Találatok a következő kifejezésre: Ha valaki van kötve, (6 db)

Valakinek van e genius sw 5.1 3000se ha van akkor megkerem nagyabol mondja el ha be van kotve melyen minden rendesen es jol?

Legjobb válasz: Nem a legtutibb. A játékok élvezhetõek, filmek háát elmegy. Amúgy jól szól, maxot nem szereti. Zenéket is meg lehet vele hallgatni.

Nem a legtutibb. A játékok élvezhetõek, filmek háát elmegy. Amúgy jól szól, maxot nem szereti. Zenéket is meg lehet vele hallgatni.
nincs korhoz kötve. a lufi nemjó. legyen nálatok mindig óvszer, ez ilyen eccerû. amint fogyóban van, bekell tárazni újra.
12-13 évesen a biológia tankönyvet lapozgasd, ne pedig megdugj valakit.
Nem is csodálkozik már el az ember, hogy egy 12-13 éves gumi helyett lufival akarja megdugni a 10 éves barátnõjét!Gondolkozzál már! Vagy amikor az észt osztották te inkább a lufis sorba áltál be??
Igen van ilyen szabály, hogy fiatalkorúnak nem adhatnak el óvszert. Én egyetlen helyen láttam ilyen kiírást, mégpedig a tescoban. Ott ne próbálkozz vásárolni, amúgy más helyeken sztem gond nélkül kiadják. Amúgy egy 12-13 évesnek nagyon nem kéne még szexelnie, amíg úgy gondolja, jó a lufi is koton helyett.
inkább szaladj vissza legózni, taknyos. az óvszer nem korhatáros.
Az áruházak nem adnak ki semmilyen szexuális segédeszközt 18 éven alulinak, kivéve óvszert, hogy a hozzád hasonló kis szerencsétlenségek legközelebb ne a teszkósszatyrot celluxozzák fel a p+csükre.
A kérdező hozzászólása: bocska de nem én vok 13 éves se 12
Hanem 11? :D
Semmi esélyed, nem lehet...
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de meg tudnád indokolni? nem értek hozzá csak érdekelne, hogy miért nem menne.
1 satelitos digis beltéri csak a vele párosított kártyával megy 2 digikábeles beltéri satelitossal nem kompaitibilis
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
Akkor még egy válasz kártyaproblémától függetlenül: A SAT vevõk vételi tartománya (tuneré): 1GHz-2GHz. A kábelesé ca. 0, 1Ghz-0, 9GHz Ha ez nem lenne elég, a szoftverük (mint a PC-nél op.rendszer) teljesen különbözik, másra vannak "felkészítve".

Albérletből valo kiköltözésnél, ha a szerződésben a kiköltözés 1 hónap felmondási időhöz van kötve, elhanyagolhato-e ez az 1 hónap ha a tulaj nem adja vissza a kauciot?

A szerz?désben a kauciorol nincs különösebben szó, ennyi áll benne: A kaucio fogalmával a tulaj tisztában van.

Legjobb válasz: A kaució visszajár, ha a lakást eredeti állapotában adod vissza, és nincs rezsitartozásod. Semmi köze a felmondási idõhöz. Mindkettõt rögzítettétek a szerzõdésben. Mondd neki, hogy beperled, ha nem adja vissza, és ha megnyered, õ meg elveszíti, õ állhatja a teljes perköltséget is.

A kaució visszajár, ha a lakást eredeti állapotában adod vissza, és nincs rezsitartozásod. Semmi köze a felmondási idõhöz. Mindkettõt rögzítettétek a szerzõdésben. Mondd neki, hogy beperled, ha nem adja vissza, és ha megnyered, õ meg elveszíti, õ állhatja a teljes perköltséget is.
Most az a helyzet, hogy nem akarod kifizetni az utolsó hónapot, hanem nála marad a kaució, így ugyanott vagytok anyagilag? Mert ezzel semmi gond nincs. Viszont ha elköltöztök és nem lakjátok le az egy hónapot, akkor azt ki kell fizetnetek. Ha nem fizettek, a tulaj jogosan tartja vissza a kauciót.

Ha valaki el van kötve, lehet terhes?

Mert nekem minden erre vonatkozo jell megvan. Szédülés, émejgés, szagoktol valo undor, gyakori vizelés. A teszt nem mutatta ki és a vérzésem is meg volt igaz nem ugy ahogy szokot!

Legjobb válasz: Hallottam már ilyenrõl!Szerintem menj el dokihoz vagy csinálj egy tesztet!

Hallottam már ilyenrõl!Szerintem menj el dokihoz vagy csinálj egy tesztet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!