Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek a méhe, (68 db)

Ha valakinek hátrahajló méhe van, azt érzi az orvos kézi vizsgálattal is vagy csak ultrahang után? És mit is jelent ez pontosan? A terhesség előtt is hátrahajló, akinek az?

Legjobb válasz: Szia. 16 éves voltam amikor azt mondta a doki,hogy hátra hajló méhem van és emiatt csak nagy nehézségek árán eshetek teherbe. Hát 19 évesen én bizony ott álltam a võlegényemmel a mosdó ajtajában és néztük a pálcikán a 2 csíkot.Egyetlen egyszer fordult elõ,hogy hanyagok voltunk a védekezésnél.:)Na õ lett a lányom. Ami a méhem állapotát illeti nem estem nehezen teherbe,DE 14.hétig hason kellett feküdnöm amennyit csak bírtam,hogy kiessen a méhem a hasfalamhoz,mert egyébként a doki emelte volna elõre.Azóta van még egy kisfiam:)és most várom a 3.gyermekünket jelenleg 6.hetes vagyok:)) Tehát nem kell emiatt izgulni egy alkati eltérés.És nem vitatom biztos nem légbõl kapta az orvosom,hogy nehezebb teherbe esni valószínûleg többeknél így is van,de nem törvényszerû.

Szia. 16 éves voltam amikor azt mondta a doki, hogy hátra hajló méhem van és emiatt csak nagy nehézségek árán eshetek teherbe. Hát 19 évesen én bizony ott álltam a võlegényemmel a mosdó ajtajában és néztük a pálcikán a 2 csíkot.Egyetlen egyszer fordult elõ, hogy hanyagok voltunk a védekezésnél.:) Na õ lett a lányom. Ami a méhem állapotát illeti nem estem nehezen teherbe, DE 14.hétig hason kellett feküdnöm amennyit csak bírtam, hogy kiessen a méhem a hasfalamhoz, mert egyébként a doki emelte volna elõre.Azóta van még egy kisfiam:) és most várom a 3.gyermekünket jelenleg 6.hetes vagyok:) ) Tehát nem kell emiatt izgulni egy alkati eltérés.És nem vitatom biztos nem légbõl kapta az orvosom, hogy nehezebb teherbe esni valószínûleg többeknél így is van, de nem törvényszerû.
Az enyém hátrahajló, terhesség elõtt is, után is az volt. Az orvos érezte amikor vizsgált és õ mondta. Négy gyermeket hordtam ki és szültem. Elvileg nehezebb teherbe esni. Én ez részemrõl cáfolom, nagyon hamar fogantak a babáim. Terhesség közben nekem mindig kiegyenesedett így nálam ez sem volt gond (a hátrahajló méh az esetek 99%-ában terhesség alatt elõrehajlik a maradék 1%ban az orvos segíti rendes pozícióba). Elvileg az elsõ három hónapban nagyobb a vetélés arány a hátrahajló méhû nõknél, így jobban kell kímélni magad. Nekem hál' istennek ezt sem kellett megtapasztalnom, négy terhességbõl négyszer szültem idõre. Ezen kívül erõsebbek lehetnek a mensis görcsök. Nekem semmilyen hátrányom nem volt belõle.
Nekem is hátrahajló méhem van, mindkétszer könnyen terhes lettemA lányommal 4 hónap után, a pocaklakóm egyetlen védekezés nélküli alkalomkor fogant :)
Második vagyok. A harmadik gyermekem egyszeri alkalomból fogant és a negyedik is. Jó lenne, ha még írnának néhányan, mert kezdem azt hinni, hogy nem is fogan nehezebben a baba ha hátrahajló a méh, hanem inkább könnyebben.
Szia Nekem is hátrahajló, mégis mindhárom gyermekem az elsõ próbálkozós hónapban összejött. Nekem sem kellett jó pozícióba állítani, magától beállt, szülés után meg vissza :-D Szerintem semmi hátránya nincs, legalábbis én nem tapasztaltam. Vetélésem sem volt.
SziA! Nekemis hátrahajló méhem van!Nekünk azt tanácsolta a doki, ha babátakarunk hátulról szeretkezzünk! Mindkét lányunk elsõ hónapban fogant!igaz betartottuk az orvos javaslatát! Azelsõvel voltak vérzések azelején...De megmaradt! :) Amásodiknál nem volt ilyen probléma... 2 éves kislány és 38 hetes pocakcsajszi anyuja
Nekem az elsõ gyerek nem volt tervezve, a második elsõre sikerült Hála Istennek. Nekem viszont késõbb voltak gondok az elsõ babám 34 hétre született a második 28 hetesen akart világra jönni de vissza tudták tartani és 9 hetet kórházban voltam, végül 40+2napra született a fiam. A dokim nem tudja az okát hogy miért vagyok koraszülésre hajlamos, de a hátrahajló méh is befolyásolhatja. Mondjuk ez csak találgatás, lehet hogy kicsi a méhem rossz a méhszáj, fertõzés stb

Mit jelent azt, ha "összenövései" vannak valakinek a méhében? Mit takar ez a kifejezés?

Legjobb válasz: Nem túl jót. Azt jelenti, h gyulladás v mûtét közben beteg, sérült felület összetapasztja a méh falait. Ezáltal csökken a méh üregének nagysága, a nyálkahártya felülete és kevésbé átjárható utat biztosít. Szerencsére mûtéttel oldhatóak az összenövések.

Nem túl jót. Azt jelenti, h gyulladás v mûtét közben beteg, sérült felület összetapasztja a méh falait. Ezáltal csökken a méh üregének nagysága, a nyálkahártya felülete és kevésbé átjárható utat biztosít. Szerencsére mûtéttel oldhatóak az összenövések.
Akár összenövéssel is teherbe lehet esni. Ez a mértékétõl függ. Csak ultrahanggal v bódításban végzett hiszteroszkópiával lehet bizonyítani. Utóbbi azért is jó, mert akkor ott, abban a pillanatban kezelni is tudják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Értem. És ez fizikai tünetekkel is jár? Az egyszerû nõgyógyászati vizsgálat során kiderül? Vagy csak ultrahanggal? Ha gyógyítható, akkor lehet gyermeke még az embernek?

Mit jelent az, ha valakinek a nőgyógyász azt mondja, hogy kicsi, (kisebb az átlagosnál) a méhe? Pl. Nehezen esik teherbe? Vagy mit?

Legjobb válasz: Az ég világon semmit. Nekem azt mondták,hogy olyan hátrahajló méhem van,hogy sose leszek terhes. Mikor elhatároztam,aznap estem teherbe.2 fiam van.

Az ég világon semmit. Nekem azt mondták, hogy olyan hátrahajló méhem van, hogy sose leszek terhes. Mikor elhatároztam, aznap estem teherbe.2 fiam van.
Szerintem se jelent semmit. Nekem is kicsi és van egy 2
20hós lányom. Mondjuk kissebb volt mint az átlag, deez nem a méhem hibája.Kerimnek meg nagyobb mint az átlag:)

Ha valaki rákos, mehet a strandra? Nem veszélyes ránézve a napfény?

Anyának mellrákja van, a kezeléseken már túl van, de még nem gyógyult meg végleg... Ezt majd csak, akkor mondhatjuk, ha 5 évig nem újul ki. Nagyi azt mondja, hogy nem mehet. Fontos lenne, mert jövő vasárnap mennénk.

Legjobb válasz: Miért ne mehetne? Ha nem bõrrákja van, simán. Édesanyámnak is mellrákja volt, és még abban az évben voltunk a Balcsin, amikor a kezeléseket kapta. Talán pont a kemó és a sugár között. (Más kérdés, hogy a mai tudásával egyikkel sem engedné kezeltetni magát.) Egyébként is kell az embernek a napfény, abból nyeri a D-vitamint, ami a C-vitaminnal együtt eleve rákellenes hatású, szóval nem árt ilyenkor sok zöldséget és gyümölcsöt enni a húsos és a cukros kaják helyett. http://www.tenyek-tevhitek.hu/d-vitamin-es-a-rak.htm

Miért ne mehetne? Ha nem bõrrákja van, simán. Édesanyámnak is mellrákja volt, és még abban az évben voltunk a Balcsin, amikor a kezeléseket kapta. Talán pont a kemó és a sugár között. (Más kérdés, hogy a mai tudásával egyikkel sem engedné kezeltetni magát.) Egyébként is kell az embernek a napfény, abból nyeri a D-vitamint, ami a C-vitaminnal együtt eleve rákellenes hatású, szóval nem árt ilyenkor sok zöldséget és gyümölcsöt enni a húsos és a cukros kaják helyett. http://www.tenyek-tevhitek.hu/d-vitamin-es-a-rak.htm
csak gyógyvízekbe/termálvízbe nem mehet! ha le telt az öt év és nem újult ki mehet oda is!:)
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy jótékony hatással is bír a napfény, de emellett manapság egyre többet emlegetik a káros hatásai miatt (UV sugárzás). Szóval nem kell az átlagos embernél jobban vigyázni vele? Szal elég az 50-es faktorszámú naptej?

Normális, ha "érzem" a méhem? Olyan mintha érezném, hogy nagyobb lenne és néha enyhén görcsöl is.11 hetes terhes vagyok. Valaki érzett hasonlót?

Legjobb válasz: :-) igen, persze ez természetes! Ha a görcsök sûrûek, magnéziumot szedjél nyugodtan!

:-) igen, persze ez természetes! Ha a görcsök sûrûek, magnéziumot szedjél nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Ezt en is erzem. Szinten 11 hetes vagyok. Kb olyan, mintha egy vizzel teli lufi lenne a hasamban:-).
A kérdező hozzászólása: én nem a hasamban érzem hanem konkrétan alul, a méhemnél:-)

Mi történik, ha valakinek közvetlenül az ütőerébe csíp a darázs/méh? (tehát a méreg egyből a vénába kerül)

Legjobb válasz: A hozzászólónak üzenem hogy biológiából 1-es leülhet,készüljön a pótvizsgára. Több gyakorikérdéses hozzászólótól olvastam már azt a baromságot hogy a darázs nem csip hanem harap... Nos a magyar nyelv játéka hogy azt a kevés fájdalommal járó szúrást amit a méh és a darázs okoz csipésnek nevezi. A darázsnak és a méhnek is fullánkja van,azaz szúrnak.A különbség hogy a darázs fullánkján nincs vagy kevesebb "szigony" található ami miatt a gerincesek bõrébõl vissza tudja húzni a fullánkját.A méh fullánkján 8-10 pár visszafelé hajló horog található,ezért ha gerincesbe szúr a fullánkja beszakad. Ami meg a kérdést illeti: ha vivõérbe azaz artériába szúr akár a méh akár a darázs,a méreg gyorsabban szétárad a szervezetben és arra nagyon érzékeny egyéneknél gyorsabban bekövetkezik a hatása.Erre a családomban volt példa,apámat egy méh a feje tetején csipte meg,érbe talált,és néhány perc alatt a vérnyomása leesett 60-ra,rosszul lett. Elõtte a napi munka folyamán több méh is megcsipte a kezén,izomba,semmi baja nem volt,de a nap végén az utolsó méhszúrás pont érbe trafálta. Azóta nem engedem hogy a méheknél segitsen.

A hozzászólónak üzenem hogy biológiából 1-es leülhet, készüljön a pótvizsgára. Több gyakorikérdéses hozzászólótól olvastam már azt a baromságot hogy a darázs nem csip hanem harap... Nos a magyar nyelv játéka hogy azt a kevés fájdalommal járó szúrást amit a méh és a darázs okoz csipésnek nevezi. A darázsnak és a méhnek is fullánkja van, azaz szúrnak.A különbség hogy a darázs fullánkján nincs vagy kevesebb "szigony" található ami miatt a gerincesek bõrébõl vissza tudja húzni a fullánkját.A méh fullánkján 8-10 pár visszafelé hajló horog található, ezért ha gerincesbe szúr a fullánkja beszakad. Ami meg a kérdést illeti: ha vivõérbe azaz artériába szúr akár a méh akár a darázs, a méreg gyorsabban szétárad a szervezetben és arra nagyon érzékeny egyéneknél gyorsabban bekövetkezik a hatása.Erre a családomban volt példa, apámat egy méh a feje tetején csipte meg, érbe talált, és néhány perc alatt a vérnyomása leesett 60-ra, rosszul lett. Elõtte a napi munka folyamán több méh is megcsipte a kezén, izomba, semmi baja nem volt, de a nap végén az utolsó méhszúrás pont érbe trafálta. Azóta nem engedem hogy a méheknél segitsen.
fizikailag lehetetlen. a darázs nem kifejezetten csíp, hanem harap. nem tud akkorát belédharapni, hogy legyen vmi az ereddel. a méh se tudja akkora erõvel beszúrni a fullánkot, azért a bõr is elég vastag.
A csalánkiütés az allergiára utal, ezért pl nem javasolt neki hogy méhészkedjen, a szervezete nem vagy nehezen szokná meg a mérget. Ha bedagadás lenne a tünete, ami pár órát, vagy 1-2-3 napot tart az nem allergia, abban az esetben szerencsés is lenne, a szervezete kb 1év alatt megszokná a mérget és akár méhészkedhetne is. saját tapasztalatból beszélek, 1évbe telt mire a bedagadás tünetem megszûnt, alkalmanként 5-10-20 méhcsipés "segitségével". tavaszra idõnként már méhméreg elvonási tünetek is vannak, az ember a hosszú tél után már várja hogy néhány megcsipje :)
Összefoglalom: Ugyan az történik, mintha bárhol máshol csípi meg, csak a közvetlen véráramba kerüléskor gyorsabban alakul ki a hatás! Tehát ha nem allergiás, akkor semmi, ha pedig igen akkor gyorsabban kell orvoshoz érni! (Az érzékenység fokátóltõl függõen)
Tisztelt Szabóméhészet! Nem kell egybõl pótvizsgáztatni, ha hiányos a saját tudás is. A méhek biológiai felépítését tökéletesen felvázolta, de az élettani dolgok nem egészen így vannak.
Csak csalánkiütéses lett, nem dagadt. Azt mondták, lehet enyhébb, súlyosabb legközelebb, de elõfordulhat, hogy semmi reakció.
Igy van, a fiad pont példája az allergiás reakciónak.Mint irod mellkason csipte egy és az egész teste, a szúrástól távol is bedagadt, csalánkiütés stb. Ha csak a szúrás helyén dagadt volna meg, akkor az azt jelentené hogy nem allergiás. Sajnos sokan tévesen illetve tudatlanságból ezt nem tudják, rögtön allergiát kiáltanak ha a csipés helye bedagad.
Az ütõér az az ARTÉRIA ÉS NEM A VÉNA!!!
Akkor tehát nem biztos, hogy mindig lesz reakció.Az én fiamat a mellkasán csípte meg, néhány perc múlva a vállán, arcán is nagy csalánkiütések lettek, ügyelet lett a vége. Allergia beigazolódott vérvételnél.
Biztos, hogy súlyosbodik legközelebbi csípésnél?

Felele Jézus: Bizony, bizony mondom néked: Ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet be az Isten országába. Mit jelent ez a Bibliaszoveg?

Legjobb válasz: Ha újjá nem születik, meg nem tér, nem mehet be Isten országába. Rm 14,17 "Mert az Isten országa nem evés, nem ivás, hanem igazság, békesség és Szent Lélek által való öröm." Üdv: L

Ha újjá nem születik, meg nem tér, nem mehet be Isten országába. Rm 14, 17 "Mert az Isten országa nem evés, nem ivás, hanem igazság, békesség és Szent Lélek által való öröm." Üdv: L
Kedves Kérdezõ! Ez az idézet János evangéliumának 3. fejezetének 5. verse. Ez az igeszakasz a megkeresztelkedésre vonatkozik. Áldás, békesség! Mihály
Azt hogy akinek az szülei nem vízelementálok és kopogós-szellemek, azok nem vehetne részt az Isten országa nevû, elektronikus-zenei fesztiválom. Ez elég nagy rasszizmus velük szembe, de legalább nem rontják el a party-t. Amúgy szerinted mégis mit? Egy buta tanmese a sok közül. Nem kell elhinni. Se isten, se az országa nem létezik, kár ezen aggódni.
A Szentlélekkeresztségrõl szól. Ismered a (katolikus) karizmatikus megújulást? Nagyon sokat foglalkozik ezzel a kérdéssel. Igazából ez az IGAZI megtérést jelenti. Úgy értem, amikor az ember azért eljár templomba megszokásból, de úgy éli életét, mint egy pogány, nem nevezhetõ igazi kereszténynek, szerintem nem túlzás képmutatásnak hívni. (Nem elõítélõen mondom, mert én is voltam már ebben a cipõben, nem volt jó nekem se.) Amikor az Ige igazán életed részévé kezd válni, befogadod Isten Lelkét, ott kezdõdik az igazi kereszténység, és a képmutatás elhagyása. A valódi hit megélése a Szentlélekben való "feltöltõdéssel" kezdõdik. http://www.youtube.com/watch?v=g9QpFiMcMRw http://www.youtube.com/watch?v=d57JHbxxcow :)
Elég erõs szavak a bibliából, gyakorlatilag az újjászületés kizárólagos lépéseit írja le- lássuk a biblia hogyan ír errõl: Ha valaki vízbe(víz alá) bemerítkezik, kizárólag akkor beszélhetünk bibliai alapon nyugvó vízkeresztségrõl.Ami ezen kívül van, az vallásos szélhámosság. Akit ez sért, az olvassa inkább újra a bibliát.Ezt fogja találni. Akinek úgy tetszik, vitatkozzon a biblia Istenével, lássuk ki a bátor?! Szentlélektõl: Szentlélekbe bemerítés. Ugyanhasonló, mint vízbe bemerítkezni, csak itt Isten szellemébe kell alámerülni. Ez viszont Jézusról van megírva, hogy õ keresztel. Ilyen módon tõle kell kérni Szentlelket és nem démoni szellemet fog adni, mint néhányan feltételezik, hanem valódi Szentlelket :) Melyik atya az, ha a fia kenyeret kér és kígyót ad neki? Sokkal inkább Isten, ha valaki Szentlelket kér tõle, nem fog ártó démonokat ráküldeni. :) Azt ad, amit kérsz tõle. Bízzál, és ne félj.
A keresztelésrõl és a Szentlélek-keresztségrõl szól ez az igerész. A Szentlélek keresztséget meg lehet kapni bérmálkozáskor vagy Élet a Lélekben szemináriumokon. Ha nem vagy katolikus akkor azt hiszem konfirmáláskor, vagy baptistáknál bemerítkezéskor is meg lehet kapni. A Szentlélek keresztségrõl: http://www.karizmatikus.hu/hitvedelem/tanitas-atyak-tanito-t.. Élet a Lélekben szemináriumokat tartanak itt: http://www.emmausz.hu/ Nagyon ajánlom egyébként a Szentlélek keresztséget, mert csodálatos módon meg tudja újítani az ember életét. Ugyanazok a csodák amik a Bibliában le vannak írva ma is megtörténnek. Olvasd el ezt: http://felelmetes-ez-a-hely.blogspot.com/2011/10/teremtes-hi..
Az újraszületés magában foglalja a vízben való megkeresztelést (’víztõl születik’) és Isten szellemétõl való fogantatást (’szellemtõl születik’), ami által az illetõ Isten egyik fia lesz, Isten Királyságának várományosa (Ján 3:3–5). Jézus átélte ezt, valamint a 144 000 is, akik társörökösei az égi Királyságban. Isten döntött úgy, hogy az égi Királyságban meghatározott számú hûséges ember csatlakozzon Jézus Krisztushoz

Mennyit számít teherbeesés esetén, ha valakinek kicsi a méhe?

Van egy gyönyörű szép gyermekem, 21 hónapos. Már mielőtt őt szerettük volna, mondta az orvosom, hogy olyan kicsi méhet, mint az enyém ritkán lát. Nincs semmi bajom, csak a dokim elmondása szerint szép és kicsi, de lehet, hogy nehezebben fogok teherbeesni ilyen méretű méh-vel. Szerencsére a kisfiam nagyon hamar jött. Most már próbálkozunk egy pár hónapja a második babóval, de még sehol senki:-) Most kicsit az van bennem, hogy azért megy nehezebben, mert kicsi a méhem. Az érdekelne, hogy más is van így? Mi a tapasztalat? Minden vélemény érdekel! Köszi előre is

Legjobb válasz: Szerintem az, hogy kicsi a méhed önmagát a teherbeesést nem befolyásolja, mivel a nagy találkozás a petevezetõben történik, és onnan vándorol a zigóta a méh felé. A beágyazódásnál is inkább az számít, hogy milyen vastag a méhnyálkahártyád. A terhesség kihordására nem tudom, milyen hatással lehet, de a méh alakul a magzat fejlõdése során. Nekem eléggé hátrahajló a méhem, de semmi problémám nem volt soha a teherbeeséssel sem a babák kihordásával. Mielõbbi boldog babavárást kívánok és sok szerencsét :)

Szerintem az, hogy kicsi a méhed önmagát a teherbeesést nem befolyásolja, mivel a nagy találkozás a petevezetõben történik, és onnan vándorol a zigóta a méh felé. A beágyazódásnál is inkább az számít, hogy milyen vastag a méhnyálkahártyád. A terhesség kihordására nem tudom, milyen hatással lehet, de a méh alakul a magzat fejlõdése során. Nekem eléggé hátrahajló a méhem, de semmi problémám nem volt soha a teherbeeséssel sem a babák kihordásával. Mielõbbi boldog babavárást kívánok és sok szerencsét :)
Nekem egy régebbi dokim mondta, hogy kicsi a méhem, és így nehezebben fogok teherbe esni. Amikor dokit váltottam, és ezt mondtam az új dokinak (már ez is kb. 10 éve volt), akkor mondta, hogy biztosan idõs orvos volt, aki ezt mondta nekem (és tényleg az volt), mert azóta már rég igazolták, hogy nem így van, semmivel se esik nehezebben teherbe az, akinek kicsi a méhe. Ezt olvastam is azóta valahol. Úgyhogy biztos nem ezen múlik, türelem, mindjárt jön az a kistesó is :)
Nem hiszem, hogy az lenne az ok, fõleg, ha van már egy gyereked. Nekem is kis méhem volt, legalábbis mikor még a terhességem elõtt jártam nõgyógyászhoz, mindig elhangzott ez a mondat. hogy : " normálisnál kisebb anteflektált méh." Elsõre teherbe estem, a terhesség alatt se volt semmi probléma. Ugyanahhoz az orvoshoz járok, és mostmár normál antefektált méhem van. :) Gondolom nem húzódott teljesen vissza, az eredeti kis méretre. Nem tudom, nálad ez hogy mûködött, de nem valószínû, hogy a méh mérete befolyásolja a teherbeesést.
Ingyen biztosan nem mehet.
Az OKJ ingyenes 21 éves korig és , ha az az elsõ. De diákod az lesz
A kérdező hozzászólása: ahogy gyanítottam mindenki más választ ad..egyébként én úgy tudtam hogy 23 éves korig ingyenesen lehet okj képzésre menni és nem 21 éves korig..ami a többit illeti (23 éves kor feletti okj képzésrõl)gõzöm nincs, mert senki nem tud felvilágosítani engem.na mindegy megpróbáltam :D
Nappali rendszerû iskolai oktatásban abban az évben kezdheti utoljára a tanuló a tanévet, amelyben betölti a 22. életévét (általános iskolai oktatás esetén a 16. életévét). Ha azonban az általános iskola elsõ évfolyamát a hetedik életévében kezdte meg, vagy ha olyan szakképzésben vesz részt, amelyben a szakképzési évfolyamok száma meghaladja a kettõt, akkor abban az évben kezdhet utoljára tanévet, amelyikben a 23. életévét betölti. szakkepesites.hu
Az lemaradt, hogy ez természetesen az ingyenesre vonatkozik.
én okj szakmát tanítok! 23 éves korig ingyenes, utána kifizeted az óradíjat, és a vizsgadíjat is. az oktatás vegyes, lehet hogy egy 16 meg egy 36 éves is van a csoportban. a különbség hogy 23 év felett fizetsz ugyanazért a papírért, ill. abban az esetben már elõtte is ha nem az elsõ szakmád
A kérdező hozzászólása: hol tanítasz okj-t?23 évesen tehát még ingyenes? Na és ha már elmúltam 23 éves amikor befejezem az okj-t az gond??
pécsen tanítok. addig mehetsz ingyenes amíg be tudod fejezni 23. éves korod elõtt a szakot. tehát átlagosan már 22. éves kor elõtt elkezdik az 1 éves képzést. neked sajnos már fizetned kell a szakmáért.
kivéve, ha alapítvány általá támogatott képzésre mész, ahol korhatár nélkül tandíjmentes. én is ilyenre járok. TÁJÉKOZÓDJATOK MÁR

Megállapítható betapintásos vizsgálattal ha valakinek hátrahajló a méhe?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Velem az orvosom csak az elsõ UH vizsgálatkor közölte, hogy hoppá, hátrahajló méhem van.

Szerintem nem. Velem az orvosom csak az elsõ UH vizsgálatkor közölte, hogy hoppá, hátrahajló méhem van.
A kérdező hozzászólása: és ha az orvos nem tudja, hogy hátrahajló az ember méhe, attól még betapintással észleli a terhességet (13. hétben)?
Garantáltan. Akkorra már rendesen megnõ a méh, és elkezd kiemelkedni a medencébõl.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)
Nekem sima vizsgálattal megállapította a dokim, hogy hátrahajló méhem van...lehet, hogy doki függõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!