Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinek 5 perc (12 db)

Ha valaki mondjuk gyors tüzelő (kb 5 perc) azzal nem lehet mit csinálni h tovább birja szex vagy hokesz közben? !

vagy ha lehet akkor mit..kiváncsi vagyok azér:)

Legjobb válasz: Az 5 perc az normális. Vársz pár percet és újra feláll,azt restart.

Az 5 perc az normális. Vársz pár percet és újra feláll, azt restart.
A kérdező hozzászólása: jah én bírom kb 30-40percig 1negyed óra múlvga tok emgin..csak kiváncsi vagyok h aki gyoesan elmegy:) .....De azzal tud valamit csinálni h tovább birja?
Ez a srác sem bírta 1 percnél tovább: http://www.daftporn.com/?p=play&Id=143 Ennyi volt.

Ha valakinek van "5 perc szünet" az első fogai közt, azzal lehet valamit csinálni?

Nem nekem kell,csak kíváncsi vagyok.Sok embernél látom hogy hézagos a fogsoruk,ez sztem nem valami szép...Nem lehet valahogy eltüntetni a rést?

Legjobb válasz: Fogszabályozással lehet eltûntetni ezt a kis szépséghibát. Nem kell feltétlenül állandó jelleggel hordanod, mert mindenféle éjszakai készülék is van. Ha más gond nincs a fogaiddal, szerintem rövid ideig kéne használnod. De mindenképp érdemes elmenni egy fogorvoshoz, lehetõleg specialistához és õ majd megmondja, hogy mit is lehetne vele kezdeni pontosan.

Fogszabályozással lehet eltûntetni ezt a kis szépséghibát. Nem kell feltétlenül állandó jelleggel hordanod, mert mindenféle éjszakai készülék is van. Ha más gond nincs a fogaiddal, szerintem rövid ideig kéne használnod. De mindenképp érdemes elmenni egy fogorvoshoz, lehetõleg specialistához és õ majd megmondja, hogy mit is lehetne vele kezdeni pontosan.
Én fogszabis vagyok, és nekem is az elsõ két fogam között van rés..meg ez a két fogam nagyon szétállt/elõre, hátra, oldalra/ és mondta a fogszabis hogy valamilyen rés ugyis fog maradni a fogaim között! de én már így örülök, hogy egyenesbe álltak.amúgy én állandót hordok április óta..és már ennyi idõ alatt is nagyon sokat javult, remélem a rés is összébb megy idõvel:-)
Nekem pont olyan fogaim vannak mint Madonnának....ezt örömmel vette a fogorvosom. Ugyanis a kissé hézagos fogakat könnyebb tisztán tartani. Nekem pl. alig van fogkövem amig a párom gyöngyfogacskáit állandóan tisztittatni kell mert tök mindegy hogyan sikálja. Fogszabályzó a megoldás, de engem nem zavar. Ha nem a te szádban van az 5 perc szünet akkor miért zavar?
A fogsabályzó segíthet, de nem biztos, hogy teljesen összehúzza a fogakat. Felnõtteknek (akik nem akarnak fogszabályzót hordani, de zavarja õket a hézag) pedig az lehet a megoldás, hogy koronát csináltatnak porceláánból.
Nekem van kb: 1 mm hézag az elsõ két fogam között. Fogszabályzó nélkül. Pár évvel ezelött nagyobb volt. :)
A kérdező hozzászólása: jaj, bocs, nem állt szándékomban senkit megbántani...csak ilyeneken is agyalok többek közt...:D Egyébként azóta megtetszett egy pasi, és neki is olyan a foga...na, most magamnak mondtam ellent:D
Van egy jó módszer, szélesítik egy különleges anyaggal a fogakat.Nem olcsó, de látványos . Az esztetikaifogaszat.hu oldalon képekkel illusztrálva
Ééérdekes... nem valami szép :) édesanyámnak is és Nekem is ilyen a fogunk. Sose mondta még senki hogy úúú, nem valami szép XDXD Ízlések és pofonok. Valójában Madonnát sem lehet elképzelni másképp. Különben is, ha valaki ápolja a fogait, akkor tényleg lényegtelen, hogy "szünetes"-e? :D
Felnõtt koromra nekem is szünetes lett a fogam, mert gyerekkoromban letört az elsõ kettõ és nem csináltak vele semmit és rosszul harapok azóta. Sajnos most már nem lehet fogszabályozni mert koronám van, és akkora koronát sem lehet csinálni hogy kitöltse a rést, mert akkor meg óriási lapát fogaim lennének, szóval eléggé megszívtam! Nekem semmit nem lehet vele kezdeni sajnos.
nemár szerintem tök szekszik az ilyen apro szépséghibák.....nekem volt egy barátom irto jol állt neki :)
Úristeeen ... -.-
Hallottam már ilyesmirõl kóros esetben, amikor még orgazmus sem szükséges a magömléshez. És van olyan aki képes pusztán mentálisan eljuttatni magát az orgazmusig, és megtörténik a kilövellés. Ez utóbbi érdekelne engem is, hogy hogyan csinálja :D
Nem
Szerintem csak elõváladék
http://www.vital.hu/themes-inter/doktor/v162 Itt egy doki válasza. Egyértelmûen kóros esetre reagál.

Ismerõs valakinek az, ha leszólítasz egy csajt diszkóban és elküld mert "csak bulizni jött, nem ismerkedni", aztán 5 perc múlva már smárol is vkivel?

Elég szar érzés nem?

Legjobb válasz: Igen. Ilyenkor oda szoktam menni és gyomorszájon könyökölöm, a srácot meg meghívom egy sörre.

Igen. Ilyenkor oda szoktam menni és gyomorszájon könyökölöm, a srácot meg meghívom egy sörre.
szerintem jobb is, ha egy ilyen elküld.
Haver szerintem normális csajokat ne ilyen helyeken keresgélj :D Túl kicsi az esély arra, hogy másnap is ugyan az a személyiség mint akit aznap este megismertél.
Vaaagy lehet, hogy nem hagytad békén, ezért kamuzott. Velem legalábbis olyan elõfordult már, hogy hiába modntam el a srácnak hatszor, hogy bocsi, nem, nem az esetem, nem hagyott békén. A végén meg minden hülyeséget kitalálok, csak hogy végén leszálljon rólam.
A kérdező hozzászólása: Mellesleg meg életembe nem láttam még leszbikus csajt aki tényleg leszbi, b*zi pasit is csak 3-at Szal nincsenek vmi sokan a homok.
A kérdező hozzászólása: A leszbikusok hidegen hagynak, most nyilván olyan esetekre gondoltam amikor egybõl bepasizik, miután a POFÁDBA hazudott.
Nem jöttél be neki, ennyi. Vagy a másik fickó a pasija volt esetleg. Én voltam már úgy, hogy a pasimmal mentem, meg haverokkal, és a pasim elment nekem italért, mire leszólított egy srác, mire mondom, hogy nem ismerkedni jöttem. Persze utána smároltam meg táncoltam a pasimmal, meg táncoltam egy másik pasival is, és mikor kimentem a mosdóba, visszafele odajött a srác, és számonkérte rajtam, hogy miért mondtam, hogy nem pasizok, közben meg látott, hogy mással már rögtön smároltam, milyen ribi vagyok, stb. Erre odajött a pasim, és végül vérzõ orral kullogott el szegény srác.
én tényleg azért szoktam elküldeni 1-1 pasit, mert szórakozni mentem csak.. meg ugye pasim is van, szóval eleve lehetetlen h mással smároljak:D
Ismerõs. Általában én vagyok a csaj, aki elküldi a pasikat, és a végén lányokkal smárol. Leszbikus vagyok. Elhiszem, hogy szar érzés, elég jól nézek ki, de nem tudok beizgulni a farkadra, bocsi.
lehet tényleg nem ismerkedni ment, aztán megtetszett neki a srác, és te nem jöttél be neki annyira, hogy áttörd a " nem ismerkedni jöttem" falat, de a másik igen.
Attól függ, hogy nõ vagy férfi.
Szerintem elõre mindenki csak keveset bírja :p Tapasztalat
Nem kicsit kevés.
A kérdező hozzászólása: és 10 perc körül?
Ne méricskéld az idõt. Ha a párod is elmegy és élvezi akkor elég. de a 10 perc teljesen ok. Az 5-6 azért nem annyira mert az alatt egy átlag nõ nem tud elélvezni.
Attól függ hány menetet bír.
A kérdező hozzászólása: az baj lehet hogy messze van a rúter?
Nekem a UPC korlátozta 100k/s-re, a T-mobil meg semennyire. 30kb/s-t csak úgy tudok elképzelni, hogy a júzer valami pinduri értékre korlátozta a kimenõ forgalmat, amit a peerek észrevesznek, és onnantól kezdve õ se kap sokat.
1.vagy a neted ilyen 2 vagy hiba van az utorrentbe
A kérdező hozzászólása: nem hiszem mert délután jött 400 kb/s-el most meg folyton visszalassul nem értem egyszer gyors egyszer lassú mint a dög
meg lehet
de enyire nem
A legtöbb internet szolgáltató korlátozza (illetve priorízalja) a torrentes forgalmat...
az nem baj hogy meszevan a ruter
Mennyire van lekorlátozva a kimenõ forgalmad?
Mer a torrent annyival tölti le a cuccot, amennyivel más fel, azt nem tudod túlszárnyalni. Ha többen töltitek, akkor még osztozni is kell.
Esetleg allergiás vagy valamelyik összetevõjére.
Elértél a csúcspontra, és meg kell várnod, amíg normalizálódik a helyzet.
Tudja a fa..od.
ne éjjel maszturbálj
Korod? Én 15 éves vagyok, a barátnõmmel amikor ilyen van, tovább csinálom egyszer így alakult és a végére már nagyon fájt a farkam. 15F
A kérdező hozzászólása: csak akkor van porno
A kérdező hozzászólása: Dragonshru köszi ez hasznos volt akkor kérdezek még ijenkor élvezek el ??
Sokáig ne csináld mert akkor fájni fog. Én lánnyal csináltam és már nagyon fájt a végére. Korod? Szerezz barátnõt azon gyakorolj. 15F
Gyakorlatlannak tûnsz. :D A #2 válaszolónál a pont.
A kérdező hozzászólása: igen nem rég keztem el maszturbálni ugy hogy még friss hus vok ebbe

Egy méhecske teher nélkül 8 KM/H -val, mézzel és virágporral megrakodva 6, 5 KM/H sebességel repül. Milyen messziről hozhat mézet 10 perc alatt, ha a "rakodási időtől" eltekintünk?

Legjobb válasz: t(összes)=10 min=1/6 h Oda t ideig halad: v1=8 km/h s=8*t Vissza 1/6 - t ideig: v2=6,5 km/h s=6,5(1/6 - t) Ugyanakkora s utat tesz meg oda, mint vissza: 8*t=6,5(1/6 - t) 8t=1,083-6,5t 14,5t=1,083 t=0,0747 h s=8*0,0747=0,60 km -KA-

t(összes)=10 min=1/6 h Oda t ideig halad: v1=8 km/h s=8*t Vissza 1/6 - t ideig: v2=6, 5 km/h s=6, 5(1/6 - t) Ugyanakkora s utat tesz meg oda, mint vissza: 8*t=6, 5(1/6 - t) 8t=1, 083-6, 5t 14, 5t=1, 083 t=0, 0747 h s=8*0, 0747=0, 60 km -KA-
A kérdező hozzászólása: Szia, Létszi írd le rendesen mert hót buta vagyok :DD
Szívesen! Ugye? Én rendesen leírtam, konkrétan mit nem értesz? -KA-
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm ...Nem volt célom neveletlen lenni, de siettem, hát kicsit részletesebb leírásra gondoltam...mit hogy csináltál pl.
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm ez egy korrekt átlátható leírás számomra ...

Matek 2 kérdés van Menyibe kerül a 75 dkg felvágott, ha 1 kg ára 960 ft? *első *második *A homok órán 5, 4 dkg homok 3 perc alatt pereg le? *. * *menyi homok pereg le másodpercenként? Segítene valaki megoldani?

6 osztályos vok

Legjobb válasz: Csak abból, hogy én 10 éves koromban fejbõl 1 másodperc alatt megválaszoltam volna az elsõ kérdést. A második eltartott volna 5 másodpercig. És véletlenül sem hibáztam volna el, úgy mint te. Ez nem azért van így mert annyira okos lenék, akkor majdnem mindenki tudott ennyit

Nem õcsém, az õ hibájuk Szarnak az egészre
Csak abból, hogy én 10 éves koromban fejbõl 1 másodperc alatt megválaszoltam volna az elsõ kérdést. A második eltartott volna 5 másodpercig. És véletlenül sem hibáztam volna el, úgy mint te. Ez nem azért van így mert annyira okos lenék, akkor majdnem mindenki tudott ennyit
15:39 "Ez nem azért van így mert annyira okos lenék, akkor majdnem mindenki tudott ennyit" A hibamat megtalaltam , kijavitottam.Hibazni emberi dolog ahogy mondjak. Amit mondtal az mar nagykepuseg , de abban hogy a mai fiatalsag buta az reszben igaz, inkabb lustabbak mint butabbak, de a butasaguk a szulok hibaja mivel nem tudjak megfegyelmezni oket.
"én 10 éves koromban fejbõl 1 másodperc alatt megválaszoltam volna az elsõ kérdést." Lónak a fülét!Ez nagyképûség és egy perc alatt se tudod!
5, 4dkg az 54g osztva 180-al egyenlõ 0, 3 gramm, ennyi homok folyik le mp-enként! Én 70 vagyok
utolso, ezt hogy erted?
Igen buták a mai fiatalok
A kérdező hozzászólása: remélem nem sértõdtök meg hogy ezt fan-bol írtam :D
az elõzõ jól számolt, de csinált egy "kis" hibát, ugyanis lehetetlen hogy 1 dkg fölött jöjjön ki a válasz.. ha jól számolt akkor csak annyi hogy nem dekagramm, hanem gramm a megoldás..
az elsobe elneztem valamit :) ) ott az 5.4 osztodik 180 al
15:19 honnan gondolod?
15:16 vagyok az elso kerdesre a valasz ha tanultatok mar 3as szabalyt 1 kg=100 dkg 100 dkg......960 ft 75 dkg......x ft x=(75*960)/100 x=720 ft
hahahaha gondolom te meg egyetemista vagy :)
*A homok órán 5, 4 dkg homok 3 perc alatt pereg le? * 3 perc= 180 masodperc. Es mostmar csak el kell osztani a 180-at 5.4-el 180/5.4=33.333333 dkg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!