés volt.
hágyadik hétben vagy? Sajnos ha veszélyben van a baba fejlõdése, élete akkor bekell inditsák, ne ess kétségbe emiatt. a 2500 gramm az már nagyon jó, és nemis biztos hogy annyi lehet hogy több már. Nagyon el tudják saccolni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek :) 37.hetes terhes vagyok és megnyugtató válaszokat kaptam

Ha valakinek nagyon alacsony volt a progi szintje és progpótlást. Kapott az első 12 hétben, akkor is átveszi a méhlepény a petefészek hormontermelési szerepét, de megfelelő mennyiségűt fog termelni?

Huhh ez bonyeszra sikeredett, de fog a lepény termelni elég progeszteront. És az ikerterhességnél is legend? lesze az? Figyelik ezt vagy?

Legjobb válasz: Pl minden lombiknál kell a hormonpótlás, ami elhagyható kb a 12. hétnél, ezért valószínûleg termel majd eleget. Ha nem, szerintem barnázás van, azt meg megnézi a doki.

Pl minden lombiknál kell a hormonpótlás, ami elhagyható kb a 12. hétnél, ezért valószínûleg termel majd eleget. Ha nem, szerintem barnázás van, azt meg megnézi a doki.
Szia én szedtem az elsõ 12 hétben tablettát utána elhagyhattam.Azóta sincs semmi bajunk!Egy boldog 20 hetes kismami!
2. baba, mindkettõnél progi pótlás kellett, amikor a 12. hét körül elhagytam a gyógyszert, egyikkel sem volt gond, szóval termel eleget a lepény
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Nekem is kellett szednem és fokozatosan kellett kivezetni a tabit.

27 hetes terhes vagyok második babám várom az elsö császár volt, van e valaki aki rendesen szülte a másodikat? Az baj ha a méhlepény pont a vágáson van?

Legjobb válasz: A barátnõmnek azt mondta a szülésznõ, hogy az elsõ császár után nem végeznek újra császárt. Annyi, hogy nem kaphatott fájáserõsítõket. Így is lett. Simán szülte meg a 3560 g-os kisbabát.

A barátnõmnek azt mondta a szülésznõ, hogy az elsõ császár után nem végeznek újra császárt. Annyi, hogy nem kaphatott fájáserõsítõket. Így is lett. Simán szülte meg a 3560 g-os kisbabát.
Az elsõ császár után is végezhetnek újra császárt ha az anyuka, vagy baba érdeke úgy kívánja, viszont ha minden ok, akkor azon lesznek hogy rendes úton szülj.Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nagyon szeretnék rendesen szülni ha már az elsõ babával nem jött össze.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!