Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki van szívva, (6 db)

Miért szégyen az, ha ki van szívva valakinek a nyaka?

Legjobb válasz: Szégyennek nem szégyen szerintem, de tény, hogy nem túl gusztusos. Én mindig kapok a fõnökömtõl és a feletteseimtõl, a vendéglátásban dolgozom (pincér). 17f

Szégyennek nem szégyen szerintem, de tény, hogy nem túl gusztusos. Én mindig kapok a fõnökömtõl és a feletteseimtõl, a vendéglátásban dolgozom (pincér). 17f
Én sem értem, hogy ez miért szégyen, vagy miért gáz. Bár nekem nem szokásom, meg a barátomnak se, úgyhogy nekem nincs ilyen problémám, de ha valakinek ki van szívva, nem zavar. 18/L
Mert a 14 éves dedósoknál szokás.
Mert nem normális dolog. Már elnézést a példáért, de ha én egy f*szt tetováltatok a homlokomra, mert nekem az tetszik, akkor nem röhögnének ki az emberek?
bocsi de mit jelent az hogy ki van szívva?
Mert régen ezzel az emberek megbélyegezték a párjukat, hogy mindenki lássa hogy foglalt és véletlen se menjen rá senki. Nos én ne szeretem ha megbélyegeznek. Én ne vagyok senkié sem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sincs benne semmi gáz, csak a környezetemet zavarja.
Mert igénytelen!
mert hencegés arról, amihez senkinek köze sincs.plusz, undorító látvány, és különben is, meg egyébként.
Én errõl még nem hallottam
Nem szégyen, csak gusztustalan.

Milyen benyomást kelt, ha valakin meglátjátok, hogy ki van szívva a nyaka? Ti szeretitek / elfogadjátok, ha kiszívnak titeket?

Legjobb válasz: A szívás általában szenvedéllyel jár együtt, úgyhogy ilyenkor mi speciel sosem szoktuk nézni hova kerül, vagy hopsz, itt ki fog látszani, ezért inkább máshol szívj ki, bébi.. Ez nem így megy. Meg igazából, ha én nem tenyerelem taknyán a pláza pics ákat a vakolattal az arcukon, vagy a mûkörmös macákat, vagy akárki mást, akin nekem nem tetszik valami, akkor azok is tûrjenek el engem szívással a nyakamon, karomon, akik ezt nem kedvelik. És mi egymásnak "csináljuk" ezeket, nem a közönségnek, így marhára nem is tud érdekelni, ha valaki felháborodik egy szívásnyomon.

A szívás általában szenvedéllyel jár együtt, úgyhogy ilyenkor mi speciel sosem szoktuk nézni hova kerül, vagy hopsz, itt ki fog látszani, ezért inkább máshol szívj ki, bébi.. Ez nem így megy. Meg igazából, ha én nem tenyerelem taknyán a pláza pics ákat a vakolattal az arcukon, vagy a mûkörmös macákat, vagy akárki mást, akin nekem nem tetszik valami, akkor azok is tûrjenek el engem szívással a nyakamon, karomon, akik ezt nem kedvelik. És mi egymásnak "csináljuk" ezeket, nem a közönségnek, így marhára nem is tud érdekelni, ha valaki felháborodik egy szívásnyomon.
Semmi gond nincs azzal ha ki van szívva a nyaka bárkinek is! Lehet hogy együtt volt egy fél órája a barátnõjével/barátjával, és csak nem állíthatja le közbe hogy na most fejezd be a nyakszívást. Ha meg odakerült akkor odakerült, senkinek semmi köze hozzá.
Én meg szeretem, ha jelet hagy rajtam a párom.. annál is inkább, mert régen csak hétvégén találkoztunk, és jó volt egy hétig hordozni magamon egy foltocskát, amit õ csinált rám. Már együtt élünk, de most is szeretem, ha szívás, harapás egyéb nyom van rajtam általa.
Azt a benyomást kelti bennem az illetõ, hogy primitív. a nagyközönségnek az égvilágon semmi köze hozzá, mit csinálok a barátommal a 4 fal között, a szívásnyom pedig errõl árulkodik... ilyen módon nem szeretném, ha kiszívnának, és nem is engedném. eddig mindegyik barátommal azonos véleményen voltunk errõl.
Szerintem elég undorító szokás. Én sose hagyom senkinek, hogy kiszívja a nyakam, szerintem visszataszító. Ha máson látom, akkor csak röhögök rajta, nem "írom le" az illetõt, de szerintem primkó szokás akkor is.
Olyan hulye szokas ez..nekem eddigi eletembe csak egyszer szivtak ki a nyakamat..nem is tudtam rola csak miutan hazamentem es anyum meglatta..na lett nagy cirkusz szerintem a nyakszivas az olyasmi mintha a fiu bejeloli partneret hogy ha nincs is vele mas fiu ne nezzen ra..ne nezzen ra jo szemmel.. en azota egy fiunak se engedem meg hogy kiszivja a nyakamat, meg is mondom neki azelott hogy barmit is csinalna
"Szerintem elég undorító szokás. Én sose hagyom senkinek, hogy kiszívja a nyakam, szerintem visszataszító. Ha máson látom, akkor csak röhögök rajta, nem "írom le" az illetõt, de szerintem primkó szokás akkor is." Nekem is ez a véleményem, egyet értek! Hála az égnek, a barátom is ilyen, õ sem hagyná sose.
Szenvedéllyel jár? Én is szenvedélyesen szeretkezek a barátommal, mégsem jár nyak-kiszívással..anélkül is lehet szenvedély.
05-16 18:34 Ugyan már, ki a fene irigykedne azért, hogy ki van rágva a nyakad? Jó gyerekes vagy 18 éves létedre. Egyszerûen nekem nem tetszik, és azt hiszem, ez volt a kérdés. És megint csak a véleményemért pontoztak le.
..kosz a lepontozast..
ez sztem nagy baromság ... mármint .. én nem azért hagyom h kiszívja a barátom a nyakam merthogy "dejó így majd látják h van barátom " meg stb hanem azért mert számomra hihetetlenül jó érzés és izgató , és azis ha én csinálom neki ... persze jobb lenne ha nem hagyna nyomot dehát ez van ...én nem nézek le senkit h kivan szívva a nyaka és nemértem miért kell ... az nem jut eszébe senkinek h az illetõnek nem azért van kiszivva a nyaka mert megkérte rá a pasiját h hagyjon rajta nyomot , hanem csak úgy a pillanat hevében történt ez :/
én imádom, akkor is ha én csinálom meg akkor is ha nekem....és kifejezetten büszke vagyok a szívásnyomokra a nyakamon, a többi meg csak írígykedjen... 18/L
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászólóval teljesen egyetértek! :)
Akkor jelöltessétek magatokat olyan helyen, amit nem lát boldog-boldogtalan, és máris mki elégedett, ti ki vagytok szívva, mégse kell másoknak ezzel a villamoson/metrón szembesülni.
A kérdező hozzászólása: Kérlek ne pontozzátok le azokat az embereket, akiknek ellentétes véleményük van a tieitekkel szemben!!! Amúgy én is szeretem, ha megjelöl a párom :)
Persze hogy lehet szívás nélkül is szenvedély, hogy ne lehetne? Egy egyszerû csók is lehet szenvedélyes. De valakinél szívással (vagy karmolással, stb) is együtt jár a felfokozott hangulat, ennyi. Ebben nincs semmi rossz, és én sem fogok nemszívni, mikor szívhatnékom van, mert hujuj, mások mit gondolnak majd, ha meglátják a páromon. Ez a kettõnk dolga, és marhára nem érdekel, ha véletlenül olyan helyen lesz a nyom, ahol mások is láthatják.

Miért olyan lenézendő/gyerekes/undorító/taszító az ha valakinek ki van szívva a nyaka?

Meegtörtént és kész miért kell ezért bárkinek is szégyenkeznie, ha olyan tette akinek amugyis megengednéd?

Legjobb válasz: Mert csak a gyerekek csinálják, hogy mutogassák, hogy van nekik barátjuk/barátnõjük.

Mert csak a gyerekek csinálják, hogy mutogassák, hogy van nekik barátjuk/barátnõjük.
Az menõ. Nem udnorító.


Ha valaki be van szívva, az őszinte?

Legjobb válasz: Sztem,többet beszél a kelleténél az aki be van szíva,ezáltal elég öszintén beszél dolgokról, fõleg az olyanokról ami az illetõt bántja,mert tuti kiönti a szivét,még egy vadidegennek is. Nekem ez a véleményem errõl a kérdésrõl.

Sztem, többet beszél a kelleténél az aki be van szíva, ezáltal elég öszintén beszél dolgokról, fõleg az olyanokról ami az illetõt bántja, mert tuti kiönti a szivét, még egy vadidegennek is. Nekem ez a véleményem errõl a kérdésrõl.
Szerintem is többet beszélnek, és észre sem veszik, ha valat elmondanak, amit nem kellene, vagy amit eddig nem mertek.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Hát az attõl függ hogy mit szívott!

Mi a legcinikusabb kérdés arra, ha meglátod, hogy valakinek ki van szívva a nyaka?

Legjobb válasz: Átkozott hajsütõvas, miket nem produkál.

Átkozott hajsütõvas, miket nem produkál.
enyémet múltkor úgy kiszívta a nõm h egy bazi nagy folt lett a nyakamon öreganyám meg is kérdezte nagyon tájékozottan hogy "mi van fiam beteg vagy?" xD
Mi van? Deszkát hordtál a válladon és odacsípte?
Talán vámpirral találkoztál.
találkoztál a porszívóval? :D
valami olyasmi.
nálunk pl osztályban, évfolyamon cikinek számít. de kisebbeknél biztos menõnek mondják, nemtudom. 18/l
Sziasztok! Hát, hogy mire jó XD? Mire jó a csók, a simogatás? Szerintem iszonyatosan jó érzés és izgató én szeretem, ha csókolgatják és szívják a nyakam és én is szeretem ugyanezt tenni :) . Ja és én inkább takarom, nem szeretem ha látszik, de kihagyni nem lehet, mert imádom :D. 19/L
Nekem is volt már párszor, de teljesen véletlenül jött, és egyébként tényleg nem rossz érzés...
Szerintem igen. Mindenki látja, hogy liláspiros a nyaka, húú, biztosan jó volt az éjszakája, lehessen irigykedni.
jó érzés, de nem sokszor szoktam hagyni, mert nem szeretem a garbót :D
Szerintem is tök csúnya.. Szal én is takarnám, de maga az érzés persze hogy jó. Gondolom embere válogatja, hogy ki miért csinálja, mennyire takarja el, vagy mutogatja. 23L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!