Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek a lapockái (2 db)

Esetleg szólj anyukádnak vagy menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Már mondtam anyának. De mi lehet a baj? :D
Hát szerinted ide orvosok járnak vagy mivan??? -.-" Még csak nem is jó témakör.
A kérdező hozzászólása: De ha nem ide teszem akkor nem veszi észre senki. De elõbb tudni szeretném hogy mi ez és utána majd jöhet az orvos.
Bár most már átrakattam, de a kamaszok témakörbe nem olyan emberek járnak akik ehhez értenek. Szóval nem hiszem hogy kaptál volna értelmes választ!
A kérdező hozzászólása: De több lett volna az esélyem mint itt. Itt az életben nem kapok választ a kérdésemre... :(
A problémád ortopédiai-reumatológiai. Jó szórakozást a szakrendelésen.
Tessék itt a válasz a kérdésedre!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

Ha valakinek kiállnak a lapockái (mint a szárnyak), akkor milyen gyakorlatot végezzen? (kondigépek nem állnak rendelkezésemre, és a speciális kifejezéseket nem értem meg)

Legjobb válasz: én 14 éves lány vaagyok és nekem is kiállnak és e4z bejön a pasiknak mert izmos is a kiálló " szárny" és nem gááz!! de ha fiu vagy akkor kezdj neki fekvõtámyaszozni napi 3X 20 elég is lesz és szebb lesz a "szárnyad"

én 14 éves lány vaagyok és nekem is kiállnak és e4z bejön a pasiknak mert izmos is a kiálló " szárny" és nem gááz!! de ha fiu vagy akkor kezdj neki fekvõtámyaszozni napi 3X 20 elég is lesz és szebb lesz a "szárnyad"
az úszás is segít (hátizom erõsítés) de egy expander se rossz ötlet:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!