Találatok a következő kifejezésre: Ha valakinak terhessége (224 db)

Ha valaki terhesség alatt is menstruál és menstruáció alatt csinálja a tesztet vagy esetleg 1 nappal utána akkor is kimutatja a terhességet?

Legjobb válasz: Nekem anyukám elõször elvetélt. Rá pár hónapra besikerültem én. Az elsõ 4 hónapban rendesen menstruált. Szó szerint rendesen, nem is tûnt fel neki, hogy terhes. Aztán rendellenesen kezdett el hízni, csak a hasa kerekedett. Ebbõl jött rá, hogy én ott vagyok, és továbbra is megjött neki, csak egyre kevesebb vérrel. Egészséges szép kislány lett belõlem mégis. De ez nem normális, ha barnázás vagy vérzés van, és tudsz róla, hogy babás vagy, akkor azonnal dokihoz kell menni, mielõtt valami baj történik.

Nekem anyukám elõször elvetélt. Rá pár hónapra besikerültem én. Az elsõ 4 hónapban rendesen menstruált. Szó szerint rendesen, nem is tûnt fel neki, hogy terhes. Aztán rendellenesen kezdett el hízni, csak a hasa kerekedett. Ebbõl jött rá, hogy én ott vagyok, és továbbra is megjött neki, csak egyre kevesebb vérrel. Egészséges szép kislány lett belõlem mégis. De ez nem normális, ha barnázás vagy vérzés van, és tudsz róla, hogy babás vagy, akkor azonnal dokihoz kell menni, mielõtt valami baj történik.
ha a terhesség alatt menstruálsz, akkor nem vagy terhes. A menstruáció/menzesz a petesejt "kilökõdése" a szervezetbõl. van én értettem valamit félre biosz órán?
A kérdező hozzászólása: Van, aki terhesség alatt is menstruál, ami természetesen nem természetes és nem jó.Szóval várnám a válaszokat!!!
Igen! Sõt már hamarabb is szerintem! Barátnõmnek is "megjött" (azért maradjunk annyiban, hogy általában ez nem rendes mensi), de neki elõtte egy nappal már kimutatta. Aztán másnap jött a vérzés, de kevesebb volt.
A szomszédassznyom a 7.hónapig menstruált, rendesen 28 naponta...
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy ez nem normális, éppen ezért nem is ezt kérdeztem! :) Hanem, hogy ha menstruáció alatt csinálom a tesztet, akkor kimutatja e?
Miért ne mutatná? Ha terhes vagy, akkor mindig terhes vagy! Reggel, délben, este...
Igen, kedves elsõ válaszoló. Nem minden úgy alakult, ahogy az a nagykönyvben (esetedben bioszkönyvben) meg van írva. Csak három példa: nagymamám 4 hónapig rendesen (direkt rákérdeztem, élénk piros vérrel, több napig) menstruált. Nagynéném 3 hónapig nem tudta, hogy terhes (menzesz+ negatív tesztek sora), öcsém pedig anyukám menzesze elõtti nap fogant, ebbõl következik, hogy õ is menstruált az elsõ hónapban. Üdv!:)

Ha valakit terhesség alatt hagynak el, hogyan lehet nyugodtnak maradni?

Legjobb válasz: Szia! Több ismerõsöm is így járt...:( Sajnos ezt nehéz belülrõl irányítani, de gondolj arra, hogy a babának csak rosszat teszel, ha idegeskedsz! nem ér annyit az a pasi, ha ekkora szemét volt, hpogy terhesen elhagyott! Probálj meg a babucidra koncentrálni és gondolj arra, hogy rengetegen járnak abban a cipõben amiben most te. Ha megszületik a bab már nem is fog hiányozni... Ha elhagyott, akkor tényleg nem ér annyit, hogy sírj utána!!!! Dia

Szia! Több ismerõsöm is így járt...:( Sajnos ezt nehéz belülrõl irányítani, de gondolj arra, hogy a babának csak rosszat teszel, ha idegeskedsz! nem ér annyit az a pasi, ha ekkora szemét volt, hpogy terhesen elhagyott! Probálj meg a babucidra koncentrálni és gondolj arra, hogy rengetegen járnak abban a cipõben amiben most te. Ha megszületik a bab már nem is fog hiányozni... Ha elhagyott, akkor tényleg nem ér annyit, hogy sírj utána!!!! Dia
Én írtam a kettõvel korábbi választ. Nos jó kérdés, hogy hogyan képes elhagyni egy pasi a terhes párját. Õ alighogy megbeszéltük hogy babát szeretnénk elköltözött lényegében minden magyarázat nélkül, amikor megtudta a babát hazajött, azt bizonygatta, hogy nem hagy el minket. Aztán néhány nap gondolkodási idõre elköltözött, ennek már 3 hónapja, magyarázat nincs, állítólag így jobb mindenkinek. Szerintem fõleg neki.
A kérdező hozzászólása: köszi a biztató szavakat csak azért ment el, mert mindig sírok mostanában, hogy legyen velem többet, de mindig ugyanaz a válasz, hogy neki dolgozni kell.De nem eggeltöl estig, hétfõtõl vasárnapig. nekem meg semmi nem jut
mi kell ahhoz, hogy egy férfi elhagyja a terhes párját??? Erre nincs magyarázat sztem.
Nem értem az ilyen férfiakat. Csak egbeszélitek, amikor kiderül a terhesség, hogy mi legyen a babával, nem? Gondolom õ is akarta, akkor miért hagyott el??? Ilyen szempontból olyan könnyû dolguk van a pasiknak. Semmi felelõsségérzetük nincs. Nagyon undorító, ha egy nõt a terhessége alatt hagynak el. Én nem is tudom mit csinálnék ha a párom lelépne, pedig nálunk is õ akarta a bébit.
Szia! Sajna az én párom is elköltözött tõlünk amikor 12 hetes voltam, pedig õ akart babát, én is nagyon kiborultam, küzdöttem, szép szóval, fenyegetéssel, csak rosszabb lett a helyzet. Aztán eljutottunk oda hogy õ maga kérte hogy ne zárjam ki a gyerek életébõl, jön, minden vizsgálaton ott van, imádja a kisfiát, és nagyon bízom benne hogy ha megszületik hazajön. Nem tudom ti hogy álltok ezzel, de próbáld meg lefoglalni magad, fõleg hogy itt a jó idõ, napozz, olvasgass, menj barátok közé, nem könnyû nem gondolni rá, de hidd el ha pozitívan gondolkozol, és nem a problémán töröd egész nap a fejed, sokkal jobban elviselhetõ, és velem pl azóta több jó dolog történik, sokkal könnyebben megoldódnak dolgok, amikrõl elõtte azt hittem, hogy nem leszek képes megcsinálni, elviselni! Fel a fejjel, tényleg pozitívan, nekem bevált!!!!
én ugy gondolom egy valamire való ember egy ilyen helyzetben biztossan melletd állna.Gondolj arra, hogy ez az ember nem éri meg, hogy bánkodj miatta.ez gerinctelen dolog volt tõle.Gondolj a kisbabádra és fel a fejjel elvileg te egy büszke és erõs kismami vagy.Az embernek meg minden rosszat amit lehet kívánok.Üdv 32 hetes kismami.
Szüleid messze laknak? Velük milyen a viszonyod?
Miért hagyott el?????
én irtam a második választ, azt õ is éezi hogy valami nem oké de szerintem nem lesz baja töle csak neszedj semmit sétálgas sokat vásárolgas ha megteheted!Nekem akkor ment csödbe a boltom mikor 4-5honapos terhes voltam + a férjem el vesztette a munkáját és még az apeh is a nyakamba liheget a pénzem mind elfogyott anyosomékhoz kelett költöznünk tropára mentek az idegeim és az uram nem tudot el helyezkedni tök kilátástalanak éreztem mindent , azért én sem arrol álmodtam hogy 400ft-os óra bérér mehetek vissza melozni 6 hónapos terhesen .Tudom ez nem ugyan az mint ami veled történt melettem legalább ott volt az uram .Ezt azért írtam , hogy tud most a 37 hétben vagyunk és eddig tökéletesen egéséges volt a lányom minden eredményünk tökéletes volt.De azt érzem hogy ö nagyon jól van és jól érzi magát odabent mozgékokny kis baba
A kérdező hozzászólása: köszi a biztatást, de nem olyan könnyû! Egyébként a 26.hétben vagyok és kisfiút várok, van is azért pár ember körülöttem, csak a gyerekemnek ne legyen baja, a többi nem érdekel.
Jó kérdés szerintem nagyon nehéz lehet én is voltam már igy !Támaszkodj a barátaidra , szüleidre, rokonokra és gondolj a babodra, hogy ö veled lesz. Hányadik hétben vagytok?Van aki segit és melleted van!! fel a fejjel!
Azért ez rossz megoldás volt , hogy ezért elhagyott söt szemétség ilyenkor sokkal jobban rászorolunk egy kedves ölelésre vagy bármire , rossz válasz , hogy neki dolgoni kell föként ennyit egy gyermeket ketten készitenek és ketten is válalják .sajnálom , hogy cserben hagytak .mem érdemel meg titeket gyönyörü család lesztek igy is!!!

Ha valaki terhesség idején is menstruál, annak hogy áll a hője?

Legjobb válasz: ugyanúgy fent papírforma szerint, amúgy meg sokan vannak, akiknek akkor is fent marad a menzesz végéig, ha nincs baba.

ugyanúgy fent papírforma szerint, amúgy meg sokan vannak, akiknek akkor is fent marad a menzesz végéig, ha nincs baba.

Igaz ha valaki terhességi cukros, egy nappal sem enegdik túlhordani a babát és megindítják a szülést?

Az itthon mért értékeim jók s a diétát is betartom,de nem szeretném ha beindítanák ha csak annyira nem indokolt,hogy kelljen.még odébb van a szülés de érdekelne.26hetes kismama

Legjobb válasz: neem, ilyen nincs, vagy legalább is nem mindenhol lehet. Én Bp János kórház, magas terhelt cukorral, normális napközbeni értékekkel, átlagos babamérettel a 38. héten tartok, orvosom szerint a babám ráérõs, és nem siet kifelé. Nem indítja be a szülést a várt idõpontban... Legalábbis errõl eddig nem volt szó,csak arról, hogy várt idõpont után naponta ctg és uh, vizsgálattal. Aztán majd beindítják vmikor, ha addig nem történik semmi. De történni fog :) ne izguljatok, minden rendben lesz :)

neem, ilyen nincs, vagy legalább is nem mindenhol lehet. Én Bp János kórház, magas terhelt cukorral, normális napközbeni értékekkel, átlagos babamérettel a 38. héten tartok, orvosom szerint a babám ráérõs, és nem siet kifelé. Nem indítja be a szülést a várt idõpontban... Legalábbis errõl eddig nem volt szó, csak arról, hogy várt idõpont után naponta ctg és uh, vizsgálattal. Aztán majd beindítják vmikor, ha addig nem történik semmi. De történni fog :) ne izguljatok, minden rendben lesz :)
Szia. Nálam ugyan ez a helyzet.Az itthoni méréseim tökéletesek, csak a terheléses volt rossz.Én is tartom a diétát.De így van, nem hordhatod túl a babát, nekem is megínditják a 40.héten, ha addig nem indul be.De ne aggódj, átlagba 38.-39. héten be indul, azért nem mindenkinek tudják percre pontosan kiszámolni.Én a 37.hétbe vagyok, ma lessz uh-om, már a múlt héten voltam nst-n és már voltak fájások, de még enyhék, azóta el telt egy hét, azóta már bármi lehet.Jó baba várást
Ez komolyan így van? Én még nem hallottam róla, és nem is mondta senki. Pedig nekem is magas a cukrom. De én nem akarom, hogy indítsák. Mi az oka, hogy nem szabad túlhordani?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Közben hétfõn voltam dokinál és rákérdeztem , én a szt imrében szülök és ott nem indítják meg ha csak nem maradt magas a cukor és nem megy fel a vérnyomás, de figyelik minden nap.szval megnyugtatott a doki, hogy ez egyáltalán nem bevett szokás legalább is nála, de pl.miskolcon elõszeretettel csinálják:)

Vajon tényleg nagyon oda kell figyelni az evésre ha valakinek terhességi diabétesze van?

Ugyanis nekem azt mondta a dietetikusom hogyha nem figyelek oda akkor szülésnél a picinek úgy leesik a vércukor szintje,hogy bekómálhat t?le.

Legjobb válasz: Ez sokmindentõl függ, van akinek elég, ha odafigyel és kicsit fegyelmezi magát, másoknak komoly diéta kell. A lényeg, hogy 7 fölé ne menjen a cukrod étkezés után sem. nekem is most derült ki, és 3 hetente kell mennem vérvételre és kontrollra. Elsõ lépésben én is azt csinálom, hogy letettem az üditõket, csak víz és tea, letettema nasit, sütit(pedig imádom és megõrülök érte) ahol tudom, próbálom kerülni a kenyeret. Aztán majd meglátjuk, hogy ez elég-e. Ha nem, akkor kénytelen leszek diétázni. De ezt tényleg mindenki egyénileg válogatja. Igen, ha magas a cukrod, nem tartod 7 alatt, akkor a babának leesik a cukra szülés után, és kómába is eshet, ezért fontos a szintentartás. De annyira azért ne ilyedj meg, általában semmi gond nincs, és elég odafigyelni a kajára, nem kell komoly diéta.

Ez sokmindentõl függ, van akinek elég, ha odafigyel és kicsit fegyelmezi magát, másoknak komoly diéta kell. A lényeg, hogy 7 fölé ne menjen a cukrod étkezés után sem. nekem is most derült ki, és 3 hetente kell mennem vérvételre és kontrollra. Elsõ lépésben én is azt csinálom, hogy letettem az üditõket, csak víz és tea, letettema nasit, sütit(pedig imádom és megõrülök érte) ahol tudom, próbálom kerülni a kenyeret. Aztán majd meglátjuk, hogy ez elég-e. Ha nem, akkor kénytelen leszek diétázni. De ezt tényleg mindenki egyénileg válogatja. Igen, ha magas a cukrod, nem tartod 7 alatt, akkor a babának leesik a cukra szülés után, és kómába is eshet, ezért fontos a szintentartás. De annyira azért ne ilyedj meg, általában semmi gond nincs, és elég odafigyelni a kajára, nem kell komoly diéta.
Így van! Oda kell figyelni! Egy nap többször enni, keveset. Lemondani valóban a cukorról (édesíthetsz fruktózzal, vagy canderellel, de kevés nádcukorral is, de amit nem muszáj, azt inkább ne édesítsd!!) Pl tea is legyen üres, vagy facsarj bele citromot és narancsot is, isteni finom. A gyümölcsökben is sok a cukor, arra is figyelni kell, h ne vigyük túlzásba annak evését. Ha a krumpliról, rizsrõl, tésztáról, lisztrõl, kenyérrõl (magas glikémiás indexûek, dobják a cukrot) lemondasz, már nagy lépést tettél. Tészta esetében a spagetti, makaróni, durumtészta kivétel, ezek közepesek, ehetõek :) Habarj, süss teljeskiõrlésû liszttel :) Cukros üdítõk, kekszek, csokoládék kilõve, helyettük kevéske! diabos nasi. Tej nem jó reggelire, magasra dobja egybõl a cukrot, nem jó, csak a nap folyamán fogyasztható... Ki lehet bírni. És ahogy írták 7mmol/L alatt legyen a cukorérték FELHÕTLENÜL :) étkezés után másfél órával. Háromszor egyél, kétszer csipegessél egy nap, tehát és semmi gond nem lesz :) Üdv: Aki átesett ezen..
csak a dietetikusra hallgass, õ a szakember és tartsd be a javaslatait. Amita mondott, az tényleg igaz, elõfordulhat, de csak abban az esetben, ha nem tartod a diétát. Egyébként nem lesz baj...! Fel a fejjel és diétázz!!
hát, gondolom, nem is viccbõl mondta ...

Ha valakinek terhesség alatt is megjött a menszesze, akkor hányszor jött meg még és miből vette észre még is hogy terhes?

Legjobb válasz: Szia! Látom, még nem kaptál választ, személyes tapasztalatom nekem sincs, viszont egy anyuka, akivel együtt szültem, a következõ babájával pont így járt. 1,5 éves volt a kislánya, amikor kiderült, hogy megint terhes. Már a 4. hónapban volt,de végig menstruált. Gyanús volt neki, hogy állandóan émelyeg, állva is elalszik, és nõtt a hasa. Csinált egy tesztet, pozitív lett. Ennyi. Én azóta gyakrabban tesztelek :-) Minden jót!

Szia! Látom, még nem kaptál választ, személyes tapasztalatom nekem sincs, viszont egy anyuka, akivel együtt szültem, a következõ babájával pont így járt. 1, 5 éves volt a kislánya, amikor kiderült, hogy megint terhes. Már a 4. hónapban volt, de végig menstruált. Gyanús volt neki, hogy állandóan émelyeg, állva is elalszik, és nõtt a hasa. Csinált egy tesztet, pozitív lett. Ennyi. Én azóta gyakrabban tesztelek :-) Minden jót!
Nekem úgy volt, hogy nemvárt napján nagyon picit pecsételtem, ami eltartott 10 napig. De mondom csak pár csepp volt naponta. Az elsõ pecsételõs nap után kb 3-4 nappal teszteltem mert furcsa volt nekem ez az egész... pozitív lett a teszt. Sokat pihentem, szinte egész nap feküdtem, ezt tanácsolta az orvos. De akkor már túl voltam egy vérvételen ami megerõsítette a terhességet. Szóval egész nap pihentem, hogy a babának ne legyen semmi baja. Azóta szépen fejlõdik. Még a 10 napos pecsételés után 1x 2x volt pecsételésem a terhesség elején, de azóta semmi. A baba jól van. 13 hkm

Ha valaki terhesség közben kómába esik elmegy a gyerek? (6 honapban)

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy elmegy, de lehet, hogy elveszik, mert szegény nem hallja, érzi az anyját, és ez komoly lelki megterhelés számára. Írj külön nyilatkozatot, amiben megtiltod ezt!

Nem biztos, hogy elmegy, de lehet, hogy elveszik, mert szegény nem hallja, érzi az anyját, és ez komoly lelki megterhelés számára. Írj külön nyilatkozatot, amiben megtiltod ezt!
Nem megy el feltétlenül, attól függ, hogy mi váltotta ki a kómát. Vannak olyan esetek, amikor a kómába esett anyát pont a gyerek miatt tartják mesterségesen életben ameddig a gyerek megszületik. Természetesen ilyenkor császármetszést csinálnak.

Nem értem. Ha valaki terhességet tervez, miért nem néz utána alapvető szinten a biológiának?

Miért kell olyanokat kérdezni, hogy:

Legjobb válasz: talán mert már nagyon vágyik egy gyerekre és sehogysem jön össze, és minden kis jel egy-egy kis reménysugár...talán ezért!

talán mert már nagyon vágyik egy gyerekre és sehogysem jön össze, és minden kis jel egy-egy kis reménysugár...talán ezért!
ha nem vetted volna észre, nem infot gyûjt, hanem biztatást. Adatokat találna a neten is, emberi szóra vágyik. Azért kérdez. Lexikonja van neki is, lelkierõt keres - és talál is.Sorstársakat. Hasonszõrûeket.
Lehet, hogy tisztában van vele, de szeretne belekapaszkodni a legapróbb reménysugárba, mert már nagyon vágyik egy babára. Én erre gondolok. De én is találkoztam már olyan kérdéssel, hogy csak fogtam a fejem, hogy hogy lehet ilyet kérdezni. Már csak azért is furcsa, mert ha ide felteszi a kérdést, akkor internet elõtt ül, tehát csak rá kéne keresnie a témára.
én nem az agyammal készülök a hanem a szívemmel. Meg a méhemmel.
rohadtul nem könnyebb úgy gyereket csinálni de mindegy..ha irritál az oldal vagy a kérdés, nem kell elolvasni, és nem kell ítélkezni, ennyi...
Te is találkoztál ezzel a kérdéssel? Kismami lehetek? És ha igen szerintetek hány hetes a terhességem? Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Teherbeesés
azert mert vannak tanulatlan ostoba emberek is es ez az oldal kedvez nekik mert itt aztan feltehetik az idiota kerdeseiket...itt nem csak alapveto biologiarol van szo hanem egy kis onismeretrol is...mindenkinek ismernie kell a sajat testet ha akar gyereket ha nem...ha meg akar akkor foleg tudnia kell alapveto dolgokat a teherbeesesrol vagy a terhessegrol. a valaszom nem csak erre a kerdescsoportra tarozik hanem ugy altalaban a nev nelkuli forumokra
Bocs, nem tom hogy lehet linkelni, vagy mi, de keress rá, garantáltan dobsz egy hátast!
Lehet, hogy utánaolvas, de valami megerõsítés, bátorítás, vagy akármicsoda kellhet neki. Hidd el vannak még csodák!!! Egy ismerõsömnek kivették mindkét petevezetõjét, nem akarta vállalni, de az életével játszott. Nah egy szó, mint száz NAGY BIOLÓGIA AZT MONDTA NEM LEHET GYEREKE ÍGY, és láss csodát természetes úton fogant! Na bummm! Az orvosok se akarták elhinni.
- van akinek több hónapig megjön a menzesze, mégis terhes - barátnõm még az 5. héten is negatívat tesztelt, mégis baba volt - egy petefészekkel is lehetséges a terhesség, nem egy ilyen eset van, - a méhen kívüli terhesség egyik jele, hogy nem duplázódik meg a HCG hormon szintje 2 naponta, így elõfordulhat hogy egy méhen kívüli terhességnél negatív a teszt olyankor, amikor rendes terhességnél már pozitív lenne ha zavarnak az ilyen kérdések, ne olvasd el és kész
A kérdező hozzászólása: De hát én nem azt mondtam, hogy nem lehetnek csodával határos esetek, de itt mindenki azt hiszi, h õ lesz a csoda. Ha kiírja, hogy megjött és nega a teszt, akkor nyilván O, OOOOOO1%-ban lehet terhes, de erre épeszû ember nem írja oda, hogy igen, reménykedj, mert baba lesz!! Ugyanez: petevezetõ nélkül is lett már valaki terhes, de ha nem lenne petevezetõm, én nem várnék a csodára, hanem orvoshoz fordulnék, h segítsen, és nem itt kérdezném, h petevezetõ nélkül is lehetek-e terhes. És nem elég a vágy, ahogy itt valaki írta, a saját testével valamennyire tisztában kell lennie egy felnõtt nõnek, aki az anyaságra készül, pláne.
A kérdező hozzászólása: 9:39 Ha nem tudsz különbséget tenni aközött, hogy valaki tisztában van azzal, hogy a ciklusa mely napjain termékeny és hogy hol van a petefészke, vagy hogy henceg a hatalmas tudásával, akkor igazából nem sok mindent tudok neked írni.. Csodák meg nyilván vannak, de nem lehet rájuk építeni és váratlanul történnek az emberrel tipikusan, nem menetrendszerûen.
A kérdező hozzászólása: 29
Én sem szoktam feleslegesen reményt kelteni senkiben, de ha van még esély, akkor nem is töröm le. Ha kérdezi, hogy barnázik, a hõje is leesett, nega a teszt, de attól még lehet-e terhes, leírom, hogy szerintem nem. De volt olyan is, ahol nem volt egyértelmû, õt biztattam. Az emberek tényleg azért jönnek ide, hogy biztatást kapjanak. Más kérdés, hogy én egy ilyen "hibából" tanulnék.! Tehát, ha mindenki azt írná, hogy a tüneteim szerint tuti terhes vagyok és mégis megjön, akkor a következõ hónapban már biztos nem kérdezgetnék. Egyébként én nem szeretem, hogy miért ódzkodnak a teszttõl. Olyan sokan nem értik meg, hogy hiába vannak hasonló tünetei, mint egy babásnak, mivel nem vagyunk egyformák, ezer módon reagálhat a szervezet. El kell menni, venni kell teszteket és meg kell csinálni!
En meg uzenem a kerdezonek, hogy szerinted akkor most te nem rinyalsz?te is ugyanugy nyafogsz hogy jaj de miert nem neznek utana a biologianak?hat mert nem olyan ko szivu banyak mint te, hogy el rontod masok kedvet azzal hogy panaszkodsz hogy jjjjjjaaajjjjjj de miert?hat ha nem tetszik ne valaszolj!!!te meg orulj neki hogy ilyen hiperokos vagy dragam!!!!!!
Na ne csináljátok már! Tényleg vannak idióta kérdések! Nézzetek már körül! A kérdezõ nem azt mondja, hogy minden kérdés ostoba, csak azt, hogy egy részük értelmetlen. Jogos, mert tényleg vannak baromságok, amire persze nem muszáj reagálni. A fennt említett kérdések közzül melyik az értelmes? Erre választ várnék! -önismeret, biológiai ismeret... híján vannak az emberek.sajnos.
de azért kérdezik.Azt szeretnék hallani, hogy velük is megeshet a csoda. És ez igaz. Mi meg ingyenér' le tudjuk írni. Miért ne tennénk? Ennek semmi köze abiológiai ismeretekhez. Azért kérdezi, mert azt szeretné hallani, hoyg "nem valószínû, de van egy ici-pici lehetõség" És itt meg is kapja ezt a választ, mert erre való az internet. A valóságban szembesítik a realitással, de itt cyberileg, megkaphatja amit szeretne hallani. Nem biológiaóra. És a teherbeeséshez meg nem szükséges egyáltalán semmiféle ismeret.Sót. Én úgy veszem észre, könnyebben megy a tudatlannak, nem :) Ha terhességet tervezek, akkor a kiságynak meg a gyednek nézek utána, meg apának, nem a biológiakönyv után kapok.
"amit máshol NEM MERTÉL itt MEGKÉRDEZHETED" . . ez a szabályzat
A kérdező hozzászólása: 21:49 Nem értem a válaszod. Erre a kérdésre egyértelmûen igen a válasz, ezért írtam ki én is példának. Aki meg rajtam gúnyolódik (gerinctelen módon), elárulom, hogy egy bizonyos betegséggel a tudósnak és a tudatlannak is lehetetlen teherbeesni orvosi segítség nélkül.
jó kérdés. De szerintem mindössze azért, mert a környezetüknek már nem tehetik fel, mivel az anyja férje barátnõje aznap már huszonnyolcadszor mondta el, hogy NEM. De hátha..
nem mindenki olyan tudatos, mint Te. A mûveltségünk, és a képességeink különbözõek. De a vágyaink egyformák. Vágy a reményre, a hitre, szeretetre. Ebben egyformák vagyunk. Meg a gyerek után..
A kérdező hozzászólása: Tudomány ÉS vágy. Egyik nem megy a másik nélkül.
A kérdező hozzászólása: Pont azért kéne tisztában lenni a dolgokkal, úgy könnyebb.
Szerintem azert, mert minden kicsi "hajszalba" szeretne kapaszkodni. Azt remeli, hogy a felsoroltak ellenere, valakinek megis sikerult. Ha nem tudsz hasonlo kerdesekre valaszolni, vagy nem akarsz, kar itelkezz. Azzal nem sokra mesz :(
A kérdező hozzászólása: Igen, másrészt én is sokat vártam a babára, tehát pontosan tudom, mit éreznek (bár szerintem sokan kevesebb ideje várnak, mint én), de eszembe nem jutott megkérdezni, hogy menses mellett terhes vagyok-e. Jaj, meg amit még imádok: "méhenkívülinél pozitív a teszt?"
Egyetertek az elottem szoloval!
Egyetertek az elottem szoloval! a 19:03 :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt olyan, h bíztatást kerestem, de akkor a szokásos kérdés helyett azt írtam, hogy "szorítsatok nekem a következõ ciklusban" vagy hogy "jött-e össze vkinek így meg így a baba" és nagyon kedves válaszokat kaptam. Nem akarok senkit bántani, de egy ilyen fontos dolog elõtt nem árt utánanézni ALAP dolgoknak. Egyszerûbb úgy nézni a tüneteket is, h tudod, hány petefészked van és kb. hol kell, h szúrjon.
gyereket nem a fejünkkel csinálunk :) megy az tudatlanul is! Jó, hogy te pontosan meg tudod fogalmazni az érzéseidet, de sokan ezzel nem állnak még így.Szorítja a szívüket egy kérdés, és nem a géptõl szeretnének választ, hanem élõ emberektõl.
Egyébként a barátnõm anyukája végig "menstruált" . A szülésig. Most te azt honnan tudod, hogy az a vérzés menstruáció-e vagy sem? A kolléganõm meg úgy szült, hogy nem volt behatolás. Szóval van joga a fura kérdéseknek is. A fogantatás nem egyszerûen 1x1.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy nem a fejünkkel, nagyon fontos a bíztatás, a beszélgetés, az együtt izgulás, minden, pont ez mondom én is :)
én pl. voltam nõorvosnál, és egyszerûen nem találta meg a petefészkemet az ultrahanggal. Sehol.Nyomát sem. Holott két gyerekem van.
A kérdező hozzászólása: Igen, de ezek 1 alatti %-ban fordulnak elõ és azért túlzás lenne minden menstruáló nõben feleslegesen kelteni a reményt, h õ az a 1oo.ooo-bõl 1..
Látod, te tudtál mindent, elvileg terhesnek kellett volna lenned, mégsem akkor estél teherbe. Ez nem matematika, és nem tudomány.Csak vágy.
A kérdező hozzászólása: 19:16 fura, de jó :) Szóval akkor minden bizonnyal van petefészked.
úgy hiszem :) 19:16
"Az orvos nyugtatott ugyan, hogy a másik petefészkem teljesen egészséges, és át fogja venni a bal mûködését is, így ettõl még lehet gyerekem, de még nagyon friss az élmény, és szeretnék még legalább egy bíztató véleményt hallani." " de még nagyon friss az élmény, és szeretnék még legalább egy bíztató véleményt hallani." ezért. senki sem gúnyolódott rajtad szerintem, én nem vettem észre.

10es érzékenységű one step teszttel mikor lehet leghamarabb + tesztelni, már ha valóban terhesség áll fenn?

26-28 naposak a ciklusaim és a 23. napon vagyok.

Legjobb válasz: Nekem együttlét utáni 9. napon esti vizeletbõl egyértelmû pozitív lett,de én ikreket vártam.

Nekem együttlét utáni 9. napon esti vizeletbõl egyértelmû pozitív lett, de én ikreket vártam.
talán 9. dpon. de azért ne keseredj el ha mégsem +. mert ehhez a módszerhez tudnom kell az ovulációd napját is.
A kérdező hozzászólása: 8 dpo-n vagyok.
akkor még min. a holnapot várd ki és akkor is reggeli, elsõ pisibõl. ha nega lenne, akkor javaslom, hogy a 12.dpo-t várd meg az újabb teszttel
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséged.Megnyugtattál!
Egyik ismerõsöm 5 hónaposan vetélt el romlott túróruditól.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!